Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.133
Πόντοι
17.085
Μπα, χάλασαν οι Βουλγάρες, απο μουσική τουλάχιστον. Tώρα ξέρουν μόνο κάτι τραγούδια της κατηγορίας God Save America!

Ε, όλο και κάποια θα θυμάται τον παππού της να της διηγείται ιστορίες από φιλίες που είχαν πιάσει οι ομοεθνείς του στην Ελλάδα (και ειδικότερα Μακεδονία μεριά).  ;) 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ναι αλλά σύντροφοι, πιστέψτε με, ότι στην Ελβετία ειδικά που κυκλοφορούν Τουρκάλες "Ευρωπαϊκές"....όταν είναι όμορφες....δεν παίζονται και δεν με χαλάνε καθόλου!

Και γουστάρουν και τρελλά Ελληνική μουσική (την οποία εγώ δεν πολυ πάω και με πιάνουν αδιάβαστο).

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Pidikoyla με τις απόψεις σου συμφωνώ στο 100%.
Και αν ακόμα μερικές φορές είσαι υπερβολικώς και πάλι συμφωνώ.
Επίσης όταν κάποιος όπως ο 'poulios' μιλάει παραπάνω για Αθανάσιο Διάκο και Λεωνίδα με τους 300,
το χειρότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μιλάμε για Ελληναράδες.Απαράδεκτο.
Του πρώτου του έβαλαν τη Σούβλα από πίσω και του βγήκε από το κεφάλι μέσα σε φρικτούς πόνους.
Οι δεύτεροι κατασφάχτηκαν στο πεδίο της μάχης και το θεώρησαν τιμή και δόξα.
Ολα αυτά για μας,για να μιλάμε εδώ
και να λέμε έτσι απλά Ελληναράς.
Να μη μιλάμε για τόσα ένδοξα πράγματα γιατί θα μας πουν Ελληναράδες και επίσης Ανορθόγραφους.
Καλά να πάθουμε γιαυτά που περνάμε και γιαυτά που θα έρθουνε.
Είμαι και γω Ελληναράς. Ανορθόγραφος μπορεί και αυτό.

Επισκέπτης
Ε, όλο και κάποια θα θυμάται τον παππού της να της διηγείται ιστορίες από φιλίες που είχαν πιάσει οι ομοεθνείς του στην Ελλάδα (και ειδικότερα Μακεδονία μεριά).  ;) 

Είπαμε, συμφιλίωση, αλλά μην το παρατραβάμε! Όπως θα σε διαβεβαιώσουν και άλλοι σύντροφοι, "το όπλο παραπόδας" (όπως έλεγε και ο Νίκος Ζαχαριάδης) αν χρειαστεί! Λες να κωλώνω να ξαναρχίσω τον "τέταρτο γύρο";  :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επαναληπτικές έρχονται ρε feeling...μην μας το χαλάς!

:grin:

Επισκέπτης
Είναι πολεμική τακτική και αυτή... Εκκεχυρία, "ακτινογραφία" του εχθρού με προσέγγιση, ενώ γεμίζω με το άλλο χέρι το καριοφύλι μου...  :thumbsup:

Απο πολεμική τακτική κάτι ξέρεις, απο χιούμορ όμως γάμα τα φίλε!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χαμογελάτε ...είναι μεταδοτικό!

:2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.133
Πόντοι
17.085
Είπαμε, συμφιλίωση, αλλά μην το παρατραβάμε! Όπως θα σε διαβεβαιώσουν και άλλοι σύντροφοι, "το όπλο παραπόδας" (όπως έλεγε και ο Νίκος Ζαχαριάδης) αν χρειαστεί! Λες να κωλώνω να ξαναρχίσω τον "τέταρτο γύρο";  :)

Λίαν προσεχώς δηλώσεις του Ζαχαριάδη απείρου κάλλους και πλήρεις συναισθημάτων αφοσίωσης στην πατρίδα του (την ΕΣΣΔ εννοώ)...

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εσης που μηλαται γεια ελληναραδες δεν ηστε τηποται αλλω απω τιν μετενσαρκοσι του εφηαλτι.
Ο νεως βρουτως.
Ο νεως ηουδας.

Επισκέπτης
Λίαν προσεχώς δηλώσεις του Ζαχαριάδη απείρου κάλλους και πλήρεις συναισθημάτων αφοσίωσης στην πατρίδα του (την ΕΣΣΔ εννοώ)...

Θα παρακαλέσω (για δεύτερη φορά) να μην το παρατραβάμε! Γιατί απάντηση έχω και το ξέρεις! Εσύ είσαι αυτός που ακόμα κάτι χρωστάει να αποδείξει με ντοκουμέντα!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.133
Πόντοι
17.085
'Ελααααα, μη μου εκνευρίζεσαι.  :) Απάντηση πάντως δε χρωστάω. Είναι γνωστά πράγματα αυτά. ;) Και τις δηλώσεις του Ζαχαριάδη χωρίς πηγές θα τις παραθέσω, έτσι για να σε παιδέψω.  :grin:

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Pidikoyla με τις απόψεις σου συμφωνώ στο 100%.
Και αν ακόμα μερικές φορές είσαι υπερβολικώς και πάλι συμφωνώ.
Επίσης όταν κάποιος όπως ο 'poulios' μιλάει παραπάνω για Αθανάσιο Διάκο και Λεωνίδα με τους 300,
το χειρότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μιλάμε για Ελληναράδες.Απαράδεκτο.
Του πρώτου του έβαλαν τη Σούβλα από πίσω και του βγήκε από το κεφάλι μέσα σε φρικτούς πόνους.
Οι δεύτεροι κατασφάχτηκαν στο πεδίο της μάχης και το θεώρησαν τιμή και δόξα.
Ολα αυτά για μας,για να μιλάμε εδώ
και να λέμε έτσι απλά Ελληναράς.
Να μη μιλάμε για τόσα ένδοξα πράγματα γιατί θα μας πουν Ελληναράδες και επίσης Ανορθόγραφους.
Καλά να πάθουμε γιαυτά που περνάμε και γιαυτά που θα έρθουνε.
Είμαι και γω Ελληναράς. Ανορθόγραφος μπορεί και αυτό.

Εννοειτε και ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ εγω προσωπικα ειμαι και εθνικιστης και μην γυρισετε και πειτε φασιστας η ναζιστης ελεος κακο και οι δυο καναν στην πατριδα μου..οσο φιλε τις φορες που γινομαι υπερωολικος ειναι γιατι εχω ζησει καποιες καταστασεις απο πολυ κοντα υπηρετησα στα Ο.Υ.Κ και οταν εισαι φατσα με φατσα με τον απεναντι σε προκαλει βλεπεις πωσ δεν τον περνει και συνεχιζει και εσενα να μην σε αφηνουν να αντιδρασεις καποια και καλα υφισταμενα προσωνα(πολιτικοι) εε ρε αδελφε με πνιγει οσοι εχουν ζησει παρομοιες καταστασεις πιστευω πως με καταλαβαινουν

Επισκέπτης
Βρε Αντισθένη, όπως απέδειξες τα λεγόμενά σου περί Βίκυς Μιιχαλονάκου σε άλλο thread, με τις φωτογραφίες που παρέθεσες (και ήδη κοσμούν το αρχείο μου), δεν το κάνεις και για το επίμαχο ζήτημα;

Φιλικά, πάντα

Επισκέπτης
ελα ρε πηδικουλα!!!!!!!!!!!!πεμε να παρουμε την Πολη!!!!!!ο αυτοκρατωρ θα αναστηθει και θα τους γαμησουμε ολους!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:!!!!

Επισκέπτης
γιατι αφρο συγκεκριμενα πανο?εχεις καποιο ιδιαιτερο λογο που θες να παμε εκει? ;) ;)!!!!!! :sunglasses:

Επισκέπτης
Τι εστί "Αφρο" και τι "Ανατολή"; Και προς τι τα συντροφικά μαχαιρώματα;  :)

Επισκέπτης
κουφαλα πανο!!και στο ανατολη ρε εχεις ακρες??θεος!!! :dancing: :dancing:!!!!

Επισκέπτης
Για το παρτάκι σε κάποιο απ' τα εν λόγω ευαγή ιδρύματα, μην το συζητάτε. Κι εγώ μέσα!  :)

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ελα ρε πηδικουλα!!!!!!!!!!!!πεμε να παρουμε την Πολη!!!!!!ο αυτοκρατωρ θα αναστηθει και θα τους γαμησουμε ολους!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:!!!!

γινε εσυ πρωθυπουργος κανονισετω  και εγω θα ειμαι  ο πρωτος γιατι με τα καραγκιοζακια που εχουμε  οχι την Πολη θα παρουμε ουτε γειτονια

Επισκέπτης
γινε εσυ πρωθυπουργος κανονισετω  και εγω θα ειμαι  ο πρωτος γιατι με τα καραγκιοζακια που εχουμε  οχι την Πολη θα παρουμε ουτε γειτονια

Γι' αυτό σου λέω, πάμε σε κανένα στριπτιζάδικο όλοι μαζί πρώτα, και για την Πόλη βλέπουμε!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom