Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Γεια σου βρε φιλε Hrys με τα εμπρηστικα σου σχολια.
Χωρις εσενα κανενα thread του site δεν ειναι ιδιο - δεν ειναι κοπλιμεντο, το λεω ειλικρινα και με θετικη διαθεση -χαμογελωντας.

Ψαχνω τα 'ποσταρισματα' σου γιατι συνηθως μετα ακολουθει σεισμος!!!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
το γεγονος οτι καποιοι εχουν μαθει να γραφουν greekenglish και κανουν λαθος το εχεις σκεφτει?.....αλλα μιας και το αναφερεις διαβαζε ολα τα post  με προσοχη μετα τραβα μια διορθωση και ξαναστειλτο να κανεις και κατι χρησιμο εδω μεσα

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ααα το ξαναστειλτο το το με ω...............
συγνωμη για το λαθος κυριε...φιλολογε

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ΘΕΝΚΣ....τι σημαινει αυτο?
μμμμ αν θες να πεις ευχαριστω πρεπει να ειναι thanks αν δεν κανω λαθος......

Επισκέπτης
το γεγονος οτι καποιοι εχουν μαθει να γραφουν greekenglish και κανουν λαθος το εχεις σκεφτει?.....αλλα μιας και το αναφερεις διαβαζε ολα τα post  με προσοχη μετα τραβα μια διορθωση και ξαναστειλτο να κανεις και κατι χρησιμο εδω μεσα

Ώστε ελληναράδες-ελληναράδες, αλλά τα greeklish-greeklish! Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα βέβαια, αλλά όσο νάναι.....

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
εγω???...με εχεις προλαβει εσυ και βλεπω το κανεις και καλα..

Επισκέπτης
εγω???...με εχεις προλαβει εσυ και βλεπω το κανεις και καλα..

Ναι, έτσι μου λένε (βλέπε πιο πάνω). Για σένα όμως δεν το είπε κανένας και ούτε προβλέπεται και να το πει κιόλας. Οπότε κάνε τη γυμναστικούλα σου και άσε αυτά τα σπορ, δεν τα ξέρεις!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
ασε μην μου λες τι θα κανω ξερω πολυ καλα...μαθε να απαντας οτι σε ρωτανε και οχι επιλεκτικα και μην απαιτεις επισης να σου απαντουν γιατι ουτε και εσυ το κανεις...αντε πιες κανενα frape τωρα...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
για όσους έχουν ακόμη ψευδαισθήσεις για ήρωες και δειλούς κι αυτοκυριαρχίες

Συνημμένα

• flag.jpg
    flag.jpg
    61 KB · Εμφανίσεις: 44

Επισκέπτης
ασε μην μου λες τι θα κανω ξερω πολυ καλα...μαθε να απαντας οτι σε ρωτανε και οχι επιλεκτικα και μην απαιτεις επισης να σου απαντουν γιατι ουτε και εσυ το κανεις...αντε πιες κανενα frape τωρα...

Να σε κεράσω ένα μπουρδελάκι μπας και ηρεμήσεις; Γιατί σε βλέπω να έχεις καβλίτσες, άσε που είσαι και "πηδίκουλας"!      :jerking:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ώστε ελληναράδες-ελληναράδες, αλλά τα greeklish-greeklish! Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα βέβαια, αλλά όσο νάναι.....

Όλα και όλα..Εδώ θα συμφωνήσω με τον hrys...[αυτός είναι σεισμός...]

Δεν ξεχνώ βέβαια ότι στο παρελθόν πολλοί εθνικοί ήρωες ήταν αγράμματοι αλλά σήμερα όπου υπάρχει κάποια δημόσια δωρεάν παιδεία (αν σε αφήσουν βέβαια οι καταληψίες) το να λες ότι είσαι εθνικιστής και να μιλάς και να γράφεις τα ελληνικά χειρότερα και από τον πακιστανό που πουλάει χαρτομάντηλα στα φανάρια είναι ανακόλουθο..

Και δεν είπα για ορθογραφία φιλόλογου (κανονικού- όχι συνδικαλιστή)...Αλλά τα βασικά ρε παιδιά μην βγάζουμε και τα μάτια μας διαβάζοντας τα - ενδεχομένως σωστά- πράγματα που γράφετε...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Οι πολιτικοί βγαίνουν από εμάς στην καρέκλα φίλε
και πολιτική υφίσταται από τους στρατιωτικούς έως τον καφενέ και μέχρι την τουαλέτα.

Ας φτιάξουμε πυρηνικά κι εμείς να είμαστε παίκτες αλλιώς είμαστε και θα είμαστε σερβιτόροι και καρπαζοεισπρακτορες

...των πολτικων θες να πεις

Επισκέπτης
Αν είσαι και Παναθηναϊκός, όπως υποψιάζομαι, str81977, πάμε βουρ και για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, όποτε γουστάρεις!    :dancing:

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Οι πολιτικοί βγαίνουν από εμάς στην καρέκλα φίλε
και πολιτική υφίσταται από τους στρατιωτικούς έως τον καφενέ και μέχρι την τουαλέτα.

Ας φτιάξουμε πυρηνικά κι εμείς να είμαστε παίκτες αλλιώς είμαστε και θα είμαστε σερβιτόροι και καρπαζοεισπρακτορες
συμφωνω φιλε μου ..ειχαμε την ευκαιρια την κυριακη να το αποδειξουμε αλλα τρεχαν σαν τα ζωα ξανα

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Να σε κεράσω ένα μπουρδελάκι μπας και ηρεμήσεις; Γιατί σε βλέπω να έχεις καβλίτσες, άσε που είσαι και "πηδίκουλας"!      :jerking:

μπα..για κανενα φραπεδακι ομως ειμαι μεσα αμα γουσταρεις να κερασεις....οσο για τα αλλα... το πιδικουλας που λες  ουτε ειμαι ουτε το παιζω πιδικουλας τωρα αν κατι χιουμοριστικο το περνεις σοβαρα λυπαμε για το μυαλλο σου και  μαλλον δεν εισαι και πιτσιρικας..κριμα...τωρα αμα εισαι και παναθηναικος ειλικρινα  μενω αφωνος...το μοναδικο καλο ..μαλλον απο σποντα

Επισκέπτης
μπα..για κανενα φραπεδακι ομως ειμαι μεσα αμα γουσταρεις να κερασεις....οσο για τα αλλα... το πιδικουλας που λες  ουτε ειμαι ουτε το παιζω πιδικουλας τωρα αν κατι χιουμοριστικο το περνεις σοβαρα λυπαμε για το μυαλλο σου και  μαλλον δεν εισαι και πιτσιρικας..κριμα...τωρα αμα εισαι και παναθηναικος ειλικρινα  μενω αφωνος...το μοναδικο καλο ..μαλλον απο σποντα

Και καφέ κερνάω, και ποτάκι κερνάω, και ότι θες, αν είσαι όμως ήρεμος και δεν αρχίσεις πάλι τα άσκοπα νταϊλίκια. Στο ξαναείπα, άλλο ειρωνεία και άλλο "θα σου κάνω, θα σου ράνω" κλπ. Δεν χάλασε ο κόσμος αν διαφωνούμε, εσύ είσαι "πατριώτης" λίγο παραπάνω απο το μέσο όρο, εγώ αρκετά παρακάτω. Πρέπει να πλακωνόμαστε και στις μπουνιές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom