Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Όπα και οι βαριές κουβέντες! Που, ως συνήθως, δεν θα επιχειρηματολογηθούν, έτσι;

Φυσικά και όχι.
Είναι πραγματικά άσκοπο να εξηγείς στον άλλο την άλγεβρα, όταν δεν μπορεί να καταλάβει την πρακτική αριθμητική.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πρέπει δηλαδή να πολεμήσουμε για την Ελλάδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της αιτίας (και της φύσης) του πολέμου;
1. Στην Μακεδονια ΔΕΝ πολεμαμε λογω του προυπαρχοντος ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ
2. Στα Ιμια ΔΕΝ πολεμαμε γιατι ειναι μικρες βραχονησιδες (λογω μεγεθους)
3. Στα ιονια νησια και στα δωδεκανησα ΔΕΝ πολεμαμε γιατι ενωθηκαν με την Ελλαδα προσφατα
4. Για την κυπρο ΔΕΝ πολεμαμε λογω διγενη
...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.133
Πόντοι
17.085
Για τον "πατερούλη" τα έχω πει αλλού, μην τα ξαναλέω. Όσο για τη φωτο, τι ήθελες να βάλω, τον Ron Jeremy?  :dancing:

Ε, από έναν σφαγέα, ένας απλός και ταπεινός πορνογαμιάς μάλλον καλύτερος είναι, τί λές; ;)

Επισκέπτης
1. Στην Μακεδονια ΔΕΝ πολεμαμε λογω του προυπαρχοντος ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ
2. Στα Ιμια ΔΕΝ πολεμαμε γιατι ειναι μικρες βραχονησιδες (λογω μεγεθους)
3. Στα ιονια νησια και στα δωδεκανησα ΔΕΝ πολεμαμε γιατι ενωθηκαν με την Ελλαδα προσφατα
4. Για την κυπρο ΔΕΝ πολεμαμε λογω διγενη
...

Είναι οι θέσεις σου αυτές; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι να είπα κάτι τέτοιο!

Επισκέπτης
Φυσικά και όχι.
Είναι πραγματικά άσκοπο να εξηγείς στον άλλο την άλγεβρα, όταν δεν μπορεί να καταλάβει την πρακτική αριθμητική.

Θα κρατηθώ και δεν θα σε στείλω στο διάολο, αν και με είπες ηλίθιο (εκτός απο εθνικό μειοδότη)! Να σε χαίρονται όμως λεβέντη μου!

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
παντως σχεδον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρεπει να συμφωνησω με τον ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ...η φωτογραφια του πατερουλη τουλαχιστον μειωνει την θετικη προδιαθεση που θα επρεπε να εχουμε απεναντι σου φιλε HRYS στα πλαισια μιας συζητησης.

Επισης και με το μηνυμα 363 του ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ...

Επισκέπτης
Ε, από έναν σφαγέα, ένας απλός και ταπεινός πορνογαμιάς μάλλον καλύτερος είναι, τί λές; ;)

Σωστά, αλλά είναι και το μουστάκι που προσδίδει ανδρισμό! Πάντως εκείνη η απάντηση για το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και τους Βούλγαρους κατακτητές κόκκαλα έχει και δεν έρχεται;

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
μα καλα τον ΣΤΑΛΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ως παραδειγμα δημοκρατικης, διεθνιστικης και διαλακτικης προσεγγισης των θεματων?????????

Επισκέπτης
παντως σχεδον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρεπει να συμφωνησω με τον ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ...η φωτογραφια του πατερουλη τουλαχιστον μειωνει την θετικη προδιαθεση που θα επρεπε να εχουμε απεναντι σου φιλε HRYS στα πλαισια μιας συζητησης.

Επισης και με το μηνυμα 363 του ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ...

Εδώ οι μισοί έχουν βάλει τσιμπούκια και μουνόχειλα στις φωτο, ο Στάλιν (που τον έβαλα και ειρωνικά, μάθετε να διαβάζετε) σας πείραξε;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
hrys...

έχει πολύ πλακα η επιμονή σου να σου απαντάμε σε ότι ρωτάς

ειδικότερα όταν και εσύ ο ίδιος δεν ακολουθείς αυτήν την πρακτική...

Επισκέπτης
Τι με ρωτήσατε και δεν απάντησα Γιώργο; Δεν με λένε Αντισθένη!  :)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πρέπει δηλαδή να πολεμήσουμε για την Ελλάδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της αιτίας (και της φύσης) του πολέμου;

Αρα εσυ τα λες φιλε HRYS αν δεν κανω λαθος.

Αυτα που εγραψα εγω ειναι ουσιαστικα αυτα που γραφεις εσυ μεταφρασμενα σε Νεα  (και κατανοητα) Ελληνικα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι με ρωτήσατε και δεν απάντησα Γιώργο; Δεν με λένε Αντισθένη!  :)

hrys?

Να ρωτήσω κάτι? Εκτός του hrys, ποιος άλλος θα μπορούσε να έιναι ο σωτήρας μας?

Και για να σε παιδέψουμε και λίγο γιατί φαίνεται ότι γουστάρεις την φάση.

Σε επίπεδο αυτοδιοίκησης και σε επίπεδο βουλευτών/Πρωθυπουργού, τι θα μας πρότεινες?

έχεις και πολύ επιλεκτική μνήμη τελικά

Επισκέπτης
Αρα εσυ τα λες φιλε HRYS αν δεν κανω λαθος.

Αυτα που εγραψα εγω ειναι ουσιαστικα αυτα που γραφεις εσυ μεταφρασμενα σε Νεα  (και κατανοητα) Ελληνικα.

Ναι, αλλά άσε να τα πω εγώ (αυτά που πραγματικά πιστεύω), δεν σου ζήτησα να τα πεις για λογαριασμό μου. Ελληνικά γνωρίζω!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
απάντησες την μισή ερώτηση...

το άλλο μισό κόκκαλα έχει?

Επισκέπτης
Ποιο άλλο μισό; ʼσε που εσύ δεν απάντησες σε κανένα μισό!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Από την προηγούμενη συζήτησή μας, σου είχα απαντήσει ότι τις τελευταίες βουλευτικές ψήφισα Ν.Δ. Σου έθεσα μετά το ερώτημα για το τι προτείνεις (ούτε καν τι ψηφίζεις), δεν απάντησες....τώρα στο θύμησα, απάντησες μισό...και ξαναρωτάς. 

τελικά θα δώσεις μία ολοκληρωμένη απάντηση?

Πολλά κόκκαλα ρε παιδί μου οι απαντήσεις σου...πάρα πολλά και μας την λες και όταν δεν σου απαντάμε εμείς...

Λίγο FAIR PLAY αγαπητέ...λίγο, όχι πολύ το δικαιούμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom