Όπα και οι βαριές κουβέντες! Που, ως συνήθως, δεν θα επιχειρηματολογηθούν, έτσι;
Φυσικά και όχι.
Είναι πραγματικά άσκοπο να εξηγείς στον άλλο την άλγεβρα, όταν δεν μπορεί να καταλάβει την πρακτική αριθμητική.
Όπα και οι βαριές κουβέντες! Που, ως συνήθως, δεν θα επιχειρηματολογηθούν, έτσι;
1. Στην Μακεδονια ΔΕΝ πολεμαμε λογω του προυπαρχοντος ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΠρέπει δηλαδή να πολεμήσουμε για την Ελλάδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της αιτίας (και της φύσης) του πολέμου;
Για τον "πατερούλη" τα έχω πει αλλού, μην τα ξαναλέω. Όσο για τη φωτο, τι ήθελες να βάλω, τον Ron Jeremy?
1. Στην Μακεδονια ΔΕΝ πολεμαμε λογω του προυπαρχοντος ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ
2. Στα Ιμια ΔΕΝ πολεμαμε γιατι ειναι μικρες βραχονησιδες (λογω μεγεθους)
3. Στα ιονια νησια και στα δωδεκανησα ΔΕΝ πολεμαμε γιατι ενωθηκαν με την Ελλαδα προσφατα
4. Για την κυπρο ΔΕΝ πολεμαμε λογω διγενη
...
Φυσικά και όχι.
Είναι πραγματικά άσκοπο να εξηγείς στον άλλο την άλγεβρα, όταν δεν μπορεί να καταλάβει την πρακτική αριθμητική.
Ε, από έναν σφαγέα, ένας απλός και ταπεινός πορνογαμιάς μάλλον καλύτερος είναι, τί λές; ;)
παντως σχεδον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρεπει να συμφωνησω με τον ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ...η φωτογραφια του πατερουλη τουλαχιστον μειωνει την θετικη προδιαθεση που θα επρεπε να εχουμε απεναντι σου φιλε HRYS στα πλαισια μιας συζητησης.
Επισης και με το μηνυμα 363 του ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ...
Πρέπει δηλαδή να πολεμήσουμε για την Ελλάδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της αιτίας (και της φύσης) του πολέμου;
Τι με ρωτήσατε και δεν απάντησα Γιώργο; Δεν με λένε Αντισθένη!
hrys?
Να ρωτήσω κάτι? Εκτός του hrys, ποιος άλλος θα μπορούσε να έιναι ο σωτήρας μας?
Και για να σε παιδέψουμε και λίγο γιατί φαίνεται ότι γουστάρεις την φάση.
Σε επίπεδο αυτοδιοίκησης και σε επίπεδο βουλευτών/Πρωθυπουργού, τι θα μας πρότεινες?
Αρα εσυ τα λες φιλε HRYS αν δεν κανω λαθος.
Αυτα που εγραψα εγω ειναι ουσιαστικα αυτα που γραφεις εσυ μεταφρασμενα σε Νεα (και κατανοητα) Ελληνικα.
έχεις και πολύ επιλεκτική μνήμη τελικά
απλα σημειωνω τις αντιθεσεις σε αυτα που λες..Ναι, αλλά άσε να τα πω εγώ (αυτά που πραγματικά πιστεύω), δεν σου ζήτησα να τα πεις για λογαριασμό μου. Ελληνικά γνωρίζω!