Νέα

Ίμια και ΠΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 954
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάτσε βρε str81977, αν αύριο έρθει ξέρω 'γω ο Γούντυ ʼλλεν με αμερικανικά (η όποιας άλλης εθνικότητας) στρατά και πει πως έρχεται να μας "εκπολιτίσει", εμείς πρέπει να του κάτσουμε κιόλας;
Αλλά μια και θες να μιλήσουμε για πουτάνες (ελλείψει απαντήσεων στα "άλλα", θα με συγχωρήσεις και πάλι), ποια μου συνιστάς;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.134
Πόντοι
17.085
Εγώ πάντως στον Γούντυ ʼλλεν θα αντισταθώ σθεναρώς. Αν με πολιορκήσει όμως η Uma Thurman μπορεί να με εκπολιτίσει όσο θέλει. Δεν θα αντισταθώ καθόλου, θα πέσω ηρωικά.

Επισκέπτης
Καλά η Ούμα Θέρμαν, σ αυτήν κι εγώ θα υπέκυπτα. Με τα μπαζούκας της "στρατιωτικής συνοδείας" της να σκοπεύουν τον κώλο σου όμως, τι γίνεται;

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Απο τους ηρωες ΒΛΑΧΑΚΟ και ΓΙΑΛΟΨΟ πηγαμε στην ουμαν θερμαν και στο γουντυ αλλεν και απο ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ καταληξαμε τελικα οτι και μουνι μουνι εκτο2 αποο καραβι παρασερνει και φρεγατες...ελεος

Ο.Υ.Κ. 143

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
διακρινω οτι ο φιλος Hrys θα αντισταθει σθεναρα σε μια υποτιθεμενη εκστρατεια εκπολιτισμου εναντιον μας, αλλα, εαν θυμαμαι καλα, δεν θα εκανε το ιδιο σε ενα πιο πραγματικο σεναριο οπως των Ιμιων?

Επισκέπτης
Ήρθαν οι Τούρκοι να μας "εκπολιτίσουν" (όπως πάνω-κάτω ο Μεγαλέξανδρος πριν χιλιάδες χρόνια) στα Ίμια; Δεν πήρα χαμπάρι οτι επρόκειτο περί αυτού, με συγχωρείτε. Αλλά με τη λογική αρκετών φίλων παραπάνω, αν επρόκειτο περί αυτού, ίσως και να έπρεπε να τους αφήσουμε να το κάνουν. Η δική μου άποψη παραμένει αντίθετη σε όλους τους άσκοπους τσαμπουκάδες στο Αιγαίο, ελληνικούς τε και τουρκικούς.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Φιλε Hrys

Εαν θεωρεις σκοπιμο το να αντισταθει καποιος εναντια σε μια εκστρατεια εναντιον του οταν γινεται με σκοπο τον δηθεν εκπολιτισμο του, στην περιπτωση της Ελλαδας θα προστατευες με την αντισταση σου ολα αυτα που παραπανω κατηγορησες... γιατι μεσα στα πλαισια του υποστηριζομενου πολιτισμου ειναι ολες αυτες οι θεσεις...

Επισκέπτης
Οκ williams, αλλά εγώ είδα απλά ένα καβγά για μια βραχονησίδα (και μάλιστα πιο πολύ απο τουρκικά ΜΜΕ παρά απο στρατά), δεν είδα να μας κήρυξε και κανένας τον πόλεμο! Take it easy man!

Επισκέπτης
Πρέπει δηλαδή να πολεμήσουμε για την Ελλάδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της αιτίας (και της φύσης) του πολέμου;

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Προσωπικά προτιμώ ελευθερία αλλά ΜΕ πάθος...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
hrys, πρέπει μου φαίνεται να εξασκηθείς στο να διακρίνεις τα όρια μεταξύ αριστερής ιδεολογίας και εθνικής μειοδοσίας.

Επισκέπτης
Ναι, αλλά απάντηση δεν πήρα! Εσύ θα πολεμήσεις οποτεδήποτε δηλαδή;

Επισκέπτης
hrys, πρέπει μου φαίνεται να εξασκηθείς στο να διακρίνεις τα όρια μεταξύ αριστερής ιδεολογίας και εθνικής μειοδοσίας.

Όπα και οι βαριές κουβέντες! Που, ως συνήθως, δεν θα επιχειρηματολογηθούν, έτσι;

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε ΗRYS, επαναληψη:

Εαν θεωρεις σκοπιμο το να αντισταθει καποιος εναντια σε μια εκστρατεια εναντιον του οταν γινεται με σκοπο τον δηθεν εκπολιτισμο του, στην περιπτωση της Ελλαδας θα προστατευες με την αντισταση σου ολα αυτα που παραπανω κατηγορησες ... γιατι μεσα στα πλαισια του υποστηριζομ ενου πολιτισμου ειναι ολες αυτες οι θεσεις...

Επισκέπτης
φιλε ΗRYS, επαναληψη:

Εαν θεωρεις σκοπιμο το να αντισταθει καποιος εναντια σε μια εκστρατεια εναντιον του οταν γινεται με σκοπο τον δηθεν εκπολιτισμο του, στην περιπτωση της Ελλαδας θα προστατευες με την αντισταση σου ολα αυτα που παραπανω κατηγορησες ... γιατι μεσα στα πλαισια του υποστηριζομ ενου πολιτισμου ειναι ολες αυτες οι θεσεις...

Τώρα αν σου πω οτι δεν κατάλαβα τι ΑΚΡΙΒΩΣ θες να πεις, θα με παρεξηγήσεις φίλε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom