J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Ψηλολιγνη μουναρααυτό είναι μουνί...όχι σαν μερικές μερικές.
Ψηλολιγνη μουναρααυτό είναι μουνί...όχι σαν μερικές μερικές.
Αυτη ακριβως ειναι αγαπητε.Η Εμανουέλα που αναφέρθηκες έχει καμια σχέση με την Εμανουέλα που δούλευε κάποτε Δροσοπούλου κ αργότερα Αριστοτέλους? Ξανθιά μιλφάρα? Και αν όχι έχεις κανένα ινφο να μας δώσεις?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επίσκεψη πριν από λίγο στην Αριάνδη από Θεσσαλονίκης 96 και Σκρα.Χωρίς να γίνομαι υπερβολικός είχα φοβερή συνεύρεση κοντά της...Πολύ sexy,υπομονετική παιχνιδιάρα και άψογη στο social!Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει!
ΠρολαβαΕλπιζω να προλαβες, αλλοιως αλλη φορα δεν θα φυγουν...........
Σε πολυ χαλι περιοχη και με για τα δικα μου γουστα πολυ μετριες κοπελες εχθες.Το top studio της Αθήνας!
Χίλια ευχαριστώ αδερφέ!Αυτη ακριβως ειναι αγαπητε.
Με θητεια Δροσοσουλου 95, Αριστιτελους 6, Βουλιαγμενης 68
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ όλους πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σου και θα προσπαθήσουμε να την υιοθετήσουμε επίσης όταν μιλήσαμε για πολέμιους και τα συναφή το κάναμε με μια διάθεση αστεεισμού δεν είχαμε σκοπό να θίξουμε κανέναν.Σεβαστές οι απόψεις σου αγαπητέ φίλε, πλήν μιάς: Οι χωροι της "αλυσίδας" κατα την άποψή μου είναι στα όρια του καλού μπουρδέλου. Μαγαζιά σαν το Κ8 και το παμπάλαιο Τριγγέτα δεν μπορούν να αντέξουν σε καμμια κριτική.
Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν μαγαζιά όπως Sensuality, Φ104, Κροκεών, Sweet Angels, Αντοχείας που είναι χρόνια μπροστά απο το καλύτερο μαγαζί της αλυσίδας σε περιβάλλον, στυλ και καθαριότητα. Και αυτό λυπάμαι αλλά ΔΕΝ είναι υποκειμενικό!!!
Οσο για τους ιδιοκτήτες τους προτρέπω να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα και εχθρούς και να προσπαθήσουν να ανεβάσουν επίπεδο. Αντιλαμβάνομαι οτι είναι δύσκολο όταν το λεωφορείο φέρνει κάθε τόσο ένα νέο κύμα και παίρνει κάποιες υπο αναχώρηση και τα μαγαζιά είναι πολλά. Τα σχόλια αφορουν εμπειρίες, συγκρίσεις και είναι φυσικό να γίνονται. Απο αυτούς που απαντάνε και λίγο πολύ είναι συγκεκριμένη "παρέα" κανείς δεν είναι εχθρός κανενός. Ο Τοννινο π.χ. που σας "έκραξε" έχει πάει εκατό φορές στο χειρότερο μαγαζί σας....
Δεν πρέπει να ξεχνάτε οτι υπάρχουν κοπέλες που έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη χρόνια τώρα και είναι και γνωστές. Και δεν είναι λίγες. Στα μαγαζιά σας έχετε Ρομίνα, Αντρέα, Νικόλ (Ρουμανα) και κανένα δύο άλλες. Τα θετικά για αυτές είναι εχθρικά σχόλια?
Αν κάθε σχόλιο εκλαμβάνεται σαν εχθρική πράξη, τότε λυπάμαι .......
Θέλεις και μια πρόταση? Βάλε κάθε μια νέα, να βλέπει υπο την άδεια του πελάτη και της ιδιας, μια συνεδρία της Ρομίνας με σταθερό πελάτη της (που δεν είναι λίγοι). Ενα διπλό με την β κοπέλα δωρεάν χωρίς συμμετοχή. Και μετά ζήτα τα ίδια.
Φιλικά, απο το γκρουπ των "εχθρών" .......
και με πολύ καλές υπηρεσίες, στην προτείνω Σμύρνη αν αποφασίσεις να πας σε στούντιοαυτό είναι μουνί...όχι σαν μερικές μερικές.
απο εμένα θεωρήτε λήξαν το ότι έχουμε πει, καμια κακία. Ο καθένας όπως λες κάνει τις επιλογές του. Την καλημέρα μουΟυτε με τον κερβέρα έχουμε κάτι προς θεου,ο άνθρωπος κάνει τις επίλογες του και δικαίωμα του
οχι βρε αγαπη, σε καθε πελατη ξεχωριστα ανεξαρτητος προγραμματος αλλαζουμε τα σεντονια
ειτε ο αλλος εχει δωσει 200-300ε ειτε 40 ;)
αλοιμονο αν καναμε διαχωρισμο "πλουσιοι" και "φτωχοι" στα καθαρα σεντονια ;)
αυτό είναι μουνί...όχι σαν μερικές μερικές.
Επισκεψη χτες στο στουντιο 12 κοπελες Σονια Καρολινα φοβερο ντουετο της πηρα παρτουζα. Φοβερο η μια να ανταγωνιζεται την αλλη....Περασα τελεια
Συμφωνώ, Ειναι πολύ εντάξει και απο αυτές που τα κάνουν όλα ........Και για να βοηθησουμε τους φιλους που δεν γνωριζουν, οπου Αριαδνη η γνωστη milf Αγγελικη απο το R.I.P. studio Δροσοπουλου 97 και στην συνεχεια σαν Ζιζελ στην Γερμανικη αλυσιδα και επειτα στο Βριλησσου 42.
Και η δικη μου συνευρεση μαζι της ηταν απο τις πλεον αξιολογες.
Μια πολυ καλη επιλογη.
πολύ σέξυ η νέα φωτογράφηση της Μάγιας στο Κροκεών6/Θεσσαλονίκης...
αυτό είναι μουνί...όχι σαν μερικές μερικές.
Εκτός του ότι είναι όντως φοβερή εμφανισιακά προσφέρει και εξαιρετικές υπηρεσίες και καθόλου βιασύνη.
Την εχω δει 2 φορες σε τσαρκες.(Μαγια απο Κροκεων 6 - Θεσσαλονικης 96)
Ομορφη κοπελα αναμφισβιτητα, ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα 9με πρωκτικο0 αλλα κατι με αποτρεψε στο σαλονι για το περασμα στα ενδοτερα.
Ενστικτο ισως..........
Η αληθεια ειναι οτι εχω μπει σε σκεψεις, μετα απο ολα τα καλα λογια που δαιβαζω
θα δουμε.
Να ελπίζουμε ότι θα είναι σε μόνιμη βάση η επιστροφή[move] 24/07 [/move]
ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 3(ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ Η ΒΙΚΗ!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΙ