Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Εμανουέλα που αναφέρθηκες έχει καμια σχέση με την Εμανουέλα που δούλευε κάποτε Δροσοπούλου κ αργότερα Αριστοτέλους? Ξανθιά μιλφάρα? Και αν όχι έχεις κανένα ινφο να μας δώσεις?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αυτη ακριβως ειναι αγαπητε.  :thumbsup:
Με θητεια Δροσοσουλου 95, Αριστιτελους 6, Βουλιαγμενης 68

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επίσκεψη πριν από λίγο στην Αριάνδη από Θεσσαλονίκης 96 και Σκρα.Χωρίς να γίνομαι υπερβολικός είχα φοβερή συνεύρεση κοντά της...Πολύ sexy,υπομονετική παιχνιδιάρα και άψογη στο social!Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει! :rockon:

Και για να βοηθησουμε τους φιλους που δεν γνωριζουν, οπου Αριαδνη η γνωστη milf Αγγελικη απο το R.I.P. studio Δροσοπουλου 97 και στην συνεχεια σαν Ζιζελ στην Γερμανικη αλυσιδα και επειτα στο Βριλησσου 42.

Και η δικη μου συνευρεση μαζι της ηταν απο τις πλεον αξιολογες.
Μια πολυ καλη επιλογη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ελπιζω να προλαβες, αλλοιως αλλη φορα δεν θα φυγουν...........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Προλαβα
Δεν πηγα να δω συλβια (δεν προλαβα το ποστ σου) και τελικα εμεινα Μαρκελα . Η συνευρεση μαζι της ηταν ακριβως ιδια με την πρωτη μου φορα με Πενυ. Πολυ καλο σημαδι και γιαμετα. Δεν πηγα μιχαελα επισης...γιατι θα εμενα αυτη τη φορα. Την εχω δει 3 φορες και την εχω αποφυγει...τεταρτη δεν θα υπαρχει...

ramonito

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη χτες στο στουντιο 12 κοπελες Σονια Καρολινα φοβερο ντουετο της πηρα παρτουζα. Φοβερο η μια να ανταγωνιζεται την αλλη....Περασα τελεια

xbar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σεβαστές οι απόψεις σου αγαπητέ φίλε, πλήν μιάς: Οι χωροι της "αλυσίδας" κατα την άποψή μου είναι στα όρια του καλού μπουρδέλου. Μαγαζιά σαν το Κ8 και το παμπάλαιο Τριγγέτα δεν μπορούν να αντέξουν σε καμμια κριτική.
Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν μαγαζιά όπως Sensuality, Φ104, Κροκεών, Sweet Angels, Αντοχείας που είναι χρόνια μπροστά απο το καλύτερο μαγαζί της αλυσίδας σε περιβάλλον, στυλ και καθαριότητα. Και αυτό λυπάμαι αλλά ΔΕΝ είναι υποκειμενικό!!!

Οσο για τους ιδιοκτήτες τους προτρέπω να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα και εχθρούς και να προσπαθήσουν να ανεβάσουν επίπεδο. Αντιλαμβάνομαι οτι είναι δύσκολο όταν το λεωφορείο φέρνει κάθε τόσο ένα νέο κύμα και παίρνει κάποιες υπο αναχώρηση και τα μαγαζιά είναι πολλά. Τα σχόλια αφορουν εμπειρίες, συγκρίσεις και είναι φυσικό να γίνονται. Απο αυτούς που απαντάνε και λίγο πολύ είναι συγκεκριμένη "παρέα" κανείς δεν είναι εχθρός κανενός. Ο Τοννινο π.χ. που σας "έκραξε" έχει πάει εκατό φορές στο χειρότερο μαγαζί σας....
Δεν πρέπει να ξεχνάτε οτι υπάρχουν κοπέλες που έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη χρόνια τώρα και είναι και γνωστές. Και δεν είναι λίγες. Στα μαγαζιά σας έχετε Ρομίνα, Αντρέα, Νικόλ (Ρουμανα) και κανένα δύο άλλες. Τα θετικά για αυτές είναι εχθρικά σχόλια?
Αν κάθε σχόλιο εκλαμβάνεται σαν εχθρική πράξη, τότε λυπάμαι .......

Θέλεις και μια πρόταση? Βάλε κάθε μια νέα, να βλέπει υπο την άδεια του πελάτη και της ιδιας, μια συνεδρία της Ρομίνας με σταθερό πελάτη της (που δεν είναι λίγοι). Ενα διπλό με την β κοπέλα δωρεάν χωρίς συμμετοχή. Και μετά ζήτα τα ίδια.
Φιλικά, απο το γκρουπ των "εχθρών" .......
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ όλους πολύ  ενδιαφέρουσα η άποψη σου και θα προσπαθήσουμε να την υιοθετήσουμε επίσης όταν μιλήσαμε για πολέμιους και τα συναφή το κάναμε με μια διάθεση αστεεισμού δεν είχαμε σκοπό να θίξουμε κανέναν.
Ουτε με τον κερβέρα έχουμε κάτι προς θεου,ο άνθρωπος κάνει τις επίλογες του και δικαίωμα του,εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε πραγματικά και ειλικρινά όλους είτε έχετε αρνητικές εντυπώσεις είτε θετικές γιατί καταφέραμε ειδικά τον τελευταίο καιρό να έχουμε ανεξαρτήτως αποψεων έναν ώριμο διάλογο χωρίς ύβρεις και χαρακηρισμούς πράγμα το οποίο μας βοηθά πολύ, απο εκεί και πέρα έχουμε όλη την καλή διάθεση να διορθόσωουμε όλα αυτά που επισημάνατε και γιατί όχι άλλωστε δείξτε μας έναν επαγγελματία που τον ενδιαφέρει η δουλειά του που δεν ακούει αυτά που ο κόσμος του γνωστοποιεί.
Υ.Γ.Ηδη εχτές μιλήσαμε με την μόνικα για να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα και να μπορέσει η κοπέλα να αποδώσει τα αντίστοιχα σε σχέση με την εμφάνιση της.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Ουτε με τον κερβέρα έχουμε κάτι προς θεου,ο άνθρωπος κάνει τις επίλογες του και δικαίωμα του
απο εμένα θεωρήτε λήξαν το ότι έχουμε πει, καμια κακία. Ο καθένας όπως λες κάνει τις επιλογές του. Την καλημέρα μου

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
πολύ σέξυ η νέα φωτογράφηση της Μάγιας στο Κροκεών6/Θεσσαλονίκης... :cum: :cum: :cum:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
:think:
οχι βρε αγαπη, σε καθε πελατη ξεχωριστα ανεξαρτητος προγραμματος αλλαζουμε τα σεντονια
ειτε ο αλλος εχει δωσει 200-300ε ειτε 40 ;)
αλοιμονο αν καναμε διαχωρισμο "πλουσιοι" και "φτωχοι" στα καθαρα σεντονια ;)

Επιβεβαιώνω ότι ισχύει. Και ενώ είναι απόλυτα λογικό, δηλαδή θα έπρεπε να συμβαίνει παντού, δεν συμβαίνει πουθενά αλλού.

αυτό είναι μουνί...όχι σαν μερικές μερικές.

Εκτός του ότι είναι όντως φοβερή εμφανισιακά προσφέρει και εξαιρετικές υπηρεσίες και καθόλου βιασύνη.

Επισκεψη χτες στο στουντιο 12 κοπελες Σονια Καρολινα φοβερο ντουετο της πηρα παρτουζα. Φοβερο η μια να ανταγωνιζεται την αλλη....Περασα τελεια

Αν δε βαριέσαι γράψε μας μια κριτική έστω και σύντομη, είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρει πολλούς.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Και για να βοηθησουμε τους φιλους που δεν γνωριζουν, οπου Αριαδνη η γνωστη milf Αγγελικη απο το R.I.P. studio Δροσοπουλου 97 και στην συνεχεια σαν Ζιζελ στην Γερμανικη αλυσιδα και επειτα στο Βριλησσου 42.

Και η δικη μου συνευρεση μαζι της ηταν απο τις πλεον αξιολογες.
Μια πολυ καλη επιλογη.
Συμφωνώ, Ειναι πολύ εντάξει και απο αυτές που τα κάνουν όλα ........

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
πολύ σέξυ η νέα φωτογράφηση της Μάγιας στο Κροκεών6/Θεσσαλονίκης... :cum: :cum: :cum:

Πολύ σέξυ κοπέλα, ωραίο χαμόγελο, άνετη στο δωμάτιο με υπηρεσίες επιπέδου Αντζη. Η νεα φωτογράφιση πήγε σε πιο σοφιστικέ στυλ.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εκτός του ότι είναι όντως φοβερή εμφανισιακά προσφέρει και εξαιρετικές υπηρεσίες και καθόλου βιασύνη.

Την εχω δει 2 φορες σε τσαρκες.(Μαγια απο Κροκεων 6 - Θεσσαλονικης 96)
Ομορφη κοπελα αναμφισβιτητα, ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα 9με πρωκτικο0 αλλα κατι με αποτρεψε στο σαλονι για το περασμα στα ενδοτερα.
Ενστικτο ισως..........
Η αληθεια ειναι οτι εχω μπει σε σκεψεις, μετα απο ολα τα καλα λογια που δαιβαζω
θα δουμε.

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:     
PROGRAMMA GIA TETARTI 24.06.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 NICOLE          20:00-06:00 CANDY

*THISEOS 35
10:00-20:00 ANDREA          20:00-06:00 PARIS

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    280,8 KB · Εμφανίσεις: 31

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Την εχω δει 2 φορες σε τσαρκες.(Μαγια απο Κροκεων 6 - Θεσσαλονικης 96)
Ομορφη κοπελα αναμφισβιτητα, ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα 9με πρωκτικο0 αλλα κατι με αποτρεψε στο σαλονι για το περασμα στα ενδοτερα.
Ενστικτο ισως..........
Η αληθεια ειναι οτι εχω μπει σε σκεψεις, μετα απο ολα τα καλα λογια που δαιβαζω
θα δουμε.

Προχώρα, άφοβα!!! 

Πιο πάνω έχεις παει, στο Αντιοχείας? Αλέξια κομοδίνο 100%, αλλά ψάχνω κάποια γνώμη για Καρολαιν ή Σκάρλετ ...

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom