Καλημέρες και από μένα!! Μιας και αναφέρθηκε το "όνομά μου"...
κάποιες διευκρινίσεις-απόψεις...
1) Αρχικά να πω ότι η σωστή προφορά του νίκ μου είναι Λαγονήσιαν(μιας κ μένω Λαγονήσι)...Δεν είμαι Αρμένιος...
2)Μιας και η κριτική μου υπήρξε αφετηρία για προβληματισμούς και αντιπαραθέσεις ας πω κ γω με τη σειρά μου ότι αναφορικά με τη Μόνικα η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάπως παραπάνω πράγματα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι αυτό που λέμε "έκλαψα τα λεφτά μου", μιας και είχα στο κρεβάτι μου μια υπεργαλαξιακή(βλέπω το υιοθετήσατε όλοι!!)κοπέλα γυμνή η οποία μου δόθηκε για 12-15 λεπτά..
3)Στην αλυσίδα προσωπικά έχω περισσότερες θετικές εμπειρίες να θυμάμαι παρά αρνητικές...Αντρέα, Ρομίνα, Τζέσσικα, Γαλήνη, Ντέλια, Ζέτα, τίμησαν τα λεφτά τους και πέρασα από καλά έως πολυ καλά...Μέσα τώρα στις τόσες καταθέσεις το ότι την "πάτησα" με τη Μελίσσα περισσότερο και με τη Μόνικα σε μικρότερο βαθμό είναι κάτι που συμβαίνει και στους καλύτερους παίχτες ποδοσφαίρου, μια βραδιά να πάνε όλα κατά διαόλου...
4)Τα περί ξεπέτας όλα είναι σχετικά...Αν εξαιρέσεις τη Μελίσσα καμιά άλλη κοπέλα δεν έθεσε χρονικούς περιορισμούς(άντε κ η Μόνικα αλλά χαριτωμένα και διακριτικά). Πάντα μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο στο δωμάτιο, χωρίς εξωτερικές "παρεμβάσεις" με μουσικές και φωτορυθμικά(θυμάστε πιστε'υω τις παλαιότερες αναφορές συναδέλφων)...Και είναι κόντρα σε κάθε νόμο της αγοράς να εννοούμε ξεπέτα μια κοπέλα επειδή στο 50άρικο δεν έκατσε 40 λεπτά στο δωμάτιο...είναι φυσιολογικό...τα πάντα είναι "δούναι και λαβείν"... ;)
5)Οι "Γερμανοί" ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ έχουν ανεβάσει το επίπεδο της στουντιακής Αθήνας τόσο με τους χώρους τους, όσο και με τις εξαιρετικής ομορφιάς κοπέλες που φέρνουν...Ακόμα και το "αμφιλεγόμενο" Χ BAR ξεφεύγει από τον γνωστό μέχρι τώρα χαρακτήρα του κωλόμπαρου. Έχει εεπνδυθεί κόπος και χρήμα και φαίνεται ότι οι άνθρωποι κόμιζουν κάτι νέο και διαφορετικό.
6)Τα περί τιμολογιακής πολιτικής δικαίωμα του καθενός είναι, ελεύθερη αγορά έχουμε, αλλά και δικαίωμα μας για το αν θα αγοράσουμε ή όχι...Πχ. εγώ θέλω να δώσω 100 ευρώ(σύνολο με όλα μέσα, ποτά κεράσματα κλπ) για να περάσω ευχάριστα με την Ζέτα ή την Αλεσσάντρα, κάποιος άλλος το βλέπει ως κοροιδία και προτιμάει, πχ τα παρακείμενα στούντιο της Αριστοτέλους... και με εμένα μου κακοφάνηκε στην αρχή η αύξηση στα προγράμματα και στα ποτά αλλά βλέποντας και την απάντηση του εκπροσώπου, βλέπεις και την άλλη όψη του νομίσματος και καταννοείς καλύτερα κάποιες κινήσεις...
7)Λογικό είναι όταν έχεις στη "δούλεψή" σου 100-150 κοπέλες κάποιες από αυτές να έχουν αμφιλεγόμενες υπηρεσίες, κάποιες να είναι περισσότερο καλές κ κάοιες λιγότερο..Το θέμα είναι να ψάξεις κ λίγο να βρεις τα διαμάντια!!
Αυτά προς το παρόν, οποιαδήποτε απορία και διαφωνία δεκτή και συζητήσιμη...