lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Προχώρα, άφοβα!!!
αλλά ψάχνω κάποια γνώμη για ...... Σκάρλετ ...
Μπάζο επιπέδου Μεταξουργείου η δική μου γνώμη.
Προχώρα, άφοβα!!!
αλλά ψάχνω κάποια γνώμη για ...... Σκάρλετ ...
και εγώ το ίδιο ελπίζω μιας και σήμερα δεν μπορώ επειδή είμαι στην παρο..Να ελπίζουμε ότι θα είναι σε μόνιμη βάση η επιστροφή
Ολα , ποια δηλαδη; Αυτο το "τα κανει ολα" μου αναβει κοκκινα φωτακια αν δεν το διευκρινισειςΣυμφωνώ, Ειναι πολύ εντάξει και απο αυτές που τα κάνουν όλα ........
Μπάζο επιπέδου Μεταξουργείου η δική μου γνώμη.
Η Καρολαιν ειναι η κοπέλα που εργαζόταν παλιοτερα ε κάποια ιδρύματα σαν Νελλη. Μετρια προσωπικη εμπειρα στο Αθανασιας 3.Προχώρα, άφοβα!!!
Πιο πάνω έχεις παει, στο Αντιοχείας? Αλέξια κομοδίνο 100%, αλλά ψάχνω κάποια γνώμη για Καρολαιν ή Σκάρλετ ...
Σημερα δοκιμαστηκε και απο μενα η Τζενη και ηταν αρκετα καλη και βιτσιοζα. Εν συνεχεια δοκιμαστηκε και το κουτουκι που βρισκεται στην γωνια Κασσανδρας και Κωνσταντινουπολεως οπου περιδρόμιασα 4 special κεμπαπ και καταναλωσα περι το 1,5 λιτρο κρασι..... και εγινα στην πένα!!!!!Εχθές το απόγευμα δοκιμάστηκε η Τζένη από Μεγ.Αλεξάνδρου 133, τα λόγια είναι περιττά για ένα τέτοιο πλάσμα, το οποίο με απογείωσε για πάνω από 20 λεπτά εντός του δωματίου ;) Η κριτική είναι στην αναμονή για έγκριση, όπου γίνονται εκτενείς αναφορές στις υπηρεσίες της κοπέλας, η οποία τίμησε τα 50€ που εισέπραξε ;)
Αγαπητε συναγωνιστη Μακη, την αλλη φορα να ψαξουμε να βρουμε ενα γκιλφ ανω των 80 ετων ,για να βιωσουμε την ηδονη της παρακμης!!!Εχθές το απόγευμα δοκιμάστηκε η Τζένη από Μεγ.Αλεξάνδρου 133, τα λόγια είναι περιττά για ένα τέτοιο πλάσμα, το οποίο με απογείωσε για πάνω από 20 λεπτά εντός του δωματίου ;) Η κριτική είναι στην αναμονή για έγκριση, όπου γίνονται εκτενείς αναφορές στις υπηρεσίες της κοπέλας, η οποία τίμησε τα 50€ που εισέπραξε ;)
[size=14pt]Ιππεύοντας τον «τυφώνα»[/size] ο kerveras και εγώ συνεχίσαμε μιας και ο px75 με τον zidane68 εγκατέλειψαν
ο kerveras δεν είχε δυνάμεις αν οδηγήσει τον τυφώνα. Λεπτομέρειες στην κριτική του.
Κροκεών 6: Αριάδνη, πρώην Ζιζέλ είχα ακούσει καλά λόγια από τον Bk1981, και χτες που την είδα την τίμησα. Ψηλή γυναίκα μιλφ με φτιαγμένο στήθος κορμάρα κωλάρα ποδάρες χιλιόμετρα. Άψογη μέσα, ήρεμη, απαλές κινήσεις, σούπερ στοματικό αργό, νομίζεις ότι το πάει σε slow motion, αλλά ανεβάζει εκεί που πρέπει. Με λίγα λόγια άριστες εντυπώσεις και θα ακολουθήσει κριτική.
Τέλος να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά που με δεχτήκαν στην παρέα τους.
όπως μου είπε στο τέλος που μιλάγαμε χαριτολογώντας, "είμαι πολλά χρόνια πουτάνα"... ;) ;)πολύ έμπειρη στην δουλειά η Αγγελική φίλε kerveras
είναι σίγουρο χαρτί αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο τόσα χρόνια δεν έχει στεριώσει σε ενα μαγαζί ....
βραδινη τσαρκα στο γκαζι
κων/πωλεως92α η φαιη
κων/πωλεως80 κλαουντια-μικαελλα
μ αλεξανδρου 133 η αντα η καυλιαρα
κασσανδρας 3 η βικυ η επιστροφη τα εισπαμε λιγο εχουμε ζησει απιστευτες στιγμες
κασσανδρας6 το ζετακι μες τη καυλα οσο παει ομορφαινει
στη βριλησου ολα κλειστα
Ελευθερο στοματικό, πρωκτικό, γλυφει τα πάντα ....Ολα , ποια δηλαδη; Αυτο το "τα κανει ολα" μου αναβει κοκκινα φωτακια αν δεν το διευκρινισεις
Τέλος να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά που με δεχτήκαν στην παρέα τους.