Επιλεκτική τσάρκα με το φίλτατο συναγωνιστή DON GIOVANNI σε κάποια αθηναικά ιδρύματα με σκοπό να "ξεφορτώσει" το βαρύ φορτίο του...
Φραντζή 47:Άννα: H μελαχροινή καλλονή με θητεία στα Κασσάνδρας. Ίσια μακριά μαύρα μαλλιά, πανέμορφο πρόσωπο, φυσικό μικρό στήθος, υπέροχη τουρλωτή περιφέρεια και όμορφα πόδια. Φιλικότατη και sexy με τη λεοπάρ σατέν ρόμπα της αράξαμε στο σαλόνι. Μαζί της η
Ναταλί. Ένα ξανθό μιλφ, η οποία έχει ομορφύνει πολύ από την τελευταία φορά που την είδα. Ωραίο πρόσωπο με πράσσινα μάτια, κλασσική ρώσσικη φυσιογνωμία, ψηλή, με φυσικό στήθος, συμπαθητική περιφέρεια και ατή εξίσου φιλική...
ΜΑΣ έβαλε σε σκέψεις...
Φυλής 104:
Μπέττυ: Μελαχροινή, με έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά αποτυπωμένα πάνω της, φυσικό στήθος, όμορφο, σφιχτά καλλίγραμμα πόδια και ωραία περιφέρεια. Ο DON GIOVANNI δεν κρατήθηκε και ανέβηκε στο δωμάτιο 3... Πάολα: Μελαχροινή, κοντούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος και πεταχτή περιφέρεια...Εντύπωση μου έκαναν τα τατού της και ιδίως ένα στο δεξί μηρό, που έχει "χτυπήσει" μια θήκη πιστολιού με το πιστόλι μαζί... :icon_e_surprised: Μαρίνα: Μελαχροινή, μεσαίου αναστήματος, πολύ γλυκό και παιχνιδιάρικο πρόσωπο, φυσικό στήθος μικρό σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα και περιφέρεια που κολάζει και τον Πάπα...
όσο περίμενα τον DON να τελειώσει καυλαντίζαμε στο σαλόνι... Υπηρεσία η Κέλλυ...
Μεγ. Αλεξάνδρου133: Άντα: Μελαχροινή, ψηλή κοπέλα, ίσια μαλλιά μακριά, φυσικό στήθος, μικρούλι, πολύ γλυκό πρόσωπο με εκφραστικότατα μάτια και δυνατό της σημείο την περιφέρεια της, στρογγυλή, "γεμάτη" Τρομερά διαχυτική, με θυμήθηκε από τη συνάντηση στα ενδώτερα προ μηνός και μιλήσαμε εγκάρδια...
Κων/πόλεως80:
Μιχαέλλα: Μια από τις αδυναμίες μου. Κοκκινομάλλα πλέον, αδύνατη με πολύ ωραίο σώμα, αδύνατη, με φυσικό στήθος, μεγάλο και καλοσχηματισμένο και όμορφη περιφέρεια... Πάντα περνάω όμορφα μαζί της. Ευγενέστατη και φιλική. Μαζί της η έταιρη Ρουμάνα, η
Κλαούντια με καστανόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό στήθος, αδύνατη και ωραία πόδια/περιφέρεια. Τα γυαλάκια της πήγαιναν αρκετά...
Κων/πόλεως92Α: Φαίη: όσο πάει κ ομορφαίνει...Ψηλή, με ωραία πόδια, φοβερό καλοσχηματισμένο κωλαράκι, φυσικό στήθος ευμεγέθες σε κοινή θέα και πολύ γλυκό πρόσωπο μέσα στο χαμόγελο και στην τσαχπινιά, σπάνιο στις μέρες μας...έτοιμος ήμουν...
αλλά ας όψεται η κωλοπιλάλα του Don, για αναχώρηση