amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.354
- Πόντοι
- 22.785
[size=40pt]έρχεται....![]()
![]()
[/size]
Γρήγορα δέν κρατιέμαι

[size=40pt]έρχεται....![]()
![]()
[/size]
Και που είσαι ακόμα δεν είδες τίποτα εχτές βαρύγδουπο όνομα του χώρου έκλεισε ελπίζω να μην την "χαλάσουμε"πολλές μεταγραφές βλέπω στο θαυμαστό κόσμο των στούντιο...κόσμος πάει κ έρχεται(είδες τι κάνει ο Μαρινάκης ε??) Από ότι ενημερώθηκα η Λίλυ που μέχρι πρόινος εργαζόταν στην "Γερμανική" αλυσίδα πλέον θα μας παρέχει τις υπηρεσίες της από το γήπεδο του Φυλής 104...Κάτι μου λέει ότι θα σπεύσουμε να πάρουμε διαρκείας....
Και που είσαι ακόμα δεν είδες τίποτα εχτές βαρύγδουπο όνομα του χώρου έκλεισε ελπίζω να μην την "χαλάσουμε"και αυτή που πριν τους άρεσε και τώρα πια δεν θα τους αρέσει? :o Ένα μόνο μπορούμε να σας πούμε το όνομα της ξεκινάει απο β. και είναι σαν την κόκα κόλα πάει με ΟΛΑ.
Μαζι δεν ειμασταν ???Εγώ την είδα από κοντά....!![]()
![]()
![]()
Μαζι δεν ειμασταν ???
Και δεν την αναγνωρισες στην αρχη παιδι μου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να βγαινεις πιο συχνα με τον "μπαμπα"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Ας αφησουμε την εκπροσωπο του studio να αποκαλυψει το ονομα. ;)
Αντε να το παρει το ποταμι, μη μας κρατας σε αγωνια.....Και που είσαι ακόμα δεν είδες τίποτα εχτές βαρύγδουπο όνομα του χώρου έκλεισε ελπίζω να μην την "χαλάσουμε"και αυτή που πριν τους άρεσε και τώρα πια δεν θα τους αρέσει? :o Ένα μόνο μπορούμε να σας πούμε το όνομα της ξεκινάει απο β. και είναι σαν την κόκα κόλα πάει με ΟΛΑ.
Μαζι δεν ειμασταν ???
Και δεν την αναγνωρισες στην αρχη παιδι μου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να βγαινεις πιο συχνα με τον "μπαμπα"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Ας αφησουμε την εκπροσωπο του studio να αποκαλυψει το ονομα. ;)
Ποια είναι;
αννα μαρια με το καλυτεροΠοια είναι;
αννα μαρια με το καλυτεροτης αθηνας
κ μια κωλαρα για φιλημα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι εσυ δεν εχεις΄;πάντως έχει και κοιλιά :S :S
γιατι εσυ δεν εχεις΄;
Τόσο μεγάλη δεν νομίζω. Ντάξει γούστα είναι αυτά και από υπηρεσίες μπορεί να κεντάει η κοπέλα, αλλά από εμφάνιση δεν.
πάντως respect που σε άφησε να την φωτογραφίσεις. ;)
γιατι εχεις σκοπο να τον γαμησεις ????γιατι εσυ δεν εχεις΄;
Τόσο μεγάλη δεν νομίζω. Ντάξει γούστα είναι αυτά και από υπηρεσίες μπορεί να κεντάει η κοπέλα, αλλά από εμφάνιση δεν.
πάντως respect που σε άφησε να την φωτογραφίσεις. ;)