Η αδυνατη, με μοντελοειδες σωμα, στην αρχη με ξανθα και προς το τελος με μαυρα μαλλια; Επεστρεψε η τσαμπα ελπιζω;
με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η πληροφορία...
Η αδυνατη, με μοντελοειδες σωμα, στην αρχη με ξανθα και προς το τελος με μαυρα μαλλια; Επεστρεψε η τσαμπα ελπιζω;
Την έχω πάρει εγώ. Εϊναι πιο μελαμψή απο φώτο, γυφτάκι. Φίλε, μακριά... Μεγάλη ξεπέτα. Πως κατάφερα να τελειώσω χειροκίνητα ακόμα απορώ...Αυτή την Άννα με τους κρεμαστούς βύζους της βαβυλώνας στο Ιωαννίνων 3 την έχει δει ή πάρει κανείς; Αξίζει;
Την έχω πάρει εγώ. Εϊναι πιο μελαμψή απο φώτο, γυφτάκι. Φίλε, μακριά... Μεγάλη ξεπέτα. Πως κατάφερα να τελειώσω χειροκίνητα ακόμα απορώ...
μπηκα και εγω στην σελιδα του κ4 και λεει οτι δουλευει η μαντονα ξερει καποιος κατιΤελικα ισχυει αυτο το προγραμμα η εργαζεται η Μαντονα στην 1η και 2η βαρδια????
μπηκα και εγω στην σελιδα του κ4 και λεει οτι δουλευει η μαντονα ξερει καποιος κατι
η παμελα σταμάτησε.δεν ξέρω αν θα είναι όμως μόνιμα η προσωρινα...καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους.γνωριζει καποιος για βικτωρια απο τριγγετα αλεξανδρα serkov πρωην φυλης 104 και παμελα την ξανθια απο φυλης 104.δεν τις βλεπω πουθενα
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ σε όλους βλέπετε λοιπόν ότι οι απόψεις αλλάζουν οι γνώμες αντιπαραθέτονται και η ανάγνωση ενός κειμένου απο μια κριτική του λαγονισιάν μπορεί να ερμηνευτεί κατά τον κάθε ένα διαφορετικά αν διαβάσετε την κριτική του δεν έκλαψε τα λεφτά του απλά ανάμενε περισσότερα απο την μόνικα και αυτό το σημείο είπαμε ότι θα δουλέψουμε και θα συζητήσουμε με την εν λόγω κοπέλλα.Αν και από τους λιγότερο έμπειρους στον χώρο ας πω και εγώ την γνώμη μου για το θέμα "Γερμανική Αλυσίδα" μια που θεωρώ ότι είμαστε οn topic και είναι πολύ σημαντικό αφού οι εν λόγω κύριοι έχουν αρκετά και καλά μαγαζιά με πολύ ωραίες κοπέλες. Καταρχήν το ότι εδώ υπάρχει εκπρόσωπος της αλυσίδας και μιλάει και απαντάει σε όλα τα θέματα που προκύπτουν το θεωρώ σημαντικό. Μπορεί καμιά φορά να λέμε ότι "δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω" αλλά από την άλλη υπάρχουν μαγαζιά που έχουμε αφήσει μια περιουσία και δεν μπορούμε σαν πελάτες να μιλήσουμε με κανέναν υπεύθυνο για τίποτα. Οπότε άσχετα με το αποτέλεσμα νομίζω ότι η προσέγγιση είναι τουλάχιστον επαγγελματική. Επίσης ο τόνος είναι πάντα ευγενικός εκτός εάν προκληθεί. Αναφέρομαι στον εκπρόσωπο (ή στην εκπρόσωπο) που γράφει τώρα τελευταία γιατί έχω την αίσθηση ότι παλιά δεν έγραφε πάντα ο ίδιος, υπήρχε κάποιος πολύ προκλητικός εκτός και αν ήταν ο ίδιος και άλλαξε στάση.
Νομίζω ότι η αλυσίδα αυτή είναι η επιβεβαίωση της παροιμίας "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα". Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα εκατοντάδες σφάλματα του παρελθόντος,τα οποία τώρα προσπαθούν να αλλάξουν, δεν μπορείς να τα αποποιηθείς εύκολα. Έτσι παρόλο που είναι σαφές ότι προσπαθούν, θα χρειαστεί πολύς καιρός να αλλάξει η φήμη. Οι φήμες δεν αλλάζουν εύκολα. Όπως είναι δύσκολο να πείσει το Φυλής 104 ότι δεν είναι μόνο για αυταρχικά (που δεν είναι) έτσι είναι δύσκολο να πείσουν οι Γερμανοί ότι δεν είναι μόνο για ξεπέτες (που δεν είναι). Ξεπέτες παντού γίνονται. Και παντού μπορεί να μην περάσεις καλά για διάφορους λόγους. Έχω φάει ξεπέτα στο Λ. Αθηνών 318 και εγώ κάνει value for money στην Τριγγέτα. Με έχει ξεπετάξει η Νάνσυ (απο Φ. 104) στο παρελθόν και τώρα την έχω στανταράκι. Όλα σχετικά είναι. Απλά νομίζω ότι όταν σκάει η ξεπέτα σε αυτή την αλυσίδα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση και αυτό ενισχύεται απο το ότι υπάρχει εδώ εκπρόσωπος που απαντάει.
Για εμένα όλη η ουσία είναι η εξής: Εν αρχή, όσο πιο όμορφη η κοπέλα τόσο πιο χαμηλές οι υπηρεσίες. Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά κυρίως επιβεβαιώνουν τον κανόνα και πάντα αφορούν έμπειρες κοπέλες, που κάποτε ήταν ξεπέτες και τώρα έπιασαν το νόημα. Μέχρι τότε, αν η κοπέλα είναι μουνάρα και ταυτόχρονα πρωτάρα στο 99% γράψε ξεπέτα.
Οπότε εδώ έρχεται ο ρόλος του μαγαζιού κατ εμέ, να δώσει στην νέα και υπεργαλαξιακή γκόμενα να πιάσει αυτό το νόημα. Εδώ είναι και η αδυναμία της εν λόγω αλυσίδας και το δυνατό σημείο άλλων μαγαζιών. Αν θέλετε την γνώμη μου κύριοι της αλυσίδας δουλεύτε αυτό το σημείο.
Ποιά είναι καλή από τα στούντιο της Βριλησσού;
καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους.γνωριζει καποιος για βικτωρια απο τριγγετα αλεξανδρα serkov πρωην φυλης 104 και παμελα την ξανθια απο φυλης 104.δεν τις βλεπω πουθενα
Μέχρι πρίν μερικές εβδομάδες δούλευε σε στούντιο στο Αγρίνιο ( όπως λέει καί έτερος συναγωνιστής ) , όμως σταμάτησε καί απο εκεί οπότε δεν υπάρχει κάτι νεώτερο !
1.25 πλήρωνε...στανταράκι ήταν.....που τις ξετρυπώνετε ρε πούστη μου.
γέννησε αγόρι η Κέιτ.
οφτόπικ.
1.25 πλήρωνε...στανταράκι ήταν.....
Ποιό απο τα 2 ? το που τις ξετρυπώνετε ρε πούστη μου ? ή το νεογέννητο του Μπούκιγχαμ ? !!
ερωτύλε, Μοτσαρτικέ ήρωα,
η Κέλλυ γιατί δεν μπαίνει πια εδώ μέσα?
εσύ που είσαι στουντιολόγος.