Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

fabialexk

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!! KALI EVDOMADA  :smitten: :smitten: :smitten:     
SIMERINO PROGRAMMA  22.07.2013.

*KATEXAKI 8
11:00-20:00 MONIKA            20:00-06:00 ERIKA & ANIA

*THISEOS 35
10:00-20:00 NIKOL                20:00-06:00 DARIA

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    266,4 KB · Εμφανίσεις: 41

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Αυτή την Άννα με τους κρεμαστούς βύζους της βαβυλώνας στο Ιωαννίνων 3 την έχει δει ή πάρει κανείς; Αξίζει;
Την έχω πάρει εγώ. Εϊναι πιο μελαμψή απο φώτο, γυφτάκι. Φίλε, μακριά... Μεγάλη ξεπέτα. Πως κατάφερα να τελειώσω χειροκίνητα ακόμα απορώ...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Την έχω πάρει εγώ. Εϊναι πιο μελαμψή απο φώτο, γυφτάκι. Φίλε, μακριά... Μεγάλη ξεπέτα. Πως κατάφερα να τελειώσω χειροκίνητα ακόμα απορώ...

ευχαριστώ φίλος! πήγα και την είδα, ήταν και άλλες δυο, Μαρίνα και Ντιάνα, χάλια μαύρα, έφυγα. πρόγραμμα από 20 ευρώ

geo82

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους.γνωριζει καποιος για βικτωρια απο τριγγετα αλεξανδρα serkov πρωην φυλης 104  και παμελα την ξανθια απο φυλης 104.δεν τις βλεπω πουθενα

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ποιά είναι καλή από τα στούντιο της Βριλησσού;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
μπηκα και εγω στην σελιδα του κ4 και λεει οτι δουλευει η μαντονα ξερει καποιος κατι

και που λέει... πάντα άλλα 'ντ' άλλων είναι το πρόγραμμα της Κασσάνδρας.  Άλλες γράφει στο σάιτ και άλλες βρίσκεις. Μόνοη Αννούλα ήταν στανταράκι στο 4 άνω

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους.γνωριζει καποιος για βικτωρια απο τριγγετα αλεξανδρα serkov πρωην φυλης 104  και παμελα την ξανθια απο φυλης 104.δεν τις βλεπω πουθενα
η παμελα σταμάτησε.δεν ξέρω αν θα είναι όμως μόνιμα η προσωρινα...

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Αν και από τους λιγότερο έμπειρους στον χώρο ας πω και εγώ την γνώμη μου για το θέμα "Γερμανική Αλυσίδα" μια που θεωρώ ότι είμαστε οn topic και είναι πολύ σημαντικό αφού οι εν λόγω κύριοι έχουν αρκετά και καλά μαγαζιά με πολύ ωραίες κοπέλες. Καταρχήν το ότι εδώ υπάρχει εκπρόσωπος της αλυσίδας και μιλάει και απαντάει σε όλα τα θέματα που προκύπτουν το θεωρώ σημαντικό. Μπορεί καμιά φορά να λέμε ότι "δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω" αλλά από την άλλη υπάρχουν μαγαζιά που έχουμε αφήσει μια περιουσία και δεν μπορούμε σαν πελάτες να μιλήσουμε με κανέναν υπεύθυνο για τίποτα. Οπότε άσχετα με το αποτέλεσμα νομίζω ότι η προσέγγιση είναι τουλάχιστον επαγγελματική. Επίσης ο τόνος είναι πάντα ευγενικός εκτός εάν προκληθεί. Αναφέρομαι στον εκπρόσωπο (ή στην εκπρόσωπο) που γράφει τώρα τελευταία γιατί έχω την αίσθηση ότι παλιά δεν έγραφε πάντα ο ίδιος, υπήρχε κάποιος πολύ προκλητικός εκτός και αν ήταν ο ίδιος και άλλαξε στάση.

Νομίζω ότι η αλυσίδα αυτή είναι η επιβεβαίωση της παροιμίας "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα". Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα εκατοντάδες σφάλματα του παρελθόντος,τα οποία τώρα προσπαθούν να αλλάξουν, δεν μπορείς να τα αποποιηθείς εύκολα. Έτσι παρόλο που είναι σαφές ότι προσπαθούν, θα χρειαστεί πολύς καιρός να αλλάξει η φήμη. Οι φήμες δεν αλλάζουν εύκολα. Όπως είναι δύσκολο να πείσει το Φυλής 104 ότι δεν είναι μόνο για αυταρχικά (που δεν είναι) έτσι είναι δύσκολο να πείσουν οι Γερμανοί ότι δεν είναι μόνο για ξεπέτες (που δεν είναι). Ξεπέτες παντού γίνονται. Και παντού μπορεί να μην περάσεις καλά για διάφορους λόγους. Έχω φάει ξεπέτα στο Λ. Αθηνών  318 και εγώ κάνει value for money στην Τριγγέτα. Με έχει ξεπετάξει η Νάνσυ (απο Φ. 104) στο παρελθόν και τώρα την έχω στανταράκι. Όλα σχετικά είναι. Απλά νομίζω ότι όταν σκάει η ξεπέτα σε αυτή την αλυσίδα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση και αυτό ενισχύεται απο το ότι υπάρχει εδώ εκπρόσωπος που απαντάει.

Για εμένα όλη η ουσία είναι η εξής: Εν αρχή, όσο πιο όμορφη η κοπέλα τόσο πιο χαμηλές οι υπηρεσίες. Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά κυρίως επιβεβαιώνουν τον κανόνα και πάντα αφορούν έμπειρες κοπέλες, που κάποτε ήταν ξεπέτες και τώρα έπιασαν το νόημα. Μέχρι τότε, αν η κοπέλα είναι μουνάρα και ταυτόχρονα πρωτάρα στο 99% γράψε ξεπέτα.

Οπότε εδώ έρχεται ο ρόλος του μαγαζιού κατ εμέ, να δώσει στην νέα και υπεργαλαξιακή γκόμενα να πιάσει αυτό το νόημα. Εδώ είναι και η αδυναμία της εν λόγω αλυσίδας και το δυνατό σημείο άλλων μαγαζιών. Αν θέλετε την γνώμη μου κύριοι της αλυσίδας δουλεύτε αυτό το σημείο.
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ σε όλους βλέπετε λοιπόν ότι οι απόψεις αλλάζουν οι γνώμες αντιπαραθέτονται και η ανάγνωση ενός κειμένου απο μια κριτική του λαγονισιάν μπορεί να ερμηνευτεί κατά τον κάθε ένα διαφορετικά αν διαβάσετε την κριτική του δεν έκλαψε τα λεφτά του απλά ανάμενε περισσότερα απο την μόνικα και αυτό το σημείο είπαμε ότι θα δουλέψουμε και θα συζητήσουμε με την εν λόγω κοπέλλα.
Απο εκεί και περα θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι μετριοπαθείς απέναντι μας όπως επίσης και υποστηρικτες μας όπως επισης και πολέμιο, χρόνια τώρα όπως ο κερβέρας, δεν πειράζει εμας μας ενδιαφέρει η δουλειά μας, απαντάμε σε όλους, προβληματιζόμαστε και συζητάμε τις παρατηρήσεις σας, ασχέτως αν μερικοί δεν το πιστεύουν και ξέρετε κάτι σας αγαπάμε και όλους ακόμα και αυτούς που δεν μας πολυγουστάρουν, τι να κάνουμε δεν μπορόυμε να σρέσουμε σε όλους.
  Το ίδιο πρόσωπο  απαντά απο την αρχή που ενταχθήκαμε απλά τον τελευταίο καιρό βλέπουμε και απο μερικούς ορκισμένους εχθρούς μας- αστειευόμαστε δεν έχουμε τίποτα με τους ανθρώπους-ότι οι τόνοι έπεσαν και εμείς δεν έχουμε λόγο να συνεχίσουμς μια αγονη και στείρα αντιπαράθεση οσο για φωτορυθμικά αυτά τα είπαμε και τα ξαναέίπαμε ανήκουν στην σφαίρα επιστημονικής φαντασίας μην επιμένουμε στα ίδια.
Καλό απόγευμα και καλη εβδομάδα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Ποιά είναι καλή από τα στούντιο της Βριλησσού;

Αρκετές κοπέλες είναι καλές σε υπηρεσίες στα στούντιο της Βριλησσού.Ανάλογα το τι ζητάς...Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε πιο πολύ πες μας τι ακριβώς ψάχνεις...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Σχετικά με τους "γερμανούς" αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι πολύ το συζητάμε το θέμα. Έχουν από τις πιο όμορφες κοπέλες, συνέχεια φέρνουν καινούργιες, ΟΛΕΣ με φωτογραφίες και ΠΑΝΤΑ με  σωστές βάρδιες στα banner να ξέρεις τι θα βρεις όταν πας εκεί. Τώρα η επιλογή του να πας ή να μην πας είναι καθαρά προσωπική. Και αν κάποιες κοπέλες είναι παλτά, παλτά υπάρχουν παντού ακόμα και σε ct.

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  23/07    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Σαμπρινα - Σαμπρινα - Σαβινα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Κλειστο - Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): ----------Κλειστο-------
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Βαλια/Βαλερια - Σονια/Μικη
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Μαριλενα/Παολα - Μαριλενα/παολα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ζετα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα/Νικολετα - Τζουλια/Κλαουντια/Βαλερια/Βαλια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Ελενα/Σοφια/Τανια - Ελενα/Σοφια/Τανια/εφη

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Μέχρι πρίν μερικές εβδομάδες δούλευε σε στούντιο στο Αγρίνιο ( όπως λέει καί έτερος συναγωνιστής ) , όμως σταμάτησε καί απο εκεί οπότε δεν υπάρχει κάτι νεώτερο  :dunno: !

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μέχρι πρίν μερικές εβδομάδες δούλευε σε στούντιο στο Αγρίνιο ( όπως λέει καί έτερος συναγωνιστής ) , όμως σταμάτησε καί απο εκεί οπότε δεν υπάρχει κάτι νεώτερο  :dunno: !

που τις ξετρυπώνετε ρε πούστη μου.

γέννησε αγόρι η Κέιτ.

οφτόπικ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ερωτύλε, Μοτσαρτικέ ήρωα,

η Κέλλυ γιατί δεν μπαίνει πια εδώ μέσα?

εσύ που είσαι στουντιολόγος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom