Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
το ψιλοσκότωσες αλλά σε κατάλαβα. είδες, έγινα και ταινία.

η πλάκα είναι οτι weib είναι το θηλυκό στα γερμανικά.

Εγώ το προσπάθησα στα γερμανικά  για απάντησε μου καί εσύ  στην..." μητρική " γλώσσα του Don να σε χαρώ  :grin: :grin: :2funny: :2funny: !!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ερώτηξις
σήμερις λέει στο βουνό....
1.Σαμάνθα/Μαργκώ
2. Μιχαέλα/ Μαρία ψηλή
3.Εμανουέλα/Εμιλυ
4.Λιζα/Φαίη

Γκάζι...
1. Σύλβια
2. Μαρκέλα

έχω διαβάσει καλές κριτικές για Μαρκέλα και Σαμάνθα
Για πεστε γρήγορα.... τι προτείνετε από όλα αυτά...και αν έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο από τα ντουέτα

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Non conosco dove e la grande signora Kelly, ("il capolavoro "), figlio libertario di Mozart!

Σίγουρα πάντως καλύτερα απο τα...δικά μου γερμανικά  :2funny: :2funny: :2funny: !! ή Κέλλυ πάντως απ΄όσο γνωρίζω ποστάρει συχνά πυκνά στο δικό της thread ή στο αντίστοιχο του ΦΡΔ  :rockon: !

geo82

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
και που λέει... πάντα άλλα 'ντ' άλλων είναι το πρόγραμμα της Κασσάνδρας.  Άλλες γράφει στο σάιτ και άλλες βρίσκεις. Μόνοη Αννούλα ήταν στανταράκι στο 4 άνω
οντως εχεις δικιο φιλε μου πριν απο κανα μηνα στο κ8γ πηγαινα για την μαρινα και η τσατσα ολο ελεγε οτι ειχε φυγει και ειχε αλλη κοπελα.τι να κανει αυτη η ψυχη θα επιστρεψει αραγε

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σίγουρα πάντως καλύτερα απο τα...δικά μου γερμανικά  :2funny: :2funny: :2funny: !! ή Κέλλυ πάντως απ΄όσο γνωρίζω ποστάρει συχνά πυκνά στο δικό της thread ή στο αντίστοιχο του ΦΡΔ  :rockon: !

α, το δουλεύεις το ιταλικό.

libertario, libertine στα αγγλικά.

έχει να μπει πολύ καιρό, check.

buena notte. domani lavoro la matina!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
αυτή την Άνια την ξέρει κανείς;
Από που ήρθε;
Καμμιά δοκιμή;

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
ερώτηξις
1.Σαμάνθα/Μαργκώ
2. Μιχαέλα/ Μαρία ψηλή
3.Εμανουέλα/Εμιλυ
4.Λιζα/Φαίη

Γκάζι...
1. Σύλβια
2. Μαρκέλα

Για πεστε γρήγορα.... τι προτείνετε από όλα αυτά...και αν έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο από τα ντουέτα

Εγώ θα σου πρότεινα να διαλέξεις ανάμεσα σε Μαρκέλλα, Μαρία ψηλή (προς pse) και Μιχαέλλα (gfe).Και με τις τρεις πέρασα πολύ καλά.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ερώτηξις
1.Σαμάνθα Απο τις σταθερες αξιες στα studi. Αψογη εππαγγελματιας, που δνε θα ξεφυγει απο τα ορια. Την τιμησα σημερα./Μαργκώ Κουκλαρα με αμφιλεγομενες υπηρεσιες. Εχω μετρια εμπειρια μαζι της

2. Μιχαέλα Ομορφη με αψογο φυσικο στηθος, εππαγγελματιας 100%, χωρις ακροτητες/ Μαρία ψηλή ιδανικη για τους λατρεις του pxe. με δυνατες κραυγες και παααααρα πολυ καλο στοματικο
3.Εμανουέλα βετερανος milf με φουλ προγραμμα και καλες αναμνησεις απο την προ καιρου εμπειρια μου. /Εμιλυ Απο τις πιο καλες επιλογες. Ομορφη, προσαρμοζεται σε gfe-[se φουλ προγραμμα και με πλλα εξτραδακια
4.Λιζα/Φαίη και οι δυο νεαρες γλυκες δροσερες κοπελες με καλες αανμνησεις αποτ ις συνεδριες που ειχα μαζι τους

Γκάζι...
1. Σύλβια Η Ρουμανα πορνοσταρ στις ταινιες της ΣΙΡΙΝΑ. Εμπειη αρχοντικη, ομορφη υνικα, πανω απο τον μεσο ορο σ οτι αφορα τις υπηρεσιες της, μαζι μου τουλαχιστον
2. Μαρκέλα. Απο τις κλαυτερες δυνατες απιλογες, σε στυλ pse περισσοτερο με εντονο και παθιασμενο sex και ολα τα προγραμματα εκτος πρωκτικου

Ελπιζω να προλαβες, αλλοιως αλλη φορα δεν θα φυγουν...........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
όπως επισης και πολέμιο, χρόνια τώρα όπως ο κερβέρας, δεν πειράζει εμας μας ενδιαφέρει η δουλειά μας, απαντάμε σε όλους, προβληματιζόμαστε και συζητάμε τις παρατηρήσεις σας, ασχέτως αν μερικοί δεν το πιστεύουν και ξέρετε κάτι σας αγαπάμε και όλους ακόμα και αυτούς που δεν μας πολυγουστάρουν, τι να κάνουμε δεν μπορόυμε να σρέσουμε σε όλους.
αγαπητέ-ή καλημέρα
δεν είμαι ούτε εχθρός σας ούτε πολέμιος, απλά τυχάνει αυτό που βλέπω αυτό και να λέω. Θα σου πω πάλι ότι στο παρελθόν έχω τιμήσει αρκετές φορές τα μαγαζιά σας, και το 144 και το Ισμήνης. Τι από αυτά που έγραψα στο προηγούμενο μου ποστ δεν είναι αλήθεια?
Απλά έχετε διαφορετική τακτική και νοοτροπία με αυτή που έχω συνηθίσει εγώ και για αυτό δεν έρχομαι στα μαγαζιά σας. Απλά τα πράματα. 1+1=2
Δεν είπα ούτε για την καθαριότητα ούτε για την ομορφιά των κοριτσιών. Αν κάποια στιγμή αλλάξετε νοοτροπία και συμβαδίσετε με την δική μου εδώ είμαστε θα είμαι ο πρώτος που θα βγώ να το πω και θα γίνω και πελάτης σας.
Να έχεις μια όμορφη μέρα και καμία κακία δεν κρατώ ούτε είμαι εχθρός σας ούτε πολέμιος  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ σε όλους βλέπετε λοιπόν ότι οι απόψεις αλλάζουν οι γνώμες αντιπαραθέτονται και η ανάγνωση ενός κειμένου απο μια κριτική του λαγονισιάν μπορεί να ερμηνευτεί κατά τον κάθε ένα διαφορετικά αν διαβάσετε την κριτική του δεν έκλαψε τα λεφτά του απλά ανάμενε περισσότερα απο την μόνικα και αυτό το σημείο είπαμε ότι θα δουλέψουμε και θα συζητήσουμε με την εν λόγω κοπέλλα.
Απο εκεί και περα θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι μετριοπαθείς απέναντι μας όπως επίσης και υποστηρικτες μας όπως επισης και πολέμιο, χρόνια τώρα όπως ο κερβέρας, δεν πειράζει εμας μας ενδιαφέρει η δουλειά μας, απαντάμε σε όλους, προβληματιζόμαστε και συζητάμε τις παρατηρήσεις σας, ασχέτως αν μερικοί δεν το πιστεύουν και ξέρετε κάτι σας αγαπάμε και όλους ακόμα και αυτούς που δεν μας πολυγουστάρουν, τι να κάνουμε δεν μπορόυμε να σρέσουμε σε όλους.
  Το ίδιο πρόσωπο  απαντά απο την αρχή που ενταχθήκαμε απλά τον τελευταίο καιρό βλέπουμε και απο μερικούς ορκισμένους εχθρούς μας- αστειευόμαστε δεν έχουμε τίποτα με τους ανθρώπους-ότι οι τόνοι έπεσαν και εμείς δεν έχουμε λόγο να συνεχίσουμς μια αγονη και στείρα αντιπαράθεση οσο για φωτορυθμικά αυτά τα είπαμε και τα ξαναέίπαμε ανήκουν στην σφαίρα επιστημονικής φαντασίας μην επιμένουμε στα ίδια.
Καλό απόγευμα και καλη εβδομάδα.
Καλημέρες και από μένα!! Μιας και αναφέρθηκε το "όνομά μου"... :grin: κάποιες διευκρινίσεις-απόψεις...
1) Αρχικά να πω ότι η σωστή προφορά του νίκ μου είναι Λαγονήσιαν(μιας κ μένω Λαγονήσι)...Δεν είμαι Αρμένιος... :2funny: :2funny:
2)Μιας και η κριτική μου υπήρξε αφετηρία για προβληματισμούς και αντιπαραθέσεις ας πω κ γω με τη σειρά μου ότι αναφορικά με τη Μόνικα η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάπως παραπάνω πράγματα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι αυτό που λέμε "έκλαψα τα λεφτά μου", μιας και είχα στο κρεβάτι μου μια υπεργαλαξιακή(βλέπω το υιοθετήσατε όλοι!!)κοπέλα γυμνή η οποία μου δόθηκε για 12-15 λεπτά..
3)Στην αλυσίδα προσωπικά έχω περισσότερες θετικές εμπειρίες να θυμάμαι παρά αρνητικές...Αντρέα, Ρομίνα, Τζέσσικα, Γαλήνη, Ντέλια, Ζέτα, τίμησαν τα λεφτά τους και πέρασα από καλά έως πολυ καλά...Μέσα τώρα στις τόσες καταθέσεις το ότι την "πάτησα" με τη Μελίσσα περισσότερο και με τη Μόνικα σε μικρότερο βαθμό είναι κάτι που συμβαίνει και στους καλύτερους παίχτες ποδοσφαίρου, μια βραδιά να πάνε όλα κατά διαόλου...
4)Τα περί ξεπέτας όλα είναι σχετικά...Αν εξαιρέσεις τη Μελίσσα καμιά άλλη κοπέλα δεν έθεσε χρονικούς περιορισμούς(άντε κ η Μόνικα αλλά χαριτωμένα και διακριτικά). Πάντα μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο στο δωμάτιο, χωρίς εξωτερικές "παρεμβάσεις" με μουσικές και φωτορυθμικά(θυμάστε πιστε'υω τις παλαιότερες αναφορές συναδέλφων)...Και είναι κόντρα σε κάθε νόμο της αγοράς να εννοούμε ξεπέτα μια κοπέλα επειδή στο 50άρικο δεν έκατσε 40 λεπτά στο δωμάτιο...είναι φυσιολογικό...τα πάντα είναι "δούναι και λαβείν"... ;)
5)Οι "Γερμανοί" ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ έχουν ανεβάσει το επίπεδο της στουντιακής Αθήνας τόσο με τους χώρους τους, όσο και με τις εξαιρετικής ομορφιάς κοπέλες που φέρνουν...Ακόμα και το "αμφιλεγόμενο" Χ BAR ξεφεύγει από τον γνωστό μέχρι τώρα χαρακτήρα του κωλόμπαρου. Έχει εεπνδυθεί κόπος και χρήμα και φαίνεται ότι οι άνθρωποι κόμιζουν κάτι νέο και διαφορετικό.
6)Τα περί τιμολογιακής πολιτικής δικαίωμα του καθενός είναι, ελεύθερη αγορά έχουμε, αλλά και δικαίωμα μας για το αν θα αγοράσουμε ή όχι...Πχ. εγώ θέλω να δώσω 100 ευρώ(σύνολο με όλα μέσα, ποτά κεράσματα κλπ) για να περάσω ευχάριστα με την Ζέτα ή την Αλεσσάντρα, κάποιος άλλος το βλέπει ως κοροιδία και προτιμάει, πχ τα παρακείμενα στούντιο της Αριστοτέλους... και με εμένα μου κακοφάνηκε στην αρχή η αύξηση στα προγράμματα και στα ποτά αλλά βλέποντας και την απάντηση του εκπροσώπου, βλέπεις και την άλλη όψη του νομίσματος και καταννοείς καλύτερα κάποιες κινήσεις...
7)Λογικό είναι όταν έχεις στη "δούλεψή" σου 100-150 κοπέλες κάποιες από αυτές να έχουν αμφιλεγόμενες υπηρεσίες, κάποιες να είναι περισσότερο καλές κ κάοιες λιγότερο..Το θέμα είναι να ψάξεις κ λίγο να βρεις τα διαμάντια!!
Αυτά προς το παρόν, οποιαδήποτε απορία και διαφωνία δεκτή και συζητήσιμη...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Καλημέρες και από μένα!! Μιας και αναφέρθηκε το "όνομά μου"... :grin: κάποιες διευκρινίσεις-απόψεις...
1) Αρχικά να πω ότι η σωστή προφορά του νίκ μου είναι Λαγονήσιαν(μιας κ μένω Λαγονήσι)...Δεν είμαι Αρμένιος... :2funny: :2funny:
2)Μιας και η κριτική μου υπήρξε αφετηρία για προβληματισμούς και αντιπαραθέσεις ας πω κ γω με τη σειρά μου ότι αναφορικά με τη Μόνικα η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάπως παραπάνω πράγματα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι αυτό που λέμε "έκλαψα τα λεφτά μου", μιας και είχα στο κρεβάτι μου μια υπεργαλαξιακή(βλέπω το υιοθετήσατε όλοι!!)κοπέλα γυμνή η οποία μου δόθηκε για 12-15 λεπτά..
3)Στην αλυσίδα προσωπικά έχω περισσότερες θετικές εμπειρίες να θυμάμαι παρά αρνητικές...Αντρέα, Ρομίνα, Τζέσσικα, Γαλήνη, Ντέλια, Ζέτα, τίμησαν τα λεφτά τους και πέρασα από καλά έως πολυ καλά...Μέσα τώρα στις τόσες καταθέσεις το ότι την "πάτησα" με τη Μελίσσα περισσότερο και με τη Μόνικα σε μικρότερο βαθμό είναι κάτι που συμβαίνει και στους καλύτερους παίχτες ποδοσφαίρου, μια βραδιά να πάνε όλα κατά διαόλου...
4)Τα περί ξεπέτας όλα είναι σχετικά...Αν εξαιρέσεις τη Μελίσσα καμιά άλλη κοπέλα δεν έθεσε χρονικούς περιορισμούς(άντε κ η Μόνικα αλλά χαριτωμένα και διακριτικά). Πάντα μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο στο δωμάτιο, χωρίς εξωτερικές "παρεμβάσεις" με μουσικές και φωτορυθμικά(θυμάστε πιστε'υω τις παλαιότερες αναφορές συναδέλφων)...Και είναι κόντρα σε κάθε νόμο της αγοράς να εννοούμε ξεπέτα μια κοπέλα επειδή στο 50άρικο δεν έκατσε 40 λεπτά στο δωμάτιο...είναι φυσιολογικό...τα πάντα είναι "δούναι και λαβείν"... ;)
5)Οι "Γερμανοί" ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ έχουν ανεβάσει το επίπεδο της στουντιακής Αθήνας τόσο με τους χώρους τους, όσο και με τις εξαιρετικής ομορφιάς κοπέλες που φέρνουν...Ακόμα και το "αμφιλεγόμενο" Χ BAR ξεφεύγει από τον γνωστό μέχρι τώρα χαρακτήρα του κωλόμπαρου. Έχει εεπνδυθεί κόπος και χρήμα και φαίνεται ότι οι άνθρωποι κόμιζουν κάτι νέο και διαφορετικό.
6)Τα περί τιμολογιακής πολιτικής δικαίωμα του καθενός είναι, ελεύθερη αγορά έχουμε, αλλά και δικαίωμα μας για το αν θα αγοράσουμε ή όχι...Πχ. εγώ θέλω να δώσω 100 ευρώ(σύνολο με όλα μέσα, ποτά κεράσματα κλπ) για να περάσω ευχάριστα με την Ζέτα ή την Αλεσσάντρα, κάποιος άλλος το βλέπει ως κοροιδία και προτιμάει, πχ τα παρακείμενα στούντιο της Αριστοτέλους... και με εμένα μου κακοφάνηκε στην αρχή η αύξηση στα προγράμματα και στα ποτά αλλά βλέποντας και την απάντηση του εκπροσώπου, βλέπεις και την άλλη όψη του νομίσματος και καταννοείς καλύτερα κάποιες κινήσεις...
7)Λογικό είναι όταν έχεις στη "δούλεψή" σου 100-150 κοπέλες κάποιες από αυτές να έχουν αμφιλεγόμενες υπηρεσίες, κάποιες να είναι περισσότερο καλές κ κάοιες λιγότερο..Το θέμα είναι να ψάξεις κ λίγο να βρεις τα διαμάντια!!
Αυτά προς το παρόν, οποιαδήποτε απορία και διαφωνία δεκτή και συζητήσιμη...

Σεβαστές οι απόψεις σου αγαπητέ φίλε, πλήν μιάς: Οι χωροι της "αλυσίδας" κατα την άποψή μου είναι στα όρια του καλού μπουρδέλου. Μαγαζιά σαν το Κ8 και το παμπάλαιο Τριγγέτα δεν μπορούν να αντέξουν σε καμμια κριτική.
Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν μαγαζιά όπως Sensuality, Φ104, Κροκεών, Sweet Angels, Αντοχείας που είναι χρόνια μπροστά απο το καλύτερο μαγαζί της αλυσίδας σε περιβάλλον, στυλ και καθαριότητα. Και αυτό λυπάμαι αλλά ΔΕΝ είναι υποκειμενικό!!!

Οσο για τους ιδιοκτήτες τους προτρέπω να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα και εχθρούς και να προσπαθήσουν να ανεβάσουν επίπεδο. Αντιλαμβάνομαι οτι είναι δύσκολο όταν το λεωφορείο φέρνει κάθε τόσο ένα νέο κύμα και παίρνει κάποιες υπο αναχώρηση και τα μαγαζιά είναι πολλά. Τα σχόλια αφορουν εμπειρίες, συγκρίσεις και είναι φυσικό να γίνονται. Απο αυτούς που απαντάνε και λίγο πολύ είναι συγκεκριμένη "παρέα" κανείς δεν είναι εχθρός κανενός. Ο Τοννινο π.χ. που σας "έκραξε" έχει πάει εκατό φορές στο χειρότερο μαγαζί σας....
Δεν πρέπει να ξεχνάτε οτι υπάρχουν κοπέλες που έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη χρόνια τώρα και είναι και γνωστές. Και δεν είναι λίγες. Στα μαγαζιά σας έχετε Ρομίνα, Αντρέα, Νικόλ (Ρουμανα) και κανένα δύο άλλες. Τα θετικά για αυτές είναι εχθρικά σχόλια?
Αν κάθε σχόλιο εκλαμβάνεται σαν εχθρική πράξη, τότε λυπάμαι .......

Θέλεις και μια πρόταση? Βάλε κάθε μια νέα, να βλέπει υπο την άδεια του πελάτη και της ιδιας, μια συνεδρία της Ρομίνας με σταθερό πελάτη της (που δεν είναι λίγοι). Ενα διπλό με την β κοπέλα δωρεάν χωρίς συμμετοχή. Και μετά ζήτα τα ίδια.
Φιλικά, απο το γκρουπ των "εχθρών" .......

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Σεβαστές οι απόψεις σου αγαπητέ φίλε, πλήν μιάς: Οι χωροι της "αλυσίδας" κατα την άποψή μου είναι στα όρια του καλού μπουρδέλου. Μαγαζιά σαν το Κ8 και το παμπάλαιο Τριγγέτα δεν μπορούν να αντέξουν σε καμμια κριτική.
Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν μαγαζιά όπως Sensuality, Φ104, Κροκεών, Sweet Angels, Αντοχείας που είναι χρόνια μπροστά απο το καλύτερο μαγαζί της αλυσίδας σε περιβάλλον, στυλ και καθαριότητα. Και αυτό λυπάμαι αλλά ΔΕΝ είναι υποκειμενικό!!!

Οσο για τους ιδιοκτήτες τους προτρέπω να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα και εχθρούς και να προσπαθήσουν να ανεβάσουν επίπεδο. Αντιλαμβάνομαι οτι είναι δύσκολο όταν το λεωφορείο φέρνει κάθε τόσο ένα νέο κύμα και παίρνει κάποιες υπο αναχώρηση και τα μαγαζιά είναι πολλά. Τα σχόλια αφορουν εμπειρίες, συγκρίσεις και είναι φυσικό να γίνονται. Απο αυτούς που απαντάνε και λίγο πολύ είναι συγκεκριμένη "παρέα" κανείς δεν είναι εχθρός κανενός. Ο Τοννινο π.χ. που σας "έκραξε" έχει πάει εκατό φορές στο χειρότερο μαγαζί σας....
Δεν πρέπει να ξεχνάτε οτι υπάρχουν κοπέλες που έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη χρόνια τώρα και είναι και γνωστές. Και δεν είναι λίγες. Στα μαγαζιά σας έχετε Ρομίνα, Αντρέα, Νικόλ (Ρουμανα) και κανένα δύο άλλες. Τα θετικά για αυτές είναι εχθρικά σχόλια?
Αν κάθε σχόλιο εκλαμβάνεται σαν εχθρική πράξη, τότε λυπάμαι .......

Θέλεις και μια πρόταση? Βάλε κάθε μια νέα, να βλέπει υπο την άδεια του πελάτη και της ιδιας, μια συνεδρία της Ρομίνας με σταθερό πελάτη της (που δεν είναι λίγοι). Ενα διπλό με την β κοπέλα δωρεάν χωρίς συμμετοχή. Και μετά ζήτα τα ίδια.
Φιλικά, απο το γκρουπ των "εχθρών" .......
υπάρχουν όμως και το Ισμήνης2, το ΗΠ37, και το 144 που είναι από πολυτελή έως πολύ καλά...απλά κάνεις επιλογή που θες να πας...στην τριγγέτα έχω κάνει τις καλύτερες συνεδρίες μου...και το δωμάτιο του ισογείου είναι συμπαθητικό...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
υπάρχουν όμως και το Ισμήνης2, το ΗΠ37, και το 144 που είναι από πολυτελή έως πολύ καλά...απλά κάνεις επιλογή που θες να πας...στην τριγγέτα έχω κάνει τις καλύτερες συνεδρίες μου...και το δωμάτιο του ισογείου είναι συμπαθητικό...

[size=18pt]ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΨΕΣ ..... ΨΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ?????????[/size]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom