Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.858
Πόντοι
3.715
Καλησπέρα τεν τεν δεν είναι ετσι ακριβώς με την μόνικα, θα είμαστε πολύ ειλικρινείς και θα σας πούμε ότι στην αρχή η κοπέλλα ήταν πολύ παγωμένη σε σχέση με τον πελάτη αυτά πριν δυο περίπου χρόνια που ήρθε απο σερβία σιγά σιγά και με πολύ συζήτηση κατάφερε και ήρθε σε αυτό το επίπεδο και πιστεύουμε ότι είναι άνθρωπος που ακούει.
Εξάλλου  οι σχέσεις μας οι επαγγελματικές δεν είναι του τύπου "σου πουλάω και θα παίξω το παιχνίδι με τους κανόνες μου" γιατι αν θα αποχωρήσουν οι παίχτες δηλαδή εσείς δεν γίνεται παιχνίδι για αυτό έχουμε παντα τα αυτιά μας ανοικτά σε καλόπιστες κριτικές για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε.
Όλες αυτές τις γυναίκες που νομίζω τώρα ανέρχονται τις 35 τον αριθμό τις έχουμε στηρίξει κατα καιρούς,έχουμε δώσει και άφεσι αμαρτιών και δεν μπορεί καμμία τους να λειτουργήσει εκβιαστικά στο  στυλ "πουλάω και κάνω οτι γουστάρω" γιατι το θέμα δεν είναι να πουλάς το θέμα είναι ως πότε θα πουλάς εκεί είναι όλη η μαγκιά.
Καλό βράδυ και σας περιμένουμε είτε στο xbar είτε σε ένα απο τα θησέως 35 κατεχάκη 8 ισμήνης 2 τριγγέτα 3 και ηρώων πολυτεχνείου 37.
Υ.Γ.Λαγέ καλός πολίτης βρε παιδί.

...σιγά σιγά με πολύ συζήτηση...και μια βαλίτσα λεφτά που αφήσαμε.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κασσάνδρας 4(πανω) η νέα κοπέλα δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα είναι μια ξανθιά κοπέλα με καθημερινό γλυκό πρόσωπο   μέτρου ύψους κανονικό σώμα ελαφρώς μεγαλύτερο κώλο για το σώμα της με μικρό στήθος που το περπάτημα πάνω στα τακούνια δεν το είχε καθόλου και φάνηκε αρκετά ψαρωμένη

Βαλέρια

;) ;) ;) ;) ;) ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εχουν εγκαιρα ενημερωσει αλλοι συναγωνιστες οτι εχει μετακομισει πλεον στο Φραντζη 47
Οντως ετσι ειναι.
Πλεον εκει.
Μιλαμε για τη Αννα πρωην Κασσανδρας 4

;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Έκλεισε το Κεφαλληνίας 75; Έχω πάρει στο τηλέφωνο δυο-τρεις φορές τελευταία και δεν απαντάει κανείς, ενώ παλιότερα απαντούσαν!!

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
1. και με πολύ συζήτηση κατάφερε και ήρθε σε αυτό το επίπεδο

2. Όλες αυτές τις γυναίκες που νομίζω τώρα ανέρχονται τις 35 τον αριθμό τις έχουμε στηρίξει κατα καιρούς,έχουμε δώσει και άφεσι αμαρτιών και δεν μπορεί καμμία τους να λειτουργήσει εκβιαστικά στο  στυλ "πουλάω και κάνω οτι γουστάρω" γιατι το θέμα δεν είναι να πουλάς το θέμα είναι ως πότε θα πουλάς εκεί είναι όλη η μαγκιά.

Όσον αφορά στις συζητήσεις σας με τις εργαζόμενές σας, αν κρίνω απ' το πανμέγιστο Ουγγρικό κομοδίνο του ομίλου σας που ακούει στο όνομα Τζοσεφίν, μάλλον δεν είναι και τόσο αποδοτικές.

Όσον αφορά στο δεύτερο, όσο υπάρχουν μαλάκες που λένε "να πηδήξω αυτόν τον υπεργαλαξιακό μούναρο και ας είναι και σαν πτώμα στο κρεβάτι", τόσο οι εργαζόμενες σας σαν την Τζοσεφίν και την Μόνικα θα λειτουργούν με την λογική "πουλάω και κάνω οτι γουστάρω".

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Έκλεισε το Κεφαλληνίας 75; Έχω πάρει στο τηλέφωνο δυο-τρεις φορές τελευταία και δεν απαντάει κανείς, ενώ παλιότερα απαντούσαν!!
Ειναι κλειστο εδω και ενα μηνα περιπου!
wat1jk.jpg

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αντιθέτως νεκραναστήθηκε το Λ.Καραγιάννη. Ξέρει κανείς προγράμματα και τιμές ?
Ξεκινάει το απλό από 30 ευρώ......από κοπέλες προχθές τη παρασκευή που πέρασα,είχε νέα αφιξη μια skinny ρουμάνα,ονόματι χρύσα,εντελώς αδιάφορη............

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  22/07    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Σαβινα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Κλειστο - Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Βαλερια - Βαλερια
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Παολα/Μαριλενα - Παολα/Μαριλενα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαμπρινα - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα - Τζουλια/Σονια/Κλαουντια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Τανια - Ελενα/Σοφια/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Καλησπέρα τεν τεν δεν είναι ετσι ακριβώς με την μόνικα, θα είμαστε πολύ ειλικρινείς και θα σας πούμε ότι στην αρχή η κοπέλλα ήταν πολύ παγωμένη σε σχέση με τον πελάτη αυτά πριν δυο περίπου χρόνια που ήρθε απο σερβία σιγά σιγά και με πολύ συζήτηση κατάφερε και ήρθε σε αυτό το επίπεδο και πιστεύουμε ότι είναι άνθρωπος που ακούει.
Εξάλλου  οι σχέσεις μας οι επαγγελματικές δεν είναι του τύπου "σου πουλάω και θα παίξω το παιχνίδι με τους κανόνες μου" γιατι αν θα αποχωρήσουν οι παίχτες δηλαδή εσείς δεν γίνεται παιχνίδι για αυτό έχουμε παντα τα αυτιά μας ανοικτά σε καλόπιστες κριτικές για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε.
Όλες αυτές τις γυναίκες που νομίζω τώρα ανέρχονται τις 35 τον αριθμό τις έχουμε στηρίξει κατα καιρούς,έχουμε δώσει και άφεσι αμαρτιών και δεν μπορεί καμμία τους να λειτουργήσει εκβιαστικά στο  στυλ "πουλάω και κάνω οτι γουστάρω" γιατι το θέμα δεν είναι να πουλάς το θέμα είναι ως πότε θα πουλάς εκεί είναι όλη η μαγκιά.
Καλό βράδυ και σας περιμένουμε είτε στο xbar είτε σε ένα απο τα θησέως 35 κατεχάκη 8 ισμήνης 2 τριγγέτα 3 και ηρώων πολυτεχνείου 37.
Υ.Γ.Λαγέ καλός πολίτης βρε παιδί.

Θα μου επιτρέψετε να προσθέσω: Ως πότε θα πουλας και τι θα αφήσεις πίσω ....
Γιατί μετά μπορεί να μην πατάει άνθρωπος αν ξέρει οτι θα πάρει κάτι πολύ φτωχό, ακόμη και απο μια θεική γκόμενα!!

Το θέμα είναι αν θέλετε να έχετε μια συνεχή ροή νέων πελατών που θα έρχονται να δουν την γκομενάρα και δεν θα ξανάρθουν ή θέλετε σταθερή πελατεία βασιζόμενη σε καλές υπηρεσίες. Γιατί απο οτι φαίνεται είναι μια εποχή που οι σταθεροί στηρίζουν τα μαγαζιά. Υπάρχουν μαγαζιά με δύο ώρες ουρά για μια κοπέλα και άλλα που έχουν μέσα τρεις και κάθονται.
Αν και το ερώτημα είναι αυταπάντητο, "πράξεις και ημέρες" δείχνουν το πρώτο. Αποψή μου (και μάλλον οχι δική μου μόνο) είναι οτι οι σωστές είναι max 5. Αρα περίπου 1 στις 7.

Δεν θα κάνω άλλο σχόλιο. Κάντε κάτι ......

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.086
Πόντοι
5.845
Θα μου επιτρέψετε να προσθέσω: Ως πότε θα πουλας και τι θα αφήσεις πίσω ....
Γιατί μετά μπορεί να μην πατάει άνθρωπος αν ξέρει οτι θα πάρει κάτι πολύ φτωχό, ακόμη και απο μια θεική γκόμενα!!

Το θέμα είναι αν θέλετε να έχετε μια συνεχή ροή νέων πελατών που θα έρχονται να δουν την γκομενάρα και δεν θα ξανάρθουν ή θέλετε σταθερή πελατεία βασιζόμενη σε καλές υπηρεσίες. Γιατί απο οτι φαίνεται είναι μια εποχή που οι σταθεροί στηρίζουν τα μαγαζιά. Υπάρχουν μαγαζιά με δύο ώρες ουρά για μια κοπέλα και άλλα που έχουν μέσα τρεις και κάθονται.
Αν και το ερώτημα είναι αυταπάντητο, "πράξεις και ημέρες" δείχνουν το πρώτο. Αποψή μου (και μάλλον οχι δική μου μόνο) είναι οτι οι σωστές είναι max 5. Αρα περίπου 1 στις 7.

Δεν θα κάνω άλλο σχόλιο. Κάντε κάτι ......
Δεν μπορουν (και δεν θελουν) να κανουν τιποτα.
Αμα ξεκινας την "εταιρικη εκπαιδευση" με μοτο "με €50 εχεις 15' και με €100 30'"
οι εργαζομενες επικεντρωνουν στο χρονο και τιποτα αλλο. Θεωρουν οτι το μονο που εχουν να κανουν ειναι να ειναι "παρουσες" στο δωματιο για 15'. Τιποτα αλλο.
Εκτος ισως απο 2-3 κοπελλες που μακροημερευουν, ολες οι αλλες ειναι πληρως ενταγμενες και προσαρμοσμενες σε αυτο το καλουπι. Εχω δει κοπελα, που ηξερα χρονια, να μεταμορφωνεται σε κομοδινο ολκης μεσα σε μια βδομαδα εργασιας στα μαγαζια του ομιλου.
Οσες δεν προσαρμοζονται φευγουν. Δεν μπορουν να δουλεψουν με φωτορυθμικα και μουσικες που ανεβοκατεβαινουν στο δωματιο.
Τα αποτελεσματα δειχνουν πως απο οικονομικη αποψη, σε κοντρα των κανονων μαρκετινγκ και αγορας, μια χαρα κανουν. Ολοι οι αλλοι συρικνωνονται, ο ομιλος εξαπλωνεται και καταπινει τα μεμονωμενα που παραπεουν.

Υ.Γ Το Β55 πως τους γλυτωσε και δεν το πηραν δε μπορω να καταλαβω, θα εχει υψηλο νοικι ισως.....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
Δεν μπορουν (και δεν θελουν) να κανουν τιποτα.
Αμα ξεκινας την "εταιρικη εκπαιδευση" με μοτο "με €50 εχεις 15' και με €100 30'"
οι εργαζομενες επικεντρωνουν στο χρονο και τιποτα αλλο. Θεωρουν οτι το μονο που εχουν να κανουν ειναι να ειναι "παρουσες" στο δωματιο για 15'. Τιποτα αλλο.
Εκτος ισως απο 2-3 κοπελλες που μακροημερευουν, ολες οι αλλες ειναι πληρως ενταγμενες και προσαρμοσμενες σε αυτο το καλουπι. Εχω δει κοπελα, που ηξερα χρονια, να μεταμορφωνεται σε κομοδινο ολκης μεσα σε μια βδομαδα εργασιας στα μαγαζια του ομιλου.
Οσες δεν προσαρμοζονται φευγουν. Δεν μπορουν να δουλεψουν με φωτορυθμικα και μουσικες που ανεβοκατεβαινουν στο δωματιο.
Τα αποτελεσματα δειχνουν πως απο οικονομικη αποψη, σε κοντρα των κανονων μαρκετινγκ και αγορας, μια χαρα κανουν. Ολοι οι αλλοι συρικνωνονται, ο ομιλος εξαπλωνεται και καταπινει τα μεμονωμενα που παραπεουν.

Υ.Γ Το Β55 πως τους γλυτωσε και δεν το πηραν δε μπορω να καταλαβω, θα εχει υψηλο νοικι ισως.....
διαβάζω τα ποσταρίσματά σας, θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύει η συγκεκριμένη αλυσίδα. Ξεχάστε το, ούτε από προτάσεις χαμπαριάζουν ούτε τπτ. Τσάμπα τα λόγια σας. Και που σας απαντάνε πολύ είναι, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όλα αυτά που λένε ζαμάνφου και αν τους νοιάζει τι λέτε. Εδώ ρε, λέτε για μείωση τιμών και εκείνοι αντί αυτού, αύξησαν την τιμή στο απλό και επιπλέον βάλανε το ποτό (νερό, χυμός) υποχρεωτικό κέρασμα. Τόσα μαγαζιά υπάρχουν εκεί κολλήσατε? Όσο αφορά την περιβόητη Μόνικα, δεν λέω μούναρος αλλά υπάρχουν και άλλες σαν αυτήν με καλύτερες υπηρεσίες. Βλέπε Τζένη που επέστρεψε, Μαριάννα και αν ψάξω θα βρω και άλλες.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Αν και από τους λιγότερο έμπειρους στον χώρο ας πω και εγώ την γνώμη μου για το θέμα "Γερμανική Αλυσίδα" μια που θεωρώ ότι είμαστε οn topic και είναι πολύ σημαντικό αφού οι εν λόγω κύριοι έχουν αρκετά και καλά μαγαζιά με πολύ ωραίες κοπέλες. Καταρχήν το ότι εδώ υπάρχει εκπρόσωπος της αλυσίδας και μιλάει και απαντάει σε όλα τα θέματα που προκύπτουν το θεωρώ σημαντικό. Μπορεί καμιά φορά να λέμε ότι "δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω" αλλά από την άλλη υπάρχουν μαγαζιά που έχουμε αφήσει μια περιουσία και δεν μπορούμε σαν πελάτες να μιλήσουμε με κανέναν υπεύθυνο για τίποτα. Οπότε άσχετα με το αποτέλεσμα νομίζω ότι η προσέγγιση είναι τουλάχιστον επαγγελματική. Επίσης ο τόνος είναι πάντα ευγενικός εκτός εάν προκληθεί. Αναφέρομαι στον εκπρόσωπο (ή στην εκπρόσωπο) που γράφει τώρα τελευταία γιατί έχω την αίσθηση ότι παλιά δεν έγραφε πάντα ο ίδιος, υπήρχε κάποιος πολύ προκλητικός εκτός και αν ήταν ο ίδιος και άλλαξε στάση.

Νομίζω ότι η αλυσίδα αυτή είναι η επιβεβαίωση της παροιμίας "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα". Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα εκατοντάδες σφάλματα του παρελθόντος,τα οποία τώρα προσπαθούν να αλλάξουν, δεν μπορείς να τα αποποιηθείς εύκολα. Έτσι παρόλο που είναι σαφές ότι προσπαθούν, θα χρειαστεί πολύς καιρός να αλλάξει η φήμη. Οι φήμες δεν αλλάζουν εύκολα. Όπως είναι δύσκολο να πείσει το Φυλής 104 ότι δεν είναι μόνο για αυταρχικά (που δεν είναι) έτσι είναι δύσκολο να πείσουν οι Γερμανοί ότι δεν είναι μόνο για ξεπέτες (που δεν είναι). Ξεπέτες παντού γίνονται. Και παντού μπορεί να μην περάσεις καλά για διάφορους λόγους. Έχω φάει ξεπέτα στο Λ. Αθηνών  318 και εγώ κάνει value for money στην Τριγγέτα. Με έχει ξεπετάξει η Νάνσυ (απο Φ. 104) στο παρελθόν και τώρα την έχω στανταράκι. Όλα σχετικά είναι. Απλά νομίζω ότι όταν σκάει η ξεπέτα σε αυτή την αλυσίδα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση και αυτό ενισχύεται απο το ότι υπάρχει εδώ εκπρόσωπος που απαντάει.

Για εμένα όλη η ουσία είναι η εξής: Εν αρχή, όσο πιο όμορφη η κοπέλα τόσο πιο χαμηλές οι υπηρεσίες. Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά κυρίως επιβεβαιώνουν τον κανόνα και πάντα αφορούν έμπειρες κοπέλες, που κάποτε ήταν ξεπέτες και τώρα έπιασαν το νόημα. Μέχρι τότε, αν η κοπέλα είναι μουνάρα και ταυτόχρονα πρωτάρα στο 99% γράψε ξεπέτα.

Οπότε εδώ έρχεται ο ρόλος του μαγαζιού κατ εμέ, να δώσει στην νέα και υπεργαλαξιακή γκόμενα να πιάσει αυτό το νόημα. Εδώ είναι και η αδυναμία της εν λόγω αλυσίδας και το δυνατό σημείο άλλων μαγαζιών. Αν θέλετε την γνώμη μου κύριοι της αλυσίδας δουλεύτε αυτό το σημείο.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Αν και από τους λιγότερο έμπειρους στον χώρο ας πω και εγώ την γνώμη μου για το θέμα "Γερμανική Αλυσίδα" μια που θεωρώ ότι είμαστε οn topic και είναι πολύ σημαντικό αφού οι εν λόγω κύριοι έχουν αρκετά και καλά μαγαζιά με πολύ ωραίες κοπέλες. Καταρχήν το ότι εδώ υπάρχει εκπρόσωπος της αλυσίδας και μιλάει και απαντάει σε όλα τα θέματα που προκύπτουν το θεωρώ σημαντικό. Μπορεί καμιά φορά να λέμε ότι "δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω" αλλά από την άλλη υπάρχουν μαγαζιά που έχουμε αφήσει μια περιουσία και δεν μπορούμε σαν πελάτες να μιλήσουμε με κανέναν υπεύθυνο για τίποτα. Οπότε άσχετα με το αποτέλεσμα νομίζω ότι η προσέγγιση είναι τουλάχιστον επαγγελματική. Επίσης ο τόνος είναι πάντα ευγενικός εκτός εάν προκληθεί. Αναφέρομαι στον εκπρόσωπο (ή στην εκπρόσωπο) που γράφει τώρα τελευταία γιατί έχω την αίσθηση ότι παλιά δεν έγραφε πάντα ο ίδιος, υπήρχε κάποιος πολύ προκλητικός εκτός και αν ήταν ο ίδιος και άλλαξε στάση.

Νομίζω ότι η αλυσίδα αυτή είναι η επιβεβαίωση της παροιμίας "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα". Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα εκατοντάδες σφάλματα του παρελθόντος,τα οποία τώρα προσπαθούν να αλλάξουν, δεν μπορείς να τα αποποιηθείς εύκολα. Έτσι παρόλο που είναι σαφές ότι προσπαθούν, θα χρειαστεί πολύς καιρός να αλλάξει η φήμη. Οι φήμες δεν αλλάζουν εύκολα. Όπως είναι δύσκολο να πείσει το Φυλής 104 ότι δεν είναι μόνο για αυταρχικά (που δεν είναι) έτσι είναι δύσκολο να πείσουν οι Γερμανοί ότι δεν είναι μόνο για ξεπέτες (που δεν είναι). Ξεπέτες παντού γίνονται. Και παντού μπορεί να μην περάσεις καλά για διάφορους λόγους. Έχω φάει ξεπέτα στο Λ. Αθηνών  318 και εγώ κάνει value for money στην Τριγγέτα. Με έχει ξεπετάξει η Νάνσυ (απο Φ. 104) στο παρελθόν και τώρα την έχω στανταράκι. Όλα σχετικά είναι. Απλά νομίζω ότι όταν σκάει η ξεπέτα σε αυτή την αλυσίδα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση και αυτό ενισχύεται απο το ότι υπάρχει εδώ εκπρόσωπος που απαντάει.

Για εμένα όλη η ουσία είναι η εξής: Εν αρχή, όσο πιο όμορφη η κοπέλα τόσο πιο χαμηλές οι υπηρεσίες. Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά κυρίως επιβεβαιώνουν τον κανόνα και πάντα αφορούν έμπειρες κοπέλες, που κάποτε ήταν ξεπέτες και τώρα έπιασαν το νόημα. Μέχρι τότε, αν η κοπέλα είναι μουνάρα και ταυτόχρονα πρωτάρα στο 99% γράψε ξεπέτα.

Οπότε εδώ έρχεται ο ρόλος του μαγαζιού κατ εμέ, να δώσει στην νέα και υπεργαλαξιακή γκόμενα να πιάσει αυτό το νόημα. Εδώ είναι και η αδυναμία της εν λόγω αλυσίδας και το δυνατό σημείο άλλων μαγαζιών. Αν θέλετε την γνώμη μου κύριοι της αλυσίδας δουλεύτε αυτό το σημείο.

Μιλάμε για σφάλματα του παρελθόντος? Νόμιζα οτι οι κριτικές ήταν της προηγούμενης εβδομάδος........
Αν θές να κρύβεις το κεφάλι σου στην άμμο, δικαίωμά σου. Θελεις να σου πω τι θα γίνει?
Θα δείς σύντομα κάποια κριτική "διαφορετική", αυτο θα γίνει. Τιποτα άλλο .....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Ας δούμε έπιτέλους ένδεικτικά καί όχι περιοριστικά
τί πραγματικά καί όχι άποσπασματικά ή φαντασιακά είναι το x-bar !!!!!!

kgrod

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κατα την γνωμη μου η πολιτικη της αλυσιδας αναφορικα με το social time ειναι ο αυστηρος επαγγελματισμος παρα η ξεπετα.......η πολιτικη αυτη εχει βεβαια τα θετικα και τα αρνητικα της και ασφαλως ειναι και θεμα κοπελας και ανθρωπου.......
επισης δεν μπορω να παραβλεψω το γεγονος οτι στα μαγαζια τους δεν μου εχει τυχει ποτε να εχω καποιο θεμα υγειονομικης προελευσης και οσον αφορα τους χωρους και οσον αφορα τις κοπελες........

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Αυτή την Άννα με τους κρεμαστούς βύζους της βαβυλώνας στο Ιωαννίνων 3 την έχει δει ή πάρει κανείς; Αξίζει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom