lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Χθεσινοβραδινή κατάθεση στο Θησέως 35. Εργαζόμενο κορίτσι η Μόνικα η Σέρβα. Ο ορισμός της καλλονής και της γυναικάρας! Μαύρα μακριά ίσια μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο με εκφραστικά μάτια και κορμί αψεγάδιαστο πραγματικά. Ενισχυμένο στήθος με καλή δουλειά 3.5άρι με ωραία ρώγα, και πολύ γυμνασμένο αθλητικό κορμί. Απίστευτες ποδάρες, μακριές και καλλίγραμμές, σφιχτές, δίχως κυταρίττιδα, περιφέρεια τρομερή και ολοστρόγγυλη και πολύ μαλακή επιδρεμίδα...Στα του δωματίου τα πράγματα κυμάνθηκαν σε πολύ τυπικό επίπεδο....Ξέρει ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΝΤΙΒΑ και δεν πολύπροσπαθεί....Μέτριο στοματικό, μονότονο και χωρίς φαντασία, δεν περιποιήθηκε@@...Απόλαυσα τη στιφμή του δικού μου στοματικού προς εκείνη, καθώς έχει τρομερά απαλό αιδοίο, μοσχομυριστό και με όμορφη κλειτορίδα. Κάποια σημάδια συμμετοχής έδειξε εκεί αλλά μη φανταστείτε τρομερά πράγματα. Στο σεξ ουσιαστικά μια στάση, εκείνη του ιεραποστολικού, σε 3 παραλλαγές με εκείνη να με αγχώνει κάποια στιγμή ότι ο χρόνος μας τελείωσα "μαλώνοντάς με" που ακόμα δεν είχα τελειώσει, κάτι που έκανα μετά από λίγα λεπτά δυνατοπύ σφυροκοπήματος... Πρόγραμμα 69 με 70 ευρώ πήρα...Λεπτομέρειες στην κριτική...
Θα λέω τουλάχιστον στα εγγόνια μου, ότι στα νιάτα μου συνευρέθηκα με τέτοιο υπεργαλαξιακό ΜΟΥΝΑΡΟ!!!
Θα λέω τουλάχιστον στα εγγόνια μου, ότι στα νιάτα μου συνευρέθηκα με τέτοιο υπεργαλαξιακό ΜΟΥΝΑΡΟ!!!