Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Επιλεκτική τσάρκα σε κάποια Αθηναικά ιδρύματα μιας και ένιωσα ότι τα κορίτσια με είχαν ανάγκη... :grin:

Αθανασίας3:  Εργαζόμενη η Σάντυ, από την Τσεχία. Όμορφο, ξανθό κορίτσι, με φυσικό στήθος, μεσαίου μεγέθους, γλυκιά φάτσα και κουνηστό και καλοσχηματισμένο κωλαράκο...Ευσιάθετη και φιλική δημιούργησε όμορφο κλίμα στο σαλονάρισμα, κάτι το οποίο χάλασε η υπηρεσία, που μου τά κανε τσουρέκια να περάσω, από που ξέρω την κοπέλα, που τους βρήκα, αν ξέρω άλλες και στο τέλος έφαγα καραμούζα επειδή δεν πέρασα...

Φυλής 104: Eργαζόμενες 3 κοπέλες: Μαρίνα: Ελληνίδα, μελαχροινή με μακριά ίσια μαλλιά, μικρό στήθος, και αξιοσημείωτη περιφέρεια που κολάζει άγιο. Πονηρή φατσούλα που αφήνει υποσχέσεις. Άριστες αναμνήσεις από τις συναντήσεις μας. Νάνσυ:  Η έταιρη Ελληνίδα του καταστήματος, ξανθιά, με ενισχυμένο στήθος με πολύ καλή δουλειά, αψεγάδιαστο υπόλοιπο κορμί με υπέροχα πόδια και περιφέρεια...καυλαντίσαμε στο σαλόνι και έτοιμος ήμουν για 3ο τεστντράιβ. Μαζί τους η Μπέττυ: Από το Καζακστάν, με έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά, μελαχροινή κ αυτή με ίσια μαλλιά, πολύ πρόσχαρη στο σαλόνι, ήταν σέξυ με το μαύρο κορμάκι που φορούσε και τόνιζε το στήθος της και άφηνε ακάλυπτα τα όμορφα πόδια της. Η Μπέττυ κάνει φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας4α:Μαριλένα: Περίεργο σε αυτό το μαγαζί να δουλεύει άλλη κοπέλα.... ::) Γλυκιά κοπέλα, πολύ αδύνατη, με ωραία μακριά και αδύνατα πόδια και όμορφο στρογγυλό κωλαράκο...Συμπαθής φατσούλα...

Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Φαίη: Ο κόριτσαρος μέσα σε ένα πολύχρωμο σετ μαγιώ, σέξυ, με φυσικό στήθος ευμεγέθες,γλυκιά φάτσα, καρέ μαλλάκι , επίπεδη κοιλιά, ατέλειωτα πόδια και ωραίος μικρός και σφιχτός κωλαράκος. Εγκάρδιο κλίμα μεταξύ μας μιας και μόλις προχτές "βρεθήκαμε" στα ενδώτερα με άριστες εντυπώσεις...

Κωνσταντινουπόλεως 80: Μιχαέλλα:H γνωστή Ρουμάνα του ομίλου, με το ωραίο κορμί και το μεγάλο φυσικό στήθος με πολύ καλές υπηρεσίες και προυπηρεσία στο Αmnezia. Μαζί της είχε "μετακομίσει" για λίγο και η άλλη Ρουμάνα, με μοντελέ σώμα, μικρό στήθος και τσουπωτό κωλαράκι και ξανθά μαλλιά η Κλαούντια μιας και 3 φίλοι Ιταλοί θέλανε παρτούζα...

Ηλία Ηλίου 82: Βαλεντίνα: Η πληθωρική Τσέχα με τεράστια στήθη φυσικά, και όλα σε άρα...Μπουτάρα, βυζάρα κλπ...Λογοπαίγνια και διακριτική αποχώρηση...

Φραντζή 47: Η μελαχροινή καλλονή που χρόνια δούλευε στο Κασσάνδρας, η Άννα. όλοι τη γνωρίζουμε, ο,τι και να πω για εμφάνιση κ υπηρεσίες είναι περιττό...Μαζί της η Ναταλί: Ξανθό μιλφ με καρέ μαλλί, σήμερα αρκετά πιο διαχυτική και σέξυ...Φυσικό στήθος και καλή περιφέρεια...

Αριστοτέλους6: Αλέξια: H κοπέλα αγκομαχούσε στο δωμάτιο και βαριόμουν να περιμένω...

Αριστοτέλους5: Μπέλλα: Μελαχροινή κοντούλα από Άγγλία με μπουκλωτό μαλλί, αξιοσημείωτο στήθος φυσικό και όμορφη περιφέρεια. Ευδιάθετη με καλησπέρισε κ μου στειλε ένα φιλί. Αλεξάνδρα:  Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς. Κατέβαλλα τεράστια προσπάθεια να μην μπω δωμάτιο. Γλυκύτατο πρόσωπο, με μπλε ματάρες, χαμογελαστή, φυσικό στήθος, όμορφα τονισμένο από το μαγίω, και καταπληκτικός κώλος, αψεγάδιαστος....Από Ρουμανία....
Τέλος η Τζένη  και αυτή μελαχροινή με μικρό στήθος, μεσαίου ύψους και μικρό κωλαράκο και κάπως άγρια φάτσα...

Τριγγέτα3: Ιζαμπέλλα: Η ξανθιά Τσέχα, με θητεία και στα Κασσάνδρας, ψηλή κοπέλα, με ενισχυμένο στήθος, ωραίο γενικά σώμα "στεγνό", στητή και καλοσχηματισμένη περιφέρεια γεμάτη νάζι στο σαλόνι...

Έχοντας ακόμα την αμφιταλα΄ντευση να περάσω με την Αλεξάνδρα στο Αριστοτέλους, πάτησα γκάζι και επέστρεψα σπίτι μην ενδίδωντας στον πειρασμό...

xbar

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Aλιμονο φιλε,ασφαλως και ανταλλασονται αποψεις,και οσο αναφορα την αποψη τη δικη μου παντα προσπαθω να την εκφερω οχι μονο ως πελατης αλλα βαζοντας τον ευατο μου στη θεση σας,απλα το συγκεκριμενο θεμα για το κερασμα στη κοπελα ειναι παρα πολυ απλο κατ εμε.εφοσον το μαγαζι προσφερει 2 υπηρεσιες, αυτη του σεξ και του κονσομασιον,δεν μπορει η μια να αναιρει την αλλη,δηλ,εφοσον θελω αμεσα να ανεβω στο δωματιο η κοπελα να μου ζηταει να την κερασω η να αρνειται την συνευρεση,νομιζω οτι αυτονοητο αλλωστε πιο προσοδοφορο ειναι το δωματιο.απλα η δικια σας δουλεια ειναι να δωσετε τις κατευθυνσεις στις κοπελες να διαχειριζονται το χρονο των συστασεων στα 2-3 λεπτα και μετα ευγενεστατα να ζητουν απο τον πελατη τι θα ηθελε.και μερικες διευκρινισεις οσο αναφορα τα προγραμματα:στο 90ε και στα 30 λεπτα αν τα καταφερεις :grin:περιλαμβανονται 2 εκσπερματωσεις?2.ποσο κοστιζει η 1 ωρα?υπαρχει δυνατοτητα για παραπανω προγραμμα απο 1 ωρα,με τζαγκουσι και καποια ποτα απο το μπαρ σερβιριζομενα στο δωματιο?ευχαριστω
Ασφαλώς φίλε μας αυτό έχουμε κάνει έχει μπει ενα πιο οριοθετημενο πλαίσιο στον τρόπο λειτουργίας μας που περιλαμβάνει διακριτική προσσέγγιση του πελάτη πρόταση για να κεράσει ένα ποτό και μετά απο ένα χρονικό διάστημα ή επόμενο ποτό ή άνοδος στα ιδιαίτερα.
Τώρα οσον αφορά τις δυο φορές στο μισάωρο αν ο πελάτης μπορεί δεν υπάρχει πρόβλημα όπως επίσης και το να παραγγείλεις κάποια ποτά απο το μπαρ την ώρα που βρίσκεσαι επάνω μπορείς να το κάνεις βάζοντας την κυρία της υποδοχής να παραγγείλει απο κάτω τα ποτά που επιθυμείτε αυτό μπορεί να γίνει στο πρόγραμμα της 1 ώρας με τζακούζι η και χωρίς τζακούζι η και στο μισάωρο πρόγραμμα η και στο απλό πρόγραμμα.
Πρόγραμμα  παραπάνω απο μια ώρα δεν υπάρχει προς το παρόν γιατί δεν μας έχει ζητηθεί αλλά νομίζω αν κάποιος θελήσει παραπάνω αυτό θα είναι αθροιστικό με τα ήδη προυπάρχωντα προγράμματα δηλαδή 1 ώρα + απλό, 1 ώρα+μισάωρο, 1 ώρα +1 ώρα, 1ώρα τζακούζι + 1ώρα τζακούζι αν δόυμε ότι υπάρχει κίνηση σε τέτοιου είδους προγράμματα άνω της μια ώρας θα προσφέρουμε ένα πακέτο πιο οικονομικό αλλά αυτή την στιγμή πολύ σπάνια υπάρχει κάποιος που θέλει πάνω απο μια ώρα και με τζακούζι οπότε καταλαβαίνεις ότι η ζήτηση καθορίζει την προσφορά αλλά επιφυλασσόμαστε.
Σε ευχαριστούμε για τις προτάσεις σου και για τα θέματα που ανοίγεις και μας βάζεις και εμας σε διαδικασία σκέψης και εξέλιξης καθώς και καποιες λεπτομέρειες που όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να τις δούμε απο την μεριά του πελάτη και μας τις γνωστοποείται εσείς.
Μια καλήμέρα σε όλους και να περνάτε καλά.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Επιλεκτική τσάρκα σε κάποια Αθηναικά ιδρύματα μιας και ένιωσα ότι τα κορίτσια με είχαν ανάγκη... :grin:

Αθανασίας3:  Εργαζόμενη η Σάντυ, από την Τσεχία. Όμορφο, ξανθό κορίτσι, με φυσικό στήθος, μεσαίου μεγέθους, γλυκιά φάτσα και κουνηστό και καλοσχηματισμένο κωλαράκο...Ευσιάθετη και φιλική δημιούργησε όμορφο κλίμα στο σαλονάρισμα, κάτι το οποίο χάλασε η υπηρεσία, που μου τά κανε τσουρέκια να περάσω, από που ξέρω την κοπέλα, που τους βρήκα, αν ξέρω άλλες και στο τέλος έφαγα καραμούζα επειδή δεν πέρασα...

Φυλής 104: Eργαζόμενες 3 κοπέλες: Μαρίνα: Ελληνίδα, μελαχροινή με μακριά ίσια μαλλιά, μικρό στήθος, και αξιοσημείωτη περιφέρεια που κολάζει άγιο. Πονηρή φατσούλα που αφήνει υποσχέσεις. Άριστες αναμνήσεις από τις συναντήσεις μας. Νάνσυ:  Η έταιρη Ελληνίδα του καταστήματος, ξανθιά, με ενισχυμένο στήθος με πολύ καλή δουλειά, αψεγάδιαστο υπόλοιπο κορμί με υπέροχα πόδια και περιφέρεια...καυλαντίσαμε στο σαλόνι και έτοιμος ήμουν για 3ο τεστντράιβ. Μαζί τους η Μπέττυ: Από το Καζακστάν, με έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά, μελαχροινή κ αυτή με ίσια μαλλιά, πολύ πρόσχαρη στο σαλόνι, ήταν σέξυ με το μαύρο κορμάκι που φορούσε και τόνιζε το στήθος της και άφηνε ακάλυπτα τα όμορφα πόδια της. Η Μπέττυ κάνει φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας4α:Μαριλένα: Περίεργο σε αυτό το μαγαζί να δουλεύει άλλη κοπέλα.... ::) Γλυκιά κοπέλα, πολύ αδύνατη, με ωραία μακριά και αδύνατα πόδια και όμορφο στρογγυλό κωλαράκο...Συμπαθής φατσούλα...

Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Φαίη: Ο κόριτσαρος μέσα σε ένα πολύχρωμο σετ μαγιώ, σέξυ, με φυσικό στήθος ευμεγέθες,γλυκιά φάτσα, καρέ μαλλάκι , επίπεδη κοιλιά, ατέλειωτα πόδια και ωραίος μικρός και σφιχτός κωλαράκος. Εγκάρδιο κλίμα μεταξύ μας μιας και μόλις προχτές "βρεθήκαμε" στα ενδώτερα με άριστες εντυπώσεις...

Κωνσταντινουπόλεως 80: Μιχαέλλα:H γνωστή Ρουμάνα του ομίλου, με το ωραίο κορμί και το μεγάλο φυσικό στήθος με πολύ καλές υπηρεσίες και προυπηρεσία στο Αmnezia. Μαζί της είχε "μετακομίσει" για λίγο και η άλλη Ρουμάνα, με μοντελέ σώμα, μικρό στήθος και τσουπωτό κωλαράκι και ξανθά μαλλιά η Κλαούντια μιας και 3 φίλοι Ιταλοί θέλανε παρτούζα...

Ηλία Ηλίου 82: Βαλεντίνα: Η πληθωρική Τσέχα με τεράστια στήθη φυσικά, και όλα σε άρα...Μπουτάρα, βυζάρα κλπ...Λογοπαίγνια και διακριτική αποχώρηση...

Φραντζή 47: Η μελαχροινή καλλονή που χρόνια δούλευε στο Κασσάνδρας, η Άννα. όλοι τη γνωρίζουμε, ο,τι και να πω για εμφάνιση κ υπηρεσίες είναι περιττό...Μαζί της η Ναταλί: Ξανθό μιλφ με καρέ μαλλί, σήμερα αρκετά πιο διαχυτική και σέξυ...Φυσικό στήθος και καλή περιφέρεια...

Αριστοτέλους6: Αλέξια: H κοπέλα αγκομαχούσε στο δωμάτιο και βαριόμουν να περιμένω...

Αριστοτέλους5: Μπέλλα: Μελαχροινή κοντούλα από Άγγλία με μπουκλωτό μαλλί, αξιοσημείωτο στήθος φυσικό και όμορφη περιφέρεια. Ευδιάθετη με καλησπέρισε κ μου στειλε ένα φιλί. Αλεξάνδρα:  Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς. Κατέβαλλα τεράστια προσπάθεια να μην μπω δωμάτιο. Γλυκύτατο πρόσωπο, με μπλε ματάρες, χαμογελαστή, φυσικό στήθος, όμορφα τονισμένο από το μαγίω, και καταπληκτικός κώλος, αψεγάδιαστος....Από Ρουμανία....
Τέλος η Τζένη  και αυτή μελαχροινή με μικρό στήθος, μεσαίου ύψους και μικρό κωλαράκο και κάπως άγρια φάτσα...

Τριγγέτα3: Ιζαμπέλλα: Η ξανθιά Τσέχα, με θητεία και στα Κασσάνδρας, ψηλή κοπέλα, με ενισχυμένο στήθος, ωραίο γενικά σώμα "στεγνό", στητή και καλοσχηματισμένη περιφέρεια γεμάτη νάζι στο σαλόνι...

Έχοντας ακόμα την αμφιταλα΄ντευση να περάσω με την Αλεξάνδρα στο Αριστοτέλους, πάτησα γκάζι και επέστρεψα σπίτι μην ενδίδωντας στον πειρασμό...
να σημειώσω(και μεγάλη παράλειψις εκ μέρους μου), :headbang: :headbang: ότι η τσάρκα ξεκίνησε με πρωτοβουλία και συνοδεία του φίλτατου συναγωνιστή DON GIOVANNI...Ο οποίος όμως λόγω υποχρεώσεων κάπου στη μέση αποχώρησε διακριτικά και με άφησε μόνο μου στο δύσκολο και δύσβατο μονοπάτι της ενημέρωσης... :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
είδα καλά ή με γελούν τα όμορφα ματάκια μου?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ξαναγύρισε η ιζαμπέλλα στην κασσανδροαλυσίδα??? :rockon: :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.633
Πόντοι
5.435
είδα καλά ή με γελούν τα όμορφα ματάκια μου?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ξαναγύρισε η ιζαμπέλλα στην κασσανδροαλυσίδα??? :rockon: :rockon:
που το είδες ρε αετόπουλο?

Ωραία ενημέρωση ψες, και θες να μας πεις ότι δεν μπήκες πουθενα?  :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
που το είδες ρε αετόπουλο?

Ωραία ενημέρωση ψες, και θες να μας πεις ότι δεν μπήκες πουθενα?  :think:
να σαι καλά φίλε κέρβερα....μαθαίνω από τους καλύτερους... :rockon: :rockon: :rockon:και όμως δεν μπήκα πουθενά παρόλο που ψηνόμουν για άννα, αλεξάνδρα(αριστοτέλους) και ιζαμπέλλα(τριγγέτα)...αλλά επέλεξα να είμαι καθαρόαιμος ενημερωτής χθες...κατάθεση μάλλον αύριο...ο στόχος έχει λοκάρει... :grin: :grin: :grin:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
να σαι καλά φίλε κέρβερα....μαθαίνω από τους καλύτερους... :rockon: :rockon: :rockon:και όμως δεν μπήκα πουθενά παρόλο που ψηνόμουν για άννα, αλεξάνδρα(αριστοτέλους) και ιζαμπέλλα(τριγγέτα)...αλλά επέλεξα να είμαι καθαρόαιμος ενημερωτής χθες...κατάθεση μάλλον αύριο...ο στόχος έχει λοκάρει... :grin: :grin: :grin:
Μονο ένα σχόλιο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Προχθές μιλούσαμε για άλλη Ιζαμπέλα, του Sweet Angels. Αν τώρα έχει πάρει προτεραιότητα της αλυσίδας ΟΚ. Απλά να μην υπάρχει μπέρδεμα ....
Καλά να περάσεις όπου και αν διαλέξεις

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.208
Πόντοι
8.565

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θα ηθελα ενημερωση για δυο κοπελες. Φαιη απο βριλησσου 36α και αριαδνη απο sweet angels . Απο φωτο δε παιζονται τορα στις υπηρεσιες βασιζομαι πανω σας. Σας ευχαριστώ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
[quote author=donald fuck  link=topic=7646.msg4687463#msg4687463 date=1374156112]
παιδια θα ηθελα ενημερωση για δυο κοπελες. Φαιη απο βριλησσου 36α και αριαδνη απο sweet angels . Απο φωτο δε παιζονται τορα στις υπηρεσιες βασιζομαι πανω σας. Σας ευχαριστώ
[/quote]πανέμορφη, ψηλή, ποδάρες, ωραίο στήθος...βρέθηκα προχθές μαζί της(έχω κ κριτική)...πέρασα εκπληκτικά....για την άλλη δεν έχω άποψη...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.042
Πόντοι
36.988
πανέμορφη, ψηλή, ποδάρες, ωραίο στήθος...βρέθηκα προχθές μαζί της(έχω κ κριτική)...πέρασα εκπληκτικά....για την άλλη δεν έχω άποψη...

Δυναμίτης η Φαίη ε...;

Αλλά και η Αριάδνη έχει τοποθετηθεί στα υπ'όψιν...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δυναμίτης η Φαίη ε...;

Αλλά και η Αριάδνη έχει τοποθετηθεί στα υπ'όψιν...
Α Αριαδνη δεν ειναι αλλη απο την Αγγελικη παλιοτερα στο R.I.P. Δροσοπουλου 97 και την Ζιζελ απο την γερμανικη αλυσιδα και Βριλησσου 42 προσφατα.
Μια αρκετα τιμια και αξιοπιστη επλιγη, τουλαχιστιν συμφωνα με την εμπειρια μου λιγους μηνες προν.
Τοτε ηταν με φπουλ πρπογραμμα, δεν ξερω εαν ισχυει ακομα

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
:offtopic: ρε απιδες το καρεα 30 εχει κλείσει οριστικα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom