Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο στη κωνσταντινουπολεως στο γκαζι
92α ειρηνη,πολυ λεπτη μελαγχροινη κοπελα,πιθανον αλβανιδα,στο στυλ της μπαρμπαρας-λαουρας με λορδωση, στη φυλης,και ως μαγια τωρα στα στουντιο.Αν κρινω απο το ειδος των βογγητων και των αναστεναγμων,οπως την ακουγα απο το σαλονι,η κοπελα ειναι σουπερ
92 βικυ,μου θυμισε παρα πολυ την μαιρη απο φυλης 54,τροφαντη καστανη κατσαρομαλλα mlf,με πολλα πιασιματα
94 αριανα,ξανθια κοπελα,αυτο που λεμε νταρντανοκοπελα,μ ενα υφος αγελαδιτσας ,οπως με κοιταζε,επιτρεψτε μου για την εκφραση
Ειχα παει για την μαργκω,αν και υποψιαζομαι οτι κατι συνεβη παλι,και εκει που εφυγε απο λελας καραγιαννη,τωρα εφυγε και παο το 94
Μια μονιμη σχεση,εστω και σ επαγγελματικα πλαισια,προσπαθουμε να κανουμε και μεις σαν ανθρωποι,και παλι σε γκαντεμια πεσαμε,μολις παμε να στρωσουμε μια κατασταση

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Θα λέω τουλάχιστον στα εγγόνια μου, ότι στα νιάτα μου συνευρέθηκα με τέτοιο υπεργαλαξιακό ΜΟΥΝΑΡΟ!!!
Εγω φιλε μου το βλεπω αλλιως, μην με παρεξηγησεις..
Οτι εκανα τεραστια μαλακια που πεταξα 70 ευρω για ενα χυσιμο χωρις αντικρυσμα...
Το θεμα ειναι αυτος ο υπεργαλαξιακος μουναρος δεν συνευρεθηκε ποτε μαζι σου, οπως και με ποσους αλλους συναγωνιστες...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τον λαγό ποτέ και ξέρεις γιατί?Γ
Γιατί είναι κύριος δεν προσβάλλει και λέει την γνώμη του με επιχειρήματα εμείς θα μιλήσουμε με την μόνικα και θα της γνωστοποιήσουμε το θέμα του οπλίτη λαγονισιάν και θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις γιατί όλες οι καλές κιθάρες χρειάζονται και κούρδισμα που και που. Καλό απόγευμα σε όλους και λαγέ σε ευχαριστουμε για την αντικειμενική σου  πληροφόρηση καλό μας κάνεις να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε μια υπεργαλαξιακή κοπέλα σαν την Μόνικα και η γνώμη σου έχει βαρύνουσα σημασία γιατί έχεις γράψει και χιλιόμετρα πολλά στο ενεργητικό σου.
Η οποια (Μονικα)οσο  κουραστικος και εαν γινομαι επαναλαμβανοντας το , μαζι μου ηατν πολυ καλη στο Ισμηνης 2 οταν ειχαμε βρεθει τον περασμενο Απριλιο.Ισως να ταιριαξε η χημεια μας....

Ελπιζω το ιδιο καλα να περασω και με την Ζετα που συντομα εχω σκοπο να επισκευτω στο X-bar, φου ειναι απο τα κοριτσια της αλυσιδας σας, που δεν εργαζεται σε studio

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γιατί είναι κύριος δεν προσβάλλει και λέει την γνώμη του με επιχειρήματα εμείς θα μιλήσουμε με την μόνικα και θα της γνωστοποιήσουμε το θέμα του οπλίτη λαγονισιάν και θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις γιατί όλες οι καλές κιθάρες χρειάζονται και κούρδισμα που και που. Καλό απόγευμα σε όλους και λαγέ σε ευχαριστουμε για την αντικειμενική σου  πληροφόρηση καλό μας κάνεις να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε μια υπεργαλαξιακή κοπέλα σαν την Μόνικα και η γνώμη σου έχει βαρύνουσα σημασία γιατί έχεις γράψει και χιλιόμετρα πολλά στο ενεργητικό σου.
Οσο ο χρονος επιτρεπει στην Μονικα να ειναι υπεργαλαξιακη γκομενα, παντα θα "πουλαει", οπου και αν βρισκεται, αλλα δεν μπορω να βρεθω στη ψυχολογια της να ξερω κατα ποσο στο επαγγελμα αυτο που κανει, πρεπει να "ανεχεται" γενικως, οπως ολοι μας κανουμε στα επαγγελματα μας...
ΑΝ το ειχε καταλαβει απολυτα, πιθανον να "θησαυριζε" αμεσα και να "ψαλιδιζε" τον χρονο παραμονης της σε αυτο το επαγγελμα και να ακολουθουσε υστερα τη ζωη που πιθανον να ονειρευεται...
Αν εσεις την καταφερεται να το καταλαβει πιο γρηγορα, τοσο καλυτερα θα ειναι για εσας, αυτην και φυσικα τους πελατες...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
για Αντζη δεν ξέρω...Αλλά η Ιζαμπέλλα είναι αυτό που λέμε μουνάρα με τα όλα της...άπαιχτη και αν φερθεί ςμ επροσοχή έχει και καλές υπηρεσίες....
Kαι το πρόσωπο της έχει φτιάξει
Πιο παλιά έμοιαζε με σπουδάστρια των ΙΕΚ ΑΚΜΗ

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  20/07    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρ - Σαβινα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Παολα/Μαριλενα - Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Ν Αφιξη - Ν Αφιξη
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Βαλια - Παολα/Μαριλενα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαμπρινα - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα - Ιρενα/Βαλια
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα - Τζουλια/Σονια/Σονια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Τανια - Ελενα/Σοφια/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Συντομη καταδρομικη στο γκαζι και εντελως εκτος προγραμματος τιμησα την Ειρηνη στο 92α. Προκειται για ενα μελαχροινο πιπινι 20  ετων μελαχροινο απο μολδαβια μικροκαμωμενη, στα ορια του skinny, σφιχτο κορμι και καλοσχηματισμενο κωλαρακι και χωρουσε στα χερια μου. Μικρο στηθακι, λεμονακια με πεταχτες ρωγες....φοβερο σαλοναρισμα, με γραπωσε κυριολεκτικα απο τα αρχιδια και με εντονα ερωτολογα με εκανε να ψαχνω το 50αρικο...περασμα στο δωματιο με απλο....πολυ καλη καταθεση, ενεργητικοτατη, παθοαρα, καλη πιπα,πεσανε και φιλακια...στο σεξ πολυ ενταση, αρκετη αγριαδα, γρηγορες διεισδυσεις και αναστεναγμοι καιβογγητα. Ιεραποστολικα και στα 4.... Λεπτομερειες στην κριτικη...περασα πολυ καλα απροσμενα....ειναι αστερακι. Κριμα που δουλευει κυριως πρωινα....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Γιατί είναι κύριος δεν προσβάλλει και λέει την γνώμη του με επιχειρήματα εμείς θα μιλήσουμε με την μόνικα και θα της γνωστοποιήσουμε το θέμα του οπλίτη λαγονισιάν και θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις γιατί όλες οι καλές κιθάρες χρειάζονται και κούρδισμα που και που. Καλό απόγευμα σε όλους και λαγέ σε ευχαριστουμε για την αντικειμενική σου  πληροφόρηση καλό μας κάνεις να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε μια υπεργαλαξιακή κοπέλα σαν την Μόνικα και η γνώμη σου έχει βαρύνουσα σημασία γιατί έχεις γράψει και χιλιόμετρα πολλά στο ενεργητικό σου.
not any more!!!!! :grin: :grin: :grin:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Άξιος...άξιος ο λαγός!!! 
Animated_Bugs_Bunny_Dancing_2.gif

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Οσο ο χρονος επιτρεπει στην Μονικα να ειναι υπεργαλαξιακη γκομενα, παντα θα "πουλαει", οπου και αν βρισκεται, αλλα δεν μπορω να βρεθω στη ψυχολογια της να ξερω κατα ποσο στο επαγγελμα αυτο που κανει, πρεπει να "ανεχεται" γενικως, οπως ολοι μας κανουμε στα επαγγελματα μας...
ΑΝ το ειχε καταλαβει απολυτα, πιθανον να "θησαυριζε" αμεσα και να "ψαλιδιζε" τον χρονο παραμονης της σε αυτο το επαγγελμα και να ακολουθουσε υστερα τη ζωη που πιθανον να ονειρευεται...
Αν εσεις την καταφερεται να το καταλαβει πιο γρηγορα, τοσο καλυτερα θα ειναι για εσας, αυτην και φυσικα τους πελατες...

Δυστυχώς, ακόμη και να οι κύριοι ιδιοκτήτες της επιστήσουν την προσοχή οτι τους χαλάει το μαγαζί, θα απαντήσει οτι "πουλάω και σας φέρνω τα λεφτά" ....
Αρα μόνο αν σταματήσει να πουλάει θα συνέλθει ή αν .... τη διώξουν, ή της κόψουν βάρδυες, που δεν θα το κάνουν όσο πουλάει.
Αρα ο καθένας ας κάνει την επιλογή του με γνώση του ρίσκου.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Να προσθέσω και εγώ κάτι....Αλλού πήγαινα και αλλού βρέθηκα,συνάντηση με την Στέλλα από Λ.Αθηνών 318!Σταμάτησα να ρίξω μία ματιά για το ποίες εργάζονται και με το τρόπο που βγήκε στο σαλόνι παρέμεινα εκεί...Συμβαίνουν αυτά τι να κάνουμε...Λεπτομέρειες στη κριτική που ακολουθεί!  :rockon:

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Συναγωνιστες η αννουλα απο κασσανδρας 4 τελος??ξερει κανεις??η απλα λειπει για καποιο διαστημα..THANKS!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δυστυχώς, ακόμη και να οι κύριοι ιδιοκτήτες της επιστήσουν την προσοχή οτι τους χαλάει το μαγαζί, θα απαντήσει οτι "πουλάω και σας φέρνω τα λεφτά" ....
Αρα μόνο αν σταματήσει να πουλάει θα συνέλθει ή αν .... τη διώξουν, ή της κόψουν βάρδυες, που δεν θα το κάνουν όσο πουλάει.
Ακριβως...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Συναγωνιστες η αννουλα απο κασσανδρας 4 τελος??ξερει κανεις??η απλα λειπει για καποιο διαστημα..THANKS!!
Εχουν εγκαιρα ενημερωσει αλλοι συναγωνιστες οτι εχει μετακομισει πλεον στο Φραντζη 47

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Καλησπέρα τεν τεν δεν είναι ετσι ακριβώς με την μόνικα, θα είμαστε πολύ ειλικρινείς και θα σας πούμε ότι στην αρχή η κοπέλλα ήταν πολύ παγωμένη σε σχέση με τον πελάτη αυτά πριν δυο περίπου χρόνια που ήρθε απο σερβία σιγά σιγά και με πολύ συζήτηση κατάφερε και ήρθε σε αυτό το επίπεδο και πιστεύουμε ότι είναι άνθρωπος που ακούει.
Εξάλλου  οι σχέσεις μας οι επαγγελματικές δεν είναι του τύπου "σου πουλάω και θα παίξω το παιχνίδι με τους κανόνες μου" γιατι αν θα αποχωρήσουν οι παίχτες δηλαδή εσείς δεν γίνεται παιχνίδι για αυτό έχουμε παντα τα αυτιά μας ανοικτά σε καλόπιστες κριτικές για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε.
Όλες αυτές τις γυναίκες που νομίζω τώρα ανέρχονται τις 35 τον αριθμό τις έχουμε στηρίξει κατα καιρούς,έχουμε δώσει και άφεσι αμαρτιών και δεν μπορεί καμμία τους να λειτουργήσει εκβιαστικά στο  στυλ "πουλάω και κάνω οτι γουστάρω" γιατι το θέμα δεν είναι να πουλάς το θέμα είναι ως πότε θα πουλάς εκεί είναι όλη η μαγκιά.
Καλό βράδυ και σας περιμένουμε είτε στο xbar είτε σε ένα απο τα θησέως 35 κατεχάκη 8 ισμήνης 2 τριγγέτα 3 και ηρώων πολυτεχνείου 37.
Υ.Γ.Λαγέ καλός πολίτης βρε παιδί.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Μοναχική  τσάρκα στο πορνόβουνο έχουμε και λέμε :

Βριλησσού 36 Ειρήνη όμορφο νεαρό πιπινάκη μελαχρινό αδύνατο δυναμικό σαλονάρισμα
Αλεξάνδρα  ψιλό νταρντανιδές με πιο ήρεμο σαλοναρισμα αρκέστηκε σε ένα χαιρετισμό και εγκατέλειψε

Βριλησσού 36 Α η Αλίνα ένα μελαχρινό τούμπανο κοντοπούτανο όπου και τιμήθηκε λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει

Βριλησσού 46 Λούνα ήταν στο δωμάτιο και η ξανθιά εντυπωσιακή σέρβα Κορίνα

Βριλησσού 55 είχαμε ρομαντικό σκηνικό με την Χριστίνα γνωστη και από την θητεία της στην αλυσίδα μεγ. αλεξάνδρου μελαχρινή με μερικά  κιλά παραπάνω και την Έμιλυ επίσης γνωστη από την ιδια αλυσίδα με σύντομο πέρασμα μελαχρινή μοντελέ σώμα
και την Tζούλια ξανθιά Ρωσίδα με αδιάφορο πρόσωπο  σχετικά καλο σωματάκι
να με βάζουν στην μέση και να μην με αφήνουν να φύγω

πέρνοντας τον δρόμο της επιστροφής είπα να σταματήσω και λίγο από το γκάζι για ενημερωτικούς και μονο λόγους έχουμε και λέμε

Κασσάνδρας 3 λογικά η δεν ανοίγω δεν ανοίγω Λαουρα

Κασσάνδρας 3(πανω) η Μαριλένα μελαχρινή αρκετά αδύνατη και ψιλή κοπέλα μακριά από τα δικά μου γούστα

Κασσάνδρας 4(πανω) η νέα κοπέλα δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα είναι μια ξανθιά κοπέλα με καθημερινό γλυκό πρόσωπο  μέτρου ύψους κανονικό σώμα ελαφρώς μεγαλύτερο κώλο για το σώμα της με μικρό στήθος που το περπάτημα πάνω στα τακούνια δεν το είχε καθόλου και φάνηκε αρκετά ψαρωμένη

Κασσάνδρας 4Β(κατω) η γνωστη νταρντάνα  Βάλια

Κασσανδρας 4Γ(κατω) η Βραζιλιάνα milf Σαμπρίνα με  δυνατό σαλονάρισμα και υπόσχεση για καλύτερη τιμή

Κασσάνδρας 6 η γνωστη Τσέχα Ιρένα

Κασσάνδρας 8Γ η εντυπωσιακή Βουλγάρα καλλονή  Μόνικα

Κωνσταντινουπόλεως 94 μια ξανθιά μπάζω  milf δεν μου είπε  όνομα φόραγε ένα τιρκούαζ μακρύ κολλητό στην κοιλια της φόρεμα μου άνοιξε την πόρτα και μου λέει εγώ είμαι  την πέρασα για υπηρεσία  να πω την αλήθεια και έφυγα τρέχοντας

Κωνσταντινουπόλεως 92  η Αννούλα μια πολύ μέτρια κοπέλα εντελώς αδιάφορη αλλα εν σχέση με τα αλλα μπάζα που κατά καιρούς έχω δει εκεί ήταν μια χαρά

Κωνσταντινουπόλεως 92 A  η Ραφαέλα ένα ξανθό κοντούλικο πιπινάκη που αν και τελειωνε η βάρδια της είχε αρκετή όρεξη στο σαλόνι μου υποσχέθηκε εξτραδάκια όμορφο προσωπάκι αδύνατο σωματάκι με ωραίο κώλοι μπήκε στα υπόψιν για ένα test

σε μια κουβεντούλα που είχα με τον Κυρ Βασίλη μου επιβεβαιώσε το γεγονός ότι επέστρεψε η Τζενούλα αλλα δεν ήξερε αν θα δουλεύει αύριο

Κωνσταντινουπόλεως 80 η γνωστη Κλαούντια αν και έχει ομορφύνει επικίνδυνα έχει επιβεβαριμένο ιστορικό και δεν τολμάω

και τέλος Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 η Μιχαέλα που με καραμούζιασε ελαφρώς λέγοντας μου που πας αφού μας ξέρεις όλες  εδώ είμαι εγω στο 80 η Κλαούντια και στο 92 η Μαρία η ψιλή και τσαντισμένη φεύγει για το κουζινάκι

kassandrasgirls

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Like
0

[move] :)  :)  :)  21/07    :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Σαβινα
Κασσανδρας 3(πανω): Kλειστο - Μαριλενα/Παολα - Ζωη
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Βαλερια - Βαλερια
Κασσανδρας 4Β(κατω):Μελινα - Βαλια - Βαλια/Μαριλενα
Κασσανδρας 4Γ(κατω) Κλειστο - Σαμπρινα - Μικη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ: Κλειστο - Μονικα - Τζουλια/Σονια/Κλαουντια 

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Εμμανουελα - Ελενα/Σοφια/Αννα Μαρια/Τανια - Ελενα/Σοφια/Τανια

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom