Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.371
Πόντοι
4.965
Καλά όλα αυτά ,αλλά μια επισήμανση ,καλά τα λέει ο κόφτης. Όχι το στροφόριο.
Ο Κόφτης.
Κάτι έγραφα με ¨το¨ κι έμεινε ενώ ήθελα να γράψω ¨ο¨ στροφόριος e.g. Κόφτης.
το έκανα μετάφραση αυτολεξεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οτι να ναι έχουν ξεφύγει τελείως…σιγά τη γκομενα που θέλει 200 και 250 ευρώ οπου σε πιάσουν είναι λένε μια τιμή στο θεό και σου λέει ο άλλος πάνω στην καβλα του μπορεί να τα δώσει…
και τα δίνει με την προσδοκία ότι θα πιάσει το eurojackpot ταίζοντας το κρέας με ευρώ

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.371
Πόντοι
4.965
Εχουν ειπωθει πολλακις στο νημα ποιες ειναι καλες και ποιες φολες , τωρα οποιος βαριεται να ψαχνει καλα να παθει ,
λες και ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι να απανταμε στον καθε ραντομ που ξεφυτρωνει καθε λιγο και να βρισκουμε και τον μπελα μας στο τελος :tooth:
τρελαίνομαι με τους ράντομ που ξεκινούν ¨έρχομαι από επαρχία για 2ήμερο στας Αθήνας...και ψάχνω το τοπ¨, ιδιαίτερη κατηγορία, μου έρχεται εικόνα ο ζωέμπορας με το μάτσο στην τσέπη που φουσκώνει και νυχάκι μακρύ στο μικρό δάκτυλο μη νομίζουν ότι κάνει και χειρωνακτικές εργασίες

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.784
Πόντοι
3.246
τρελαίνομαι με τους ράντομ που ξεκινούν ¨έρχομαι από επαρχία για 2ήμερο στας Αθήνας...και ψάχνω το τοπ¨, ιδιαίτερη κατηγορία, μου έρχεται εικόνα ο ζωέμπορας με το μάτσο στην τσέπη που φουσκώνει και νυχάκι μακρύ στο μικρό δάκτυλο μη νομίζουν ότι κάνει και χειρωνακτικές εργασίες
1732354602046.jpeg

Αφου το ψαχνουν νατο οριστε το τοπ :2funny:

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
550
Πόντοι
301
Είναι καλές οι τιμές στην Κηφισού ή είναι απαράδεκτες σε αυτά που χρεώνουν 200 την ώρα;
Προφανώς είδαν κάποια γραφεία όπου οι τιμές των έσκορτ κοντεύουν να φτάσουν το διακοσάρι την ώρα και ακολουθούν κι αυτοί από κοντά.
Οταν οι υπηρεσιες δεν ειναι σωστες και το 50αρι να δωσεις πεταμενο ειναι. Σε σχεση με το 200αρι μαλλον ειναι λιγο καλυτερα αλλα εξαρταται απο τις υπηρεσιες της κοπελας. Τα στουντιο με τις υπηρεσιες που παρεχουν ταβανι ειναι το κατοσταρικο στην μια ωρα για μενα.

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
550
Πόντοι
301
προφανώς είδαν ότι οι πελάτες είναι τόσο λιγούρια πεινασμένα και σκλαβάκια του κάθε μουνιού που και 200 θα δώσουν και τη χλαπάτσα θα φάνε και θα κάνουν και μόκο, άντε το πολύ να μην ξαναπατήσουν αλλά ακόμη κι αν πέφτει μαύρο σε συγκεκριμένα ιδρύματα, κοπέλες, ο μαλάκας που θα τα σκάσει δε λιγοστεύει, υπάρχει, είναι λες κι έχει ροπή αδρανείας και πάει και πέφτει με τα μούτρα στα σάπια.

Καλά γράφει το στροφόριος (aka Revlimit) προτάσεις στον άλλον που ρωτά για Μαλβίνες, Τζένες κΣια, αστειευόμενος ή μη, ο κόσμος ντέν γκαταλαμπαίνει...ντεν...ντεν,...ντεν.
Οταν δεν υπαρχουν κριτικες στα σαητ πως ακριβως να αποφυγουμε την χλαπατσα? Υπαρχουν στουντιο που δεν εχουν καν σελιδα για κριτικες. Να πηγαινουμε μονο εκει που υπαρχουν καλες κριτικες? Κι αν δεν μας κανει κλικ η κοπελα? Ολα ρισκο ειναι σαν να παιζεις τζοκερ, συνηθως θα χασεις και καποια στιγμη θα περασεις καλα.

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
550
Πόντοι
301
Έλα ντε; Άντε να καταλάβω η Χριστίνα είναι πολύ αδύνατη αλλά η Αλίνα είναι σκέτη γλύκα
Σκετη γλυκα η αλινα? το προσωπο? γιατι σωμα ναι εχει καλο. Μαλλον εχουμε διαφορετικα γουστα. Η ομορφια ειναι υποκειμενικη για τον καθενα.

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
550
Πόντοι
301
Είδες Αλίνα και Χριστίνα και δεν πέρασες;

:think:
Οσοι πατε Χριστινα να της πηγαινετε και δωρο κανα κιλο γουρουνοπουλο να παρει λιγο τα πανω της γιατι μαλλον με σαλατες την βγαζει αυτη.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
προφανώς είδαν ότι οι πελάτες είναι τόσο λιγούρια πεινασμένα και σκλαβάκια του κάθε μουνιού που και 200 θα δώσουν και τη χλαπάτσα θα φάνε και θα κάνουν και μόκο, άντε το πολύ να μην ξαναπατήσουν αλλά ακόμη κι αν πέφτει μαύρο σε συγκεκριμένα ιδρύματα, κοπέλες, ο μαλάκας που θα τα σκάσει δε λιγοστεύει, υπάρχει, είναι λες κι έχει ροπή αδρανείας και πάει και πέφτει με τα μούτρα στα σάπια.

Καλά γράφει το στροφόριος (aka Revlimit) προτάσεις στον άλλον που ρωτά για Μαλβίνες, Τζένες κΣια, αστειευόμενος ή μη, ο κόσμος ντέν γκαταλαμπαίνει...ντεν...ντεν,...ντεν.
Οι... πελάτες ....

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    40,7 KB · Εμφανίσεις: 8

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.371
Πόντοι
4.965
Οταν δεν υπαρχουν κριτικες στα σαητ πως ακριβως να αποφυγουμε την χλαπατσα? Υπαρχουν στουντιο που δεν εχουν καν σελιδα για κριτικες. Να πηγαινουμε μονο εκει που υπαρχουν καλες κριτικες? Κι αν δεν μας κανει κλικ η κοπελα? Ολα ρισκο ειναι σαν να παιζεις τζοκερ, συνηθως θα χασεις και καποια στιγμη θα περασεις καλα.
όχι, χάνεις πάντα, δε θα περάσεις ποτέ καλά με συγκεκριμένες κοπέλες σε συγκεκριμένα μαγαζιά. Τις βλέπουμε να διατηρούντε με γύρους εδώ, εκεί, αλλά δεν τις ξερνάει το σύστημα, ούτε οι πελάτες. Βρίσκουν και κάνουν.
Τώρα, ο τζόγος αυτός έπαιζε παλιότερα καλά, όταν δεν ήταν ακόμη εντόνως συγκοινωνούντα δοχεία τα γραφεία με τα μπουρδέλα και με τα στούντιοζ για να ανακυκλώνουν τα κορίτσια μεταξύτωνε. Εκεί είχαν παίξει αστέρες.
Στο τώρα όμως...κι ιδιαίτερα με τα οικονομικά που ισχύουν ο τζόγος φέρνει κλάμα στην τσέπη, περισσότερο από κατωδιαφραγματική απόλαυση

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
550
Πόντοι
301
όχι, χάνεις πάντα, δε θα περάσεις ποτέ καλά με συγκεκριμένες κοπέλες σε συγκεκριμένα μαγαζιά. Τις βλέπουμε να διατηρούντε με γύρους εδώ, εκεί, αλλά δεν τις ξερνάει το σύστημα, ούτε οι πελάτες. Βρίσκουν και κάνουν.
Τώρα, ο τζόγος αυτός έπαιζε παλιότερα καλά, όταν δεν ήταν ακόμη εντόνως συγκοινωνούντα δοχεία τα γραφεία με τα μπουρδέλα και με τα στούντιοζ για να ανακυκλώνουν τα κορίτσια μεταξύτωνε. Εκεί είχαν παίξει αστέρες.
Στο τώρα όμως...κι ιδιαίτερα με τα οικονομικά που ισχύουν ο τζόγος φέρνει κλάμα στην τσέπη, περισσότερο από κατωδιαφραγματική απόλαυση
Συμφωνω εν μερη αλλα δεν ισχυει παντα το <ποτε καλα>. Υπαρχει και η χημεια μεταξυ των 2. Με μια που εσυ θα περασεις καλα εγω μπορει να περασω χαλια και το αντιστροφο. Φιλος που εγραψε κριτικη για την Καθριν στο βριλλησου 46 περασε χαλια ενω εγω μετα απο κανα μηνα που την συναντησα στο τριγγετα περασα καλα(εγραψα κριτικη αλλα δεν ανεβηκε ποτε). Για τα αλλα συμφωνω απολυτα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.371
Πόντοι
4.965
Συμφωνω εν μερη αλλα δεν ισχυει παντα το <ποτε καλα>. Υπαρχει και η χημεια μεταξυ των 2. Με μια που εσυ θα περασεις καλα εγω μπορει να περασω χαλια και το αντιστροφο. Φιλος που εγραψε κριτικη για την Καθριν στο βριλλησου 46 περασε χαλια ενω εγω μετα απο κανα μηνα που την συναντησα στο τριγγετα περασα καλα(εγραψα κριτικη αλλα δεν ανεβηκε ποτε). Για τα αλλα συμφωνω απολυτα.
η μοναδική χημεία που υπάρχει μεταξύ των 2 συμβαλλόμενων μερών είναι το μελάνι στο χαρτονόμισμα φίλε. Αν θέλουμε αληθινή χημεία και τέρατα τότε ψάχνουμε για γυναίκα σύντροφο να παίζουμε τον επιστήμονα διερευνώντας την ανθρώπινη φύση.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.215
Πόντοι
2.846
Οταν οι υπηρεσιες δεν ειναι σωστες και το 50αρι να δωσεις πεταμενο ειναι. Σε σχεση με το 200αρι μαλλον ειναι λιγο καλυτερα αλλα εξαρταται απο τις υπηρεσιες της κοπελας. Τα στουντιο με τις υπηρεσιες που παρεχουν ταβανι ειναι το κατοσταρικο στην μια ωρα για μενα.
100 χρεώνουν το μισάωρο, όχι την ώρα. και κάποιες κλέβουν και στον χρόνο, το λέω εκ πείρας.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.215
Πόντοι
2.846
Εχθές το πρωί στο Ηλία Ηλιού μου ανακοινώθηκε τιμή 200 ευρώ για μισή ώρα και 250 μια ώρα. Φουλ πρόγραμμα. Εργαζόμενη η Αλεξία.
Θυμήθηκα την αξία που έχει το χιούμορ και το γέλιο για την υγεία του ανθρώπου και θεώρησα το περιστατικό λήξαν.
συγγνώμη, τέτοια τιμή και ΣΕ ΜΙΛΦΑΔΙΚΟ;
ΕΛΕΟΣ!!!
Πού νομίζουν ότι είναι οι τύποι; στη Δανία;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.215
Πόντοι
2.846
και κριτικές να υπάρχουν, μην τις παίρνεις πάντα τοις μετρητοίς.
Και ειδικά τις καλές έως διθυραμβικές κριτικές. Προσωπικά την έχω πατήσει κάμποσες φορές με τέτοιες, πολλές φορές γράφονται μόνο για να μαζέψει λάικ ο παίχτης.
Από τη μικρή μου πείρα, συνήθως οι κακές κριτικές είναι πιο αξιόπιστες. Όταν βέβαια περιγράφουν τι δεν πήγε καλά.
Όταν π.χ. σου λέει ο άλλος η κοπέλα ήταν ψυγείο και ξινισμένη κ.ο.κ., στα προκαταρκτικά δεν έκανε τίποτα, σου έλεγε συνεχώς μη το ένα μη το άλλο, τότε να είσαι κάπως υποψιασμένος. Και πάλι με επιφύλαξη.
Υπάρχουν ακόμα και μαλάκες που εκβιάζουν τις κοπέλες να τους κάνουν πράγματα εκτός προγράμματος, αλλιώς θα τους γράψουν κακή κριτική. Στα μπουρδέλα συμβαίνει, στα στούντιο δεν ξέρω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε επίσκεψη τζογάρεις λεφτά. Ακόμα και σε δοκιμασμένη κοπέλα.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.215
Πόντοι
2.846
η μοναδική χημεία που υπάρχει μεταξύ των 2 συμβαλλόμενων μερών είναι το μελάνι στο χαρτονόμισμα φίλε. Αν θέλουμε αληθινή χημεία και τέρατα τότε ψάχνουμε για γυναίκα σύντροφο να παίζουμε τον επιστήμονα διερευνώντας την ανθρώπινη φύση.
κοίτα, δεν ισχύει απόλυτα. Ναι μεν εργαζόμενες είναι αλλά εσύ π.χ. με όλες φτιάχνεσαι το ίδιο;
Ακόμα κι αν το κάνουν για να μαζέψουν πελατεία, κάποιες σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα μαζί τους από κάποιες άλλες.

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
550
Πόντοι
301
100 χρεώνουν το μισάωρο, όχι την ώρα. και κάποιες κλέβουν και στον χρόνο, το λέω εκ πείρας.
Το ξερω. Λεω τι ΘΑ επρεπε να χρεωνουν κανονικα με βαση αυτα που προσφερουν. Στο χρονο κλεβουν ολες παντου. Χρονομετρο στο κινητο απαραιτητα.

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
550
Πόντοι
301
και κριτικές να υπάρχουν, μην τις παίρνεις πάντα τοις μετρητοίς.
Και ειδικά τις καλές έως διθυραμβικές κριτικές. Προσωπικά την έχω πατήσει κάμποσες φορές με τέτοιες, πολλές φορές γράφονται μόνο για να μαζέψει λάικ ο παίχτης.
Από τη μικρή μου πείρα, συνήθως οι κακές κριτικές είναι πιο αξιόπιστες. Όταν βέβαια περιγράφουν τι δεν πήγε καλά.
Όταν π.χ. σου λέει ο άλλος η κοπέλα ήταν ψυγείο και ξινισμένη κ.ο.κ., στα προκαταρκτικά δεν έκανε τίποτα, σου έλεγε συνεχώς μη το ένα μη το άλλο, τότε να είσαι κάπως υποψιασμένος. Και πάλι με επιφύλαξη.
Υπάρχουν ακόμα και μαλάκες που εκβιάζουν τις κοπέλες να τους κάνουν πράγματα εκτός προγράμματος, αλλιώς θα τους γράψουν κακή κριτική. Στα μπουρδέλα συμβαίνει, στα στούντιο δεν ξέρω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε επίσκεψη τζογάρεις λεφτά. Ακόμα και σε δοκιμασμένη κοπέλα.
Συμφωνω απολυτα

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.215
Πόντοι
2.846
Στο χρονο κλεβουν ολες παντου. Χρονομετρο στο κινητο απαραιτητα.
κι αυτό δεν ξέρω τι θα μας προσφέρει.
Άντε κι έβαλες χρονόμετρο. Παίρνεις μισάωρο και με το που χύσεις η άλλη αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Τι θα της πεις; κάτσε με το ζόρι μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος;

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
7
Like
550
Πόντοι
301
κι αυτό δεν ξέρω τι θα μας προσφέρει.
Άντε κι έβαλες χρονόμετρο. Παίρνεις μισάωρο και με το που χύσεις η άλλη αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Τι θα της πεις; κάτσε με το ζόρι μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος;
Αυτο ακριβως. Το επαθα πολλες φορες οταν επαιρνα ωρα.(στα στριπ) . Τους εδειχνα χρονομετρο οταν πηγαιναν να φυγουν. Ξενερωναν αλλα στα φρυδια μου, κατσε κανε χορο μεχρι να συμπληρωθει η ωρα που πληρωθηκε. Δεν εχει καλοσυνες , να μαθουν να φερονται επαγγελματικα.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
692
Πόντοι
81
Απολύτως σωστός.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom