sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 609
- Πόντοι
- 86
Γι’ αυτό μάλλον τελείωσε κι αυτή κρίμα ρε γαμώτο αλλά απορώ με τόσο κόσμο πως θα έβγαζε πέρα δε φαντάζεσαι τι γινότανεΤα event τελειώνουν κάποτε.
Γι’ αυτό μάλλον τελείωσε κι αυτή κρίμα ρε γαμώτο αλλά απορώ με τόσο κόσμο πως θα έβγαζε πέρα δε φαντάζεσαι τι γινότανεΤα event τελειώνουν κάποτε.
Άρα λάθος και το topic, πρέπει να ψάξουμε αλλού και στο forum δλδ ;Θα εφαρμοστεί εδώ η μέθοδος reductio ad absurdum για να αποδειχθεί ότι η πορνοστάρ βρέθηκε.
Το αρχικό επιχείρημα είναι 'η πορνοστάρ βρέθηκε'. Ακολούθως θεωρούμε ότι το επιχείρημα είναι λανθασμένο ,'η πορνοστάρ αρχίδια βρεθηκε.', υπόθεση που οδηγεί στο παράλογο (absurdum) συμπέρασμα ότι πώς αρχίδια βρέθηκε αφού την κρυφογαμάνε.
Άρα σύμφωνα με την afore-mentioned μέθοδο η πορνοστάρ βρέθηκε απλά δεν μπορεί στην παρούσα φάση να τη γαμησει ο λαουτζίκος στο 50αρι.
Πριν καταλήξω τις προάλλες στη ΔΗΘΕΝ βασίλισσα του βουνού ,πήγα στο από πάνω πρώτα . Στέισι και Εύα. Στέισι με την καμία όπως στις φωτογραφίες. Φαρδιά και λιπώδης. Εύα με την καμία δεν έχει τέτοιο βυζι. Την είχα πάρει πριν καιρό. Στο λυκόφως δεν την πολυγνώρισα.
Για να μην αδικώ όμως τη δήθεν 'βασιλισσα',τον έφαγε καλά χωρίς προσχήματα.
Το δήθεν ξέρετε τί είναι. Τάχα μου ,τάχα μου.
Στέισι και Εύα.
Θα σε γελάσω. Τριγγετοαλυσίδα δεν πατάω .Αυτή η Εύα είναι που δούλευε μέχρι πρόσφατα στο 46; Πρώην Αγάπη κλπ;
150 είναι δελεαστικό αν περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις κι υπέρτερες υπηρεσίες (όχι Πρεζόδρομου Φυλής).Περασμα χτεσινοβραδυνο για στουντιοτσαρκα μετα απο εξοδο με κολλητο. Ο φιλος ηθελε κινεζες οποτε κατευθυνθηκαμε προς κασσανδρας 4. Εγω ειχα αλλο στοχο δεν ειμαι του κινεζικου στυλ. Στο μπου λεγανε κας 4 ειναι κινεζοσπιτιο, εμεις νουμερα δεν ειδαμε εκτος του 4β(τριγγετοαλυσιδα) . Ανεβηκε ο αλλος κατι σκαλες αλλα δεν του ανοιξε κανεις στον επανω οροφο. Μετα κατεβηκαμε σε ενα υπογειο στη διπλα πορτα και εκει βρηκαμε 2 κολομβιανακια (σοφια-βικτωρια) γυρω στα 20-22 ψιλοομορφα σχετικα. Λογω παρακμιακου στουντιο(ετσι μου φανηκε) και κακων εμπειριων με λατινες(στα στριπ) εφυγα και πηγα κασ 3 απεναντι για την Ευα. Δυστυχως Ευα δεν ειδα, την ειχε καβατζωσει μυστης για μιση ωρα ειπε η τσατσα. Καλυτερα λεω παμε στα βαρυα πυροβολικα. Σφαιρα στο στουντιο της κηφισου 60 λοιπον. Εκει ειχα δει στο πορταλ οτι επαιζε ρωσιδοκατασταση με Αλινα-Χριστινα. Αλινα μετριο προσωπο(για τα γουστα μου) Χριστινα πιο καλη αλλα πετσι και κοκκαλο. Σαλοναριστηκε ωραια ομως και αξιζει σαν γυναικα ενω οι φωτο στο πορταλ ειναι κοντα στην πραγματικοτητα. Ασε λεω παμε στον στοχο της βραδυας. Κηφησου 30. Μαρινα λοιπον. Ειχα δει φωτο και ειχα ενθουσιαστει να πω την αληθεια. Μονο το προσωπο επρεπε να τσεκαριστει. Ματαια. Δεν τη λεω ασχημη γενικα αλλα για τα δικα μου γουστα πολυ κατω του μετριου το προσωπο , ενω και το σωμα δεν ηταν σαν τις φωτο. (μαγκας ο φωτογραφος) Μετα απο λιγο βγαινει η γνωστη σε πολλους εδω Τζενη. Εχουν γραφτει πολλα γιαυτη, οχι πολυ καλα νομιζω οσον αφορα τις υπηρεσιες της. Βγαινει λοιπον και σαλοναρεται για 2 ολοκληρα δευτερολεπτα. Βγαινει απο την κουζινα??? ερχεται 2 βηματα μπροστα , δεν κοιταζει καν προς το μερος μας(μπηκε κι αλλος μετα απο μενα καπακι) εχει μια σηκωμενη μυτη στο ταβανι και τα ματια κοιταζουν πατωμα. Κανει μια γρηγορη περιστροφη και σφαιρα πισω στην κουζινα. Ουτε καν χαιρετησε. Η τυπισσα ηταν σαν να ελεγε φυγε γρηγορα θα σε φολιασω. Πολυ σνομπ συμπεριφορα λες και μας κανει την χαρη που ειναι εκει. Πολυ ωραια γυναικα ομως. Συμπερασματικα η Τζενη εμφανισιακα τις κολομπιανορωσσιδες δεν τις βλεπει καν. Ειναι αλλο επιπεδο. Δεν καταδεχεται να δει ομως και τους πελατες της καταματα δειχνοντας περιεργη συμπεριφορα. Πιο ξινη και απο λεμονι. Παντως οι τιμες ειναι καλες στην κηφισου. 150 μια ωρα με 2 εκτονωσεις ειναι δελεαστικο τη στιγμη που αλλου ειναι 200αρι. Παιρνοντας τον δρομο της επιστροφης αναρωτιομουν ποσο χειροτερη μπορει να ειναι η Τζενη σε σχεση με κατι γεματουλες ρουμανες???(λεμε τωρα) στην κατεχακη που ζητανε 200 την ωρα και δεν σε αφηνουν ουτε να φιλησεις το σωμα επειδη και καλα γαργαλιουνται, που βαριουνται να γαμηθουν και που παρεχουν υπηρεσιες φυλης. Επισης και σε σχεση με κατι βενεζουελανες γνωστοτατης αλυσιδας που δεν ξερουν να φορεσουν ουτε την καποτα με υπηρεσιες φυλης κι εκει. Το ερωτημα ισως απαντηθει στο μελλον καθοτι λογω εμφανισης ισως παρθει το ρισκο.
Παντως οι τιμες ειναι καλες στην κηφισου. 150 μια ωρα με 2 εκτονωσεις ειναι δελεαστικο τη στιγμη που αλλου ειναι 200αρι.
Είναι καλές οι τιμές στην Κηφισού ή είναι απαράδεκτες σε αυτά που χρεώνουν 200 την ώρα;Παντως οι τιμες ειναι καλες στην κηφισου. 150 μια ωρα με 2 εκτονωσεις ειναι δελεαστικο τη στιγμη που αλλου ειναι 200αρι.
προφανώς είδαν ότι οι πελάτες είναι τόσο λιγούρια πεινασμένα και σκλαβάκια του κάθε μουνιού που και 200 θα δώσουν και τη χλαπάτσα θα φάνε και θα κάνουν και μόκο, άντε το πολύ να μην ξαναπατήσουν αλλά ακόμη κι αν πέφτει μαύρο σε συγκεκριμένα ιδρύματα, κοπέλες, ο μαλάκας που θα τα σκάσει δε λιγοστεύει, υπάρχει, είναι λες κι έχει ροπή αδρανείας και πάει και πέφτει με τα μούτρα στα σάπια.Είναι καλές οι τιμές στην Κηφισού ή είναι απαράδεκτες σε αυτά που χρεώνουν 200 την ώρα;
Προφανώς είδαν κάποια γραφεία όπου οι τιμές των έσκορτ κοντεύουν να φτάσουν το διακοσάρι την ώρα και ακολουθούν κι αυτοί από κοντά.
προφανώς είδαν ότι οι πελάτες είναι τόσο λιγούρια πεινασμένα και σκλαβάκια του κάθε μουνιού που και 200 θα δώσουν και τη χλαπάτσα θα φάνε και θα κάνουν και μόκο, άντε το πολύ να μην ξαναπατήσουν αλλά ακόμη κι αν πέφτει μαύρο σε συγκεκριμένα ιδρύματα, κοπέλες, ο μαλάκας που θα τα σκάσει δε λιγοστεύει, υπάρχει, είναι λες κι έχει ροπή αδρανείας και πάει και πέφτει με τα μούτρα στα σάπια.
Καλά γράφει το στροφόριος (aka Revlimit) προτάσεις στον άλλον που ρωτά για Μαλβίνες, Τζένες κΣια, αστειευόμενος ή μη, ο κόσμος ντέν γκαταλαμπαίνει...ντεν...ντεν,...ντεν.
Εχουν ειπωθει πολλακις στο νημα ποιες ειναι καλες και ποιες φολες , τωρα οποιος βαριεται να ψαχνει καλα να παθει ,προφανώς είδαν ότι οι πελάτες είναι τόσο λιγούρια πεινασμένα και σκλαβάκια του κάθε μουνιού που και 200 θα δώσουν και τη χλαπάτσα θα φάνε και θα κάνουν και μόκο, άντε το πολύ να μην ξαναπατήσουν αλλά ακόμη κι αν πέφτει μαύρο σε συγκεκριμένα ιδρύματα, κοπέλες, ο μαλάκας που θα τα σκάσει δε λιγοστεύει, υπάρχει, είναι λες κι έχει ροπή αδρανείας και πάει και πέφτει με τα μούτρα στα σάπια.
Καλά γράφει το στροφόριος (aka Revlimit) προτάσεις στον άλλον που ρωτά για Μαλβίνες, Τζένες κΣια, αστειευόμενος ή μη, ο κόσμος ντέν γκαταλαμπαίνει...ντεν...ντεν,...ντεν.
Καλά όλα αυτά ,αλλά μια επισήμανση ,καλά τα λέει ο κόφτης. Όχι το στροφόριο.προφανώς είδαν ότι οι πελάτες είναι τόσο λιγούρια πεινασμένα και σκλαβάκια του κάθε μουνιού που και 200 θα δώσουν και τη χλαπάτσα θα φάνε και θα κάνουν και μόκο, άντε το πολύ να μην ξαναπατήσουν αλλά ακόμη κι αν πέφτει μαύρο σε συγκεκριμένα ιδρύματα, κοπέλες, ο μαλάκας που θα τα σκάσει δε λιγοστεύει, υπάρχει, είναι λες κι έχει ροπή αδρανείας και πάει και πέφτει με τα μούτρα στα σάπια.
Περασμα χτεσινοβραδυνο για στουντιοτσαρκα μετα απο εξοδο με κολλητο. Ο φιλος ηθελε κινεζες οποτε κατευθυνθηκαμε προς κασσανδρας 4. Εγω ειχα αλλο στοχο δεν ειμαι του κινεζικου στυλ. Στο μπου λεγανε κας 4 ειναι κινεζοσπιτιο, εμεις νουμερα δεν ειδαμε εκτος του 4β(τριγγετοαλυσιδα) . Ανεβηκε ο αλλος κατι σκαλες αλλα δεν του ανοιξε κανεις στον επανω οροφο. Μετα κατεβηκαμε σε ενα υπογειο στη διπλα πορτα και εκει βρηκαμε 2 κολομβιανακια (σοφια-βικτωρια) γυρω στα 20-22 ψιλοομορφα σχετικα. Λογω παρακμιακου στουντιο(ετσι μου φανηκε) και κακων εμπειριων με λατινες(στα στριπ) εφυγα και πηγα κασ 3 απεναντι για την Ευα. Δυστυχως Ευα δεν ειδα, την ειχε καβατζωσει μυστης για μιση ωρα ειπε η τσατσα. Καλυτερα λεω παμε στα βαρυα πυροβολικα. Σφαιρα στο στουντιο της κηφισου 60 λοιπον. Εκει ειχα δει στο πορταλ οτι επαιζε ρωσιδοκατασταση με Αλινα-Χριστινα. Αλινα μετριο προσωπο(για τα γουστα μου) Χριστινα πιο καλη αλλα πετσι και κοκκαλο. Σαλοναριστηκε ωραια ομως και αξιζει σαν γυναικα ενω οι φωτο στο πορταλ ειναι κοντα στην πραγματικοτητα. Ασε λεω παμε στον στοχο της βραδυας. Κηφησου 30. Μαρινα λοιπον. Ειχα δει φωτο και ειχα ενθουσιαστει να πω την αληθεια. Μονο το προσωπο επρεπε να τσεκαριστει. Ματαια. Δεν τη λεω ασχημη γενικα αλλα για τα δικα μου γουστα πολυ κατω του μετριου το προσωπο , ενω και το σωμα δεν ηταν σαν τις φωτο. (μαγκας ο φωτογραφος) Μετα απο λιγο βγαινει η γνωστη σε πολλους εδω Τζενη. Εχουν γραφτει πολλα γιαυτη, οχι πολυ καλα νομιζω οσον αφορα τις υπηρεσιες της. Βγαινει λοιπον και σαλοναρεται για 2 ολοκληρα δευτερολεπτα. Βγαινει απο την κουζινα??? ερχεται 2 βηματα μπροστα , δεν κοιταζει καν προς το μερος μας(μπηκε κι αλλος μετα απο μενα καπακι) εχει μια σηκωμενη μυτη στο ταβανι και τα ματια κοιταζουν πατωμα. Κανει μια γρηγορη περιστροφη και σφαιρα πισω στην κουζινα. Ουτε καν χαιρετησε. Η τυπισσα ηταν σαν να ελεγε φυγε γρηγορα θα σε φολιασω. Πολυ σνομπ συμπεριφορα λες και μας κανει την χαρη που ειναι εκει. Πολυ ωραια γυναικα ομως. Συμπερασματικα η Τζενη εμφανισιακα τις κολομπιανορωσσιδες δεν τις βλεπει καν. Ειναι αλλο επιπεδο. Δεν καταδεχεται να δει ομως και τους πελατες της καταματα δειχνοντας περιεργη συμπεριφορα. Πιο ξινη και απο λεμονι. Παντως οι τιμες ειναι καλες στην κηφισου. 150 μια ωρα με 2 εκτονωσεις ειναι δελεαστικο τη στιγμη που αλλου ειναι 200αρι. Παιρνοντας τον δρομο της επιστροφης αναρωτιομουν ποσο χειροτερη μπορει να ειναι η Τζενη σε σχεση με κατι γεματουλες ρουμανες???(λεμε τωρα) στην κατεχακη που ζητανε 200 την ωρα και δεν σε αφηνουν ουτε να φιλησεις το σωμα επειδη και καλα γαργαλιουνται, που βαριουνται να γαμηθουν και που παρεχουν υπηρεσιες φυλης. Επισης και σε σχεση με κατι βενεζουελανες γνωστοτατης αλυσιδας που δεν ξερουν να φορεσουν ουτε την καποτα με υπηρεσιες φυλης κι εκει. Το ερωτημα ισως απαντηθει στο μελλον καθοτι λογω εμφανισης ισως παρθει το ρισκο.
Οτι να ναι έχουν ξεφύγει τελείως…σιγά τη γκομενα που θέλει 200 και 250 ευρώ οπου σε πιάσουν είναι λένε μια τιμή στο θεό και σου λέει ο άλλος πάνω στην καβλα του μπορεί να τα δώσει…Εχθές το πρωί στο Ηλία Ηλιού μου ανακοινώθηκε τιμή 200 ευρώ για μισή ώρα και 250 μια ώρα. Φουλ πρόγραμμα. Εργαζόμενη η Αλεξία.
Θυμήθηκα την αξία που έχει το χιούμορ και το γέλιο για την υγεία του ανθρώπου και θεώρησα το περιστατικό λήξαν.