Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.810
Πόντοι
2.846
Στο χρονο κλεβουν ολες παντου. Χρονομετρο στο κινητο απαραιτητα.
κι αυτό δεν ξέρω τι θα μας προσφέρει.
Άντε κι έβαλες χρονόμετρο. Παίρνεις μισάωρο και με το που χύσεις η άλλη αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Τι θα της πεις; κάτσε με το ζόρι μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος;

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
κι αυτό δεν ξέρω τι θα μας προσφέρει.
Άντε κι έβαλες χρονόμετρο. Παίρνεις μισάωρο και με το που χύσεις η άλλη αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Τι θα της πεις; κάτσε με το ζόρι μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος;
Αυτο ακριβως. Το επαθα πολλες φορες οταν επαιρνα ωρα.(στα στριπ) . Τους εδειχνα χρονομετρο οταν πηγαιναν να φυγουν. Ξενερωναν αλλα στα φρυδια μου, κατσε κανε χορο μεχρι να συμπληρωθει η ωρα που πληρωθηκε. Δεν εχει καλοσυνες , να μαθουν να φερονται επαγγελματικα.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
η μοναδική χημεία που υπάρχει μεταξύ των 2 συμβαλλόμενων μερών είναι το μελάνι στο χαρτονόμισμα φίλε. Αν θέλουμε αληθινή χημεία και τέρατα τότε ψάχνουμε για γυναίκα σύντροφο να παίζουμε τον επιστήμονα διερευνώντας την ανθρώπινη φύση.
Απολύτως σωστός.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.497
Πόντοι
206
Αυτο ακριβως. Το επαθα πολλες φορες οταν επαιρνα ωρα.(στα στριπ) . Τους εδειχνα χρονομετρο οταν πηγαιναν να φυγουν. Ξενερωναν αλλα στα φρυδια μου, κατσε κανε χορο μεχρι να συμπληρωθει η ωρα που πληρωθηκε. Δεν εχει καλοσυνες , να μαθουν να φερονται επαγγελματικα.
Πάντως μια Ουκρανή σε εμένα είχε κρατήσει ρολόι χωρίς να της πω τίποτα και πήρε και το tip της γιατί το εκτίμησα πολύ αυτό. Όταν κάποια δουλεύει σωστά πρέπει να παίρνει και παραπάνω.

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Πάντως μια Ουκρανή σε εμένα είχε κρατήσει ρολόι χωρίς να της πω τίποτα και πήρε και το tip της γιατί το εκτίμησα πολύ αυτό. Όταν κάποια δουλεύει σωστά πρέπει να παίρνει και παραπάνω.
Επεσες στην περιπτωση. Και μενα μου ετυχε να κρατησει ρολοι απο μονη της μια χοντρουλα σε στουντιο στην κατεχακη, μονο που αυτη ειχε βαλει λιγοτερο χρονο απο αυτο που επρεπε. Κοινως πηγε να κλεψει. Οταν της εδειξα το δικο μου χρονομετρο που ηθελε 10 λεπτα ακομα εκει τσινισε αλλα το δεχτηκε. Δεν τις εμπιστευομαι με τιποτα.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
121
Πόντοι
1
'Η αρκούδα νο 2 - η επιστροφή '

Πέρασα από Κηφισο. 4 ανακοινώσε η Τσα2 ,μεταξύ τους και η αρκούδα Νίνα. Τρεις βγήκαν ,Τζένη ,Μαρίνα και Σαντρα. χωρίς την αρκουδα.

Είναι απασχολημένη λέει. Τεσπα . Φέρε Μαρίνα λέω. Ρωσοφωνη μικρή ,λεπτή, πλαστικ 3αρια-3.5 βυζια, καλό σώμα . Τον έφαγε χωρίς πολλά πολλά.

Τζενη το αποκλείω να ξαναμπώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
121
Πόντοι
1
Κάποιος έγραψε ότι χτες βράδυ όταν μπήκε σαλόνι η Τζένη κοιταγε το πάτωμα. Εμένα με κοίταξε. Θα το βάλω στα απομνημονεύματα μου ,να το χω να το θυμάμαι.

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
121
Πόντοι
1
Κέρδισα και τρόπαιο μόλις. 100 μηνύματα στο φόρουμ. Θα το βάλω σε περίοπτη θέση ,στον πάτο κανενός ατριχου αντρικού κώλου που στέλνει πμ.

stallion

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
100
Πόντοι
0
150 είναι δελεαστικό αν περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις κι υπέρτερες υπηρεσίες (όχι Πρεζόδρομου Φυλής).
Πολλά είναι. Απ’ τη στιγμή που αντιστοιχούν σε 3 «απλά». Ποσο μάλλον όταν και το «απλό» ακριβό ειναι. Οταν κάνει πιο πολύ κι απο γερμανικά fkk!

Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι, γιατί ανεβαίνουν οι τιμές…

• Like
Αντιδράσεις: DRMG

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
121
Πόντοι
1
Μέχρι να το αναλύσετε χτες ο Οδυσσεύς γεγάμηκεν τη Μαρίνα.

Πάντως η Τζένη φαίνεται πιο τουμπανέ με τα τακούνια. Είναι κοντουλα. Η φάτσα όμως μπίμπο τσοντόφατσα.Ξανθια με μπλε μάτι. Αν έδινε έστω τα βασικά και αυτονόητα ,να σ αφήνει να την ακουμπάς έστω με δύο δάχτυλα ,θα γινόταν της εκδιδομένης στη βάρδια της.

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Μέχρι να το αναλύσετε χτες ο Οδυσσεύς γεγάμηκεν τη Μαρίνα.

Πάντως η Τζένη φαίνεται πιο τουμπανέ με τα τακούνια. Είναι κοντουλα. Η φάτσα όμως μπίμπο τσοντόφατσα.Ξανθια με μπλε μάτι. Αν έδινε έστω τα βασικά και αυτονόητα ,να σ αφήνει να την ακουμπάς έστω με δύο δάχτυλα ,θα γινόταν της εκδιδομένης στη βάρδια της.
Αν εδινε τα αυτονοητα θα δουλευε σαν εσκορτ, δεν θαταν στουντιοκοριτσο λογικα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
κοίτα, δεν ισχύει απόλυτα. Ναι μεν εργαζόμενες είναι αλλά εσύ π.χ. με όλες φτιάχνεσαι το ίδιο;
Ακόμα κι αν το κάνουν για να μαζέψουν πελατεία, κάποιες σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα μαζί τους από κάποιες άλλες.
υπάρχει μια δόση ρεαλισμού που υπερισχύει της ψευδαίσθησης πια, έρχεται με τον καιρό και την επανάληψη, αλλά καταλαβαίνω τι γράφεις γιατί τίποτε δεν είναι απόλυτο. Προφανώς.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Πολλά είναι. Απ’ τη στιγμή που αντιστοιχούν σε 3 «απλά». Ποσο μάλλον όταν και το «απλό» ακριβό ειναι. Οταν κάνει πιο πολύ κι απο γερμανικά fkk!

Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι, γιατί ανεβαίνουν οι τιμές…
τα είπαμε γιατί ανεβαίνουν πιο πίσω.
θα τα έδινα αν κι εφόσον η εκδήλωση του ρόλου της ήταν επιπέδου όσκαρ σε όλα. Δεν έχω βρει κάποια για όσκαρ.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
και κριτικές να υπάρχουν, μην τις παίρνεις πάντα τοις μετρητοίς.
Και ειδικά τις καλές έως διθυραμβικές κριτικές. Προσωπικά την έχω πατήσει κάμποσες φορές με τέτοιες, πολλές φορές γράφονται μόνο για να μαζέψει λάικ ο παίχτης.
Από τη μικρή μου πείρα, συνήθως οι κακές κριτικές είναι πιο αξιόπιστες. Όταν βέβαια περιγράφουν τι δεν πήγε καλά.
Όταν π.χ. σου λέει ο άλλος η κοπέλα ήταν ψυγείο και ξινισμένη κ.ο.κ., στα προκαταρκτικά δεν έκανε τίποτα, σου έλεγε συνεχώς μη το ένα μη το άλλο, τότε να είσαι κάπως υποψιασμένος. Και πάλι με επιφύλαξη.
Υπάρχουν ακόμα και μαλάκες που εκβιάζουν τις κοπέλες να τους κάνουν πράγματα εκτός προγράμματος, αλλιώς θα τους γράψουν κακή κριτική. Στα μπουρδέλα συμβαίνει, στα στούντιο δεν ξέρω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε επίσκεψη τζογάρεις λεφτά. Ακόμα και σε δοκιμασμένη κοπέλα.

αυτή τη μετρητή όμως την παίρνουμε τοις μετρητοίς κι ας μη βγει κανένας να αρχίσει τα μα μου σου του για τη συγκεκριμένη, έτσι;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.829
Πόντοι
5.946
Θα εφαρμοστεί εδώ η μέθοδος reductio ad absurdum για να αποδειχθεί ότι η πορνοστάρ βρέθηκε.

Το αρχικό επιχείρημα είναι 'η πορνοστάρ βρέθηκε'. Ακολούθως θεωρούμε ότι το επιχείρημα είναι λανθασμένο ,'η πορνοστάρ αρχίδια βρεθηκε.', υπόθεση που οδηγεί στο παράλογο (absurdum) συμπέρασμα ότι πώς αρχίδια βρέθηκε αφού την κρυφογαμάνε.

Άρα σύμφωνα με την afore-mentioned μέθοδο η πορνοστάρ βρέθηκε απλά δεν μπορεί στην παρούσα φάση να τη γαμησει ο λαουτζίκος στο 50αρι.
τόχεις καλά με τις αρχιδι΄λες πάντως... μπλα μπλα για το τίποτα...

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.844
Πόντοι
3.246
αυτή τη μετρητή όμως την παίρνουμε τοις μετρητοίς κι ας μη βγει κανένας να αρχίσει τα μα μου σου του για τη συγκεκριμένη, έτσι;

Μαλβιναρα και ξερο ψωμι ρε εγω τα λεω δε με ακουτε :2funny:
:wanker:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Μαλβιναρα και ξερο ψωμι ρε εγω τα λεω δε με ακουτε :2funny:
:wanker:
τι γράφω ο γκάου...
κριτική εννούσα, μετρητή έγραψα,
εφιάλτες με μετρητές και μετρήσεις, κατάλοιπα του βαθέως παρελθόντος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom