You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Το ποντίκι
Το τυρί
Το κασσέρι
Και η φάκα.
Ορματε
Σαν γυφτοβουλγάρα μοιάζει... Πάντως για Σέρβα δεν την κάνω γιατί εκείνες έχουν Σλαβικά γονίδια μαζί με τα Βαλκανικά με αποτέλεσμα τα σώματα τους να είναι πιο ωραία.Το ποντίκι
Το τυρί
Το κασσέρι
Και η φάκα.
Δεν ξέρω . Άμα πάω να με ξαναφολιάσει θα τη ρωτήσω.Σαν γυφτοβουλγάρα μοιάζει... Πάντως για Σέρβα δεν την κάνω γιατί εκείνες έχουν Σλαβικά γονίδια μαζί με τα Βαλκανικά με αποτέλεσμα τα σώματα τους να είναι πιο ωραία.
Τα θες κι εσύ μου φαίνεται, όχι ότι δεν τα θες...Δεν ξέρω . Άμα πάω να με ξαναφολιάσει θα τη ρωτήσω.
υπάρχει βέβαια και η γνωστή παροιμία "όπου ακούς πολλά κεράσια..."Πήρε κανένας τα βουνά να gαμήσει τη Ντέμη; Πολλά γράφονται,πολλά ακούγονται.
Άνετα παίζει και σε τσόντα.Παίδες μια ερώτηση η Σουζάνα από Βούρβαχη κτλπ αξίζει στο 50αρικο?
Εγώ την ξέρω σε παραλλαγή. Όπου ακούς πολλά γαμησια κατούρα και λίγο.υπάρχει βέβαια και η γνωστή παροιμία "όπου ακούς πολλά κεράσια..."
Δλδ γάμησα εδώ ,γάμησα εκεί ,γάμησα παραπέρα . Είμαι υπέρ σούπερ ντούπερ, hyper uber γαμίκουλας στα λογια. Να κατουρήσω και λίγο.
Κοινως gamicolo. Πουτανοδάνειο εκ της ιταλικής.Εγώ την ξέρω σε παραλλαγή. Όπου ακούς πολλά γαμησια κατούρα και λίγο.
Δλδ γάμησα εδώ ,γάμησα εκεί ,γάμησα παραπέρα . Είμαι υπέρ σούπερ ντούπερ, hyper uber γαμίκουλας στα λογια. Να κατουρήσω και λίγο.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.804
- Πόντοι
- 5.435
ποτέ δεν ήταν brazil, το μπερδεύεις με το δίπλα το 132 που κάποτε ήταν Brazil. Τώρα είναι γηροκομείο ο "Αγιος Παντελεήμονας"Πέρασα σήμερα έξω από Κωνσταντινουπόλεως 128..
Είναι ακόμα Brazil studio;
agriemenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2018
- Like
- 359
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα σας παιδιά. Υπάρχει κάποια με αξύριστο αιδοίο παρακαλώ . Ας είναι και στούντιο μπουρδέλο η εσκορτ
stebaba
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 12
- Like
- 547
- Πόντοι
- 1.505
ΚαλησπέραΑΜΑΝ!!!
Υπάρχει άλλη με τέτοια εμφάνιση-ηλικία σε studio - massage-cg ή μόνο η παλαβιαρα;
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.371
- Πόντοι
- 4.965
ενδόμυχες επιθυμίες, κοινώς...βίτσια.Δεν ξέρω . Άμα πάω να με ξαναφολιάσει θα τη ρωτήσω.
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.493
- Πόντοι
- 2.420
Σε λατίνα άμα ψάξεις λίγο θα βρειςΚαλησπέρα
Υπάρχει άλλη με τέτοια εμφάνιση-ηλικία σε studio - massage-cg ή μόνο η παλαβιαρα;
Ωχ..Μαλβιναρα
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.133
- Πόντοι
- 5.845
Αν ηθελε - ηξερε να γαμηθει, θα ειχα χρεοκοπησει......Το ποντίκι
Το τυρί
Το κασσέρι
Και η φάκα.
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.133
- Πόντοι
- 5.845
40αρα old school Made in the USSR..... Εχει καποια κιλακια, αλλα πολυ συμπαθιτικη και το παει το γραμμα και σε πιο βαρια προγραμματα. Παιζει και σοβαρο μασαζ πριν ή μεταΠαίδες μια ερώτηση η Σουζάνα από Βούρβαχη κτλπ αξίζει στο 50αρικο?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K