mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 2.420
Όμορφο και ευγενικό κοριτσάκι η Πέρλα της παπατζοαλυσιδας, θα αρέσει σε αρκετούς.
Όχι, αλλά τα Κάνει όλα.Dreampkace
Ελένη
Έμπειρες με τη συγκεκριμένη;;είναι όπως στις φωτό;;
Όμορφο και ευγενικό κοριτσάκι η Πέρλα της παπατζοαλυσιδας, θα αρέσει σε αρκετούς.
κάτι θυμίζει σαν να έχει περάσει από Κ30,Κ60Όμορφο και ευγενικό κοριτσάκι η Πέρλα της παπατζοαλυσιδας, θα αρέσει σε αρκετούς.
Ναι; Με τι όνομα;κάτι θυμίζει σαν να έχει περάσει από Κ30,Κ60
έλα ντε...;Ναι; Με τι όνομα;
Τα μαγαζια που δουλευει η περλα δεν ανηκουν στους παπατζηδες ,κάτι θυμίζει σαν να έχει περάσει από Κ30,Κ60
Στους παπατζήδες πρέπει να ανήκουν, λατίνες φέρνουν και κάποιες φορές τις ίδιες που είχαν πριν τους κλείσουν.Τα μαγαζια που δουλευει η περλα δεν ανηκουν στους παπατζηδες ,
δεν την θυμαμαι στα κηφισου , απο περσι στα κασσανδρας δουλευει
Ναι αλλα οι εσκορτ ερχονται ατομικα για σενα..κι ειναι λογικο να υπαρχει κι αναλογη χρεωση..συνηθως ειναι και καλυτερες στο σερβις..και καθονται και παραπανω χρονο...απ οσα καποιοι γραφουν...δεν εχω προσωπικη αποψη..ομως σε στουντιο...να υπαρχουν τετοιες τιμες..σε χωρο κοινοχρηστο..που παιρνεις σειρα μ αλλους..αντε και να χεις κλεισει ραντεβου αν καποια τη ξερεις...δε λεει...Είναι καλές οι τιμές στην Κηφισού ή είναι απαράδεκτες σε αυτά που χρεώνουν 200 την ώρα;
Προφανώς είδαν κάποια γραφεία όπου οι τιμές των έσκορτ κοντεύουν να φτάσουν το διακοσάρι την ώρα και ακολουθούν κι αυτοί από κοντά.
τι να σου πω, μπλέξιμο...Τα μαγαζια που δουλευει η περλα δεν ανηκουν στους παπατζηδες ,
δεν την θυμαμαι στα κηφισου , απο περσι στα κασσανδρας δουλευει
Με τις φωτογραφίες εδώ εκτός από Λίλυ και αγάπη οι υπόλοιπες νομίζω απέχουν αρκετάDreampkace
Ελένη
Έμπειρες με τη συγκεκριμένη;;είναι όπως στις φωτό;;
Αυτό ειναι μύθος . Τα ίδια είναι κι εκεί . Απλά εκεί που εσύ καις 50αρι άλλοι καινε 150αρες και 200αρες και βάλε ,ανάλογα το κασέρι του καθενος.συνηθως ειναι και καλυτερες στο σερβις..και καθονται και παραπανω χρονο...
Α...καλα...δεν εχω αποψη για να ξερω..αν ειναι ετσι πεταμενα χρηματα στη κυριολεξια..Αυτό ειναι μύθος . Τα ίδια είναι κι εκεί . Απλά εκεί που εσύ καις 50αρι άλλοι καινε 150αρες και 200αρες και βάλε ,ανάλογα το κασέρι του καθενος
Κι όμωςΝαι αλλα οι εσκορτ ερχονται ατομικα για σενα..κι ειναι λογικο να υπαρχει κι αναλογη χρεωση..συνηθως ειναι και καλυτερες στο σερβις..και καθονται και παραπανω χρονο...απ οσα καποιοι γραφουν...δεν εχω προσωπικη αποψη..ομως σε στουντιο...να υπαρχουν τετοιες τιμες..σε χωρο κοινοχρηστο..που παιρνεις σειρα μ αλλους..αντε και να χεις κλεισει ραντεβου αν καποια τη ξερεις...δε λεει...
Despacito είχα πει μια φορά σε μια λατίνα πουτανα που ξεκίνησε πίπα πολυβόλο,άκουσε και το χαλάρωσε μετά .Πέρασμα από την Σαντρα Κ30
Η κοπέλα είναι δυναμίτης!!
Ματαρες και βλεμμα που σε πάει στον Άρη!!
Πίπα για σεμινάριο
Πολύ δυνατή στο κρεββάτι!!
Αυτά!!
Eσενα καημο εχω να σε δω να γραψεις μια μερα οτι περασες καλα με καποιαΚι όμως
Οι εσκορτ ούτε είναι πάντα καλές στο σέρβις ούτε κάθονται παραπάνω
Εγώ τουλάχιστον τις έκοψα γιατί οι μισές σχεδόν μου είχαν βγει μέτριες και κάτω.