Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.900
Πόντοι
3.246
Από έμπειστο πληροφορήθηκα πώς η ξανθιά Χριστίνα από Deluxe, Αριστοτέλους, που πέρασε και από Θεσσαλονίκη, έχει το πρόγραμμα μιας ώρας στα 200, με αποστειρωμένες υπηρεσίες.

Και αναρωτιέμαι, οι δυνατές, πλέον πόσα θα ζητάνε σε αντίστοιχο πρόγραμμα;

Μήπως πιο οικονομικά μας βγαίνουν οι γραφειάτες;

:think:
Καποια στουντιο ανεκαθεν το χαν 200ε ο τροπος υπολογισμου βεβαια τους φαινεται λογικος επειδη ειναι τα 30 λεπτα 100 ας βαλουμε την ωρα 200 :jerking2:

Σου πε ο φιλος οτι ζηταει 200ε για ωρα η χριστινα ? Γιατι εγω ξερω οτι δε κανει καθολου προγραμμα ωρας,
μεχρι μισαωρο κανει, μαλλον δεν στα πε καλα ο φιλος , εχει περιεργη συμπεριφορα παντως να ξερεις :tooth:

Αν υπαρχει βεβαια καποια που να κανει παπαδες στα 200 δεκτον αλλα δε βλεπω καποια αυτη την στιγμη

Σχεδόν όλα τα στούντιο εκεί παίζουν όι τιμές στο πρόγραμμα μίας ώρας στα 150-200 . Πριν έξι μήνες στο Κηφισιά 30-60 ήταν 150 με 2 εκτόνωσεις τώρα είναι 200 ...

Στα κηφισου εξακουλουθει να ναι 150ε η ωρα 2 εκτονωσεις δεν εχει αλλαξει περασα προσφατα και το ανακοινωσε η τσατσα

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.901
Πόντοι
5.946
ενταξει φολα σε εμενα δεν ηταν....για καποιον που δεν εχει και πολλες απαιτησεις ισως και να τον καλυψει..
αυτά που λες δεν βγάζουν νόημα...
πληρώνουμε για να έχουμε απαιτήσεις...
τώρα αν εσύ δεν έχεις... εμείς που έχουμε δεν φταίμε να θεωρούμε πως η κυρία είναι φόλα...

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.821
Πόντοι
27.636
Αυτο ειναι παραλογο..γιατι στη μια περιπτωση σου ερχεται η αλλη σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης η στο χωρο σου προσωπικα...στην αλλη περιπτωση μπαινεις απλως σε ενα δωματιο περιποιημενου μπουρδελου με ντουζιερα...στουντιο και καλα το λενε...καμια λογικη να χρεωνουν το ιδιο....

Αυτό λέω κι εγώ. Δε μίλησα για το αν είναι ή δεν είναι φόλα η Χριστίνα, αλλά για το ποιά η λογική να χρεώνουν 200 για μια ώρα, ενώ με 200 έρχονται σπίτι σου κι έχεις την άνεση σου.

Σου πε ο φιλος οτι ζηταει 200ε για ωρα η χριστινα ? Γιατι εγω ξερω οτι δε κανει καθολου προγραμμα ωρας,
μεχρι μισαωρο κανει, μαλλον δεν στα πε καλα ο φιλος , εχει περιεργη συμπεριφορα παντως να ξερεις

Δεν ξέρω αν κάνει πρόγραμμα μιας ώρας, στο φίλο μου πάντως έκανε. Την κοπέλα δεν την έχω δει και δεν πρόκειται. Η όλη συζήτηση άνοιξε για το ότι είναι παράλογα τα 200 για πρόγραμμα μιας ώρας.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.900
Πόντοι
3.246
Δεν ξέρω αν κάνει πρόγραμμα μιας ώρας, στο φίλο μου πάντως έκανε. Την κοπέλα δεν την έχω δει και δεν πρόκειται. Η όλη συζήτηση άνοιξε για το ότι είναι παράλογα τα 200 για πρόγραμμα μιας ώρας.
Πιο παλια που την ειχα παρει δεν εκανε καθολου μου χε πει η τσατσα , μπορει να αλλαξε τροπαριο τωρα

Καλα το 200αρι ειναι πολλα για στουντιο , δικαιολογειται μονο αν παρεχει εξτραδακια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom