You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 10.010
- Πόντοι
- 9.095
Με Μαντόνα και Λιλλυ εγώΠάντως αυτό το πράγμα που γίνεται με τη Κ δε θυμάμαι, στα 20 περίπου χρόνια της στούντιο-καριέρας μου ,να το έχω ξαναδεί. Ίσως με την Άννα τη Σέρβα, αλλά και πάλι 3-5 άτομα μόνιμα στο σαλόνι, νομίζω πως όχι..
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είναι ψυχρή στο δωμάτιο; ντεκαβλέ; απότομη ή προσβλητική;Τίνα από Κηφισόυ μείνετε μακρια
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.982
- Πόντοι
- 5.565
Μαρίνα Καρέα 30, προϊστορικά βέβαια.Με Μαντόνα και Λιλλυ εγώ
stebaba
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 12
- Like
- 594
- Πόντοι
- 1.525
Τίνα από Κηφισόυ μείνετε μακρια
Πρέπει να έχει σωματαρα, αλλά κάτι με χαλάει.
Από Κηφισού, σίγουρη επιλογή αυτό το διάστημα η Ντάνα η κάποια άλλη;
Η Ανδριαννα σταμάτησε;
Babatunde7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2025
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Όλα τα παραπανωΕυχαριστούμε για την ενημέρωση. Είναι ψυχρή στο δωμάτιο; ντεκαβλέ; απότομη ή προσβλητική;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν κάνειΠρέπει να έχει σωματαρα, αλλά κάτι με χαλάει.
Από Κηφισού, σίγουρη επιλογή αυτό το διάστημα η Ντάνα η κάποια άλλη;
Η Ανδριαννα σταμάτησε;
Δεν είναι τζενη αλλά δεν αξιζει
mauros gatos(1)
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.969
- Πόντοι
- 3.820
Τι ερώτηση είναι αυτή που κάνεις; Το Μαλβινάκι μαςΟμαδα καλησπερα , γνωριζει κανεις να μου πει αν η χρυσα στα κηφισου αξιζει τα λεφτα της ;

Leon IV isavros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2025
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα τύποι
νέος αλλά παλιός μετά από πολύ καιρό αποχής, είπα να επιστρέψω στην ενεργό δράση.
εχω σταμπάρει τζενη μαυρομαλα απο Αλιεν. έχουμε εικόνα ή πάω καταδρομέας;
νέος αλλά παλιός μετά από πολύ καιρό αποχής, είπα να επιστρέψω στην ενεργό δράση.
εχω σταμπάρει τζενη μαυρομαλα απο Αλιεν. έχουμε εικόνα ή πάω καταδρομέας;
120 εχω την εντυπωση με φουλ υπολοιπο προγραμμα...λογω δασμων...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Who is she???
Βριλησου 60 Αντιγόνη λένε ότι είναι καινούρια μιλφαρα έχει πάει κανένας να μου πει ?Καλημέρα,
Για Βριλησσου 60 και 46 ξέρει κάποιος τιμές για ωριαίο;
Ήμουν με την μηχανή για δουλειές στην Ν.Φιλαδέλφεια και αφού τελείωσα είπα να πεταχτώ στο 64 που είναι πάνω από τον Κηφισσο.Χτυπαω κουδούνι μπαίνω μέσα ή υποδοχή ευγενέστατη μπορώ να πω μου,λέει σήμερα έχω την Leyla σαλοναρισε η κοπέλα μοντελε κορμί πιπίνι περίπου στο 1.70.Εκεινη την στιγμή ήμουν έτοιμος να βγάλω το 50αρικο αλλά μου φάνηκε πολύ ψυχρή στο σαλοναρισμα σε φάση χάρη κάνω που είμαι εδώ μέσα και αποχώρησα.Ισως ξαναπεράσω γιατί ήταν ωραίο μουνακι!!
Μια καινούρια Ρια στο 60. Έχουμε ινφος;Καλημέρα,
Για Βριλησσου 60 και 46 ξέρει κάποιος τιμές για ωριαίο;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.868
- Πόντοι
- 5.916
πςςςς που το θυμήθηκες αυτόν τον υπερμούναρο????? γενάρη φλεβάρη του 2009 την γαμούσα κώλο μουνί στον όροφο του καρέα....είχε σπάσει και η πότα στο κωλογαμήσι....απόλαυση!!!!!! από τους ωραιότερους πάτους έβερ...Μαρίνα Καρέα 30, προϊστορικά βέβαια.
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.982
- Πόντοι
- 5.565
υπερθεματίζω,πςςςς που το θυμήθηκες αυτόν τον υπερμούναρο????? γενάρη φλεβάρη του 2009 την γαμούσα κώλο μουνί στον όροφο του καρέα....είχε σπάσει και η πότα στο κωλογαμήσι....απόλαυση!!!!!! από τους ωραιότερους πάτους έβερ...
καλές εποχές, άγιες κοπέλες, τυχεροί όσοι τα ζήσαμε.
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.982
- Πόντοι
- 5.565
και λεφτά αξίζει και γούστα και που να την πετύχεις με τις αδελφές ψυχές της, τη Μαλβίνα, Άρτεμη, Αρετή...εκεί να δεις.Ομαδα καλησπερα , γνωριζει κανεις να μου πει αν η χρυσα στα κηφισου αξιζει τα λεφτα της ;
anacondablyat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2024
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Αν θεωρείς το 50αρικο βαριά και σημαντική επένδυση ή έχει βγει με κόπο αστο...Ομαδα καλησπερα , γνωριζει κανεις να μου πει αν η χρυσα στα κηφισου αξιζει τα λεφτα της ;
Αν δεν σε χαλάει η πιθανότητα να το κάψεις, τότε έχει απαντήσει ο Clint : do you feel lucky punk ?
Αν σου βγει όμως το ρίσκο, δεν είναι άσχημα (νεαρό, δροσερό και όμορφο κοριτσάκι).
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.982
- Πόντοι
- 5.565
Αν θεωρείς το 50αρικο βαριά και σημαντική επένδυση ή έχει βγει με κόπο αστο...
Αν δεν σε χαλάει η πιθανότητα να το κάψεις, τότε έχει απαντήσει ο Clint : do you feel lucky punk ?
Αν σου βγει όμως το ρίσκο, δεν είναι άσχημα (νεαρό, δροσερό και όμορφο κοριτσάκι).
να πάει το παληκάρι με ωτασπίδες, τις καλές, τις βιομηχανικές όμως, ίσως έτσι να επιβιώσει η στύση, αν επέλθει.
anacondablyat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2024
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Οντως, φιλε istoria , συμφωνώ με τον συνάδελφο , αν η στύση σου εξαρτάται απο τις μαλακίες που πετάει η καθεμία ΜΗΝ πας. Μην ασχολείσαι με το άθλημα και βγεις με ψυχολογικά τραύματα απο την καθε τυχάρπαστη που κάνει χαβαλέ/ σε δοκιμάζει/ της την βάρεσε/ την εκλασε το αισθημα / είναι πιωμένη/ ειναι μαστουρωμένη / είναι ανάδρομος / εκλασε μια πεταλούδα στο Τόκυο κτλ...
putanium
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2023
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Ωραία γυναίκα την έχω πάρει στο συγκεκριμένο στούντιο κανα ενάμισι χρόνο πριν. Εντυπωσιακή γυναίκα στο σαλοναρισμα. στο δωμάτιο όσο θυμάμαι διεκπεραιωτική . Ούτε κακή ούτε καλή. Για μια φορά λες το δίνω το 50ρι.Ήμουν με την μηχανή για δουλειές στην Ν.Φιλαδέλφεια και αφού τελείωσα είπα να πεταχτώ στο 64 που είναι πάνω από τον Κηφισσο.Χτυπαω κουδούνι μπαίνω μέσα ή υποδοχή ευγενέστατη μπορώ να πω μου,λέει σήμερα έχω την Leyla σαλοναρισε η κοπέλα μοντελε κορμί πιπίνι περίπου στο 1.70.Εκεινη την στιγμή ήμουν έτοιμος να βγάλω το 50αρικο αλλά μου φάνηκε πολύ ψυχρή στο σαλοναρισμα σε φάση χάρη κάνω που είμαι εδώ μέσα και αποχώρησα.Ισως ξαναπεράσω γιατί ήταν ωραίο μουνακι!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 279K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K