Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
724
Πόντοι
81
Πάντως αυτό το πράγμα που γίνεται με τη Κ δε θυμάμαι, στα 20 περίπου χρόνια της στούντιο-καριέρας μου ,να το έχω ξαναδεί. Ίσως με την Άννα τη Σέρβα, αλλά και πάλι 3-5 άτομα μόνιμα στο σαλόνι, νομίζω πως όχι..

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.010
Πόντοι
9.095
Πάντως αυτό το πράγμα που γίνεται με τη Κ δε θυμάμαι, στα 20 περίπου χρόνια της στούντιο-καριέρας μου ,να το έχω ξαναδεί. Ίσως με την Άννα τη Σέρβα, αλλά και πάλι 3-5 άτομα μόνιμα στο σαλόνι, νομίζω πως όχι..
Με Μαντόνα και Λιλλυ εγώ

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
594
Πόντοι
1.525
Τίνα από Κηφισόυ μείνετε μακρια

Πρέπει να έχει σωματαρα, αλλά κάτι με χαλάει.

Από Κηφισού, σίγουρη επιλογή αυτό το διάστημα η Ντάνα η κάποια άλλη;

Η Ανδριαννα σταμάτησε;

Babatunde7

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
37
Πόντοι
0
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είναι ψυχρή στο δωμάτιο; ντεκαβλέ; απότομη ή προσβλητική;
Όλα τα παραπανω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρέπει να έχει σωματαρα, αλλά κάτι με χαλάει.

Από Κηφισού, σίγουρη επιλογή αυτό το διάστημα η Ντάνα η κάποια άλλη;

Η Ανδριαννα σταμάτησε;
Δεν κάνει
Δεν είναι τζενη αλλά δεν αξιζει

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
594
Πόντοι
1.525
Καλημέρα,

Για Βριλησσου 60 και 46 ξέρει κάποιος τιμές για ωριαίο;

mauros gatos(1)

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.969
Πόντοι
3.820
Ομαδα καλησπερα , γνωριζει κανεις να μου πει αν η χρυσα στα κηφισου αξιζει τα λεφτα της ;
Τι ερώτηση είναι αυτή που κάνεις; Το Μαλβινάκι μας:wanker: είναι δυνατόν να μην αξίζει τα λεφτά μας;

Leon IV isavros

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2025
Like
1
Πόντοι
0
καλησπέρα τύποι
νέος αλλά παλιός μετά από πολύ καιρό αποχής, είπα να επιστρέψω στην ενεργό δράση.

εχω σταμπάρει τζενη μαυρομαλα απο Αλιεν. έχουμε εικόνα ή πάω καταδρομέας;

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
272
Πόντοι
21
120 εχω την εντυπωση με φουλ υπολοιπο προγραμμα...λογω δασμων...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Who is she???

Καλημέρα,

Για Βριλησσου 60 και 46 ξέρει κάποιος τιμές για ωριαίο;
Βριλησου 60 Αντιγόνη λένε ότι είναι καινούρια μιλφαρα έχει πάει κανένας να μου πει ?

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
557
Πόντοι
81
Ήμουν με την μηχανή για δουλειές στην Ν.Φιλαδέλφεια και αφού τελείωσα είπα να πεταχτώ στο 64 που είναι πάνω από τον Κηφισσο.Χτυπαω κουδούνι μπαίνω μέσα ή υποδοχή ευγενέστατη μπορώ να πω μου,λέει σήμερα έχω την Leyla σαλοναρισε η κοπέλα μοντελε κορμί πιπίνι περίπου στο 1.70.Εκεινη την στιγμή ήμουν έτοιμος να βγάλω το 50αρικο αλλά μου φάνηκε πολύ ψυχρή στο σαλοναρισμα σε φάση χάρη κάνω που είμαι εδώ μέσα και αποχώρησα.Ισως ξαναπεράσω γιατί ήταν ωραίο μουνακι!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.868
Πόντοι
5.916
Μαρίνα Καρέα 30, προϊστορικά βέβαια.
πςςςς που το θυμήθηκες αυτόν τον υπερμούναρο????? γενάρη φλεβάρη του 2009 την γαμούσα κώλο μουνί στον όροφο του καρέα....είχε σπάσει και η πότα στο κωλογαμήσι....απόλαυση!!!!!! από τους ωραιότερους πάτους έβερ...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.982
Πόντοι
5.565
πςςςς που το θυμήθηκες αυτόν τον υπερμούναρο????? γενάρη φλεβάρη του 2009 την γαμούσα κώλο μουνί στον όροφο του καρέα....είχε σπάσει και η πότα στο κωλογαμήσι....απόλαυση!!!!!! από τους ωραιότερους πάτους έβερ...
υπερθεματίζω,
καλές εποχές, άγιες κοπέλες, τυχεροί όσοι τα ζήσαμε.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.982
Πόντοι
5.565
Ομαδα καλησπερα , γνωριζει κανεις να μου πει αν η χρυσα στα κηφισου αξιζει τα λεφτα της ;
και λεφτά αξίζει και γούστα και που να την πετύχεις με τις αδελφές ψυχές της, τη Μαλβίνα, Άρτεμη, Αρετή...εκεί να δεις.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
104
Πόντοι
0
Αν θεωρείς το 50αρικο βαριά και σημαντική επένδυση ή έχει βγει με κόπο αστο...
Αν δεν σε χαλάει η πιθανότητα να το κάψεις, τότε έχει απαντήσει ο Clint : do you feel lucky punk ?
Αν σου βγει όμως το ρίσκο, δεν είναι άσχημα (νεαρό, δροσερό και όμορφο κοριτσάκι).

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.982
Πόντοι
5.565
Αν θεωρείς το 50αρικο βαριά και σημαντική επένδυση ή έχει βγει με κόπο αστο...
Αν δεν σε χαλάει η πιθανότητα να το κάψεις, τότε έχει απαντήσει ο Clint : do you feel lucky punk ?
Αν σου βγει όμως το ρίσκο, δεν είναι άσχημα (νεαρό, δροσερό και όμορφο κοριτσάκι).

να πάει το παληκάρι με ωτασπίδες, τις καλές, τις βιομηχανικές όμως, ίσως έτσι να επιβιώσει η στύση, αν επέλθει.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
104
Πόντοι
0
Οντως, φιλε istoria , συμφωνώ με τον συνάδελφο , αν η στύση σου εξαρτάται απο τις μαλακίες που πετάει η καθεμία ΜΗΝ πας. Μην ασχολείσαι με το άθλημα και βγεις με ψυχολογικά τραύματα απο την καθε τυχάρπαστη που κάνει χαβαλέ/ σε δοκιμάζει/ της την βάρεσε/ την εκλασε το αισθημα / είναι πιωμένη/ ειναι μαστουρωμένη / είναι ανάδρομος / εκλασε μια πεταλούδα στο Τόκυο κτλ...

putanium

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2023
Like
51
Πόντοι
0
Ήμουν με την μηχανή για δουλειές στην Ν.Φιλαδέλφεια και αφού τελείωσα είπα να πεταχτώ στο 64 που είναι πάνω από τον Κηφισσο.Χτυπαω κουδούνι μπαίνω μέσα ή υποδοχή ευγενέστατη μπορώ να πω μου,λέει σήμερα έχω την Leyla σαλοναρισε η κοπέλα μοντελε κορμί πιπίνι περίπου στο 1.70.Εκεινη την στιγμή ήμουν έτοιμος να βγάλω το 50αρικο αλλά μου φάνηκε πολύ ψυχρή στο σαλοναρισμα σε φάση χάρη κάνω που είμαι εδώ μέσα και αποχώρησα.Ισως ξαναπεράσω γιατί ήταν ωραίο μουνακι!!
Ωραία γυναίκα την έχω πάρει στο συγκεκριμένο στούντιο κανα ενάμισι χρόνο πριν. Εντυπωσιακή γυναίκα στο σαλοναρισμα. στο δωμάτιο όσο θυμάμαι διεκπεραιωτική . Ούτε κακή ούτε καλή. Για μια φορά λες το δίνω το 50ρι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom