Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
149
Πόντοι
1
Κ ο γυναικολόγος χαρούμενος θα ταν αν του έρχονταν μόνο ωραία βελούδινα μουνάκια 18-28, με άρωμα λουλούδι. Ως επί το πλείστον όμως του έρχονται γριές στην εμμηνόπαυση, με μολύνσεις, χειρουργεία για αφαίρεση μήτρας κ ότι μπορεί να βάλει ο νους σου. Τι να κάνουμε τώρα. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις εύκολες και ιδανικές.
Άσχετο το ενα με το άλλο.Καταρχήν ένας που γίνεται γυναικολόγος δε γίνεται για να βλέπει μουνιά εάν το κάνει για αυτό δεν είναι γιατρός. Και ο ουρολόγος δεν θέλει να βλέπει μπάμιες Μαραμένες με προστάτη αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα. Αλλά με της ιεροδουλες είναι εντελώς διαφορετικό γιατί υπάρχει σωματική επαφή. Το θέμα είναι ότι κάποιοι θελουν γκόμενα αλλά πάνε σε ιερόδουλη.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.960
Πόντοι
3.715
Άσχετο το ενα με το άλλο.Καταρχήν ένας που γίνεται γυναικολόγος δε γίνεται για να βλέπει μουνιά εάν το κάνει για αυτό δεν είναι γιατρός. Και ο ουρολόγος δεν θέλει να βλέπει μπάμιες Μαραμένες με προστάτη αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα. Αλλά με της ιεροδουλες είναι εντελώς διαφορετικό γιατί υπάρχει σωματική επαφή. Το θέμα είναι ότι κάποιοι θελουν γκόμενα αλλά πάνε σε ιερόδουλη.
σωστά το γράφεις
αλλά το θέμα είναι ότι κάποιες θέλουν κι αυτές χορηγό αλλά καταλήγουν στα μπουρδέλα, ε, κάπου στη μέση πρέπει να συναντά η ποιότητα το κόστος Ούρσουλα, αυτό λέμε, έχει χαθεί το μπαλάκι κι οι καλές πουτάνες.
Τώρα αν δεν τους αρέσει η πελατεία για τον οποιοδήποτε λόγο καλύτερα να αλλάξουν επάγγελμα, ή ας γίνει συνδρομητική η φάση να τελειώνουμε. Λέσχη με προδιαγραφές και πριβέ.

Τελευταία τροποποίηση:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.502
Πόντοι
446
Αν η ποιότητα των υπηρεσιών εξαρτάται από τον αν σου αρέσει ή όχι ο πελάτης, και προφανώς δεν αναφέρομαι στις ακραίες περιπτώσεις που ο άλλος είναι βρωμιάρης ή ζώο, και δεν μπορείς να κρατήσεις για όλους ένα ικανοποιητικό μέσο επίπεδο, συγνώμη αλλά δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.504
Πόντοι
2.666
Μια χαρα ξερει. Καποιοι πρέπει να το επιβεβαιώσουν..Οποιος δοκιμασε το "trial" ξέρει.. Είναι εξαιρετική.
Τωρα που φτιαχνει γεμιστα για το αγορι της που να εχει ενεργεια για τους αλλους .. παει το ακυρο...
Λετε να μη ξερει? Τωρα αν δε θελει...

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
29
Like
2.257
Πόντοι
2.471
Αυτη η Νινα τι σκάλωμα τρώει και δεν εμφανίζεται στο σαλόνι και όταν λες θα περάσω σου λένε είναι «απασχολημένη» ;;;
Καλά δεν χάνεις και τίποτα, αποστειρωμένο πρόγραμμα κάνει στο λέω εγώ που την έχω πάρει :coffee:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.756
Πόντοι
736
Ξανθιά μεγάλες βυζαρες βέργας 7 μάλλον Μαρία το όνομα! Μεγαλοκοπελα! Πλανεύτηκα απτά βυζια αλλά μέσα μην μου πιάνεις βυζια δυνατά, μια πίπα άθλια, καμπούρα στα 4 ! Ωραία μπλε μάτια αλλά φαίνεται η ηλικία στο φως, έχει και μια αντιαισθητική ελιά στο πρόσωπο! Σταμάτησα στα μισά κι έφυγα! Το κλάψα το 20ρικο! Ελπίζω να σώσω κανέναν γιατί είχε στην αναμονή 3 άτομα!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.504
Πόντοι
2.666
υπάρχει κόσμος που έχει ¨καψουρευτεί¨ κι αυτό είναι δύσκολη κατάσταση φίλε
σε στιγμή αλλοφροσύνης, λάθους, σκοπίμως...(λίγο ενδιαφέρει) τα πήρε στόμα ή τα κατάπιε η άλλη κι ο πελάτης νομίζει ότι τον ερωτεύτηκε, στέλνει μηνύματα γύρω γύρω και ρωτάει γιατί δεν τον βλέπει πια.
Δε χρειαζεται να κανει τετοια για να περασεις καλα, υπαρχουν καποιες που κανουν πιο απλο προγραμμα, ομως ειναι γλυκιες ομορφες ερωτικοτατες..ομως ειναι και το τι αναζητα κανεις..φυσικα και καμια κοπελα του χωρου δε σε ερωτευεται, οσο καλα κι αν στο προσφερει, καποιες εκτιμουν εναν εμφανισιμο καθαρο ευγενικο πελατη και απλως του το προσφερουν...για να τους ξαναρθει..αυτο ειναι ολο κι ολο..καποιες δεν τις ενδιαφερει κιολας καν τι ειναι ο αλλος...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.504
Πόντοι
2.666

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
35.059
Πόντοι
27.636
Από έμπειστο πληροφορήθηκα πώς η ξανθιά Χριστίνα από Deluxe, Αριστοτέλους, που πέρασε και από Θεσσαλονίκη, έχει το πρόγραμμα μιας ώρας στα 200, με αποστειρωμένες υπηρεσίες.

Και αναρωτιέμαι, οι δυνατές, πλέον πόσα θα ζητάνε σε αντίστοιχο πρόγραμμα;

Μήπως πιο οικονομικά μας βγαίνουν οι γραφειάτες;

:think:

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
29
Like
2.257
Πόντοι
2.471
Από έμπειστο πληροφορήθηκα πώς η ξανθιά Χριστίνα από Deluxe, Αριστοτέλους, που πέρασε και από Θεσσαλονίκη, έχει το πρόγραμμα μιας ώρας στα 200, με αποστειρωμένες υπηρεσίες.

Σχεδόν όλα τα στούντιο εκεί παίζουν όι τιμές στο πρόγραμμα μίας ώρας στα 150-200 . Πριν έξι μήνες στο Κηφισιά 30-60 ήταν 150 με 2 εκτόνωσεις τώρα είναι 200 ...

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
35.059
Πόντοι
27.636
Σχεδόν όλα τα στούντιο εκεί παίζουν όι τιμές στο πρόγραμμα μίας ώρας στα 150-200 . Πριν έξι μήνες στο Κηφισιά 30-60 ήταν 150 με 2 εκτόνωσεις τώρα είναι 200

Η απορία μου είναι αν, ενώ κάποτε στις γραφειάτες το βασικό πρόγραμμα μιας ώρας ήταν στα 140 και τώρα έχει πάει κοντά στα 200, το πήραν πρέφα και στα στούντιο και ανεβάζουν κι εκεί τις τιμές.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.933
Πόντοι
5.946

πάντα αποστειρωμένο πρόγραμμα είχε αυτή, όχι φιλιά όχι δάχτυλα, όχι τα βυζιά...
είχα κάψει ένα 100ρικο όταν δούλευε Κασσάνδρας... σε μισάωρο πρόγραμμα στα 15 λεπτά μου έλεγε πως τελείωσε ο χρόνος, την πέταξα έξω από το δωμάτιο και μετά κατέβασα το στούντιο κάτω μέχρι που μου έδωσε ο τσάτσος ένα 20ρικο πίσω. Όχι βέβαια για τα χρήματα, αλλά ήταν θέμα αρχής να της δείξω πως δεν περνάνε αυτά...
καριόλα η σκατόψυχη
εντώ μεταξύ είναι γνωστή φόλα σε όλη την ευρώπη... μέχρι και πρακτορεία έχει φολιάσει... τα έχω ξαναγράψει... αλλά δεν ακούτε...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.960
Πόντοι
3.715
Δε χρειαζεται να κανει τετοια για να περασεις καλα, υπαρχουν καποιες που κανουν πιο απλο προγραμμα, ομως ειναι γλυκιες ομορφες ερωτικοτατες..ομως ειναι και το τι αναζητα κανεις..φυσικα και καμια κοπελα του χωρου δε σε ερωτευεται, οσο καλα κι αν στο προσφερει, καποιες εκτιμουν εναν εμφανισιμο καθαρο ευγενικο πελατη και απλως του το προσφερουν...για να τους ξαναρθει..αυτο ειναι ολο κι ολο..καποιες δεν τις ενδιαφερει κιολας καν τι ειναι ο αλλος...
προσωπικά είμαι ολιγαρκής κι έχω ξεκαθαρίσει τους ρόλους μας σε αντίθεση με άλλους που ψάχνουν απεγνωσμένα για λίγη στοργή σε μια κυρία του επαγγέλματος.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.504
Πόντοι
2.666

Δε χανετε και τιποτα...μετριοτητες..για κανα 50αρι ισως..ελλειψει αλλων επιλογων...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.504
Πόντοι
2.666
προσωπικά είμαι ολιγαρκής κι έχω ξεκαθαρίσει τους ρόλους μας σε αντίθεση με άλλους που ψάχνουν απεγνωσμένα για λίγη στοργή σε μια κυρία του επαγγέλματος.
Εδω δε βρισκεις στοργη εξω...και θα βρεις τη στοργη στα σεξομαγαζα??

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.504
Πόντοι
2.666
πάντα αποστειρωμένο πρόγραμμα είχε αυτή, όχι φιλιά όχι δάχτυλα, όχι τα βυζιά...
είχα κάψει ένα 100ρικο όταν δούλευε Κασσάνδρας... σε μισάωρο πρόγραμμα στα 15 λεπτά μου έλεγε πως τελείωσε ο χρόνος, την πέταξα έξω από το δωμάτιο και μετά κατέβασα το στούντιο κάτω μέχρι που μου έδωσε ο τσάτσος ένα 20ρικο πίσω. Όχι βέβαια για τα χρήματα, αλλά ήταν θέμα αρχής να της δείξω πως δεν περνάνε αυτά...
καριόλα η σκατόψυχη
εντώ μεταξύ είναι γνωστή φόλα σε όλη την ευρώπη... μέχρι και πρακτορεία έχει φολιάσει... τα έχω ξαναγράψει... αλλά δεν ακούτε...
Εχω μια φορα περασει μαζι της...ενταξει φολα σε εμενα δεν ηταν...απλα δε θεωρω πως ειναι και για πολλα...μια παρουσια συμπαθητικη..για καποιον που δεν εχει και πολλες απαιτησεις ισως και να τον καλυψει..για 200 με τη συγκεκριμενη..δενν..για κανα 20αρι..αντε 50αρι...ισως...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.504
Πόντοι
2.666
Σχεδόν όλα τα στούντιο εκεί παίζουν όι τιμές στο πρόγραμμα μίας ώρας στα 150-200 . Πριν έξι μήνες στο Κηφισιά 30-60 ήταν 150 με 2 εκτόνωσεις τώρα είναι 200 ...
Αυτες ειναι τιμες να πας ξενοδοχειο..οχι εκει...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.504
Πόντοι
2.666
Αν η ποιότητα των υπηρεσιών εξαρτάται από τον αν σου αρέσει ή όχι ο πελάτης, και προφανώς δεν αναφέρομαι στις ακραίες περιπτώσεις που ο άλλος είναι βρωμιάρης ή ζώο, και δεν μπορείς να κρατήσεις για όλους ένα ικανοποιητικό μέσο επίπεδο, συγνώμη αλλά δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά.
Φυσικα και πρεπει να κρατας ενα ικανοποιητικο μεσο επιπεδο...σιγουρα το πως ειναι ο αλλος παιζει κι ενα ρολο...αν και πιστεψτε με...κι ο πιο φοβερος τυπος να σκασει...και νε τη πιο τοπ εμφανιση και συμπεριφορα και ολα...ως πελατη και παλι τον βλεπουν....

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.504
Πόντοι
2.666
Η απορία μου είναι αν, ενώ κάποτε στις γραφειάτες το βασικό πρόγραμμα μιας ώρας ήταν στα 140 και τώρα έχει πάει κοντά στα 200, το πήραν πρέφα και στα στούντιο και ανεβάζουν κι εκεί τις τιμές.
Αυτο ειναι παραλογο..γιατι στη μια περιπτωση σου ερχεται η αλλη σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης η στο χωρο σου προσωπικα...στην αλλη περιπτωση μπαινεις απλως σε ενα δωματιο περιποιημενου μπουρδελου με ντουζιερα...στουντιο και καλα το λενε...καμια λογικη να χρεωνουν το ιδιο....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom