Πρώτα θα φύγει η ψυχή και μετά το χούι!
Μετά την χτεσινή βόλτα στην φυλής ακολούθησε σημερινό μοναχικό high class πορνό ρεπορτάζ στο βουνό του έρωτα! Η ζέστη αρκετή αλλά αυτό δεν με εμπόδισε!
Με θέα λοιπόν το Λυκαβηττό ξεκινά η κατάβαση! Απογευματινή βάρδια!
Πίσσα σκοτάδι αλλά ας είναι καλά ο κύριος Photoshop!
Βριλησσού 60 πάνω:
Λούση. Αδύνατη, μελαχρινή, στεγνό πιπονοειδές σώμα, στήθος ωραίο, μεγάλο για το σωματότυπό της και στητό! Ήταν στο δωμάτιο και μετά από ολιγόλεπτη αναμονή σκάει μύτη και το κορίτσι φορώντας μόνο το μαύρο στρίνγκ της!
Βριλησσού 60 κάτω:
Μαντόνα. Πολύς κόσμος στο σαλόνι, ευτυχώς άδειασε γρήγορα. Ψηλή, πολύ ωραίο σώμα. Ξανθιά με κοντό μαλλί μέχρι το ύψος των ώμων. Μεγάλο στήθος σιλικόνης το οποίο όμως πλέον έχει μαλακώσει και είναι τέλειο! Αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Είναι αυτό που λέμε ΓΥΝΑΙΚΑ βρε αδερφάκι μου! Με υποδέχτηκε φορώντας μόνο το στρίνγκ και ένα τύπου πλεκτό από πάνω. Όσες φορές την έχω δει εμφανίζετε με κάτι ανάλογο. Στο δωμάτιο όμως μου ήρθε με άλλο εσώρουχο-κορμάκι. Περισσότερα στην κριτική που ακολουθεί!
Βριλησσού 46:
Diamond. Πιο γρήγορο πέρασμα από το σαλόνι δεν έχω δει ξανά στην ζωή μου. Όμορφη νεαρά, ξανθιά με τα μαλλιά πιασμένα, αδύνατο σώμα με σφιχτό κω(ο)λαράκι! Με υποδέχτηκε φορώντας ένα άσπρο σουτιέν και ένα άσπρο φουστάκι. Αν είδα καλά έχει και piercing στο κάτω χείλος αριστερά. Και εγω αναρωτιέμε πότε προλαβα και τα είδα όλα αυτά μέσα σε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 3 δευτερόλεπτα πριν χαθεί στην κουζίνα! Στην TV κλασικά έπαιζε είχε αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού για ακόμα μια φορά! Ο Pitsirikos1 αν θυμάμαι καλά είχε πει τα καλύτερα για τα ενδότερα με την νεαρά!
Βριλησσού 42:
Ελένη. Ελληνο-Αιγύπτια σύμφωνα με δήλωσή της. Μαλλί κοντό, μεγάλο στήθος, αδύνατη. Αν θυμάμαι σωστά δουλεύει και στο Κατεχάκη 8.
Βριλησσού 36:
Τζοβάνα. Μελαχρινή νεαρά, κανονικού ύψους. Με υποδέχτηκε με ένα μαύρο στρίνγκ κάνοντας ένα μίνι σόου στην μπάρα. Αδύνατο σώμα και αυτή, κλασικό πιπίνι με ανάλογο στήθος και σφιχτό κώ(ο)λο. Ωραία παρουσία!
Βριλησσού 57:
Λόλα. Ξανθιά με κοντό μαλλί. Κλασικό πιπινοειδές αδύνατο και στεγνό σώμα με στήθος αντίστοιχο, κανονικό ύψος. Έχει κάτι που σε προκαλεί αυτή η γυναίκα! Μετά της 00:00 θα είναι πάλι η Λόλα! Ο Cheyenne έχει μείνει ικανοποιημένος με την απόδοση της Λόλας. Προσφέρει φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό!
Βριλησσού 55:
Έμιλυ. Νέα, ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους. Πάντα χαμογελαστή και πρόσχαρη. Αδύνατη, κανονικό στήθος.
Βριλησσού 24:
Λάουρα. Οοοοοοοοοοοοχι μην τρομάζετε, δεν πρόκειται για νέα Λάουρα. Είναι αυτή που δούλευε(ει) και στην αλυσίδα Βριλησσού 36, Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 και Κων/πόλεος 80. Η Λάουρα είναι ξανθιά, νέα σε ηλικία, αδύνατο κορμί και σφιχτό στην υφή. Το σαλονάρισμά της έχει αλλάξει ελαφρώς, προς το καλύτερο όμως. Ήρθε πάνω μου, έκατσε, με χούφτωνε με φύλαγε, όλα τα καλά. Μου φάνηκε αδυνατισμένη πράγμα που της είπα. Για τον χώρο έχω να πω ότι στο κουδούνι η υπηρεσία άργησε λίγο να ανταποκριθεί. Σημασία έχει όμως ότι ο χώρος είναι καινούργιος και προσεγμένος. Η είσοδος είναι διακριτική. Μεγάλο και άνετο σαλόνι. Η Λάουρα άργησε αρκετά να εμφανιστεί πράγμα ΚΑΘΟΛΟΥ κακό.
Αυτά!