giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Άνοιξε καινούριο στούντιο στη Βριλησσού?Είδα ένα άσπρο σπίτι που έλεγε 24
ναι.καλά
Άνοιξε καινούριο στούντιο στη Βριλησσού?Είδα ένα άσπρο σπίτι που έλεγε 24
Αν έχεις διδαχθεί (και θυμάσαι) τη θεωρία των Συνόλων στα Μαθηματικά (από το σχολείο) θα συμφωνήσεις ότι στο σύνολο "Ταραξίες" περιλαμβάνεται το σύνολο "Ένοπλοι Ληστές".
Δε συμβαίνει το αντίστροφο.
Ρε φίλε , sorry κιόλας, αλλά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ?εγω λεω να πηγαινετε ολοι απλυτοι να γαματε και να τους λετε αμα θες να κανω μπανιο θα μου δωσεις εσυ 50 αβρω αλλιως θα κατσεις να γλυφεις τη μπιχλα απο τη πουτσα μου και δε θα πεις κουβεντααφτη ειναι η δουληα σου και γιαφτο σε πλερονω.
Εχεις και αλλα τετοια εξυπνα;Για το αφρόλουτρο τι αντιλαμβάνεσαι?
Το προσφέρει το μαγαζί (μαρκα Cien από τα Lidl) ή το χρεώνει εξτρά ?
Καταλαβαίνω τη θέση σας, ωσστόσο θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω την άποψή μου, που περιληπτικά είναι η εξής:
Το υποσύνολο των "Ενόπλων Ληστών" εμπεριέχεται στο υπερσύνολο "Κακοποιοί, Δολοφόνοι & Εγκληματίες", ενώ οι "Ταραξίες" εμπεριέχονται στην ηπιότερη "παραβατική συμπεριφορά".
Για την ενημέρωση των συναγωνιστών.
1 .Η Λάουρα από τα Κασσάνδρας "μετονομάστηκε" στο Κροκέων 6 σε Άννα. Κορμάρα αλλά δυστυχώς ξεπέτα.
2. Άλλη μια μετακίνηση από τα Κασσάνδρας στο Κροκέων 6 είναι η Κλάουντια (διατηρεί το ίδιο όνομα). Χαριτωμένη εμφάνιση, αδιάφορες υπηρεσίες.
1. Καπου απολυτα φυσιολογικο και απο τις ελαχιστες φορες κατανοητο, για την αποφυγη συγχυσεων, μιας και στο ιδιο studio υπάρχει η ξανθια milf Λαουρα,
2. Μακαρι nα ηταν αδιαφορες. Μιλαμε για μια απο τις χειροτερες εμπειριες μου σε studio...........
Eγω να δεις.....Αφού το γνωρίζεις, ότι είμαι επιεικής με τις κοπέλες.
Μαγκα μοιυ ομως οταν σου ζηταει αφτη το 50ηντάρικο για να πλυθεί μαζί σου δε σε πειράζει όμως έτσι? Λες και δε πρεπεη να ειναι καθαρη η κοπελα στο στουντιο αμα παει απο το ενα παιδι στο αλλο, πρπει και αφτο να σου το χρεονουνε και εσεις να νομιζετε οτι σας κανουνε και χαρη? Αυτο με της διαφορετικες τιμες για το καθε τι το εχω ξαναπει οτι δε το καταλαβενο και οχι μονο αυτο αλλα βρισκουνε και εκει πατημα οι τσατσαδες και ζητανε οτι τους ερθει εκεινη τη στηγμη, 60 λεη το ιντερνετ 70 σου λεει εκει και αμα ρωτησεις γιατι ρε παιδι μου 10 εβρω παραπανω αφου αλλα λεει στο ιντερνετ σου λεει εγω τισ ου λεω. Αφτα τα ξερουνε τα αφεντικα για τις τσατσαδες που εχουνε στα μαγαζια? Ε? Ρωταω εγω τωρα γιατι αμα τα ξερουνε και δε τα κοβουνε σημενει οτι ξερουνε τι κανουνε οι τσατσαδες και δεν εχουνε ποροβλημα ετσι λεω εγω. Α πηγα και γαμησα τις προαλες αφτη τη ηθοποιο τη σταρ τη καρολαη τη ξανθια στη ισμηνησ και βουλιαγμενης πανω λιγο απο τη γωνια ειναι, πολυ ωραια γκομενα ναπουμε αφτη αμα τη βγαλεις εξω βολτα θα γινετε σε καθε φαναρι τρακαρισμα αλλα της τοπανε πολλοι φαινετε αφτό και το έχει παρη απάνω της λίγο και το παίζει και αφτη ελα να τελειωνουμε χαρη σου κανω που με γαμας και θελει να σε ξεπεταση γρηγορα αλλα ειναι τετοια μουναρα ρε παιδια που κα τιποτα να μη κανη μονο να τι βλεπεις να σου το περνη πιπα δε θες τιποτε αλλο ναπουμε ε ενταξη τετοια μουναρα ναπουμε δε τη γαμας και καθε μερα και για να τη γαμησης στα αληθηα θες και παραπανω απο ενα πενηντάρικο ναπουμε θες δωρα βολτες με καλο αμαξι μποζουκια πρωτο τραπεζι λουλουδια και ολα αφτα και παλη αμα σου κατσει να λες. Παλη καλα που υπαρχουνε και μερικες κοπελες σαν αφτη απο θεμα ομορφια λεο οχι για τα αλλα να γαμαμε κι εμεις και να το λεμε μεθαβριο στα παιδια μας οτι γαμησαμε τετοιο επιπεδο γκομενα. Ολα αφτα που λεω ειναι για τη ομορφια της ετσι ειπαμε στο γαμησι την εχει δει λιγακι πριμαντονα ναπουμε και μου τη εσπασε λιγο αλλα δε βαριεσαι δε λεω οτι το εκλαψα το πενηνταρικο αλλα γαμησα καλα και την εχυσα και ωραια πανω της και ας μην ηθελε αφτη.Ρε φίλε , sorry κιόλας, αλλά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ?
Να πάω άπλυτος και αν θέλει να είμαι καθαρός να μου δώσει εκείνη 50 ευρώ ?
Να της πάω και το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ , να μου τον πληρώνει ?
Πιο φθηνά θα της έρχεται
Οι μεχρι τωρα standards βαρδιες της, απ΄οσο θυμαμαι, ειναι:Γεια σας φιλοι... μηπως ξερει κανεις που δουλευει η Βαλεντινα (βουρβαχη, Κων/πολεως) Παρασκευη, Σαββατο και Κυριακη???
Κατ΄άρχην να συμφωνησω οτι θεωρω υπερβολικη την τιμη των 120 ευρω για να κανει ντους η κοπελα μαζι με τον πελατη.Μαγκα μοιυ ομως οταν σου ζηταει αφτη το 50ηντάρικο για να πλυθεί μαζί σου δε σε πειράζει όμως έτσι? Λες και δε πρεπεη να ειναι καθαρη η κοπελα στο στουντιο αμα παει απο το ενα παιδι στο αλλο, πρπει και αφτο να σου το χρεονουνε και εσεις να νομιζετε οτι σας κανουνε και χαρη?
έχετε αναρωτηθεί πώς προέκυψε η φαεινή ιδέα να χρεώσουν το ξεβρώμισμα μαζί με την κοπέλα και μάλιστα τόσο ακριβά;
Πάω στοίχημα, πως το σκέφτηκαν οικολογικά !
Νερό, σαπούνια, το περιβάλο επιβαρύνεται ! Σου λέει , άμα θες ρε μπίχλα, να ξεβρωμίσεις και να επιβαρύνεις το περιβά-, να πλερώσεις, ρε βρωμιάρη !
Κάπως έτσι φαντάζομαι,....