Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Tsimko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
8
Πόντοι
0

Ειδατε το marketing τι κανει?:tooth:
Ρε παιδια κατανοώ ότι μπορεί να σας φαίνονται πολλά τα λεφτά, που βασικά δνε φαίνονται αλλά είναι. Αλλά έχω ορισμένα ελαφρυντικά.
1. Προφανώς και δνε είμαι πλούσιος,ωστόσο όπως καταλαβαίνετε για να ειμαι διατεθειμένος να δώσω ένα τέτοιο ποσό εχω μια Χ οικονομική άνεση (σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια)
2. Είμαι 23 χρόνων και μέχρι πριν τρια χρόνια έλιωνα στην μαλακια με την θεματολογία τα 《tonight girlfriend 》βλέποντας κάτι ξανθιές μουναρες (τύπου kataleya)να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία για μια ωρα και να γίνεται το Έλα να δεις,συνεπώς αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για μεγάλη φαντασίωση.
3. Ρε μάγκες μιλάμε για την KATALEYA η κοπέλα είναι για εμένα με διαφορά η καλύτερη εμφανισιακά από ότι παίζει στην Ελλάδα και δεν αναφέρομαι μόνο για studio.
Συμπερασματικα αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για με τεράστια φαντασίωση που ευελπιστώ να πραγματοποιηθεί. Το ερώτημα είναι πιστεύετε με τέτοιο ποσο η κοπέλα θα το αρνηθεί, θα ζητήσει παραπάνω ή δεν θα το διαπραγματευται καθόλου ;

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
565
Πόντοι
86
Και εγώ την ίδια απάντηση πήρα.
Η νινα μ είπε ότι κοιτάει από τις κάμερες και πάει αυτή με όποιον ξέρει κ όποιον της κάνει κλικ.. Η άλλοι μου λέει τρώνε όλοι άκυρο. τελοσπάντων… μαλακίες, Απλά νομίζω ότι την έχει δει κάπως ,δεν ξέρω.
Έχει και ποσοστά απ’ το στούντιο για όποιον δεν το ξέρει…

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.698
Πόντοι
4.546
Η νινα μ είπε ότι κοιτάει από τις κάμερες και πάει αυτή με όποιον ξέρει κ όποιον της κάνει κλικ.. Η άλλοι μου λέει τρώνε όλοι άκυρο. τελοσπάντων… μαλακίες, Απλά νομίζω ότι την έχει δει κάπως ,δεν ξέρω.
Έχει και ποσοστά απ’ το στούντιο για όποιον δεν το ξέρει…
Εκεί καταντήσαμε, να τρως χυλόπιτα από ιερόδουλη....

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
565
Πόντοι
86
Εκεί καταντήσαμε, να τρως χυλόπιτα από ιερόδουλη....
Το ξέρω αυτό φίλε μου και δυστυχώς εγώ άμα το βλέπω αυτό τρώει Χ η άλλη… Και να είναι μία μέρα ελεύθερη μετά δεν θέλω εγώ να πάω δεν ξέρω γιατί με ξενερώνει τόσο πολύ αυτό το πράγμα… Δεν θες να κάνεις κάτι,και θες κλειστό κύκλο ;;; μην μπαίνεις ούτε στο γαμημένο το πρόγραμμα ούτε πουθενά… Δεν κάνουνε Ψυχικό ,λεφτά τους δίνουμε, που για κάποιους εδώ μέσα είναι δύο μεροκάματα..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.698
Πόντοι
4.546
Το ξέρω αυτό φίλε μου και δυστυχώς εγώ άμα το βλέπω αυτό τρώει Χ η άλλη… Και να είναι μία μέρα ελεύθερη μετά δεν θέλω εγώ να πάω δεν ξέρω γιατί με ξενερώνει τόσο πολύ αυτό το πράγμα… Δεν θες να κάνεις κάτι,και θες κλειστό κύκλο ;;; μην μπαίνεις ούτε στο γαμημένο το πρόγραμμα ούτε πουθενά… Δεν κάνουνε Ψυχικό ,λεφτά τους δίνουμε, που για κάποιους εδώ μέσα είναι δύο μεροκάματα..
Δε νομίζω ότι τους νοιάζει ιδιαιτερα.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom