Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
696
Πόντοι
301
Ρε παιδια κατανοώ ότι μπορεί να σας φαίνονται πολλά τα λεφτά, που βασικά δνε φαίνονται αλλά είναι. Αλλά έχω ορισμένα ελαφρυντικά.
1. Προφανώς και δνε είμαι πλούσιος,ωστόσο όπως καταλαβαίνετε για να ειμαι διατεθειμένος να δώσω ένα τέτοιο ποσό εχω μια Χ οικονομική άνεση (σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια)
2. Είμαι 23 χρόνων και μέχρι πριν τρια χρόνια έλιωνα στην μαλακια με την θεματολογία τα 《tonight girlfriend 》βλέποντας κάτι ξανθιές μουναρες (τύπου kataleya)να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία για μια ωρα και να γίνεται το Έλα να δεις,συνεπώς αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για μεγάλη φαντασίωση.
3. Ρε μάγκες μιλάμε για την KATALEYA η κοπέλα είναι για εμένα με διαφορά η καλύτερη εμφανισιακά από ότι παίζει στην Ελλάδα και δεν αναφέρομαι μόνο για studio.
Συμπερασματικα αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για με τεράστια φαντασίωση που ευελπιστώ να πραγματοποιηθεί. Το ερώτημα είναι πιστεύετε με τέτοιο ποσο η κοπέλα θα το αρνηθεί, θα ζητήσει παραπάνω ή δεν θα το διαπραγματευται καθόλου ;
Σε εμένα με δάχτυλα κ γλύψιμο μου έκανε squirting πάντα κ την έχω χύσει σχεδόν όλες της φορές στο στόμα. Μετά καβάλησε το καλάμι κ στο πρόγραμμα της 120 με άκα δεν κανείς γλυφομουνι χάλασε κ αυτή . Την έπαιρνα πάντα με πρόγραμμα 100€

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
18.221
Πόντοι
3.246
εμ αυτό είναι το γαμώτο. Όταν μια κοπέλα υπερπροβάλλεται - άσχετα αν δίκαια υπερπροβάλλεται - καίγεται γρήγορα και μετά μένουμε με το πουλί στο χέρι :grin:
Το θεμα ειναι να της παρεις πριν καουν αν τα καταφερεις θα περασεις καλα :erection:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
436
Πόντοι
21
Ηλεκτρισμός.

1000015803.jpg

Τεστ,τεστ. Ένα, δύο. Η Ηλέκτρα είναι και γαμώ. Ένα,δύο,επισκέπτες, ένα, δύο.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
436
Πόντοι
21
Το ένα,δυο δίνει το ρυθμό της παρέλασης στη μπουρδελότσαρκα.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
698
Πόντοι
81
Ρε παίδες μόνο εμένα μου φαίνεται άκωλη; Δηλαδή στο μασατζίδικο που την είδα εκείνη τη μέρα δε μου έκανε κλικ να περάσω..

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.383
Πόντοι
206
Η ζενια ρε παιδια που χαθηκε; που δουλευε κασσανδρας 4 και πιο παλια βριλησου 46; ειχε και αγγελια αλλα κατεβηκε και αυτη!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.238
Πόντοι
2.846
Ρε παίδες μόνο εμένα μου φαίνεται άκωλη; Δηλαδή στο μασατζίδικο που την είδα εκείνη τη μέρα δε μου έκανε κλικ να περάσω..
Τι ψάχνεις τώρα;
Εδώ άλλοι εκστασιαζονται με κορμιά παραμορφωμένα από τις σιλικόνες ("τούμπανο")...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
70
Like
4.059
Πόντοι
2.666
Τι ψάχνεις τώρα;
Εδώ άλλοι εκστασιαζονται με κορμιά παραμορφωμένα από τις σιλικόνες ("τούμπανο")...
Ναι το φυσικο ειναι παντα καλυτερο αλλα σε μερικες που εχει γινει σωστη δουλεια μπορει και να εχει θετικο αποτελεσμα, τωρα στη συγκεκριμενη νομιζω της ενισχυει το σεξι στοιχειο της, εχει το " πακετο" και ειναι καλη και στο σερβις, εμενα δε με χαλασε παντως καθολου! Απεναντιας

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
70
Like
4.059
Πόντοι
2.666
Μια χαρα οπισθια εχει..οχι λατινικου στυλ..αλλα για μενα ειναι οκ.βεβαια ειναι τι γουσταρει κανεις

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
65
Like
4.428
Πόντοι
13.135
Σε εμένα με δάχτυλα κ γλύψιμο μου έκανε squirting πάντα κ την έχω χύσει σχεδόν όλες της φορές στο στόμα. Μετά καβάλησε το καλάμι κ στο πρόγραμμα της 120 με άκα δεν κανείς γλυφομουνι χάλασε κ αυτή . Την έπαιρνα πάντα με πρόγραμμα 100€
Εννοείς CIM κανονικό ή με καπότα ;;;

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
65
Like
4.428
Πόντοι
13.135
120 € το μισάωρο η Καταλεγια, ώρα μου είπαν στο τηλέφωνο δεν κάνει.
Υπερβολικά πολλά θεωρώ, αλλά ίσως η πιο ωραία γκόμενά σε στούντιο ή όχι ;!!;

Με Σαμπρινα από Τατοΐου, έχει βρεθεί κάποιος ;
Εγώ νομίζω ότι επι τούτου το πήγε 120 για να μην συμφέρει . Και δεν είναι τυχαίο ότι δεν κάνει πρόγραμμα μιας ώρας που άλλες κάνουν κρα . Την έχω πετύχει απόγευμα σε φουλ στούντιο και έχω παρατηρήσει ότι τους ξεπετάει όλους στο 10 λεπτό και άλλους ποιο νωρίς . Κατά μέσο όρο 6 άτομα x 50 = 300 η στο μισάωρα 3x50 =150. Άρα προτιμά τα απλά των 50 ή των 80 με ίδια διάρκεια και ελεύθερο στοματικό . Άποψη μου

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
576
Πόντοι
1.525
Εγώ νομίζω ότι επι τούτου το πήγε 120 για να μην συμφέρει . Και δεν είναι τυχαίο ότι δεν κάνει πρόγραμμα μιας ώρας που άλλες κάνουν κρα . Την έχω πετύχει απόγευμα σε φουλ στούντιο και έχω παρατηρήσει ότι τους ξεπετάει όλους στο 10 λεπτό και άλλους ποιο νωρίς . Κατά μέσο όρο 6 άτομα x 50 = 300 η στο μισάωρα 3x50 =150. Άρα προτιμά τα απλά των 50 ή των 80 με ίδια διάρκεια και ελεύθερο στοματικό . Άποψη μου
Αν γίνεται σε κάποια χαμός,δεν ασχολούμαι συνήθως ξεπέτα γίνεται.
Η συγκεκριμένη θεωρώ ότι είναι η πιο όμορφη που έχω δει σε στούντιο, αλλά οκ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom