Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.391
Πόντοι
3.246
Ρε παιδια κατανοώ ότι μπορεί να σας φαίνονται πολλά τα λεφτά, που βασικά δνε φαίνονται αλλά είναι. Αλλά έχω ορισμένα ελαφρυντικά.
1. Προφανώς και δνε είμαι πλούσιος,ωστόσο όπως καταλαβαίνετε για να ειμαι διατεθειμένος να δώσω ένα τέτοιο ποσό εχω μια Χ οικονομική άνεση (σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια)
2. Είμαι 23 χρόνων και μέχρι πριν τρια χρόνια έλιωνα στην μαλακια με την θεματολογία τα 《tonight girlfriend 》βλέποντας κάτι ξανθιές μουναρες (τύπου kataleya)να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία για μια ωρα και να γίνεται το Έλα να δεις,συνεπώς αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για μεγάλη φαντασίωση.
3. Ρε μάγκες μιλάμε για την KATALEYA η κοπέλα είναι για εμένα με διαφορά η καλύτερη εμφανισιακά από ότι παίζει στην Ελλάδα και δεν αναφέρομαι μόνο για studio.
Συμπερασματικα αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για με τεράστια φαντασίωση που ευελπιστώ να πραγματοποιηθεί. Το ερώτημα είναι πιστεύετε με τέτοιο ποσο η κοπέλα θα το αρνηθεί, θα ζητήσει παραπάνω ή δεν θα το διαπραγματευται καθόλου
Bγες εξω ρε βρες καμια κοπελα οι συνομιληκοι σου γαμανε τζαμπα,
23 χρονων και λιωνεις στη μαλακια :bigdick:
:tooth:

Giorgos88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
355
Πόντοι
281
Πολύ καλή ενημέρωση μυστη crow , από ομιλο Κροκεών πολύ μέτριες η Ζενια και η Λιλυ είναι παλιές καραβανες από ρδελα στην Βεργας ξεκίνησαν και τελευταία δούλεψαν και στο διδυμου 8αρι το πανω μέτριες πολύ .... η Λιλυ αν και μουναρος οπτικά και ματαρες αλλά έχει κόψει τα γλωσσοφιλα πλέον και στην πιπα είναι μέτρια , για στούντιο δεν νομίζω ότι αξίζουν για 50αρι προγκραμ χωρίς ακα πιπα , αλλά έχουν φτιάξει το μικρό κοινό τους πλέον ειδικά σε αυτό τον ομιλο που το βασικό ροστερ απαρτίζεται από θειες νταρντανες και παχουλές φαλενιτσες οπότε αυτές μοιάζουν μοντελες μπροστά στις άλλες γι αυτόν έχουν τα πελατακια τους .

Αυτή την Αντριανα από Κηφισού την έχεις πάρει ?? Φαίνεται πολυ δυνατη προρνοφατσα και έχει και λεπτό ωραίο κορμί αλλά βγάζει λίγο τουπε στο σαλόνι και δεν την έχω φορτώσει ακόμα μην φαμε καμοια φολιτσα απ τη Ρουμάνα ....

Και ένα τελευταίο για να κλείσω με τα στουντιοκοριτσα την μικρή Αφροδίτη από Τατοΐου την έχω πάρει 2 φορές με πολύ καλές εντυπώσεις απ την 3αδα εκεί , μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι οπτικά αλλά καθετε και γαμιεται μια χαρα η μικρή και ας είναι αγουρο το πιπινι , και μόνο η εικόνα να γαμας ένα τόσο μικρό πορνιδιο στα 4ερα και να το σκίζεις με την πουτσαρα σου είναι απίστευτη εικόνα ρε , και έχει ένα ροζ μικρό μουνακι και κωλοτρυπιδι που δεν χορταίνω να γλειφω και να καρφώνω την γλώσσα μου βαθειά μέσα στις τρυπούλες τις , καθαρές και ροζ από μικρή σλατινα , αν σου κάνει κλικ οπτικά δοκίμασε την κάποια στιγμή αξίζει κατ εμέ δεν είναι ξεπετα η μικρή
Με ποιο όνομα και σε ποιο χώρο μπορούμε να βρούμε κριτικές για τη Ζένια ξέρεις;

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
65
Like
3.644
Πόντοι
2.666
κατά την ταπεινή μου γνώμη η προσφορά 700 για μια ώρα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ εξωπραγματική, άπαξ και στα γραφεία η ώρα παίζει στα 150-200€ εκ των οποίων τα μισά πηγαίνουν στην κοπέλα.
Λίγα παραπάνω απ' ότι θα έβγαζε για μια ώρα στο στούντιο μια χαρά θα της είναι.
Πες του κρατα τα 100-200 για αυτην την ..kataleya..και τα υπολοιπα μη τα πετας..δωστα σε καμια οικογενεια πτωχη..που θα τα χει αναγκη..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
65
Like
3.644
Πόντοι
2.666
Εκεί καταντήσαμε, να τρως χυλόπιτα από ιερόδουλη....

Εκεί καταντήσαμε, να τρως χυλόπιτα από ιερόδουλη....
Αναγκη αυτες μας εχουν..αντι να προσπαθουν να μας εχουν θα τις παρακαλαμε εμεις για να περασουμε? Ωραια αυτη η Νινα..δε λεω..αντικαταστατριες ομως βρισκουμε για τη πλακα στο ειδος τους...Σιγα...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.038
Πόντοι
3.246
Από ότι είδα, η Ηλέκτρα από Λέλας μασάζ πήγε Κηφισού 60. Θεωρείτε αξίζει το 50αρικο? Γιατί εμφανισιακά μου φαίνεται ακραία καυλα
και η Μαίρη έρχεται πλέον στα Κηφισου που είναι πιο τίμια επιλογή

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom