Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
687
Πόντοι
301
Ρε παιδια κατανοώ ότι μπορεί να σας φαίνονται πολλά τα λεφτά, που βασικά δνε φαίνονται αλλά είναι. Αλλά έχω ορισμένα ελαφρυντικά.
1. Προφανώς και δνε είμαι πλούσιος,ωστόσο όπως καταλαβαίνετε για να ειμαι διατεθειμένος να δώσω ένα τέτοιο ποσό εχω μια Χ οικονομική άνεση (σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια)
2. Είμαι 23 χρόνων και μέχρι πριν τρια χρόνια έλιωνα στην μαλακια με την θεματολογία τα 《tonight girlfriend 》βλέποντας κάτι ξανθιές μουναρες (τύπου kataleya)να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία για μια ωρα και να γίνεται το Έλα να δεις,συνεπώς αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για μεγάλη φαντασίωση.
3. Ρε μάγκες μιλάμε για την KATALEYA η κοπέλα είναι για εμένα με διαφορά η καλύτερη εμφανισιακά από ότι παίζει στην Ελλάδα και δεν αναφέρομαι μόνο για studio.
Συμπερασματικα αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για με τεράστια φαντασίωση που ευελπιστώ να πραγματοποιηθεί. Το ερώτημα είναι πιστεύετε με τέτοιο ποσο η κοπέλα θα το αρνηθεί, θα ζητήσει παραπάνω ή δεν θα το διαπραγματευται καθόλου ;
Σε εμένα με δάχτυλα κ γλύψιμο μου έκανε squirting πάντα κ την έχω χύσει σχεδόν όλες της φορές στο στόμα. Μετά καβάλησε το καλάμι κ στο πρόγραμμα της 120 με άκα δεν κανείς γλυφομουνι χάλασε κ αυτή . Την έπαιρνα πάντα με πρόγραμμα 100€

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.464
Πόντοι
3.246
εμ αυτό είναι το γαμώτο. Όταν μια κοπέλα υπερπροβάλλεται - άσχετα αν δίκαια υπερπροβάλλεται - καίγεται γρήγορα και μετά μένουμε με το πουλί στο χέρι :grin:
Το θεμα ειναι να της παρεις πριν καουν αν τα καταφερεις θα περασεις καλα :erection:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
239
Πόντοι
21
Ηλεκτρισμός.

1000015803.jpg

Τεστ,τεστ. Ένα, δύο. Η Ηλέκτρα είναι και γαμώ. Ένα,δύο,επισκέπτες, ένα, δύο.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
239
Πόντοι
21
Το ένα,δυο δίνει το ρυθμό της παρέλασης στη μπουρδελότσαρκα.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
642
Πόντοι
81
Ρε παίδες μόνο εμένα μου φαίνεται άκωλη; Δηλαδή στο μασατζίδικο που την είδα εκείνη τη μέρα δε μου έκανε κλικ να περάσω..

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.344
Πόντοι
206
Η ζενια ρε παιδια που χαθηκε; που δουλευε κασσανδρας 4 και πιο παλια βριλησου 46; ειχε και αγγελια αλλα κατεβηκε και αυτη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom