foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε λιγο και για να αναπνευσουμε θα πληρωνουμε εξτρα........
Άμα είναι μαζί με την κοπέλα, γιατί όχι
σε λιγο και για να αναπνευσουμε θα πληρωνουμε εξτρα........
τα σπας ΘωμαΓειασας παιδια εχω χαθει λιγο γιατι το παιδι που δουλευαμεμαζι στο μαγαζι και εχει το μικρο κομπιουτερακι το διωξανε και δεν εχω απο που να μπαινω οταν ειμαι στη δουλεια να λεω τα νεα. Πηγα και πηρα κι εγω τωρα δικο μου κομπιουτερ για να μη εχω αναγκη κανενα. Καθησα και διαβασα λιγο τι εχω χασει τοσες μερες και ηδα οτι τελικα δε βαζουμε μυαλο εμεις που παμε στα μαγαζια. Λεει ο αλος οτι ζητανε 120 εβρώ για να κανει μπανιο μαζι με τη κοπελα, εγω λεω να πηγαινετε ολοι απλυτοι να γαματε και να τους λετε αμα θες να κανω μπανιο θα μου δωσεις εσυ 50 αβρω αλλιως θα κατσεις να γλυφεις τη μπιχλα απο τη πουτσα μου και δε θα πεις κουβεντααφτη ειναι η δουληα σου και γιαφτο σε πλερονω. εγώ πριν απο καιρό που τα έλεγα πεσανε να με φανε οι εροτιαρηδες που εχουνε τατσι μιτσι κοτσι με τις κοπελες, τωρα τι εχουνε να πουνε ? τους αρεσει που σας εχουνε για κοροηδα? καθιστε πληρονετε και τον αερα που αναπνεετε επηδη ειναι στουντιο και οχι μπουρδελο, εδο το αλλο ελεγε ενα αλλο παιδι ειναι στουντιο και δεν εχει ουτε μπανιο στο δοματιο, παλι καλα λεω εγο γιατι αμα ειχε θα σε χρεονανε και εκει 120 εβρο για να κανειςμπανιο. σε λιγο θα μας βαλουνε και να πληρονουμε αμα παμε και για κατουρημα μεσα στο δοματιο ναπουμε. αντε ξυπνηστε ρε μορτες που εδο ο κοσμος χανετε και το μουνι χτενιζετε, εχειγεμισει ο κοσμος μουνι να πεις οτι δε βρισκεις να γαμησεις και πρεπει να σκας πενηνταρικακαι να ανεχεσε και τη καθε μαλακισμενηνα πω ενταξη αλλα να σε παρακαλανε για ενα 20σαρικο και συ να πας να τα σκας επι 6 για να νομιζεις οτι κατι εκανεσ σημαντικο δε ειναι θεμα αποψη αλλα θεμα κοροηδια ετσι λεω εγω.
120€: ντουζ μαζί με την κοπέλα
Ρε παιδια παμε καλα;σε λιγο και για να αναπνευσουμε θα πληρωνουμε εξτρα........
Θα το δεχτώ το μπράβο σου mounelane.Εγώ χθες το είδα και για αυτό ρώτησα μην κάνω καμιά γκάφα και μπω σε λάθος μέρος.Μπραβο ρε νικηφορε, το εντοπισες!
Ευχαριστώ.Διάβασα και 2 σελίδες πριν το ποστ.Μάλλον αύριο ή μεθαύριο με βλέπω εκεί.λαθος? κανενα στουντιο δεν ειναι λαθος μερος ...διαβασε και 2 σελιδες πριν, ο πιτσιρικος εκανε ελεγχο επιτοπιο
Καλημέρα σε όλους.Μήπως έχει πετύχει κάποιος από σας την Μόνικα από Γκέισσα σε κάποιο άλλο ίδρυμα;Ευχαριστώ.Διάβασα και 2 σελίδες πριν το ποστ.Μάλλον αύριο ή μεθαύριο με βλέπω εκεί.
Δεν είναι ταραξίες.
Είναι ένοπλοι ληστές.
Εχει ανοιξει εδω και 15 μερες.Άνοιξε καινούριο στούντιο στη Βριλησσού?Είδα ένα άσπρο σπίτι που έλεγε 24
Εμενα καποιον αλλον μου θυμιζει.......Ανεξελεγκτε, εισαι πραγματικα ενας ανεξελεγκτος χειμαρρος!
Εμενα καποιον αλλον μου θυμιζει.......
Ρε παιδια παμε καλα;
Αλλα γραφουν και αλλα καταλαβαινετε!
Διαβαζω πριν απο αλλο μελος να λεει "πατε απλυτοι να μαθουν"...
Αυτο που λεει δεν ειναι οτι θελουν 120 για να κανεις χρηση του ντουζ αλλα για να κανεις ντουζ ΜΑΖΙ με την κοπελα!
Εγω ετσι το αντιλαμβανομαι!
Δεν λεω οτι ειναι λογικο σαν χρεωση κτλ κτλ... οσοι θελουν το παιρνουν.
Απλα να μην γινετε παραφραση!