Λοιπόν, μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα χτες να κάνω στουντιότσαρκα πριν πέσω για ύπνο.
Η διαδρομή μου είναι (αναγκαστικά) περί την Εθν. Οδό (κατεβαίνω από τα βόρεια) και:
-βολεύουν τα περιοχής Βοτανικού - Πάτση - κλπ μαγαζιά. Καλλιθέα, Σώστης, Πειραιώς και τέτοια μου πέφτουν μακριά.
-στις 03 το πρωϊ που ξεκίνησα είχε αρκετή υγρασία, οπότε πήρα αμάξι γιατί με το μηχανάκι θα με περόνιαζε.
-Μηδενική κίνηση παντού τέτοιες ώρες...
Πρώτη στάση περιοχή Κασσάνδρας. 5 μαγαζιά νομίζω. Άμστερνταμ θυμίζει η περιοχή το βράδυ με όλα αυτά τα ροζ φώτα.
Γενικώς, απογοήτευση. Πολύ μέτριες οι γκόμενες.
Αν εξαιρέσεις ένα που είχε 2 γκόμενες (οπότε αν κάποιος ήθελε να ξεχαρμανιάσει x2 εύρισκε έτοιμο το πακέτο) τα υπόλοιπα δεν είχαν τίποτα το ιδιαίτερο να προσφέρουν. Καμία δε μου έκανε "κλικ".
Αυτή η ιστορία με τις φωτογραφίες των τύπων δε με ενοχλεί. Ας υπάρχουν. Λειτουργούν αποτρεπτικά για επόμενους επίδοξους ταραξίες, γιατί καταλαβαίνουν ότι η φάτσα τους καταγράφεται.
Στο Κασσ 3 άνω (που μαζευτήκαμε καμιά δεκαριά περί τις 03.30 - αλήθεια, ήταν κανείς από το site μέσα σε όλον αυτό τον κόσμο?) έγινε κουβέντα με την τσα2, "Τί έκαναν αυτοί και τους έχετε αναρτήσει?" αλλά η τσα2 δε μίλαγε. Μόνο κούναγε κεφάλι.
Μετά έριξα μια ματιά σε ότι υπήρχε ανοιχτό στην περιοχή Πάτση, Κροκεών, ποτάμι.
Σπάσιμο σε μερικά μαγαζιά που αφού παρκάρεις, κλειδώσεις, ανέβεις στον Α όροφο και χτυπήσεις, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ την πόρτα! Γιατί ρε καριόλες? (Στο Πάτση 27 έγινε σίγουρα αυτό). Κροκεών όλα τα φώτα ανοιχτά, μπαίνω, και όταν ακούστηκαν τα βήματα μου στη σκάλα η φωνή από πάνω είπε "Κλείσαμε".
Κατέληξα (είναι το τελευταίο προς τα πάνω ανεβαίνοτας) στο Αντιοχείας (γέφυρα Βρυούλων) όπου ήταν ένα ξανθό κοριτσάκι συμπαθές, και είπα να ρίξω έναν μη πάω για ύπνο αγάμητος. Σάρα το όνομα. Όπερ και έγινε, καλούτσικη και φιλότιμη η μικρή, αλλά ούτε τίποτα το ιδιαίτερο, κε δε μ' αρέσει να μπαίνω σε τέτοιου τύπου τεχνικές λεπτομέρειες.
Συμπέρασμα:
Μάπα το καρπούζι στα στούντιο τη νύχτα (για μέρα δε ξέρω). Καλύτερα να τηλεφωνήσεις σε CG να σου ρθει βραδυνό πακέτο, ούτε ξεβολεύεσαι, ούτε τρέχεις, έχεις το δικό σου μπάνιο κλπ, είναι βέβαια παραπάνω τα λεφτά αλλά τι, και η βενζίνα δε μετράει?
Ο χρόνος οδήγησης?
Το σπάσιμο να μη σου ανοίγουν δεν έχει κόστος?
Γενικά, μάλλον αναδουλειά είχαν τα μαγαζιά, κόσμος έμπαινε να δει, αλλά δε πέρναγε.
Αυτά