Μόλις γύρισα απο σύντομη τσάρκα στο αμαρτωλό όρος.Πήγα χωρίς να έχω κάποια κοπέλα στα υπόψιν και με ψυχολογία καμικάζι.Ξέκινησα απο το νεο στουντιάκι στον αριθμό 24 όπου έπαιζε ένα μελαχρινό αδιάφορο.Μεταβολή και συνέχεια της ανάβασης.Προσπερνάω το 36 και μπαίνω στο 42 που δεν το είχα ξαναεπισκευτεί.Εκεί δούλευε μια ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλί μέχρι τους ώμους ,πολύ ωραίο πρόσωπο .ειδικά τα μάτια.Λεπτή σχετικά με 2αράκι βυζί ,καλοσχηματισμένο κωλαράκι που το έκανε να δείχνει ακόμα πιο ωραίο το tattoo ακριβώς απο πάνω.Αν και ήμουνα αποφασισμένος να συνεχίσω την τσάρκα η τιμή γνωριμίας όπως μου είπε που μου έκανε ο τυπάρας Τάκης με έκανε να περάσω.Δεν το μετάνιωσα καθόλου.Η κοπέλα είναι πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο.Χαδάκια με τα βυζιά της για προκαταρτικά ,πέρασμα καπότας μετά την ανόρθωση ,πολύ ωραίο στοματικό ,απαλό με πολύ καλή χρήση της γλώσσας και ικανοποιητική διάρκεια.Μετά απο πάνω ,ιεραποστολικά και πισωκολλητά όπου ήρθε το τέλος.Σε όλη τη διάρκεια έριχνε πολύ καβλωτικές ματιές.Το μόνο αρνητικό οτι δεν ασχολήθηκε με τα @@.Ο χώρος ίσως απο τους καλήτερους στο βουνό.Η κοπέλα δήλωσε ρουμάνα και νομίζω πως το όνομα της ήταν Σάρα αλλά δεν παίρνω και όρκο.Αν μου δωθεί η ευκαιρία θα την ξαναεπισκευτώ.