extravagant
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[/quote]να σου πω τσιμπουκιε,εσυ που γνωριζεις και εισαι τις πιατσας,ειναι καλη η ξενια στο σπυρου πατση γιατι πρωτη φορα την βλεπω.ευχαριστω
να σου πω τσιμπουκιε,εσυ που γνωριζεις και εισαι τις πιατσας,ειναι καλη η ξενια στο σπυρου πατση Huh?γιατι πρωτη φορα την βλεπω.ευχαριστωΨιτ μάγκες,....
εδώ, είναι ημερήσια ενημέρωση για στούντιο (δηλαδή ποιά γαμιέται και που κι αν ξηγιέται καλά, ή αν είναι λάχανο και τέτοια).
Τα υπόλοιπα (καλά ή κακά δεν ξέρω ), σε άλλο θρέντ !
Αν δεν υπάρχει τέτοιο θρεντ, δημιουργείστε το, αλλά μη μας ζαλάτε τον έρωτα, με άσχετα με το θρεντ θέματα !
Θεν Q .
Δεν το έχω τεστάρει το συγκεκριμένο μοντέλο,...!
Ισως στο μέλλον !
(Απο φωτο δείχνει ενδιαφέρον, αλλά χρειάζεται επιτόπια έρευνα και επαφή 2ου ή και 3ου τύπου).
ρε θα απατήσεις την πένιε..... ντροπή σου......
μόνο τον κιντομ οφ θανος θα προλογίσω και θα εκδόσω
χμμμμμ..!λεω να το ερευνησω αποψε αυτο το κοριτσι και θα ενημερωσω τρικαβλε συναγωνιστη!Δεν το έχω τεστάρει το συγκεκριμένο μοντέλο,...!
Ισως στο μέλλον !
(Απο φωτο δείχνει ενδιαφέρον, αλλά χρειάζεται επιτόπια έρευνα και επαφή 2ου ή και 3ου τύπου).
Ψιτ μάγκες,....
εδώ, είναι ημερήσια ενημέρωση για στούντιο (δηλαδή ποιά γαμιέται και που κι αν ξηγιέται καλά, ή αν είναι λάχανο και τέτοια).
Τα υπόλοιπα (καλά ή κακά δεν ξέρω ), σε άλλο θρέντ !
Αν δεν υπάρχει τέτοιο θρεντ, δημιουργείστε το, αλλά μη μας ζαλάτε τον έρωτα, με άσχετα με το θρεντ θέματα !
Θεν Q .
Ξανά σωστός!Λοιπον, τσιμπουκιε εγω ειπα οτι υπαρχει σχετικο θρεντ:
Κ καλεσα οσους ενδιαφερονται, να ρθουν κ να πουν κ την αποψη τους εκει..!
Απ' οτι βλεπω, ομως κανεις δεν ενδιαφερεται να το συζητησει, κ το θρεντ, που 'ναι ισως το πιο σημαντικο κι ουσιαστικο θρεντ, εχει φτιαχτει ποτε εδω, εχει μολις 3 σελιδες..
Ενω εδω υπαρχουν οτι θρεντ μπορεις να φανταστεις ακομα κ του στυλ "Με τη τσατσαρα χτενιζουν οι πουτανες το μουνι τους;"..
Κι ενω ο καθενας μπαινει κ σχολιαζει οτι μαλακια κατεβει στο κεφαλι του, κανεις δεν ενδιαφερεται αν υπαρχουν γυναικες ιεροδουλες, που βασανιζονται, κακοποιουνται κ βιαζονται για να κανουν αυτη τη δουλεια, κ δεν ειναι δηλ. ιεροδουλες, αλλα δουλες κανονικες, κ για το τι μπορουμε να κανουμε εμεις ως πελατες για να σταματησουμε αυτη τη συγχρονη μορφη δουλειας..!
Γιατι οι ιεροδουλες πανω απ' ολα ειναι κι αυτες ανθρωποι, οπως κι εμεις κι αυτο θα πρεπε να μας ενδιαφερει..! Αλλα λυπαμαι, που υπαρχουν καποιοι σαν κ σενα τσιμπουκιε, που βλεπουν αυτες τις γυναικες, σαν ενα κομματι κρεας, κ δεν νοιαζονται για το αν εχουν ψυχη κ για το αν πεφτουν θυματα εγκληματικων ενεργειων..!
Δηλ, αν σου ελεγαν οτι μπορει καποιοι να βαζουν ανθρωπινο κρεας, ακομα κ μικρων παιδιων σε κονσερβες με κρεας, αντι για χοιρινο, κ το πουλανε σε σουπερμαρκετ, εσυ θα λεγες: "Στα αρχιδια μου, εμενα με νοιαζει μονο αν ειναι νοστιμο..;"
Εκτος απροοπτου :Ξέρουμε τι παίζει τώρα και μετά Κεφαλληνίας, Δροσοπούλου 95 και 97, Αγ. Μελετίου?
...κανεις δεν ενδιαφερεται αν υπαρχουν γυναικες ιεροδουλες, που βασανιζονται, κακοποιουνται κ βιαζονται για να κανουν αυτη τη δουλεια, κ δεν ειναι δηλ. ιεροδουλες, αλλα δουλες κανονικες, κ για το τι μπορουμε να κανουμε εμεις ως πελατες για να σταματησουμε αυτη τη συγχρονη μορφη δουλειας..!
Γιατι οι ιεροδουλες πανω απ' ολα ειναι κι αυτες ανθρωποι, οπως κι εμεις κι αυτο θα πρεπε να μας ενδιαφερει..! Αλλα λυπαμαι, που υπαρχουν καποιοι σαν κ σενα τσιμπουκιε, που βλεπουν αυτες τις γυναικες, σαν ενα κομματι κρεας, κ δεν νοιαζονται για το αν εχουν ψυχη κ για το αν πεφτουν θυματα εγκληματικων ενεργειων..!
Δηλ, αν σου ελεγαν οτι μπορει καποιοι να βαζουν ανθρωπινο κρεας, ακομα κ μικρων παιδιων σε κονσερβες με κρεας, αντι για χοιρινο, κ το πουλανε σε σουπερμαρκετ, εσυ θα λεγες: "Στα αρχιδια μου, εμενα με νοιαζει μονο αν ειναι νοστιμο..;"
Πηγα και την δοκιμασα καποιες ωρες μετα οποτε το ενδιαφερουσα καλυτερα θα ηταν να αντικατασταθει με το βαρετη-τυπικη περιπτωση!Αθανασιας 3
Ραμονα...καλο κορμι πολυ καυλε φατσα για τα γουστα μου!Συνοδευεται απο πολυ καλες κριτικες!Ενδιαφερουσα περιπτωση
καλημερα!!! πο πο την εθαψες τελειως την κοπελα!!!Πηγα και την δοκιμασα καποιες ωρες μετα οποτε το ενδιαφερουσα καλυτερα θα ηταν να αντικατασταθει με το βαρετη-τυπικη περιπτωση!
Στα συν της..κανει μετρια προκαταρκτικα αλλα για ωριτσα,ειναι δεκτικη σε χαδια φιλια κλπ κ γενικα εχει μια θετικη συμπεριφορα ανευ βιασυνης!
Στα πλην...αφου τελειωσε το τσιμπουκειον εργο(αρκετα καλο) εκανε τα εξης σφαλματα που εμενα τουλαχιστον με ¨κοβουν¨¨..
1)Κατσε μου λεει μωρακι μου να βαλω λιγη κρεμα...οπου λιγη=το μισο σωληναριο της ΚΥ!Ειτε μεσα της τον ειχα ειτε εξω ενα κ το αυτο!Καμια αισθηση
2)Ακολουθησε η σπαστικη ερωτηση..Πως θες?Παει λεω απο μεσα μου το χασαμε το παιχνιδι οπως κ εγινε..
Ανεβηκε απο πανω λοιπον,την πηρα λιγο ιεραποστολικα κ τελος στα 4 μπας κ σωσω την παρτιδα αλλα δεν...πολυ κρεμα!!!
Στο σημειο που επιασα τον εαυτο μου να χασμουριεται..δεν μου εχει ξανατυχει..της λεω αστο κοριτσι με τοση κρεμα δεν θα τελειωσω ποτε οποτε κ το ματς τελειωσε χειρωνακτικα!
Ενημερωτικα δουλευει κ σαν Τζουλια στο Αντιοχειας 64
Κατι δεν θα διαβασες καλα..καλημερα!!! πο πο την εθαψες τελειως την κοπελα!!!
Και είχα σκοπό να την πάρω χτες την μικρή...Κατι δεν θα διαβασες καλα..
Περασα συγκλονιστικα μαζι της και την συστεινω σε ολους