βρε παιδια μπερδευτικα και θελω τιν βοηθεια σας
εχουμε και λεμε , διαβαζοντας τις κριτικες , για τριγγετα και συγγρου , τα εχασα δειτε και εσεις
'' Πολωνική υπεροχή, 20.08.07
Γράφτηκε από τον giorgospapa
τι μπορει να σου δωσει μια 20λεπτη βιζιτα σε ενα αθηναικο στουντιο ?
gfe ? ενα πολυ δυνατο μουνι για να ''ξεχαρμανιασεις'' ? μια συμπεριφορα πορνοσταρ απ την κοπελα ? τρελλες στασεις που σου δινουν την αισθηση οτι πρωταγωνιστεις στη δικη σου τσοντα ?
ο,τι και να μπορεσει να σου δωσει, βαλτη στο μυαλο σου και δωσε σιγουρα το 50αρικο οταν δεις την ιζαμπελα να δουλευει και μπες στο δωματιο.
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε απογοητευσει !!
δεν ξερω απο που να πρωτο-ξενικησω να περιγραφω τη συγκεκριμενη βιζιτα..
απο το τρελλο γλυψιμο των αρχιδιων, τα οποια νομιζεις οτι θελει να τα κοψει και να τα φαει φλαμπέ κρασάτα χωρις σε καμία περιπτωση να ανησυχησεις για την ασφαλεια τους ??
απο την ''deep down and dirty'' πιπα στην οποια επιδιδεται μετά ευλαβικης μανίας ??
απο το ανεβασμα απο πανω, σταση με την οποία σου επιδικνυει την μεση-κομπρεσερ που διαθετει και που παραλιγο να με τελειωσει σε 20 δευτερολεπτα ??
απο το ιεραποστολικο, κατα το οποιο νομιζα οτι τα ποδια της θα ακουμπησουν το πατωμα ??
απο το πορνοσταριλίστικο στησιμο στα 4, που σε ζαλιζει ??
ή απο το τελειωμα στα βυζια της, το οποιο συνεβη με την ιζαμπελα να εχει ξαπλωσει κατω απο τα ποδια μου και να κανει ''tea baging'' στα αρχιδια μου ????
Πληροφορίες επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ιζαμπέλα
Ημερ/νια επίσκεψης: 20.08.2007 ''
βλεπεται της ημερομινιες 20 8 2007 , δειτε και το αλλο ...........
Ισαβέλλα σε λατρεύουμε!!!!, 20.08.07
Γράφτηκε από τον germaon
ΕΠίσκεψη σήμερα 20 Αυγούστου. Η κοπέλα ήταν η Ισαβέλλα! Μου επιβεβαίωσε τις σούπερ κριτικές που έχουν γραφτεί γι'αυτήν! Πρώην ποδοσφαιρίστρια στην Πολωνία! Κορμάρα, ξανθιά , με σούπερ bronze επιδερμίδα! Τρέλα! Το απόλυτο GFE! Προγράμματα ποικίλα! Με 100 ευρώ κάνει και πρωκτικό! Με 60 ευρώ ποδολαγνία! Με 80 ευρώ ελεύθερο τσιμπούκι και 69! Όσο πικραμένος κι αν είσαι στη ζωή μόλις βγεις από το δωμάτιο θα είσαι άλλος άνθρωπος! Μου είπε ότι οι Ελληνίδες είναι πολύ ιδιότροπες , ψηλομύτες και συνεχώς γκρινιάζουν. Μου λέει ότι έχουν τους καλύτερους άνδρες και δεν το έχουν καταλάβει. Στην Πολωνία οι γυναίκες τρώνε ξύλο μου είπε! Προτιμήστε την άφοβα!
Η τσατσά είναι αυτή που δούλευε στη Λέλας Καραγιάννη προ 5ετίας (για τους πιο παλιούς)!
Πληροφορίες επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Ισαβέλλα
Ημερ/νια επίσκεψης: 20.08.2007
η ερωτηση μου ειναι , ειναι το ιδιο πρωσοπο , διοτι ειναι την ιδια μερα η κριτικη , αρα αυτην τιν ιζαμπελα ή ισαβελλα . τελικα που να την ξαχνουμε απο τα δυο μαγαζια
αρε ισαβελλα ή ισαμπελα τι μας εχει κανει