Επισκέπτης
Στη Βριλησσού 12 το Ρουμανάκι είναι πολύ καλό.Καλό γλύψιμο και σάλιωμα στα μπαλάκια και μπουκιτσί νευρικό με πνιχτές κραυγές.Στο μησιγά ανεκτικότατη, σκαμπιλάκια στα κωλομέρια και γενικά πολύ καλή συμμετοχή μέσα.Ο σωματότυπος της 'Καίτης' είναι μικροκαμωμένος και γενικά είναι πιπινέ φάση (KOSTASF16 άντε πήγαινε και με καμιά Ευρωπαία ρε να αναρρώσεις απο τον 'κίτρινο πυρετό' ).Την είχα πάρει απο τις αρχές και επειδή υπάρχουν απορίες απο συναδέλφους είναι value for money.
Υ.Γ. Φίλε bakalhs τέτοια επική ιστορική περιγραφή στα τσαρδιά δεν έχω ξαναδιαβάσει Χρησιμοποιείς την γλώσσα του Κοραή,του Ζαμπέλιου και του Παπαρηγόπουλου. Αν κάτσει και γνωριστούμε οι μπύρες και η τάνα απο στούντιο αρεσκείας σου κερασμένα απο μένα. Με τις περιγραφές σου μας έχεις στείλει όλους.Και φυσικά θα αναλάβεις τον pitsilistis για ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικής γλώσσας
Ομολογουμένως η κρίσις μου δια την Καίτην ήτο βεβιασμένη - δύναται να παραθέση πλείστας θετικάς κριτικάς υπό συναδέλφων.
Όσον αφορά τον κ. pitsilistis νομίζω ότι κατέχει επαρκέστατα την Ελληνικήν και η ιδιότυπος γραφή του υποδηλώνει λογοτεχνικάς φιλοδοξίας.