Συναγωνιστες,διαφωνω !!! Στο Φυλης 104, υβριδιο μπουρδελου και στουντιο, η Αντζελλα ειναι πολυ καλη. Απογευματινη βαρδια, τρανς χωρις εργαλειο πλεον, ξανθια, μεσου μεγεθους, με μεγαλο βυζο, Ε 40 και κουλουρι. Οι αλλες δυο-οντως-δεν λενε τιποτα το ιδιαιτερο.Μαλιστα, η κοντη μαυρομαλλα, εχει το εργαλειο ακομα.το φιλις 104 ειναι για αβισαλεουσ καυλιαριδες με αγριες ,διχασμενες ορεξεις!καυλιαριδες που θελουν να βγαλουν τα αποθιμενα τις βρομικις καυλας τουσ....!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
Επισκέπτης
]αφου το λεει ο comander τισ ιδονινισ κατι θα ξερει...παντος οσες φορες εχο κανι σκαουτ στο τραβελομαγαζο εχι κατι κακασχιμα τραβελοιδι πορνιδια!χεχε!Συναγωνιστες,διαφωνω !!! Στο Φυλης 104, υβριδιο μπουρδελου και στουντιο, η Αντζελλα ειναι πολυ καλη. Απογευματινη βαρδια, τρανς χωρις εργαλειο πλεον, ξανθια, μεσου μεγεθους, με μεγαλο βυζο, Ε 40 και κουλουρι. Οι αλλες δυο-οντως-δεν λενε τιποτα το ιδιαιτερο.Μαλιστα, η κοντη μαυρομαλλα, εχει το εργαλειο ακομα.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Οταν η αγγελια γραφει για μια ξεχωριστη εμπειρια δεν υποπτευεται ο νους σου οτι ειναι τραβελος. Οντως το σπιτι ειναι τραβελοσπιτο τσεκαρισμενο απο πολλα μελη. Οποτε ΑΚΥΡΟ!!!διαβαζω σε αγγελια εφημεριδας ...
Ανανεωμενες καλλιγραμμες καλλονες σας περιμενουν για μια ξεχωριστη εμπειρια και αυστηρη.Φυλης 104 (αδιέξοδο)
δεν ήξερα την υπαρξη αυτη του χωρου...
εχει δοκιμάσει κανεις συναγωνιστης???
Ρε παίδες βοηθήστε τον άνθρωπο που κάνει τα πρώτα του βήματα! Αν δεν σας αρέσει καμία, πως το λέτε; Με τρόπο εύσχημο... Εντάξει στα στούντιο που πήγα ήταν όλες ωραίες αλλά μερικές δεν μου έκαναν κλικ και άλλες μου καραέκαναν. Όταν πέσω πάνω σε μια που δεν θα μου κάνει πως το λέω; Ότι δεν έχω λεφτά και κάνω sightseeing? Γιατί να σηκωθώ να φύγω δεν μπορώ.
Όσο και ευγενικός να είσαι , υπάρχει πιθανότητα να στην πει η τσατσά ή η πουτάνα.Πίστεψέ με.Για αυτό όχι πολλά πολλά. "θα περάσω κάποια άλλη φορά" και χωρίς πολλές γλύκες.Τυπικά και ψυχρά.ʼμα πεις ότι δεν έχεις λεφτά μπορεί να σου πουν "τότε γιατί ήρθες".Μη δίνεις λογαριασμό.
να αναφερω και γω για βριλησσου σημερα κατα τις 6:
στο 36 μια παολα αδιαφορη
στο 57 η αλεξια απο ρωσια καλη εως αξιολογη αλλα οχι για δευτερη φορα κατα την προσωπικη αποψη
στο 60 δυο πολωνεζακια λιγνα κοντα οχι πολλα υποσχομενα
στο 46 οπου και κατεθεσα η σαντρα απο ολλανδια συμφωνα με την τσατσα, γερμανιδα οπως διαπιστωσα μεσα.
πολυ καλη περιποιηση 7/10
πιπα ακομα καλυτερη 8,5/10 δινει λοκω αλλα με 100
εγω πηρα το προγραμα των 50 και εμεινα αρκετα εως πολυ ικανοποιημενος.
η κοπελα εχει επιπεδο πολυ καλη διαθεση σχεδον gfe...
θα την ξανατιμησω...
στο 36 μια παολα αδιαφορη
στο 57 η αλεξια απο ρωσια καλη εως αξιολογη αλλα οχι για δευτερη φορα κατα την προσωπικη αποψη
στο 60 δυο πολωνεζακια λιγνα κοντα οχι πολλα υποσχομενα
στο 46 οπου και κατεθεσα η σαντρα απο ολλανδια συμφωνα με την τσατσα, γερμανιδα οπως διαπιστωσα μεσα.
πολυ καλη περιποιηση 7/10
πιπα ακομα καλυτερη 8,5/10 δινει λοκω αλλα με 100
εγω πηρα το προγραμα των 50 και εμεινα αρκετα εως πολυ ικανοποιημενος.
η κοπελα εχει επιπεδο πολυ καλη διαθεση σχεδον gfe...
θα την ξανατιμησω...
alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
ακριβως οπως τα λει ο φιλος μας ο παναγις ειναι τα πραγματα. καλη ειναι και η κορινα οχι πολυ καλη σαν εμφανιση αλλα πολη φιλικη και χωρις βιασινες. τιμηστε την εστω και για μια φορα. Στο 60 δεν εχω παει ακομα αλλα θα περασω να παρω ενα βλεφαρο και απο εκει.
θελω να ρωτησω μυπως ξερει κανεις σας κανενα αλλο καλο μαγαζι κονατ σε αυτες τις περιωχες, διλαδη σχετικα βορεια, χαλανρι μεσσογειων Αγια Παρασκευη Μαρουσι, οτι σχετικο με sex....
θελω να ρωτησω μυπως ξερει κανεις σας κανενα αλλο καλο μαγαζι κονατ σε αυτες τις περιωχες, διλαδη σχετικα βορεια, χαλανρι μεσσογειων Αγια Παρασκευη Μαρουσι, οτι σχετικο με sex....
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
ρε άρρωστοι καβλιάριδες μήπως έχει πάει κανείς από λεμπέση τώρα τελευταία να μου πεί τις βάρδιες ... ή έστω ένα τηλεφωνάκι ....
alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
που ειναι η λεμπεση μεγαλε για πες μας να παμε και να σου πουμε
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ξανθια, μεσου μεγεθους, με μεγαλο βυζο, Ε 40 και κουλουρι.
Ε 40, όπως λέμε Ε9;
η κορινα μηπως ειναι η πρωην νεφελη?καλη ειναι και η κορινα οχι πολυ καλη σαν εμφανιση αλλα πολη φιλικη και χωρις βιασινες.
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
που ειναι η λεμπεση μεγαλε για πες μας να παμε και να σου πουμε
είναι ένα μικρό δρομάκι κάθετος στην αρχή της Συγγρού (από στήλες Ολυμπίου Διο΄ς - μισο λεπτο από τη σταση ακροπολη μετρό) στα δεξιά και το νούμερο είναι 8 !!! έχει κοπέλες που εναλλάσονται με τη δροσοπούλου 97 που είναι κοντά μου αλλά η λεμπε είναι στην άλλη άκρη για μένα!!
bumsen1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ρε άρρωστοι καβλιάριδες μήπως έχει πάει κανείς από λεμπέση τώρα τελευταία να μου πεί τις βάρδιες ... ή έστω ένα τηλεφωνάκι ....
Τώρα η Νίκη.
bumsen1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανείς τι παίζει απόψε Καρέα / Ισμήνης;
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
2 εργα, τσοντα- καρατε,Ξέρει κανείς τι παίζει απόψε Καρέα / Ισμήνης;
sorry φιλε αυτο μου ηρθε στο μυαλο.
bumsen1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Καλό! Ξέρεις όμως ποιες παίζουν στις 2 υπερπαραγωγές;
Επισκέπτης
Τι υπερπαραγωγ ές ρε παιδία? Υπερπαραγωγ ές του Μεγάλου Berto???
-----
χα - χα !
Μεγάλος Berto -- ή Νάσος Σπύρης--ή Θανάσης Κασπίρης εκ Λαρίσης όπως είναι το κανονικό του όνομα ...
το γνωρίζουν οι έχοντες θεσσαλικήν καταγωγήν
-----
χα - χα !
Μεγάλος Berto -- ή Νάσος Σπύρης--ή Θανάσης Κασπίρης εκ Λαρίσης όπως είναι το κανονικό του όνομα ...
το γνωρίζουν οι έχοντες θεσσαλικήν καταγωγήν
fan_club_pitsi
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σήμερα στην Αθανασίας στο Παγκράτι έπαιζε μια ξανθιά ελληνίδα με πιασίματα.Δεν ξέρω από κρεβάτι τι έλεγε αλλά 50Ε δεν κολλάνε με την εμφάνισή της.Χώρος καθάρος και τσατσσά ευγενέστατη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K