You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
γεια σαs μαγκεs.περασα εχτεs απο βουρβαχη 19 και πηρα μια 22αρα τσεχα ξανθια με αγγελικο προσωπο και πολυ ναζιαρα αλλα ξεχασα να ρωτησω το ονομα τηs [τα εχασα....]ξερει κανειs πωs τη λενε?
λεω να ξαναπερασω σημερα.
λεω να ξαναπερασω σημερα.
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Αφου δεν ειχε πως να μην κλαψεις το 50αρικο!και μαλλον εκλαψα το 50αρικο!πολυς ντορος για το τιποτα!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εσυ μην χαιρεσαι και πολυ γιατι την τσαπου στο μπιλιαρδο την εφαγα αλλα την κανονικη ανανοπουτσα μου δεν βλεπω να την ευχαριστιεσαι....θα πονεσεις πολυ!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αφου δεν ειχε πως να μην κλαψεις το 50αρικο!
εδω που τα λεμε....δεν εχεις και αδικο!τελικα ειμαι frapaman!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
απογευματινη τσαρκα με σουβαλα ή σουμελά στα μυστικα μονοπατια της ατακτης ηδονης και του πληρωμενου ερωτα!πρωτη σταση λεμπεση 8 οπου ηταν μια ξανθια αδυνατη με μικρο βυζι με το ονομα "μονικα"(δουλευει και δροσοπουλου 97) αλλα δεν μας εκανε κλικ και την καναμε!ειχε και προγραμμα με 70 ακα!μετα τις 20.00 θα ειναι μια "νικη" συμφωνα με την τσατσα που φανταζομαι και αυτη απο δροσοπουλου 97 θα ειναι...οποιος ξερει τί λεει η γκομενα ποσταρει after me!Συνεχεια φραντζη 47 οπου ηταν ενα υπεροχο μωρο που θα εργαζεται πυρετωδως μεχρι τις 05.00 τα ξημερωματα επ'ονοματι αλεξια(μελαχροινη κουκλαρα με μπλε ματι!)Την τιμησα δεοντως.....σουβαλα την τελευταια βολτα μην την ποσταρεις......οκ? ΜΥΣΤΙΚΟ...ΜΥΣΤΙΚΟ.....
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Βασο τη νικη την εχω παρει!ξανθια ωραιο βυζακι 3αρι λευκο δερματακι και νομιζω οτι ειναι ρωσιδα και απο οτι μου ειχε πει εργαζοταν σε γραφειο πριν!απογευματινη τσαρκα με σουβαλα ή σουμελά στα μυστικα μονοπατια της ατακτης ηδονης και του πληρωμενου ερωτα!πρωτη σταση λεμπεση 8 οπου ηταν μια ξανθια αδυνατη με μικρο βυζι με το ονομα "μονικα"(δουλευει και δροσοπουλου 97) αλλα δεν μας εκανε κλικ και την καναμε!ειχε και προγραμμα με 70 ακα!μετα τις 20.00 θα ειναι μια "νικη" συμφωνα με την τσατσα που φανταζομαι και αυτη απο δροσοπουλου 97 θα ειναι...οποιος ξερει τί λεει η γκομενα ποσταρει after me!Συνεχεια φραντζη 47 οπου ηταν ενα υπεροχο μωρο που θα εργαζεται πυρετωδως μεχρι τις 05.00 τα ξημερωματα επ'ονοματι αλεξια(μελαχροινη κουκλαρα με μπλε ματι!)Την τιμησα δεοντως.....σουβαλα την τελευταια βολτα μην την ποσταρεις......οκ? ΜΥΣΤΙΚΟ...ΜΥΣΤΙΚΟ.....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Βασο τη νικη την εχω παρει!ξανθια ωραιο βυζακι 3αρι λευκο δερματακι και νομιζω οτι ειναι ρωσιδα και απο οτι μου ειχε πει εργαζοταν σε γραφειο πριν!
σε τουριστικο γραφειο?απο κρεββατι τί λεει?γιατι σκεφτομαι και βραδυνο σκαουτ!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
οκ frapaman,
ταφος ο savalas
γυρισα σπιτι και εφαγα ενα πιατο σουτζουκακια με ρυζι, και αλλο ενα πιατο κολοκυθακια γεμιστα για να συνέλθω
οποτε σε κοβω ακυρο για το βραδυνο σκαουτ!never mind the bollocks!και μονος μου καλα θα σκαουταρω!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μα και φυσικα σε τουριστικο Δοκιμασε την καλο πουτανακι ειναι αλλα οχι κατι το τρομερο!
Σαν τη ΑΝΝΑ καμια!!!!!!!!!!!!!!
λογικο αφου σε λενε καιαφα!ο ΑΝΝΑΣ και ο ΚΑΙΑΦΑΣ!ΧΕΧΕΧΙΧΙΧΙΧ!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Γνωριζει κανεις τι φρουτο ειναι μια Στελλα στην Ισμηνης??
Υ.Γ. ο χωρος στην Λεμπεση ειναι μετριος.
η στελλα εινα μια αλβανα αδυνατη αβυζη και προσωπικα δε μου λεει κατι στο κρεβατι.....την ειχα παρει αγνωστου στρατιωτου και το μονο που με ειχε φτιαξει ηταν η ποδομαλακια της!αλλα κατα τα αλλα τιποτα
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Η Αγνή είναι μούναρος και κανει και μια χαρα περιποιηση. Ειναι ελεγμενη και πιστοποιημενη απο πολλα μελη. Ρωτα και τον πιτσιλιστη να σου πει.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο ντόρος για το Αχαρνών 106 και ειδικά για την Αγνή. Καλή κοπέλα βέβαια, αλλά από κοκό κάτω του μέσου όρου. Εκτός αν σας αρέσει να συνουσιάζασθε με ένα υπερκινητικό καλικαντζαράκι.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
σε τουριστικο γραφειο?απο κρεββατι τί λεει?γιατι σκεφτομαι και βραδυνο σκαουτ!
Σιγά ρε vaso μη δούλευε και σε γραφείο τελετών!!!
Η Αγνή είναι μούναρος και κανει και μια χαρα περιποιηση. Ειναι ελεγμενη και πιστοποιημενη απο πολλα μελη. Ρωτα και τον πιτσιλιστη να σου πει.
Πιστοποιημένη κατά ISO;
PS: Πάλι έξω είσαι μπουρδελιάρη;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
χθές βράδυ στο στούντιο Βριλησσού 46 πήρα την Κατερίνα.
Ο χώρος κορυφάιος, δεν είχε καθόλου κόσμο και η βραδυνή τσατσά η καλύτερη της πίατσας (μετά την κ. Ειρήνη), χαμογελαστή με χιούμορ και καλοσυνάτη.
Η κατερίνα με καμπύλες, αλλά γυμνασμένο και σφυχτό κορμί.
Βυζί φυσικό 3,5-4, κωλάρα , και πολύ καλή στο δωμάτιο,
Εμφανισιακά δεν είναι καμια μουνάρα, αλλά είναι sexy..
έκατσε τουλάχιστον 20 λεπτά μαζι μου, έκανε ισπανικη , ποδομαλακια, φιλάκια, 3 στάσεις χωρις να δυσανασχετίσει καθόλου...value for money..
Σήμερα το πρώι πέρασα κατά τις 11 απο το Δροσοπούλου 97.
Ετύχε και την ώρα που περίμενα να ανοίξει η πόρτα να μπαινει και το μωρο της πρωινής βάρδιας!
Ρωσίδακι πιπινάκι κοντοπούτανο ονόματι Μπάρμπι!
την έχα πάρει στο ίδιο στούντιο πριν μια βδομάδα.
Πάρα πολυ γλυκό κορίτσι, με τρομαρά γλυκια φατσουλα. Γλύφει μπάλλες είναι μες τη γλυκα και το χαμόγελο και μιλά καλά αγγλικα. εχει και ωράια στητα μεγάλα βυζάκια...
Θα έιναι όλη την εβδομάδα εκέι πρωινή βάρδια
Ο χώρος κορυφάιος, δεν είχε καθόλου κόσμο και η βραδυνή τσατσά η καλύτερη της πίατσας (μετά την κ. Ειρήνη), χαμογελαστή με χιούμορ και καλοσυνάτη.
Η κατερίνα με καμπύλες, αλλά γυμνασμένο και σφυχτό κορμί.
Βυζί φυσικό 3,5-4, κωλάρα , και πολύ καλή στο δωμάτιο,
Εμφανισιακά δεν είναι καμια μουνάρα, αλλά είναι sexy..
έκατσε τουλάχιστον 20 λεπτά μαζι μου, έκανε ισπανικη , ποδομαλακια, φιλάκια, 3 στάσεις χωρις να δυσανασχετίσει καθόλου...value for money..
Σήμερα το πρώι πέρασα κατά τις 11 απο το Δροσοπούλου 97.
Ετύχε και την ώρα που περίμενα να ανοίξει η πόρτα να μπαινει και το μωρο της πρωινής βάρδιας!
Ρωσίδακι πιπινάκι κοντοπούτανο ονόματι Μπάρμπι!
την έχα πάρει στο ίδιο στούντιο πριν μια βδομάδα.
Πάρα πολυ γλυκό κορίτσι, με τρομαρά γλυκια φατσουλα. Γλύφει μπάλλες είναι μες τη γλυκα και το χαμόγελο και μιλά καλά αγγλικα. εχει και ωράια στητα μεγάλα βυζάκια...
Θα έιναι όλη την εβδομάδα εκέι πρωινή βάρδια
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Η Αλινα απο Δροσοπουλου τοσο ομοιοτητα εχει με την Παπαριζου?Αν ναι παω για καταθεση.Θελω την αποψη σας-Κανει ζεστο κρεβατι κατα τα αλλα?Ή βιαστικη?Οποιος εχει δοκιμασει ας μου απαντησει-Δουλευει αποψε Δροσοπουλου 95
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K