You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Επισκέπτης
1)Tρισμέγιστοι αλλά και μυστικοπαθέστατοι και κρυψινούστατοι συναγωνιστές μου ,
μήπως .... σήμερα στην απογευματινή , η Ντενίζα δεν ήταν σε ρδέλο στην Φυλής
αλλά σε καποιο στούντιο - εκεί κοντά ? κάπως .. νοτιότερα ? λέω , μήπως ( εγώ δεν ξέρω τίποτα ----Νο2..)
2) Σήμερα απόγευμα ως 23.00 αλλά ΚΑΙ μετά έως 04.00 συνεχώς , στην δροσοπούλου 95 η " Σίντυ " από τη " Σουηδία" . Γνώμη μου .. μην κάνετε τον κόπο.what do you want me to do now ? Mmm let's go pisokolito " και διάφορα τέτοια ξενέρωτα.γρι ελληνικά κλπ
Τι έγιναν τα κορίτσια - έφυγαν ήδη για πενθήμερο ? Η Αλίνα που κατοικοεδρεύει , ξέρουμε ?
3)Γιατρέ μου .... πειράζει που θέλω την απογευματινή .. τσατσά στο Αχαρών 106 ? είναι σοβαρό ? Παίρνει θεραπεία ? ...θέλω να την ακούω συνέχεια να μου λέει : Ουόλις ι στάσις , Κανουονικό τριάντα ευρουώ, στάησι ηξηνταηνιά -πινίντα ευρουώ, σιέξ σώου πινίντα ευρουώ,αφταρχικουό πινίντα ευρουώ, / συνέχεια.. φοβερή...Anyway σήμερα ήταν η Νίνα. Δεν θα είναι την επόμενη εβδομάδα- και γενικά
το πρόγραμμα είναι μεταβλητό μου είπαν.
αυτά τα συγκινιτικά
μήπως .... σήμερα στην απογευματινή , η Ντενίζα δεν ήταν σε ρδέλο στην Φυλής
αλλά σε καποιο στούντιο - εκεί κοντά ? κάπως .. νοτιότερα ? λέω , μήπως ( εγώ δεν ξέρω τίποτα ----Νο2..)
2) Σήμερα απόγευμα ως 23.00 αλλά ΚΑΙ μετά έως 04.00 συνεχώς , στην δροσοπούλου 95 η " Σίντυ " από τη " Σουηδία" . Γνώμη μου .. μην κάνετε τον κόπο.what do you want me to do now ? Mmm let's go pisokolito " και διάφορα τέτοια ξενέρωτα.γρι ελληνικά κλπ
Τι έγιναν τα κορίτσια - έφυγαν ήδη για πενθήμερο ? Η Αλίνα που κατοικοεδρεύει , ξέρουμε ?
3)Γιατρέ μου .... πειράζει που θέλω την απογευματινή .. τσατσά στο Αχαρών 106 ? είναι σοβαρό ? Παίρνει θεραπεία ? ...θέλω να την ακούω συνέχεια να μου λέει : Ουόλις ι στάσις , Κανουονικό τριάντα ευρουώ, στάησι ηξηνταηνιά -πινίντα ευρουώ, σιέξ σώου πινίντα ευρουώ,αφταρχικουό πινίντα ευρουώ, / συνέχεια.. φοβερή...Anyway σήμερα ήταν η Νίνα. Δεν θα είναι την επόμενη εβδομάδα- και γενικά
το πρόγραμμα είναι μεταβλητό μου είπαν.
αυτά τα συγκινιτικά
καλημέρα χτές κατά τις 17,30 το απόγευμα , Ιπποκράτους 144 ήταν η Μάντυ , τι λέει αυ΄τη ρε παιδία ?? επίσης στη Βριλησού 36 ήταν μια Νατάσσα ψιλοπιτσιρίκα , μελαχρινή καλό σώμα αλλά δεν την είδα και πολύ καλά με τα σκοτάδια που είχε , αν ξέρει κανεις τιποτα και γι αυτη ας μας ενημερώσει , αυτά ...
Επισκέπτης
ο φουστανος της κανει κατ οικον επισκεψεις
Επισκέπτης
ιππωνακτος δεν δουλευει πια!!!!!
Επισκέπτης
Πριν λίγες μέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς) κάποιος είχε γράψει οτι είχε πετύχει τη Μελίνα στο Ισμήνης 2.
Ρε παίδες βοηθήστε τον άνθρωπο που κάνει τα πρώτα του βήματα! Αν δεν σας αρέσει καμία, πως το λέτε; Με τρόπο εύσχημο... Εντάξει στα στούντιο που πήγα ήταν όλες ωραίες αλλά μερικές δεν μου έκαναν κλικ και άλλες μου καραέκαναν. Όταν πέσω πάνω σε μια που δεν θα μου κάνει πως το λέω; Ότι δεν έχω λεφτά και κάνω sightseeing? Γιατί να σηκωθώ να φύγω δεν μπορώ.
Επισκέπτης
Απλά: "Ευχαριστώ πολύ θα περάσω μια άλλη φορά".
΄Οπως κάθε κοπέλα έχει διαφορετική συμπεριφορά στο δωμάτιο, ανάλογα αν της αρέσει ή όχι ο πελάτης, έτσι και εμείς, που πληρώνουμε άλλωστε, έχουμε το δικαίωμα της επιλογής.
΄Οπως κάθε κοπέλα έχει διαφορετική συμπεριφορά στο δωμάτιο, ανάλογα αν της αρέσει ή όχι ο πελάτης, έτσι και εμείς, που πληρώνουμε άλλωστε, έχουμε το δικαίωμα της επιλογής.
χτες το βραδυ βρηλισσου 60 ειχε 2 κοπελες!!μιραντα και αννα αν θυμαμαι καλα!!!μετριες απο εμφανιση κι οι 2!!βρηλισσου 57 ηταν μια πολυ εντυπωσιακη ,δεν θυμαμαι ονομα,αλλα δεν περασα γιατι ηταν φουλ δωματια και περιμεναν και 2 στο σαλονι!!
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
διαβαζω σε αγγελια εφημεριδας ...
Ανανεωμενες καλλιγραμμες καλλονες σας περιμενουν για μια ξεχωριστη εμπειρια και αυστηρη.Φυλης 104 (αδιέξοδο)
δεν ήξερα την υπαρξη αυτη του χωρου...
εχει δοκιμάσει κανεις συναγωνιστης???
Τραβελος μου μυριζει...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
διαβαζω σε αγγελια εφημεριδας ...
Ανανεωμενες καλλιγραμμες καλλονες σας περιμενουν για μια ξεχωριστη εμπειρια και αυστηρη.Φυλης 104 (αδιέξοδο)
δεν ήξερα την υπαρξη αυτη του χωρου...
εχει δοκιμάσει κανεις συναγωνιστης???
και μυριζει και είναι τράβελλος.
δίνει κωλαράκι ή σου σκίζει το κωλαράκι
μόνο για εξερευνητές
Επισκέπτης
φιλις 104 εχει κατι κακασχιμα τραβελακια!!!
Επισκέπτης
το φιλις 104 ειναι για αβισαλεουσ καυλιαριδες με αγριες ,διχασμενες ορεξεις!καυλιαριδες που θελουν να βγαλουν τα αποθιμενα τις βρομικις καυλας τουσ....!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K