Επισκέπτης
καλο μωρο η παολα ,και σχετικα καλο γαμησι!βεβαια στη φρατζη καποιες αλλες κανουν καλυτερο γαμησι!
Σ'ευχαριστώ thessari καλά που με ενημέρωσες για να μην το κλάψουμε το 50αρικάκι.JRT34, η Ρωξάνη είναι όπως ακριβώς την ψυχολόγισες, ίσως και χειρότερη. Μακριά, για να μη κλάψεις τα 50 Ευρώ.
η nicol ξενερα, φιλε εισαι καλα? εμενα με εστειλε στον ουρανο τις προαλλες! τρελλο sex.
πηρα και τη χριστινα τσεχα πριν μερικα βραδια. αρκετα καλη αλλα η Nicol καλυτερη.Δεν ξερω ειναι με τις μερες τους. την Ευα αυτη την εχω βαλει στο στοχαστρο. ακουσα να μιλανε γι αυτη δευτερολεπτα πριν μπω με τη χριστινα και τωρα που ειχες εμπειρια θα δοκιμασω.
ξερεις ωρες?
ναι αχαρνων 85 με βαλερια ,αγαπη κτλ
Αγαπητέ φίλε την Eva (ρουμάνα) την πέτυχα την Κυριακή πρωί, καιρός μάπα και είπα για μια βόλτα. Σαν σώμα λίγο γεματούλα δεν μου έκανε την ακλλίτερη εντύπωση στην αρχή αλλά είτανε χαρόυμενη και αναμονή στην πασαρέλα. Ετσι είπα ασ πάει στα κομάτια μου έκανε και κλικ και πήγα. Δυνατό προγραμμα στο 50, γλειψιμο και καλή πιπα και τρελώ πηδημα απο πάνω. Γενικά το ευχαριστήθηκα. Κυριακή πρωι, Δευτέρα απόγευμα και παρασκεύη βραδυ φρατζη μου είπε. Για μια αλλες δύο μέρες δεν θυμάμαι, πιστεύω να βοήθησα.