xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εσυ θα παs πουθενα σημερα?
μπαααααα δεν παιζει σιμερα ....αυριο ....!!!!!χεχε!!!!εσυ θα παs πουθενα σημερα?
savalas ξερεις μια σανδρα βριλησου και τι ωρες?
παιδιά να ρωτησω κατι. υπαρχει στη δροσοπουλου 97 μια που τη λετε barbie. Αυτή είναι μηπως ξανθια και εχει μικρο κοτσο (ζορικο μονι)? εμενα μου συστηθηκε αλλιως. Εχω απορια.
κεφαλληνίας 75 σήμερα πηρα απίστευτο μωρό ονόματι γκλόρια απο σιβηρία (ετσι λεει). πολύ καλή, απιστευτα βυζιά με ρωγα σαν κούπα του καφέ, βυζάρες μεγάλες στητές, τατοο στην μέση, βραχιολάκι σεξυ στο ποδι, χρυσαφένιο μαύρισμα ολόσωμο κοκκινομάλα. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!
Εμφανιζεται επισης και στο Αθανασιας 3-Παγκρατι."Κουλουρι" με + Ε 50 νομιζω.Ευπρεπης, αλλα οχι και για επαναλαμβανομενες επισκεψεις.Ξερω μια Σαντρα στο Βριλησσου 46, ψιλη ξανθια με καρε τωρα τελευταια (παλια τα ειχε μακρια) μικρος βυζος, αλλα γαματη κωλαρα! Ολλανδεζα κατα την τσατσα αλλα εχω δει post απο αλλο φιλο που ελεγε οτι ειναι Γερμανιδα. Μαλλον ειχε δικιο γιατι για Ολλανδεζα δεν ηξερε γρι αγγλικα... Πολυ φιλοτιμη στο κρεβατι, δεν το κλαις το 50αρι.
η σαντυ που γραφεις ειναι η ρωσιδα που επαιζε στο φυλης 134?Συνέχεια:
-Βριλησού 46 μια ξανθιά ελληνίδα νταρντάνα με μεγάλους καλοσυνάτους βύζους που δούλευε στη Φώκαιας παλιά στο μπουρδέλο προς τη φυλής δεξιά.
- Βριλησού 12, πήγα για Ιζαμπέλ, κλειστό
- Ιπποκράτους 144 πήγα για Ιζαμπέλ ήταν η Σάντυ (μα που είναι η Ιζαμπέλ;)
τελικά πήγα σούπερ μάρκετ και χάλασα τα λεφτά μου