Μαγκες ο ανεξελεγκτος μιλησε ΤΕΛΕΙΑ, αυτές είναι οι ενστασεις μου σε όλα γυρω από τα στουντιο.
Το εχω θιξει σε θεμα που ανεβασα σχετικα με τις τιμες στον αγοραιο ερωτα, αλλα ολως τυχαιως καποιοι γαμησαν το θρεντ με πλακιτσα , αστειακια του τυπου «αν θες φιλακια βρες γκομενα» και διαφορα ψευτορατσιστικα «αν πεσουν οι τιμες θα γαμανε κι οι Πακιστανοι».
Για να το παμε αναποδα αγαπητοι νταβαδες και αγαπουληδες, το τι βρωμα εχει ο κάθε ανθρωπος και τι αφροδισιο, δεν εχει να κανει με τη φυλη του, αν ηταν ετσι καμια ελλεηνιδα δεν θα ετρεχε στους δερματολογους για ερπη, HPV κλπ…
Δευτερον αγαπουληδες, η σχεση πουτανας-πελατη είναι σχεση εκβιασμου. Οσο της δινεις, τοσο ζηταει. Νομιζετε ότι θα σας ερωτευτει επειδη εσεις ειστε large τυποι? Όχι, απλα θα σας ζητησει παραπανω.
Τριτον : εχει τυχει, γκομενες που δουλεουν στο Μεταξι, να τις πετυχω σε στουντιο. Αρα ταυτοχρονα αναιρουνται και οι μαλακιες τυπου: " αυτή την γαμανε οι Πακιστανοι".
Τεταρτον, ο φιλος εθιξε το θεμα των καθαρων σεντονιων. Δεν εχω δει σε κανενα στουντιο να τα αλλαζουν, οποτε παω μεσα, απλα ισιωνουν το σεντονι.
Επρεπε ναι ή όχι να εχουν όλα ντους? Οποιο δεν εχει, κατ’ευθειαν 30 ευρω και πολλα είναι. Εγω θελω το ντους για να γυριζω σπιτι αφοβα και να ειμαι καθαρος όταν δω τη γκομενα μου, αλλιως παω στο μπουρδελο.
Όχι μονο αυτό, αλλα θα επρεπε να υποχρεουνται και οι πελατες για ντους, μαζι ισως και με την κοπελα. Ρε εχετε καταλαβει τι είναι50 Ευρω? Με αλλα 50 τη φερνεις σπιτι σου και την εχεις μια ωρα, κανεις τα μπανια σου, τη γλυφεις κλπ.Με 50 ευρω πας στο γιατρο, κανεις μια μερα διακοπες .
Και πας στην κάθε σκατογρια και σου λεει ¨απλο 50, και 69 κανει 80? Τι λετε ρε?
Για να γλειψεις δηλαδη, πληρωνεις +30 , οσο το να πας με 2 κοπελες στο Μεταξι ?
Μελι ή χαβιαρι εχει το μουνι της και το πληρωνουμε 30 ευρω ?
Καλυτερα να πρηζουμε, παρα να εξυμνουμε στουντιακια με απλα ωραιες κοπελιτσες. Δε με ενδιαφερει ρε αν στην αναμονη εχει καναπε από δερμα, θελω καθαρο δωματιο και καλη συμπεριφορα μεσα. Τελος.
ΥΓ : για τους «ευαισθητους» που θα ειρωνευτουν ότι οι υπαρχει ακριβεις και κριση και εμεις φωναζουμε για το μουνι, εχω να απαντησω ότι εδώ είναι φορουμ για τον αγοραιο ερωτα και μιλαμε πανω σ’αυτό. Οποιος θελει να παλεψει για κοινωνικα δικαιωματα , υπαρχουν μερη να τα συζητησει και πολύ καλα θα κανει αλλωστε, όπως θα επρεπε ολοι μας να το κανουμε !