Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
1. 40+ δεν ειναι...θα ελεγα 35
2 ο βυζος ειναι σιλικονη αλλα οπτικα ειναι αρκετα καλος και μεγαλυτερος απο οτι κυκλοφορει Νο 5 :tits2:
3. δεν ειναι τσουπωτη , το αντιθετο μαλιστα...θα την χαρακτηριζα κανονικη προς το αδυνατη

ομως γιατι φοραει πουκαμισο ξεκουμπωτο απο πανω οταν βγαινει στο σαλονι? τι θελει να κρυψει? :think:
γιατι ο προεδρος εγραψε στην κριτικη του "Αγνωστου ηλικιας και φυλλου !!!"  "Μιλαει πολυ προστυχα και καλιαρντα " :think:
"δεν γουσταρει να βγαζει το βρακακι της ( Περιεργο )" :think:

προς θεου δεν γνωριζω "κατι" αλλα εχω μπει σε καποιες σκεψεις... :idiot:
διατηρω ακομα καποιες επιφυλαξεις για τη Μαντονα...ελπιζω να κανω λαθος ;)

Δεν ξέρω, αλλά όλα αυτά που διαβάζω στις κριτικές για τη διάθεσή της στο σεξ, κ το πόσο το γουστάρει το άγριο το σεξ κ τα βρωμόλογα κτλ, δεν μπορούν να μη με βάλουν κι εμένα σε σκέψεις χωρίς να την έχω δει καν..!
Κακά τα ψέμματα, οι νορμαλ γυναίκες δεν είναι τόσο εκδηλωτικές, είναι πιο μαζεμένες.. Συνήθως οι τρανς είναι τόσο πρόστυχες κι αχόρταγες για σεξ, αλλά μπορεί κ να πέσαμε στην περίπτωση..! Τί να πω, ο χρόνος θα δείξει..!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 02/10  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Μαριανα - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αντριανα - Λιζα - www.kassandras4-kato.com/alexia]Αλεξια[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - Μελινα - Αννα
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url] - Ιρενα

Θησεως 40(κατω): Μαρια - Μαρια - Ολγα
Θησεως 40(πανω): Εφη - Εφη

:) :) :) Το Θησεως 40(κατω) θα ειναι ανοιχτο μεχρι 7:00 το πρωι :) :) :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
τι έγινε, η βίκυ ξανάγινε κόκκινη; :rolleyes:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπραβο παλαμακια!Συγχαρητηρια εισαι μαγκας!Τα μπουρδελα και τα στουντια στην Ελλαδα ετσι ειναι δυστυχως οποιος θελει κατι καλο πρεπει να κοιτα τα call girl και τα city tour.Δυστυχως ετσι ειναι πια.
χχχχχχχχαααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
ναι μάγκα μου...εκεί δεν σου τα τρώνε....καλά τα λες....αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
στα cg δεν σου έρχεται με καθυστέρηση και είναι μπάζο, δεν σου λέει τα πάντα έξτρα και είναι κρέας στο κρεβάτι....μια χαρά τα λες....
δεν σε ξεπετάει στο 5λεπτο

ρε τι ακούμε....

δώσε και σώσε

στα ct δεν σου έρχονται φόλες (άλλο να έχεις δει και άλλο να είναι), δεν είναι κρυάλογα....μώρε τι δίκιο που έχεις....
προφανώς παντού υπάρχουνε εξαιρέσεις....αλλά αυτό συμβαίνει ΚΑΙ στο στούντιο ΚΑΙ στα υπόλοιπα
και το τι θεωρείς εσύ εξαίρεση είναι δικό σου θέμα

τεσπα...εδώ είναι ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τα στούντιο

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έτσι... επίσης είναι επαγγελματίες... και πληρώνονται...

το 90% των επαγγελμάτων εαν δεν κάνεις όσο πιο σωστά μπορείς τη δουλειά σου θα σε διώξουν...
γιατί αυτές να είναι η εξαίρεση?
γιατί αλλιώς μετράει ο πελάτης και αλλιώς ο εργοδότης τη δουλειά
ο πελάτης την μετράει από πλευράς σέρβις και ο εργοδότης από πλευράς οικονομικής απόδοσης
σε απλά λόγια:
αυτή που σε ξεπετάει είναι η χειρότερη του πελάτη, αλλά η καλύτερη του εργοδότη, ειδικά αν είναι μούναρος που τραβάει κόσμο βρέξει χιονίσει.

και επειδή τα συμφέρονται δεν συμπλέουν...δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι έγινε, η βίκυ ξανάγινε κόκκινη; :rolleyes:
αχρωματοψία έχεις;
η πλάκα είναι πως πάντα νόμιζα πως απλά είχα ξαναπατήσει το λινκ και είχε μπλαβίσει

μαλάκα μου, αν δεν το ήξερα πως είναι εγχειρισμένο.....θα ξεληγωνόμουνα να πάω....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στο αλλαξα για να μην εχεις παραπονο  :) :) :)
τις "διαφορετικού τύπου" καλό είναι να τις έχουμε με άλλο χρωματάκι...
υπάρχουνε παιδιά που αν δεν την ξέρουνε την πληροφορία και το μάθουμε μετά παθαίνουνε ψυχολογικό....
οκ;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν ξέρω, αλλά όλα αυτά που διαβάζω στις κριτικές για τη διάθεσή της στο σεξ, κ το πόσο το γουστάρει το άγριο το σεξ κ τα βρωμόλογα κτλ, δεν μπορούν να μη με βάλουν κι εμένα σε σκέψεις χωρίς να την έχω δει καν..!
Κακά τα ψέμματα, οι νορμαλ γυναίκες δεν είναι τόσο εκδηλωτικές, είναι πιο μαζεμένες.. Συνήθως οι τρανς είναι τόσο πρόστυχες κι αχόρταγες για σεξ, αλλά μπορεί κ να πέσαμε στην περίπτωση..! Τί να πω, ο χρόνος θα δείξει..!
Κόψτε τις μαλακίες.....
Όπως θέλετε διαβάζετε τις κριτικές?
Γυναικάρα με τα όλα της.....
Δεν πιστεύω να ζητήσετε και πιστοποιητικό τώρα!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Κόψτε τις μαλακίες.....
Όπως θέλετε διαβάζετε τις κριτικές?
Γυναικάρα με τα όλα της.....
Δεν πιστεύω να ζητήσετε και πιστοποιητικό τώρα!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Ποσο σιγουρος εισαι? :think:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Ποσο σιγουρος εισαι? :think:
Πόσο σίγουρο με κάνεις? :think:
Ελάτε να βάλουμε τα "υπολογιστικά" μας προγράμματα κάτω να δούμε!!!! :sunglasses:

Υ.Γ.Όσο και να προσπαθείς....κριτική δεν γράφω.....να φας τα λυσσακά σου!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πόσο σίγουρο με κάνεις? :think:
Ελάτε να βάλουμε τα "υπολογιστικά" μας προγράμματα κάτω να δούμε!!!! :sunglasses:

Υ.Γ.Όσο και να προσπαθείς....κριτική δεν γράφω.....να φας τα λυσσακά σου!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πες μου μονο αν εχεις παρει 69......μονο αυτο πες μου!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Λοιπον περα απο την πλακα τωρα η Μαντονα ειναι 100% γυναικα χωρις καμια αμφιβολια!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom