You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Βριλησσού 57:
Πέταξες 50 ευρώ στην Ντανιέλα:
Η γνωστή υποκριτική εκβίαση του ρυθμού!Αφου σιχαθηκα το κρατος, ειδα και το τριφυλι να το γλεντανε κατι δανοι, ειπα να αρω το εμπαργκο και να ριξω ενα.
Ο πορνοεξερευνητης μεσα μου με πηγε να δω την Ολιβια...
ΑΣΤΑ...τα π@π@ρια μου κλαστα, που ειπε κι ο Γεωργιου. Τι το θελα?
Εκανα μαλακια που δεν ρωτησα απο πριν. Ρουμανα κλασσικη.
Εκανε ενα τσαλιμακι στο σαλονι και στραβωθηκα. Λεπτη, μελαχροινη, με ναζι, μετριο προσωπο, μικρο βυζακι, κωλαρακι δυνατο και ποδαρες. Υπερβολες στις περιπτυξεις,....
Πέταξες 50 ευρώ στην Ντανιέλα:
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Ρε παιδια επειδη το θεμα το εχετε γαμησει και εχει ψοφησει......
Εδω ειναι ενημερωση....
Να το ξαναπώ; [size=30pt]ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ[/size]
Υπάρχει αντίστοιχο θεμα με τιτλο "Τιμολογιακη πολιτική στουντιο" ή κάπως έτσι!
Απορώ πως δεν έχει καθαρίσει η σαβουρα τόσο καιρό...!
Εδω ειναι ενημερωση....
Υπάρχει αντίστοιχο θεμα με τιτλο "Τιμολογιακη πολιτική στουντιο" ή κάπως έτσι!
Απορώ πως δεν έχει καθαρίσει η σαβουρα τόσο καιρό...!
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Παντως στην κριτική σου γραφεις οτι ειναι αγνωστου φυλλου και μετα λες οτι ειναι βερα γυναικα!Εγω παντως ειμαι σιγουρος για την Madona !!!
Το εγραψα και στην κριτικη μου !! ;)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μην μου τριβεσαι Νεωπα !!!Και να στην έδειχνε...δεν θα άλλαζες γνώμη!!!!!! ;)
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!Λεω την δικια μου αποψη η οποια δεν ξερω εαν ειναι σωστη Παιχτη γιατι δεν μου εδειξε την ληξιαρχικη πραξη γεννησης της !!! ;)
Ο καθενας εδω την αποψη του λεει!
Απλα μου χτύπησε στο μάτι διότι το ενα είναι αντίθετο του άλλου! ;)
Επισκέπτης
Μην κόπτεσαι lex80...Ρε παιδια επειδη το θεμα το εχετε γαμησει και εχει ψοφησει......
Εδω ειναι ενημερωση....
Έκανα [size=30pt]ενημέρωση[/size] οτι η Ολίβια-Βριλησσού 57 είναι η Ντανιέλα-Φυλής 65 άνω και Φυλής 92 παλαιό.
Σύντομα μηνύματα-άμεση απόρροια της ενημέρωσης είναι αναγκαίο να παρατίθενται εδώ για λόγους νοηματικής συνοχής.Όπως τα ανωτέρω δικά σου.
Εκτενή μηνύματα που συνιστούν πλέον αυτόνομα θέματα με δικά τους νήματα πρέπει να παρατίθενται στα
νήματα που αφορούν.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Μην μου τριβεσαι Νεωπα !!!
Καλά ντε....μην δαγκώνεις!!!!!!
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μην κόπτεσαι lex80...
Έκανα [size=30pt]ενημέρωση[/size] οτι η Ολίβια-Βριλησσού 57 είναι η Ντανιέλα-Φυλής 65 άνω και Φυλής 92 παλαιό.
Σύντομα μηνύματα-άμεση απόρροια της ενημέρωσης είναι αναγκαίο να παρατίθενται εδώ για λόγους νοηματικής συνοχής.Όπως τα ανωτέρω δικά σου.
Εκτενή μηνύματα που συνιστούν πλέον αυτόνομα θέματα με δικά τους νήματα πρέπει να παρατίθενται στα
νήματα που αφορούν.
Αν μου επιτρέπεται, ο lex80 αναφέρθηκε στην τάση των χρηστών τελευταία να μιλάνε για σχέση απόδοσης-τιμής στο χώρο των στούντιο και το ότι αντί για "Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο" έγινε το thread "Ημερήσιο κράξιμο για στούντιο". Δε νομίζω ότι είχε να κάνει με το δικό σας post, αγαπητέ. Εσείς ήσαστε απόλυτα εντός θέματος
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν ειναι καλη στο δωματιο ειναι ξεπετα.Λοιπον περα απο την πλακα τωρα η Μαντονα ειναι 100% γυναικα χωρις καμια αμφιβολια!!!
Εχει διαθεση για sex ειναι trans....
Ειναι τυπικη παμε μαι φορα και φτανει
Ας αποφασισουμε τι θελουμε........
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Δεν ειναι καλη στο δωματιο ειναι ξεπετα.
Εχει διαθεση για sex ειναι trans....
Ειναι τυπικη παμε μαι φορα και φτανει
Ας αποφασισουμε τι θελουμε........
Εγώ καταρχάς θεωρητικά μιλούσα.. Όταν τη συναντήσω από κοντά θα σχηματίσω ιδίαν άποψη..!
Απλά απ' την εμπειρία μου γνωρίζω ότι γενικά οι τρανς έχουν μεγαλύτερη διάθεση για σεξ..!
Εμένα προσωπικά δε μ' αρέσει το πολύ άγριο σεξ κ τα βρωμόλογα, πχ. "καριόλη", "καριόλα" κτλ.. Μ' αρέσουν οι πιο χαλαρές φάσεις, αλλά γούστα είναι αυτά..!
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγώ καταρχάς θεωρητικά μιλούσα.. Όταν τη συναντήσω από κοντά θα σχηματίσω ιδίαν άποψη..!
Απλά απ' την εμπειρία μου γνωρίζω ότι γενικά οι τρανς έχουν μεγαλύτερη διάθεση για σεξ..!
Εμένα προσωπικά δε μ' αρέσει το πολύ άγριο σεξ κ τα βρωμόλογα, πχ. "καριόλη", "καριόλα" κτλ.. Μ' αρέσουν οι πιο χαλαρές φάσεις, αλλά γούστα είναι αυτά..!
Νομίζω ότι μιλούσε γενικότερα για το πώς αντιμετωπίζονται ορισμένες εδώ μέσα και όχι για τη Μαντόνα συγκεκριμένα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν αναφερθηκα προσωπικα σε εσενα.Εγώ καταρχάς θεωρητικά μιλούσα.. Όταν τη συναντήσω από κοντά θα σχηματίσω ιδίαν άποψη..!
Ηταν μια ευκαιρια να τοποθετηθω στην διαφορετικοτητα με την οποια αντιμετωπιζει ο καθενας μας, διαφορες καταστασεις.
Αλλα οπως πολυ σωστα ειπες: "γουστα ειναι αυτα" και οπως λεει και ενας καλος μου φιλος :
"De gustibus et de coloribus non est dispumatndum", δηλαδη για τα γουστα και τα χρωματα, δεν σηκωνει συζητηση.
Zuko
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Αναμικτη εμπερία η σημερινή.Τι εννοώ?Η Αννα Μαρία σαφώς υστερεί απο εμφανιση εναντι καποιων αλλων αλλα αποδειχτηκε πολύ καλή σε υπηρεσίες.Αλλα αντικειμενικα οσο καλη και να ειναι και παλι δεν νομιζω οτι ειναι για ολα τα γουστα.Για οσους ζητανε ακρως εμφανίσιμες δεν συστίνεται αλλά για μερακλήδες νομίζω είναι καλή!
[move] Σημερα 03/10 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Νεα αφιξη - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url] - Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αλινα - Μελινα - Κατερινα
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Νεα αφιξη - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url] - Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αλινα - Μελινα - Κατερινα
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλημέρα σήμερα Κυριακή..........
τωρα το πρωι η www.filis104.com/doreta]Ντορέτα[/url]
το απόγευμα η www.filis104.com/betty]Μπέτυ[/url]
το βράδυ η www.filis104.com/marina]Μαρίνα[/url]
Spirou_Patsi40