Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πηρε κανενας μαντονα σήμερα?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Αυτη η Ζλατα που ειναι στο Σπ.Πατση 27 ειναι η γνωστη Ζλατα? (ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι αν απαντησε κανεις)
Επισης μια καβλιαρα Σαντρα που ειναι στο Βουλιαγμενης 68 την εχει δει κανεις?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Αυτη η Ζλατα που ειναι στο Σπ.Πατση 27 ειναι η γνωστη Ζλατα? (ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι αν απαντησε κανεις)
Επισης μια καβλιαρα Σαντρα που ειναι στο Βουλιαγμενης 68 την εχει δει κανεις?
H Σάντρα του Βουλιαγμένης 68 είναι η Σάντρα του Σερβίων 26 και Σπ.Πάτση 40  ;) ... Όσο για τη Ζλάτα... μάλλον η ίδια πρέπει να είναι... χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
H Σάντρα του Βουλιαγμένης 68 είναι η Σάντρα του Σερβίων 26 και Σπ.Πάτση 40  ;) ... Όσο για τη Ζλάτα... μάλλον η ίδια πρέπει να είναι... χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά...
Thanks!!!!
Απλα ειδα κατι φωτο της Ζλατας στο 27 και φαινεται σαν πιπινι, γι'αυτο ρωτησα!!! :)

Παω να δω καμια κριτικη αν αξιζει η Σαντρα!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Thanks!!!!
Απλα ειδα κατι φωτο της Ζλατας στο 27 και φαινεται σαν πιπινι, γι'αυτο ρωτησα!!! :)

Παω να δω καμια κριτικη αν αξιζει η Σαντρα!!!
Η Σάντρα δεν είναι κακή... αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη...  ;) ;) ;)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Αρχηγέ μια χαρά τα λες,το θέμα είναι όμως ,πόσοι από μας θα σταματήσουν να πηγαίνουν στα μαγαζιά αυτά αν δεν αλλάξει κάτι.., ελάχιστοι ,να μην σου πω κανείς,διότι όπως και με άλλα θέματα της κοινωνίας σε αυτήν την γαμημένη χώρα,ο καθένας κοιτάει τον κώλο του και την πούτσα του. Πιστεύεις ότι θα βγει κάποιος και θα πει μάγκες ,κομένη ,σήμερα ή και αύριο ή και μέχρι τότε,δεν ξαναπατάμε σε μαγαζί -όλοι όμως έ?? - μέχρι να αλλάξουν τιμολογιακή πολιτική πχ?
ποιός θα το κάνει? νομίζω είχε γίνει κάτι παρόμοιο σε Θεσ/κη??

Δεν χρειαζεται να συνδικαλιστουμε και να κατεβουμε με πλακατ στη πλ. Συνταγματος, ριξτε τις τιμες να γαμησει ο λαος. Αρκει να το γραψουμε εδω 10-20, να το σκεφτουν 100-200 και σιγα σιγα να δουν διαφορα τα μαγαζια και να ταρακουνηθουν.
Εγω παντως διακοπτω μεχρι νεωτερας!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
χωσε παιχτη γιατι μονο με ενα μαλακα(εμενα),δεν αλλαζει τιποτε..
ΜΑΥΡΟ σε ολες τις καριολες που εχουν συμπεριφορα κομοδινου..
ΜΑΥΡΟ στα σκουπακια..
ΜΑΥΡΟ στις αναγωγες καριολες τυπου νταριας..
εγω μάγκα τα λέω αλλά ποιός με ακούει. νομίζουνε εδώ οι άλλοι ότι άμα πάνε στη πουτάνα και της πουλήσουνε αγάπες και λουλούδια και σουξουμού νομίζουνε ότι θα τη βγάλουνε γκόμενα. Δε βλέπουνε ότι αυτή τους δουλέβη και τους κάνει να της κάνουνε ρεκλάμες τζάμπα και αυτή τα κονομάη και ο ιάλλοι μένουνε με το πουλί στο χέρι. Πάνε και πέρνουνε στο λαιμό τους και τα άλλα παιδιά που διαβάζουνε εδώ και τι κερδίζουνε τελικά αυτοί? τίποτα δε κερδίζουνε! επηδή μιλάνε με τη κοπέλα 2 λεπτά παραπάνω στο δωμάτιο νομίζουνε ότι είναι φιλαράκια και της κάνουνε αβάντες. ε αφού είναι φιλαράκια λέω εγώ την άλλη φορά που θα πάνε να της πουνε αφού είναι φίλοι να τη γαμήσουνε τζάμπα ή να κάτσει μια ώρα στο δομάτιο μαζί τους να δούμε τι θα τους πει η πουτάνα και μετά ελάτε να μου πέιτε πόσο φίλουσ σας βλέπη. Αλλά δε τα καταλαβένετε αφτά νομίζετε ότι κάνετε καλό αλλά κακό κάνετε και σε σάς γιατι σας περνάνε για μαλάκες και στις κοπέλες γιατί τη βλέπουνε φίρμες κάι στα άλλα παιδιά εδώ που πάνε και τη πατάνε με τισ φόλες. Και θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα ένα πράμα και όποιος ξέρη να μου πέι. Στα μαγαζιά στη κασάδρα έχετε πάει έτσι? τα απο δώ με τα ζυγά νούμερα είναι κεινούρια και πολητελίας τα απο κέι με τα μονά νούμερα είναι παλιά. Γιατί κάνη το ίδιο και απο δώ και απο κεί? Ας πούμε ότι η κοπέλα πέρνει στάνταρ λεφτά και το μαγαζί πέρνει λεφτά σα δομάτιο απο ξενοδοχείο. Το ίδιο πληρώνεις άμα πάς στο χίλτον και το ίδιο πληρώνεις άμα πάς στα ξενοδοχεία στη σοκράτους στη βαρβάκειο? όχι? γιατί? γιατι το χίλτον έιναι λούξ και το άλλο έιναι μάπα. Άμα πήγενες στη σωκράτους στο ξενοδοχείο και σου έλεγε το δομάτιο κάνη 100 ευρώ το βράδη θα πήγενες? όχι δε θα πήγενε κανένας αλλά στα στούντιο είτε είναι σα μπουρδέλο έιτε είναι σα το χίλτον πληρόνεισ το ίδιο και δε λές κουβέντα. Έχω άδικο? εγώ έτσι λέω πρέπει να είναι τα πράματα ότι πληρώνης πέρνεις αλλά εδώ είναι πάρε λεφτά δως μου κρέας και εγώ λέω πρέπη να αλλάξει αφτό γιατί ο κόσμος δεν έχει λεφτά τώρα για να του τα τρώει τζάμπα κανένας. και το άλλο το παιδί που λέει να πάμε στο σύνταγμα να κάνουμε διαδήλωση και τέτοια όχι αυτό δε πρόκιτε να γίνη γιατι ξέρεις γιατί? γιατί ο καθένας κοιτά τη πάρτη του μόνο και χέστηκε άμα κάνει κακό στους άλλους. και άμα ο άλλος έχει λεφτά για πέταμα σιγά μη κάτσει να κάνει εμένα και σένα που δεν εχεις μάγκα τα λέει οτι όλα είναι καλά για να μή του πεί και κανής ότι τη πάτησε και γίνει και ρόμπα. ειναι και ο εγοησμός στη μέση βλέπης.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ρε Ανεξέλεκτε , εντάξει you made your point , μην ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια 10 μέρες τώρα.
Πρέπει ο έλληνας να αποκτήσει (και) καταναλωτική συνείδηση
Συμφωνούμε όλοι νομίζω !

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Ρε ανεξελεγκτε, τελικα δεν χρειαζεται να εχεις χιλιαδες ποσταρισματα για να τα λες σωστα!!!!

εισαι ωραιος ρε φιλε!έτσι ειναι τα πράγματα!

Επισκέπτης
Ὁ κ. anexelektos μὴ σιωπῶν τείνει νὰ ἐξελιχθῇ εἰς τὴν Erin Brockovich τοῦ ἱστοτόπου μὲ ...ἀνεξελέγκτους συνεπείας διὰ τὸ κατεστημένον τῆς ἐν Ἀθῆναις ἐστεγασμένης πορνείας.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Καποτε κε Μπακαλη, ενας συνδικαλιστης αλλαξε το καθεστως στην Πολωνια...ανεξελεγκτες καταστασεις...

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω μάγκα τα λέω αλλά ποιός με ακούει. νομίζουνε εδώ οι άλλοι ότι άμα πάνε στη πουτάνα και της πουλήσουνε αγάπες και λουλούδια και σουξουμού νομίζουνε ότι θα τη βγάλουνε γκόμενα. Δε βλέπουνε ότι αυτή τους δουλέβη και τους κάνει να της κάνουνε ρεκλάμες τζάμπα και αυτή τα κονομάη και ο ιάλλοι μένουνε με το πουλί στο χέρι. Πάνε και πέρνουνε στο λαιμό τους και τα άλλα παιδιά που διαβάζουνε εδώ και τι κερδίζουνε τελικά αυτοί? τίποτα δε κερδίζουνε! επηδή μιλάνε με τη κοπέλα 2 λεπτά παραπάνω στο δωμάτιο νομίζουνε ότι είναι φιλαράκια και της κάνουνε αβάντες. ε αφού είναι φιλαράκια λέω εγώ την άλλη φορά που θα πάνε να της πουνε αφού είναι φίλοι να τη γαμήσουνε τζάμπα ή να κάτσει μια ώρα στο δομάτιο μαζί τους να δούμε τι θα τους πει η πουτάνα και μετά ελάτε να μου πέιτε πόσο φίλουσ σας βλέπη. Αλλά δε τα καταλαβένετε αφτά νομίζετε ότι κάνετε καλό αλλά κακό κάνετε και σε σάς γιατι σας περνάνε για μαλάκες και στις κοπέλες γιατί τη βλέπουνε φίρμες κάι στα άλλα παιδιά εδώ που πάνε και τη πατάνε με τισ φόλες. Και θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα ένα πράμα και όποιος ξέρη να μου πέι. Στα μαγαζιά στη κασάδρα έχετε πάει έτσι? τα απο δώ με τα ζυγά νούμερα είναι κεινούρια και πολητελίας τα απο κέι με τα μονά νούμερα είναι παλιά. Γιατί κάνη το ίδιο και απο δώ και απο κεί? Ας πούμε ότι η κοπέλα πέρνει στάνταρ λεφτά και το μαγαζί πέρνει λεφτά σα δομάτιο απο ξενοδοχείο. Το ίδιο πληρώνεις άμα πάς στο χίλτον και το ίδιο πληρώνεις άμα πάς στα ξενοδοχεία στη σοκράτους στη βαρβάκειο? όχι? γιατί? γιατι το χίλτον έιναι λούξ και το άλλο έιναι μάπα. Άμα πήγενες στη σωκράτους στο ξενοδοχείο και σου έλεγε το δομάτιο κάνη 100 ευρώ το βράδη θα πήγενες? όχι δε θα πήγενε κανένας αλλά στα στούντιο είτε είναι σα μπουρδέλο έιτε είναι σα το χίλτον πληρόνεισ το ίδιο και δε λές κουβέντα. Έχω άδικο? εγώ έτσι λέω πρέπει να είναι τα πράματα ότι πληρώνης πέρνεις αλλά εδώ είναι πάρε λεφτά δως μου κρέας και εγώ λέω πρέπη να αλλάξει αφτό γιατί ο κόσμος δεν έχει λεφτά τώρα για να του τα τρώει τζάμπα κανένας. και το άλλο το παιδί που λέει να πάμε στο σύνταγμα να κάνουμε διαδήλωση και τέτοια όχι αυτό δε πρόκιτε να γίνη γιατι ξέρεις γιατί? γιατί ο καθένας κοιτά τη πάρτη του μόνο και χέστηκε άμα κάνει κακό στους άλλους. και άμα ο άλλος έχει λεφτά για πέταμα σιγά μη κάτσει να κάνει εμένα και σένα που δεν εχεις μάγκα τα λέει οτι όλα είναι καλά για να μή του πεί και κανής ότι τη πάτησε και γίνει και ρόμπα. ειναι και ο εγοησμός στη μέση βλέπης.
Απλα δεν πας εκει που δεν θέλεις.Τωρα τι νόημα εχει να λες τα ιδια και τα ιδια?Μας τα επριξες οσο δικιο και να εχεις.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καποτε κε Μπακαλη, ενας συνδικαλιστης αλλαξε το καθεστως στην Πολωνια...ανεξελεγκτες καταστασεις...

Και (εντελώς πληροφοριακά) πλέον είναι ηλεκτρολόγος, εκτός κι αν συνταξιοδοτήθηκε.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Απλα δεν πας εκει που δεν θέλεις.Τωρα τι νόημα εχει να λες τα ιδια και τα ιδια?Μας τα επριξες οσο δικιο και να εχεις.
εγώ πάω άμα μου αρέσει η κοπέλα που δουλέβη για τη κοπέλα πάω αλλά αμα το πληρώσω πολύ γιατί να μη τη γαμήσω σε καλό κρεβάτι αλλά να τρίζει ή να είναι το δομάτιο βρόμικο? αμα σε έπρηξα να μη τα κοιτας αυτά που λέω να κοιτάς τα άλλα που τα λένε ωρέα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom