anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
όλα καλά και όλα ωρέα με την ενημερώση αλλά εγώ θέλω να πώ δυο πράγματα για τα στούντιο για να ακούσουνε οι φίλοι εδώ αλλά και τα αφεντικά των μαγαζιών γιατι το πράμα έχει παραγίνει νομίζο. Εγώ επειδή είμαι χαζός μάλον ακόμα δεν έχω καταλάβει ΄κάποια πράματα. πρώτο πωε γίνετε ένα μαγαζί να λέει οτι είναι στούντιο αμα είναι σα μπουρδέλο απο εμφάνιση/ όποιοσ θέλει δηλαδή το μπουρδέλο του αλλάζει όνομα το λέει στούντιο και αντι για 20 πάιρνει 50? τόσο έυκολο είναι? δε πρέπη να λεχει διαφορά? και μη μου πείτε οτι διαφορά είναι οτι η κοπέλα κάθετε παραπάνω γιατι και σε μπουρδέλο αμα πας και πεις στη κοπέλα αντί για 20 παρε 40 και κάτσε παραπάνω θα κάτσει και πιο πολή ώρα απο οτι στο στούντιο. δευτερο τα σεντόνια κάθε ποτε τα αλλάζουνε στα στούντιο? κανονικά θαπρεπε καθε 2-3 πελάτες το πολύ να αλλάζουνε. αυτό θα πει καθαρά νομίζω όχι απλα ισιώνεισ το σεντόνι και τέρμα. τρίτο είναι μεγάλη μαλακία αυτό που γίνετε με της τιμές και μας κοροηδέβουνε πανω στις κάβλες μας. σας έχει τύχει να έχετε δεί της τιμές στο ίντερνετ και να λέει οτι ας πουμε το 69 κάνει 60 ευρώ και αμα πας εκεί να σου λέει η τσατσα οτι κάνει 70 ή 80? γιατή δε βάζουνε μεσα στα μαγαζιά κατάλογο με της τιμές να ξέρουνε όλοι ποσο πάει και να μη τους κοροηδέβει η τσατσα? αυτό κακο κανει στο μαγαζί να το ξέρουνε τα αφεντηκά αμα δε τους πειράζη σημένει οτι ξέρουνε οτι γίνετε και δε μιλανε.τέταρτο δε μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο βγάζουνε της τιμές δηλαδή αμα τη γαμησω κανονικά κανει 50 αλλά αμα της γλείψω και το μουνί κάνει 60 ή 70? γιατί αυτή δε θα περάσει πιό καλά αμα της κάνω γλειφομούνι? αυτό γιατί μου το χρεώνεις παραπάνω? και η μεγάλη πλάκα είναι αμα κανει σεξ σόου λέει κάνει 80? γιατί ρε κανει 80? επειδή θα γαμηθεί μόνη της και γω θα κοιτάω?πάει πιο πολύ το μάτι απο το γαμήσι? τι μαλακίες είναι αυτές? σε μερικά που έχουνε τζακούζι λεει αμα πας κάνει 100. επειδή θα τη πλύνω κιόλας το πληρώνω διπλή τιμή? ή επειδή θα κάτσει 5 λεπτά στο τζακούζι παεί η τιμή διπλή? η πιο μαλακία είναι αυτό που λέει αυταρχικό. άμα δηλαδή τη γαμήσει ο άντρας τη γυνάικα κάνει 50 άμα τον γαμήσει αυτ΄λη πάει 80? γιατί? δε τοχω καταλάβει ακόμα αλλά πιστέβω οτι σε πιάνουνε πάνω στη κάβλα σε όλα και σε κοπανάνε στο κεφ΄άλι.πεμπτο σε κάποια μαγαζιά που δουλέβουνε τραβεστί γιατή δε το λένε απο την αρχή στο κόσμο? το τι κανει κάποιος και τι του αρέσει είναι δικάιωμά του αλλά εμένα που δε μου αρέσει αυτό και μεσα στα σκοτάδια δε τη δω καλά τη κοπέλα και μπώ και μετά μάθω οτι είναι τραβέλι ξέρετε τι πλάκα θα πάθω? εμένα δε με σκέφτεστε μόνο τη κονόμα κοιτάτε? Δε ξέρω αλλά εμένα η φάση μου θημίζη το ανέκδοτο που λέει τι διαφορά εχει μια ροσίδα από μια ουκρανέζα και λεει 20 ευρώ δηλάδή μόνο στη τιμή. το ίδιο γίνετε και με τα μπουρδέλα και τα στούντιο λέω εγώ και είνε μαλα΄κια. τα στόυντι ο λέω εγώ οτι πρέπει να είναι 10 φορές καλύτερα από τα μπουρδέλα για να ζητάνε παραπάνω λεφτά αλλιώς πάς στο μπουρδέλο και τα κάνεις όλα με λιγότερα λεφτά και ξέρεις απο πρίν οτι δε θα είναι ουτε πολή καθαρά ούτε πολή πολητελίας αλλά για το γαμήσι πας οχι για να δείς το ντεκόρ έτσι πιστέυω.