Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Τελικα σε αυτο το site δεν μπορει κανεις να κρυφτει!!! :tooth: :tooth: :tooth:
ουδεν κρυπτον υπο τον γλομπέο!

:2funny:

εγω πήγα σημερα στη Μαντόνα, εφτασα λίγο πριν ερθει και ζήτησα στην υπηρεσία αν ειναι ευκολο να περιμενω γιατί εξω ο ηλιος εκαιγε...

δε μου αρνηθηκε και μου εφερε και νερακι, μετα απο λίγο μπηκε αλλος ενας συναγωνιστης για ραντεβου μιας ώρας αποτι καταλαβα και η υπηρεσία εδωσε σε εμενα την προταιρεοτητα που είχα ερθει νωρίτερα.
εσυ ήσουν απο αυτούς που πηγαν απο της 16:30 ;  :think:
καλά μου τα είπαν...
ευτυχώς που πήγα πιο αργά τότε :tooth:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
ενημερωτικά πήρα στο Β.60 επάνω επείδη το κάτω δεν εχει τηλ για να επιβεβαιωσω τη βαρδια της Μαντόνα και η κοπέλα που μου μίλησε μου ειπε ότι δεν θα δουλεψει η Μαντόνα, ότι δουλευει μονο πρωι και ότι και καλα δουλευει ή Λάουρα ενω η κα. Λίτσα είχε ήδη ανακοινώση την επιστροφή της Μαντόνα σημερα στο κάτω 2η βάρδια
:o :o :o
Κυρα Λιτσα τι πραγματα ειναι αυτα!!!!

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Μια Φιόνα ,19χρονη Ρουμάνα απο Παπαδοπούλου 2 την έχει πάρει κανείς????

Υ.Γ. Η Μαντόνα επειδή δε θυμάμαι έκανε και βραδυνές βάρδιες..???

Συνημμένα

• pic_102112855824191852lathen.jpg
    pic_102112855824191852lathen.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 48

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Μιας και το θυμήθηκα...

Για αυτούς που ενδιαφέρονται για την Φρίντα θα είναι ξανά στο βριλησσού 42 την παρασκευή 17:00-23:00
;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
εφτασα στις 16.45, πάντως είναι ωραία να είσαι πρώτος με μωρά σα τη Μαντόνα  :rockon:
εχει και καλά και κακά!  ;)

Οχι!!!Μονο απογευματα!!!
σωστός! :thumbsup:

Μια φορά ήταν στο πρόγραμμα και για βράδυ και τελικά αρώστησε όπως μου είπαν και είχε έρθει η Ιρένα!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
τωρα για τη κοπελα τί να πω...με ξετιναξε στα μπαμ αλλά τι να κάνουμε...είναι για δυνατες καταστασεις, εβγαλε και τα extensions και ειναι ακόμα πιο κούκλα. καλή κοπελα επίσης και συζητησημη,καθόλου μα καθόλου τουπε και σνομπ, χαμογελαστή και χαμηλών τόνων στη κουβέντα αλλά υψηλών στο sex...
Για ποιον λογο να εχει τουπε και να ειναι σνομπ?
Αυτο ειλικρινα δεν το καταλαβα!!

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Για ποιον λογο να εχει τουπε και να ειναι σνομπ?
Αυτο ειλικρινα δεν το καταλαβα!!

δεν υπαρχει συγκεκριμενος λόγος, και να ειχε δε θα ηταν η μόνη. εννοω σε γενικες γραμμες ότι δεν ''εκμεταλλευεται'' το ότι ειναι πορνοσταρική γκόμενα όπως εκανε η Καρολάιν που φόραγε καπότα σε πεσμενη πούτσα κοκ

τωρα πιστευω καταλαβαινεις καλύτερα  ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
τωρα για τη κοπελα τί να πω...με ξετιναξε στα μπαμ αλλά τι να κάνουμε...είναι για δυνατες καταστασεις, εβγαλε και τα extensions και ειναι ακόμα πιο κούκλα. καλή κοπελα επίσης και συζητησημη, καθόλου μα καθόλου τουπε και σνομπ, χαμογελαστή και χαμηλών τόνων στη κουβέντα αλλά υψηλών στο sex...
Εγώ θα σταθώ σε αυτό!
Εντύπωση μου κάνει γιατι εμένα μου συμπεριφέρθηκε πολύ σωστά και χωρίς να δείχνει να βιάζετε! Παρόλο που τα κουδούνια βαρούσαν ολη την ώρα!

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
off topic...

λέει το ενα ρουθούνι στο άλλο ''ρε μαλακα κλείσε, έχω γραμμή!''  :2funny:

ειναι 2 χταποδια και λεει το αρσενικό στο θυληκό '' θέλεις να πάμε χεράκι-χεράκι-χεράκι-χεράκι-χεράκι-χεράκι-χεράκι-χεράκι να κολυμπήσουμε?'':2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
δεν υπαρχει συγκεκριμενος λόγος, και να ειχε δε θα ηταν η μόνη. εννοω σε γενικες γραμμες ότι δεν ''εκμεταλλευεται'' το ότι ειναι πορνοσταρική γκόμενα όπως εκανε η Καρολάιν που φόραγε καπότα σε πεσμενη πούτσα κοκ

τωρα πιστευω καταλαβαινεις καλύτερα  ;)
Τωρα ναι σε καταλαβα!!

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Εγώ θα σταθώ σε αυτό!
Εντύπωση μου κάνει γιατι εμένα μου συμπεριφέρθηκε πολύ σωστά και χωρίς να δείχνει να βιάζετε! Παρόλο που τα κουδούνια βαρούσαν ολη την ώρα!

δεν ειπα ''με ξεπέταξε'' :-, είπα ''με ξετίναξε'' :grin: εγω δεν αντεξα...ίσα ίσα που δεν εφυγε αμεσως, ας πουμε ότι δεν της αρεσε που τελείωσα τόσο γρηγορα γουσταρε και αυτη κιάλλο ειχα γίνει όμως τουρμπο από τα προκαταρκτικά, έκατσε λίγο ακόμα δίπλα μου και μιλήσαμε για 2-3 λεπτα, πολύ ευχάριστο άτομο

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Καθυστερημένη κριτική απο μεταμεσονύχτια επίσκεψη τη προηγούμενη βδομάδα στη Τσέχα Λάουρα απο Βριλησσού 36....Η κοπέλα αρκετά καλή εμφανησιακά χώρις να είναι το απίστευτο μωρό (πάντως είναι όμορφη).Αποφάσισα να περάσω επειδή ήμουν κουρασμένος και δεν είχα όρεξη για πολλές βολτούλες στο βουνό καθώς και για τα εγκωμιαστικά λόγια του κύριου στην υποδοχή (που είναι ευγενέστατος είτε περάσω είτε όχι στο δωμάτιο).Στο δια ταύτα ,η κοπέλα έκανε κάποια λίγα γλυψιματάκια στο σώμα για προκαταρκτικά ,καθώς και καποια φτυσίματα στον μικρό πολεμιστή (άνευ καπότας ,πράγμα που εκείνη τη στιγμή με ξενέρωσε απίστευτα αντί να με φτιάξει ,μη κολήσουμε και τίποτα).Πέρασμά καπότας και ένα μέτριο στοματικό.Στο σεξ ανέβηκε πρώτα για λίγο απο πάνω και μετά ιεραποστολικά οπού δεν άργησε να έρθει το τέλος καθώς είχα πάει αρκετά φτιαγμένος στο μαγαζί.Θα την χαρακτήριζα διαικπερεωτική.Μπορεί να μην κλαίω τα λεφτά μου αλλά σίγουρα δε θα την ξανατημήσω....

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
δεν ειπα ''με ξεπέταξε'' :-, είπα ''με ξετίναξε'' :grin: εγω δεν αντεξα...ίσα ίσα που δεν εφυγε αμεσως, ας πουμε ότι δεν της αρεσε που τελείωσα τόσο γρηγορα γουσταρε και αυτη κιάλλο ειχα γίνει όμως τουρμπο από τα προκαταρκτικά, έκατσε λίγο ακόμα δίπλα μου και μιλήσαμε για 2-3 λεπτα, πολύ ευχάριστο άτομο
αααααα οκ. παρανόηση τοτε!  γραψε λάθος :grin:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Τελικα η Στεφανια ειναι η παλια Ελενη απο Βριλησσου 57 οπως τα λεγατε δηλαδη!Εχει αλλαξει αρκετα εμφανισιακα αλλα παραμενει δυναμη στο κρεββατι.
:dancing:
Mια Ελένη και καλά από Αίγυπτο  ?

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 28/09  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αντριανα - Μαρια - www.kassandras4-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Τζενη - www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα[/url]

Βριλησου 60(πανω): Αλινα - www.vrilissou60.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - www.vrilissou60.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(κατω): ? - Μαντονα - Κατερινα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom