Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
λαθος φιλε.μακαρι να ειμαστε μπουρδελο,στα ντελα εχει τουλαχιστον μια σειρα  :sunglasses: ενω εξω γινεται της τανας,εχουμε χασει το τοπι εντελως :grin: 
σωστοοοοος!!!

θα πρεπει να λεμε "κρατος το κανατε"....:tooth:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Αφου σιχαθηκα το κρατος, ειδα και το τριφυλι να το γλεντανε κατι δανοι, ειπα να αρω το εμπαργκο και να ριξω ενα.
Ο πορνοεξερευνητης μεσα μου με πηγε να δω την Ολιβια...
ΑΣΤΑ...τα π@π@ρια μου κλαστα, που ειπε κι ο Γεωργιου. Τι το θελα?
Εκανα μαλακια που δεν ρωτησα απο πριν. Ρουμανα κλασσικη.
Εκανε ενα τσαλιμακι στο σαλονι και στραβωθηκα. Λεπτη, μελαχροινη, με ναζι, μετριο προσωπο, μικρο βυζακι, κωλαρακι δυνατο και ποδαρες. Υπερβολες στις περιπτυξεις, και καλα καυλοκραυγουλες, την εβαλα κατω και μη το ποδι μου, γαργαλιεμαι στο αυτι μου κλπ κλπ. Αρχιζει το προγραμμα, βαζει την τσιμπουκομηχανη και μετα απο 40 παλινδρομησεις κοπιπειστ, με διαλειμα στην 23 για να φτιαξει το μαλλι, ανεβαινει επανω κι αρχιζει μια μαχη. Βαζει μπροστα την γαμομηχανη με τις συνεχεις παλινδρομησεις, παλευω εγω να την μαγκωσω και να την κανω να πιασει κανενα τσιφτετελι, πιο αισθησιακο, αντιστεκεται αυτη κι αφου κανει μια ψευτοκυκλικη κινηση, ξαναπιανει το πανωκατω. Ξαναμανα, τα ιδια και παλι απο την αρχη, μου ρχεται να χυσω, την σφιγγω να σταματησει, κανει(?) πως δεν καταλαβαινει και με τελειωνει με θριαμβευτικο χαμογελο.
Ειμαι καλη μου λεει! 
Ε βεβαια ειναι καλη, με ξεπεταξε σε μηδεν χρονο κι ετρεξε να κουρσεψει κι αλλο ενα 50ρι. Καλες μπαζες κοριτσι μου, ευχομαι παντα τετοια.
Στο γυρισμο, ο δροσερος αερας της νυχτας πανω στη μηχανη, με εκανε να ξεκαθαρισω τις σκεψεις μου.
Αλλο ενα 50ρι στον κουβα, μηπως πρεπει να κοψω τα στουντιο? εζησα χειροτερο ξενερωμα απο αυτο με τη γυναικα μου! 

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
όλα καλά και όλα ωρέα με την ενημερώση αλλά εγώ θέλω να πώ δυο πράγματα για τα στούντιο για να ακούσουνε οι φίλοι εδώ αλλά και τα αφεντικά των μαγαζιών γιατι το πράμα έχει παραγίνει νομίζο. Εγώ επειδή είμαι χαζός μάλον ακόμα δεν έχω καταλάβει ΄κάποια πράματα. πρώτο πωε γίνετε ένα μαγαζί να λέει οτι είναι στούντιο αμα είναι σα μπουρδέλο απο εμφάνιση/ όποιοσ θέλει δηλαδή το μπουρδέλο του αλλάζει όνομα το λέει στούντιο και αντι για 20 πάιρνει 50? τόσο έυκολο είναι? δε πρέπη να λεχει διαφορά? και μη μου πείτε οτι διαφορά είναι οτι η κοπέλα κάθετε παραπάνω γιατι και σε μπουρδέλο αμα πας και πεις στη κοπέλα αντί για 20 παρε 40 και κάτσε παραπάνω θα κάτσει και πιο πολή ώρα απο οτι στο στούντιο. δευτερο τα σεντόνια κάθε ποτε τα αλλάζουνε στα στούντιο? κανονικά θαπρεπε καθε 2-3 πελάτες το πολύ να αλλάζουνε. αυτό θα πει καθαρά νομίζω όχι απλα ισιώνεισ το σεντόνι και τέρμα. τρίτο είναι μεγάλη μαλακία αυτό που γίνετε με της τιμές και μας κοροηδέβουνε πανω στις κάβλες μας. σας έχει τύχει να έχετε δεί της τιμές στο ίντερνετ και να λέει οτι ας πουμε το 69 κάνει 60 ευρώ και αμα πας εκεί να σου λέει η τσατσα οτι κάνει 70 ή 80? γιατή δε βάζουνε μεσα στα μαγαζιά κατάλογο με της τιμές να ξέρουνε όλοι ποσο πάει και να μη τους κοροηδέβει η τσατσα? αυτό κακο κανει στο μαγαζί να το ξέρουνε τα αφεντηκά αμα δε τους πειράζη σημένει οτι ξέρουνε οτι γίνετε και δε μιλανε.τέταρτο δε μπορώ να καταλάβω με ποιο τρόπο βγάζουνε της τιμές δηλαδή αμα τη γαμησω κανονικά κανει 50 αλλά αμα της γλείψω και το μουνί κάνει 60 ή 70? γιατί αυτή δε θα περάσει πιό καλά αμα της κάνω γλειφομούνι? αυτό γιατί μου το χρεώνεις παραπάνω? και η μεγάλη πλάκα είναι αμα κανει σεξ σόου λέει κάνει 80? γιατί ρε κανει 80? επειδή θα γαμηθεί μόνη της και γω θα κοιτάω?πάει πιο πολύ το μάτι απο το γαμήσι? τι μαλακίες είναι αυτές? σε μερικά που έχουνε τζακούζι λεει αμα πας κάνει 100. επειδή θα τη πλύνω κιόλας το πληρώνω διπλή τιμή? ή επειδή θα κάτσει 5 λεπτά στο τζακούζι παεί η τιμή διπλή? η πιο μαλακία είναι αυτό που λέει αυταρχικό. άμα δηλαδή τη γαμήσει ο άντρας τη γυνάικα κάνει 50 άμα τον γαμήσει αυτ΄λη πάει 80? γιατί? δε τοχω καταλάβει ακόμα αλλά πιστέβω οτι σε πιάνουνε πάνω στη κάβλα σε όλα και σε κοπανάνε στο κεφ΄άλι.πεμπτο  σε κάποια μαγαζιά που δουλέβουνε τραβεστί  γιατή δε το λένε απο την αρχή στο κόσμο? το τι κανει κάποιος και τι του αρέσει είναι δικάιωμά του αλλά εμένα που δε μου αρέσει αυτό και μεσα στα σκοτάδια δε τη δω καλά τη κοπέλα και μπώ και μετά μάθω οτι είναι τραβέλι ξέρετε τι πλάκα θα πάθω? εμένα δε με σκέφτεστε μόνο τη κονόμα κοιτάτε? Δε ξέρω αλλά εμένα η φάση μου θημίζη το ανέκδοτο που λέει τι διαφορά εχει μια ροσίδα από μια ουκρανέζα και λεει 20 ευρώ δηλάδή μόνο στη τιμή. το ίδιο γίνετε και με τα μπουρδέλα και τα στούντιο λέω εγώ και είνε μαλα΄κια. τα στόυντι ο λέω εγώ οτι πρέπει να είναι 10 φορές καλύτερα από τα μπουρδέλα για να ζητάνε παραπάνω λεφτά αλλιώς πάς στο μπουρδέλο και τα κάνεις όλα με λιγότερα λεφτά  και ξέρεις απο πρίν οτι δε θα είναι ουτε πολή καθαρά ούτε πολή πολητελίας αλλά για το γαμήσι πας οχι για να δείς το ντεκόρ έτσι πιστέυω.

Τα είπες όλα.....

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Παω δυο μερες συνεχως για Μαντονα  :knockinb: στο Β 60 αλλα τζιφος  :headbang:, ειναι πιασμενη για δυωρα , ο αγωνας συνεχιζεται  :rockon: ο επιμενων Ελλη -- νικα  :fuck1:

Εγώ που είμαι από Σαλονίκη, μήπως πρέπει να κλείσω ρεζερβέ όταν κατέβω..; Γίνεται αυτό..; Να κλείσεις τηλεφωνικώς..;
Κ πόσο πάει η ώρα..; Κ τί περιέχει το πρόγραμμα..; Απ' όλα..;

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ που είμαι από Σαλονίκη, μήπως πρέπει να κλείσω ρεζερβέ όταν κατέβω..; Γίνεται αυτό..; Να κλείσεις τηλεφωνικώς..;
Έμαθες ότι γύρισε η Καρολάιν ε ?  :rolleyes:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 30/09  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βαλεντινα - Βικυ - Αλεξια
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα - Νινα - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Λαουρα - Κλαουντια
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Μαρια - Μαρια Σερβα
Κασσανδρας 6: Ιρενα - Μελινα - Νικολ

Βριλησου 60(κατω): Αντριανα - Μαντονα - Λαουρα
Βριλησου 60(πανω): Μελινα - Μαριανα - Κατερινα

Θησεως 40(κατω): Δεσποινα - Αντριανα
Θησεως 40(πανω): Μαρια - Εφη

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Και λίγο σωστή αξιοποίηση του νήματος...

Η ζλάτα απο πότε είναι δισυπόστατη;

Είναι ταυτόχρονα στο φραντζη 47 αλλα και στο δροσοπούλου 95!  :grin:
:2funny:

Προφανώς δεν γνωρίζεις τον όρο "παράλληλοι κόσμοι"!!! :2funny: :2funny: :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
[move] :) :) :) Σημερα 30/09  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βαλεντινα - Βικυ - Αλεξια
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα - Νινα - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Λαουρα - Κλαουντια
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Μαρια - Μαρια Σερβα
Κασσανδρας 6: Ιρενα - Μελινα - Νικολ

Βριλησου 60(κατω): Αντριανα - Μαντονα - Λαουρα
Βριλησου 60(πανω): Μελινα - Μαριανα - Κατερινα

Θησεως 40(κατω): Δεσποινα - Αντριανα
Θησεως 40(πανω): Μαρια - Εφη
Ουτε χρωματακια σημερα....
Ουτε λινκ για φωτογραφιες....
Ουτε φιλακια....

Με ξενερωσες!

Αυτη η Μαρια ποια είναι; Δεν θυμάμαι να την εχω δει.. :think:

Παντως περα απο την ολη πλακα σε οποια βαρδια και να παει κανεις σημερα στο 60 θα βρει ωραια γυναικα! :thumbsup:
Απο υπηρεσιες δεν ξερω! :rolleyes:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Αφου σιχαθηκα το κρατος, ειδα και το τριφυλι να το γλεντανε κατι δανοι, ειπα να αρω το εμπαργκο και να ριξω ενα.
Ο πορνοεξερευνητης μεσα μου με πηγε να δω την Ολιβια...
ΑΣΤΑ...τα π@π@ρια μου κλαστα, που ειπε κι ο Γεωργιου. Τι το θελα?
Εκανα μαλακια που δεν ρωτησα απο πριν. Ρουμανα κλασσικη.
Εκανε ενα τσαλιμακι στο σαλονι και στραβωθηκα. Λεπτη, μελαχροινη, με ναζι, μετριο προσωπο, μικρο βυζακι, κωλαρακι δυνατο και ποδαρες. Υπερβολες στις περιπτυξεις, και καλα καυλοκραυγουλες, την εβαλα κατω και μη το ποδι μου, γαργαλιεμαι στο αυτι μου κλπ κλπ. Αρχιζει το προγραμμα, βαζει την τσιμπουκομηχανη και μετα απο 40 παλινδρομησεις κοπιπειστ, με διαλειμα στην 23 για να φτιαξει το μαλλι, ανεβαινει επανω κι αρχιζει μια μαχη. Βαζει μπροστα την γαμομηχανη με τις συνεχεις παλινδρομησεις, παλευω εγω να την μαγκωσω και να την κανω να πιασει κανενα τσιφτετελι, πιο αισθησιακο, αντιστεκεται αυτη κι αφου κανει μια ψευτοκυκλικη κινηση, ξαναπιανει το πανωκατω. Ξαναμανα, τα ιδια και παλι απο την αρχη, μου ρχεται να χυσω, την σφιγγω να σταματησει, κανει(?) πως δεν καταλαβαινει και με τελειωνει με θριαμβευτικο χαμογελο.
Ειμαι καλη μου λεει! 
Ε βεβαια ειναι καλη, με ξεπεταξε σε μηδεν χρονο κι ετρεξε να κουρσεψει κι αλλο ενα 50ρι. Καλες μπαζες κοριτσι μου, ευχομαι παντα τετοια.
Στο γυρισμο, ο δροσερος αερας της νυχτας πανω στη μηχανη, με εκανε να ξεκαθαρισω τις σκεψεις μου.
Αλλο ενα 50ρι στον κουβα, μηπως πρεπει να κοψω τα στουντιο? εζησα χειροτερο ξενερωμα απο αυτο με τη γυναικα μου! 
ναι,δεν ειναι τοσο καλη οσο φαινεται στο σαλονι(εμφανισιακα + σερβις).δε με ξεπεταξε,αλλα...μετριοτητα και αυτη.κριτικη αργοτερα.

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
ρε
παιδια αυτη η αννα στο 36Β ειναι και πουθενα αλλου?ξερουμε κριτικη? να την δω σε φωτο θελω ευχαριστω

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Εχει πάει κανείς με την Αλίκη απο Κεφαληνίας 75 ?

Επισκέπτης
όλα καλά και όλα ωρέα με την ενημερώση αλλά εγώ θέλω να πώ δυο πράγματα για τα στούντιο για να ακούσουνε οι φίλοι εδώ αλλά και τα αφεντικά των μαγαζιών γιατι το πράμα έχει παραγίνει νομίζο.
χωσε παιχτη γιατι μονο με ενα μαλακα(εμενα),δεν αλλαζει τιποτε..
ΜΑΥΡΟ σε ολες τις καριολες που εχουν συμπεριφορα κομοδινου..
ΜΑΥΡΟ στα σκουπακια..
ΜΑΥΡΟ στις αναγωγες καριολες τυπου νταριας..

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Κάνω μια έτσι τώρα και βλέπω στο Παπαδοπούλου ,ένα μπισκοτάκι ονόματι Μισέλ....
Το δοκιμάζουμε ή .....

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εάν βρεις το τηλ κ άμα το σηκώσουνε 

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Αρχηγέ μια χαρά τα λες,το θέμα είναι όμως ,πόσοι από μας θα σταματήσουν να πηγαίνουν στα μαγαζιά αυτά αν δεν αλλάξει κάτι.., ελάχιστοι ,να μην σου πω κανείς,διότι όπως και με άλλα θέματα της κοινωνίας σε αυτήν την γαμημένη χώρα,ο καθένας κοιτάει τον κώλο του και την πούτσα του. Πιστεύεις ότι θα βγει κάποιος και θα πει μάγκες ,κομένη ,σήμερα ή και αύριο ή και μέχρι τότε,δεν ξαναπατάμε σε μαγαζί -όλοι όμως έ?? - μέχρι να αλλάξουν τιμολογιακή πολιτική πχ?
ποιός θα το κάνει? νομίζω είχε γίνει κάτι παρόμοιο σε Θεσ/κη??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom