Αφου σιχαθηκα το κρατος, ειδα και το τριφυλι να το γλεντανε κατι δανοι, ειπα να αρω το εμπαργκο και να ριξω ενα.
Ο πορνοεξερευνητης μεσα μου με πηγε να δω την Ολιβια...
ΑΣΤΑ...τα π@π@ρια μου κλαστα, που ειπε κι ο Γεωργιου. Τι το θελα?
Εκανα μαλακια που δεν ρωτησα απο πριν. Ρουμανα κλασσικη.
Εκανε ενα τσαλιμακι στο σαλονι και στραβωθηκα. Λεπτη, μελαχροινη, με ναζι, μετριο προσωπο, μικρο βυζακι, κωλαρακι δυνατο και ποδαρες. Υπερβολες στις περιπτυξεις, και καλα καυλοκραυγουλες, την εβαλα κατω και μη το ποδι μου, γαργαλιεμαι στο αυτι μου κλπ κλπ. Αρχιζει το προγραμμα, βαζει την τσιμπουκομηχανη και μετα απο 40 παλινδρομησεις κοπιπειστ, με διαλειμα στην 23 για να φτιαξει το μαλλι, ανεβαινει επανω κι αρχιζει μια μαχη. Βαζει μπροστα την γαμομηχανη με τις συνεχεις παλινδρομησεις, παλευω εγω να την μαγκωσω και να την κανω να πιασει κανενα τσιφτετελι, πιο αισθησιακο, αντιστεκεται αυτη κι αφου κανει μια ψευτοκυκλικη κινηση, ξαναπιανει το πανωκατω. Ξαναμανα, τα ιδια και παλι απο την αρχη, μου ρχεται να χυσω, την σφιγγω να σταματησει, κανει(?) πως δεν καταλαβαινει και με τελειωνει με θριαμβευτικο χαμογελο.
Ειμαι καλη μου λεει!
Ε βεβαια ειναι καλη, με ξεπεταξε σε μηδεν χρονο κι ετρεξε να κουρσεψει κι αλλο ενα 50ρι. Καλες μπαζες κοριτσι μου, ευχομαι παντα τετοια.
Στο γυρισμο, ο δροσερος αερας της νυχτας πανω στη μηχανη, με εκανε να ξεκαθαρισω τις σκεψεις μου.
Αλλο ενα 50ρι στον κουβα, μηπως πρεπει να κοψω τα στουντιο? εζησα χειροτερο ξενερωμα απο αυτο με τη γυναικα μου!