Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (27 μέλη και 276 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
ααααααχχααααχχχχχχχχχχ...σε καταλαβaiνω φιλε Carlito.....εχω και εγω ενα στανταρακι και ανυπομονο να το δω...αν δεν εχει παρει δρομο και ξαναβγουμε στην γυρα για κατι σταθερο...."παντρεμενο".....ααχααχααααααααχχχχχχχχχ
Κουράγιο φίλε , θα τη βρεις, σε νοιώθω..:2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
πριν λιγο στο Ι19β η τσατσα ανακοινωσε οτι μια απτις κοπελες (οχι η μαυρουλα -ναομι λογικα) δεν δεχεται καθολου καθολου φιλακια.... :headbang: Ωραιο κωλαρι η τυπισσα αλλα με τετοιο μενου ελπιζω να φαει μαυρο απο ολους (λογικα ειναι η Ροζα).
Ερωτηση, η Ναομι λεει τιποτα στο δωματιο; υπαρχει κατι παρομοιο σκουροχρωμο στην πρωινη βαρδια; ευχαριστωωω

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
287
Πόντοι
20
Άλλη μία επιτυχημένη κατάθεση στην Μπάρμπορα η οποία με μάλωσε επειδή την προηγούμενη φορά έφυγα λόγω πολυκοσμίας(γεμάτα όλα τα δωμάτια). Τι να πω! Η γυναίκα είναι θεσμός πλέον.
Όσο για τα επιπλέον κιλά της πάνε πολύ. Αν και το ιδανικό (για εμφάνιση τουλάχιστον) ήταν πριν την πρώτη καραντίνα.
Πριν κέρδιζε η όψη, τώρα η αφή. Η αίσθηση είναι ανώτερη τώρα. Τρελά πιασίματα...δεν περιγράφω άλλο!

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Συναγωνιστές που δουλεύει η Μπάρμπορα..
Και η Ναόμι..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
287
Πόντοι
20

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
πριν λιγο στο Ι19β η τσατσα ανακοινωσε οτι μια απτις κοπελες (οχι η μαυρουλα -ναομι λογικα) δεν δεχεται καθολου καθολου φιλακια.... :headbang: Ωραιο κωλαρι η τυπισσα αλλα με τετοιο μενου ελπιζω να φαει μαυρο απο ολους (λογικα ειναι η Ροζα).
Ερωτηση, η Ναομι λεει τιποτα στο δωματιο; υπαρχει κατι παρομοιο σκουροχρωμο στην πρωινη βαρδια; ευχαριστωωω
Φολάρες και οι δύο...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα παίδες. Άκουσα για τη χαλάρωση των μέτρων. Η εντύπωση που έχω με τα όσα έχω ακούσει, μάλλον πάμε για το τέλος του Μάη. Μαζί με τα γυμναστήρια. Βέβαια δεν θα περίμενα να πουν για τους οίκους κάτι δημόσια σε αυτήν τη φάση. Τώρα αν κάποιος συναγωνιστής έχει κάποια πιο έγκυρη πληροφορία...

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα,συναγωνιστές εγώ το βλέπω για αρχές Ιουνίου,ας βολευτούμε με αυτά που παίζουν μπάλα προς το παρόν γιατί όσο τα σκεφτόμαστε τόσο απογοητευόμαστε.

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.158
Πόντοι
31.618
Συνάντηση σήμερα στο;17:30 με την Ρόζα στο Ι 19.αν και την έχω πάρει πολλές φορές η Ρόζα είναι πάντα το ίδιο τυπικη και διεκπερεοτικη αυτό δεν είναι απαρετιτα κακό.απ το να είναι μια καλή και μια με μούτρα.εσκιψε και μου Πήρε μια σπέσιαλ πίπα με θέα την κολάρα της στον καθρέφτη να την θοπευω.μετα γαμιση νορμάλ με φύλια στα βιζακια και τέλος στα τέσσερα να σφιροκοπω την κολάρα της κι αυτή να βογκα καυλοτικα.το κορίτσι για γαμιση είναι ότι πρέπει.αν θέλει κάποιος αγάπες ας πάρει ένα σκύλο κάνεις δεν θα τον αγαπήσει περισοτερο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Καλησπέρα παίδες. Άκουσα για τη χαλάρωση των μέτρων. Η εντύπωση που έχω με τα όσα έχω ακούσει, μάλλον πάμε για το τέλος του Μάη. Μαζί με τα γυμναστήρια. Βέβαια δεν θα περίμενα να πουν για τους οίκους κάτι δημόσια σε αυτήν τη φάση. Τώρα αν κάποιος συναγωνιστής έχει κάποια πιο έγκυρη πληροφορία...
Κανονικα θα το πούνε πάντως όταν έρθει η ώρα όπως κάνουν με όλα μέσω ΦΕΚ, κάποια στιγμή θα δεις επαναλειτουργεία:

Κωδ. 96091912 Υπηρεσίες ιερόδουλου, τότε θα ανοίξει και η Φυλής.

Υ. Γ. Και επειδή τα ΦΕΚ βγαίνουν πρωινές ώρες, συνήθως 6 το πρωί, μην τρέχετε απο τις 00:01 να δείτε αν ανοιξάνε... όπως κάνανε μερικοί Ιούνιο 2020.

:2funny:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλημερα πορνοσυναγωνιστες, χθεσινη εξορμιση το πρωι στο β3 .3κοπελες κατω αριστερα, 2 κατω δεξια και μια κοπελα πανω ,η Συλβια. Επελεξα την Συλβια, ρωσιδα ,καστανη, με ωραιο καβλιαρικο κορμι και ενισχυμενο βυζακι. Στο δωματιο μετρια τα πραγματα, για μια φορα καλα ηταν. Και περναμε στην σημερινη τσαρκα στο β6 με την γνωστη και μη εξαιρεταια Μπαρμπαρα. η κοπελα εχει παρει κιλα αλλα οχι αυτα που εγραψαν καποιοι φιλοι. Μαχημη στο δωματιο με εκανε τουρμπο. Σε ερωτηση μου ποτε θα ανοιξουν μου ειπε οτι δεν το βλεπει μια μεσα μαιου ,διοτι πρεπει να εμβολιαστουν οι κοπελες και για να γινει αυτο πρεπει να βγαλουν ΑΜΚΑ. Σε αναμονη λοιπον....
Μην μας την πεις κι εσύ λεπτουλα όπως την Κορίνα που βγήκε βουκώλω.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
(Τι φιλάκια να δώσει αυτή η ξενέρωτη...) Λοιπόν χαίρομαι που τα ακούω αυτά γιατί βρίσκω πάτημα να μιλήσω για την Ρόζα. Όντως η τύπισσα πλέον δεν κάνει γι 'αυτή τη δουλειά έχει χαζέψει . Την βλέπω στο σαλόνι να μπαίνει με ένα τουπέ λες και είναι η Scarlet Johansson ,τούς κοιτάει όλους σαν να είναι κατώτεροί της με ένα βλέμμα σαν να γλιστράει αργά σε πολυτελές σαλόνι δεξίωσης -κάτι τέτοιο- και γενικώς είναι πολύ ψωνισμένη , σαν να έχει φτιάξει ένα αμυντικό φράγμα απέναντι στην αντρική ανθρωπότητα. Δεν τα λέω αυτά λόγω χυλόπιτας που μού έχει ρίξει οκ δεν θέλει να με ξαναβάλει με την καμία δωμάτιο αυτή η γκόμενα, τα λέω γιατί αυτό βλέπω γαμώ την πουτάνα μου και τελικά δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο 100%. Μέχρι στιγμής έχω αναφέρει ότι μάλλον ήμουν κάπως τούρμπο και δεν άντεξε ας πούμε , αλλά ρε φίλε όταν τη βλέπω και κοιταζόμαστε υπάρχουν ερωτηματικά δε βλέπω να με μισεί μια μέρα χαιρετηθήκαμε κιόλας ευγενικά μάλλον κάτι τής έχει κολλήσει στο κεφάλι κάτι υπαρξιακό. Γιατί να θέλει να χάσει χρήματα από τη στιγμή που δεν έχει και την τρελή πελατεία -όλοι ξενερωμένοι είμαστε με Ρόζα απ' όσα διαβάζω-. Στο δωμάτιο νωχελική με πινελιές ειρωνίας. Έχω πάει συνολικά μαζί της γύρω στις 10 φορές. Πίπα χάλια , αγγίγματα μηδέν, ζεστασιά μηδέν ,συναίσθημα μηδέν και γενικώς ότι περικλείει ανθρώπινα πράγματα. Δεν είπα να με αγαπήσει έτσι κι αλλιώς ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω καταλάβει τι εστί αγάπη (αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει καλοδεχούμενος) απλώς μια σεξουαλικότητα ρε φίλε ένα αισθησιακό touch. Τα μοναδικά ατού ωραίος κώλο και γλυκομούνα σε όλα τα άλλα έχει πιάσει πάτο , βυθό του Μπικίνι. Θα κάνω μια εικασία γιατί μού χώνει χυλοπιτίδια: Πιστεύω ότι την αγχώνει η προσωπικότητά μου, δε νοιώθει άνετα όταν είμαι στον χώρο της επειδή αισθάνεται ότι δεν έχει το πάνω χέρι όπως με τα ψοφίμια τους πακιστανούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Λοιπόν η Τάνια στο Ι 37Α σαν έχει ομορφύνει κάπως, σκέφτομαι να κάνω μια επίσκεψη σύντομα.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.887
Πόντοι
746
Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω κάτι ενημερώσεις απο φυλής. Έχουμε κανένα νέο? Άνοιξε τίποτα στην Φυλής?

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Συνάντηση σήμερα στο;17:30 με την Ρόζα στο Ι 19.αν και την έχω πάρει πολλές φορές η Ρόζα είναι πάντα το ίδιο τυπικη και διεκπερεοτικη αυτό δεν είναι απαρετιτα κακό.απ το να είναι μια καλή και μια με μούτρα.εσκιψε και μου Πήρε μια σπέσιαλ πίπα με θέα την κολάρα της στον καθρέφτη να την θοπευω.μετα γαμιση νορμάλ με φύλια στα βιζακια και τέλος στα τέσσερα να σφιροκοπω την κολάρα της κι αυτή να βογκα καυλοτικα.το κορίτσι για γαμιση είναι ότι πρέπει.αν θέλει κάποιος αγάπες ας πάρει ένα σκύλο κάνεις δεν θα τον αγαπήσει περισοτερο
Αδερφέ τι ώρα πηγές Γιατί θέλω να πάω αύριο αλλά δνε την έχω πετύχει ποτέ ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αδερφέ τι ώρα πηγές Γιατί θέλω να πάω αύριο αλλά δνε την έχω πετύχει ποτέ ;
Τώρα το διάβασα καλύτερα .πρωινά είναι αν ξέρεις

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.158
Πόντοι
31.618
Η Ρόζα 11:30 με 18:00 στο Ι19

• Like
Αντιδράσεις: Xusths

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
(Τι φιλάκια να δώσει αυτή η ξενέρωτη...) Λοιπόν χαίρομαι που τα ακούω αυτά γιατί βρίσκω πάτημα να μιλήσω για την Ρόζα. Όντως η τύπισσα πλέον δεν κάνει γι 'αυτή τη δουλειά έχει χαζέψει . Την βλέπω στο σαλόνι να μπαίνει με ένα τουπέ λες και είναι η Scarlet Johansson ,τούς κοιτάει όλους σαν να είναι κατώτεροί της με ένα βλέμμα σαν να γλιστράει αργά σε πολυτελές σαλόνι δεξίωσης -κάτι τέτοιο- και γενικώς είναι πολύ ψωνισμένη , σαν να έχει φτιάξει ένα αμυντικό φράγμα απέναντι στην αντρική ανθρωπότητα. Δεν τα λέω αυτά λόγω χυλόπιτας που μού έχει ρίξει οκ δεν θέλει να με ξαναβάλει με την καμία δωμάτιο αυτή η γκόμενα, τα λέω γιατί αυτό βλέπω γαμώ την πουτάνα μου και τελικά δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο 100%. Μέχρι στιγμής έχω αναφέρει ότι μάλλον ήμουν κάπως τούρμπο και δεν άντεξε ας πούμε , αλλά ρε φίλε όταν τη βλέπω και κοιταζόμαστε υπάρχουν ερωτηματικά δε βλέπω να με μισεί μια μέρα χαιρετηθήκαμε κιόλας ευγενικά μάλλον κάτι τής έχει κολλήσει στο κεφάλι κάτι υπαρξιακό. Γιατί να θέλει να χάσει χρήματα από τη στιγμή που δεν έχει και την τρελή πελατεία -όλοι ξενερωμένοι είμαστε με Ρόζα απ' όσα διαβάζω-. Στο δωμάτιο νωχελική με πινελιές ειρωνίας. Έχω πάει συνολικά μαζί της γύρω στις 10 φορές. Πίπα χάλια , αγγίγματα μηδέν, ζεστασιά μηδέν ,συναίσθημα μηδέν και γενικώς ότι περικλείει ανθρώπινα πράγματα. Δεν είπα να με αγαπήσει έτσι κι αλλιώς ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω καταλάβει τι εστί αγάπη (αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει καλοδεχούμενος) απλώς μια σεξουαλικότητα ρε φίλε ένα αισθησιακό touch. Τα μοναδικά ατού ωραίος κώλο και γλυκομούνα σε όλα τα άλλα έχει πιάσει πάτο , βυθό του Μπικίνι. Θα κάνω μια εικασία γιατί μού χώνει χυλοπιτίδια: Πιστεύω ότι την αγχώνει η προσωπικότητά μου, δε νοιώθει άνετα όταν είμαι στον χώρο της επειδή αισθάνεται ότι δεν έχει το πάνω χέρι όπως με τα ψοφίμια τους πακιστανούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.
Μπορεί να γουστάρει μόνο τους πάκηδες λόγω χρώματος και μυρωδιάς!

Άβυσσος η ψυχή μιας πουτάνας ...και όχι μόνο !!!

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Παιδια Στη διδυμου δεν εχει ανοιξει κανενα ? Λεω να βγω σημερα για τσαρκα στοχευμενη και ηθελα να χυσω στο στομα της αλιονας με καυλωνει πολυ η παλιογρια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom