(Τι φιλάκια να δώσει αυτή η ξενέρωτη...) Λοιπόν χαίρομαι που τα ακούω αυτά γιατί βρίσκω πάτημα να μιλήσω για την Ρόζα. Όντως η τύπισσα πλέον δεν κάνει γι 'αυτή τη δουλειά έχει χαζέψει . Την βλέπω στο σαλόνι να μπαίνει με ένα τουπέ λες και είναι η Scarlet Johansson ,τούς κοιτάει όλους σαν να είναι κατώτεροί της με ένα βλέμμα σαν να γλιστράει αργά σε πολυτελές σαλόνι δεξίωσης -κάτι τέτοιο- και γενικώς είναι πολύ ψωνισμένη , σαν να έχει φτιάξει ένα αμυντικό φράγμα απέναντι στην αντρική ανθρωπότητα. Δεν τα λέω αυτά λόγω χυλόπιτας που μού έχει ρίξει οκ δεν θέλει να με ξαναβάλει με την καμία δωμάτιο αυτή η γκόμενα, τα λέω γιατί αυτό βλέπω γαμώ την πουτάνα μου και τελικά δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο 100%. Μέχρι στιγμής έχω αναφέρει ότι μάλλον ήμουν κάπως τούρμπο και δεν άντεξε ας πούμε , αλλά ρε φίλε όταν τη βλέπω και κοιταζόμαστε υπάρχουν ερωτηματικά δε βλέπω να με μισεί μια μέρα χαιρετηθήκαμε κιόλας ευγενικά μάλλον κάτι τής έχει κολλήσει στο κεφάλι κάτι υπαρξιακό. Γιατί να θέλει να χάσει χρήματα από τη στιγμή που δεν έχει και την τρελή πελατεία -όλοι ξενερωμένοι είμαστε με Ρόζα απ' όσα διαβάζω-. Στο δωμάτιο νωχελική με πινελιές ειρωνίας. Έχω πάει συνολικά μαζί της γύρω στις 10 φορές. Πίπα χάλια , αγγίγματα μηδέν, ζεστασιά μηδέν ,συναίσθημα μηδέν και γενικώς ότι περικλείει ανθρώπινα πράγματα. Δεν είπα να με αγαπήσει έτσι κι αλλιώς ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω καταλάβει τι εστί αγάπη (αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει καλοδεχούμενος) απλώς μια σεξουαλικότητα ρε φίλε ένα αισθησιακό touch. Τα μοναδικά ατού ωραίος κώλο και γλυκομούνα σε όλα τα άλλα έχει πιάσει πάτο , βυθό του Μπικίνι. Θα κάνω μια εικασία γιατί μού χώνει χυλοπιτίδια: Πιστεύω ότι την αγχώνει η προσωπικότητά μου, δε νοιώθει άνετα όταν είμαι στον χώρο της επειδή αισθάνεται ότι δεν έχει το πάνω χέρι όπως με τα ψοφίμια τους πακιστανούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.