Λοιπόν... Σεξ με Ζήνα από Ι 37Α. Για κάποιο λόγο αυτή την κοπέλα την απέφευγα πάντα -είχε άλλο όνομα πριν- κι όπως αποδείχτηκε λανθασμένα. Καθαρή , ήρεμη καλή ενέργεια χωρίς πολλά πολλά , βυζάρες στενό μουνί και καλή υφή δέρματος. Κάναμε 3 στάσεις δεν βιαζόταν καθόλου και όλα οκ. . Είναι μια νορμάλ περίπτωση αρκετά γεματούλας που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου.Θα ξαναπάω, αυτά!
Να ρωτήσω θέλω , παλιούς , έμπειρους και μπαρουτοκαπνισνενους , η Γιασμιν στο Μεταξύ , έχει καμία σχέση με την ομότιτλη , πριν κάνα 2αρι χρόνια, στο Φυλής 65 , όπου έκανε πάταγο, νεαρά και αυτή, μέχρι που χάθηκε ξαφνικά ...
Να ρωτήσω θέλω , παλιούς , έμπειρους και μπαρουτοκαπνισνενους , η Γιασμιν στο Μεταξύ , έχει καμία σχέση με την ομότιτλη , πριν κάνα 2αρι χρόνια, στο Φυλής 65 , όπου έκανε πάταγο, νεαρά και αυτή, μέχρι που χάθηκε ξαφνικά ...
Μόλις τώρα στην πίσω πλευρά του μπιλ χοτελ .. μικροκαμομενο με ξανθό καρέ μαύρο κολάν κόκκινη μπλούζα με μάσκα στο πρόσωπο μου είπε 20 + ξενοδοχείο δεν κατάφερα να μειλισο πολύ μαζί της γιατί ενασ μάκακας κορναρε σαν τρελός πίσω και έφυγα ..!! Οποίος ξέρει ας πει ωραίο μουνακι παντός πιθανός γυφτοβοθργαρακι
Φίλε εγώ μόνο τη Μπαρμπόρα ξέρω γιατί δεν πάω στο Μετάξι. Υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό που λες. Αφού εξαφανίστηκε και η Κατερίνα (η Σέρβα) και κανα δυό άλλες, και μάλιστα προ κορωνοϊού, οι επιλογές περιορίστηκαν πολύ.
ααααααχχααααχχχχχχχχχχ...σε καταλαβaiνω φιλε Carlito.....εχω και εγω ενα στανταρακι και ανυπομονο να το δω...αν δεν εχει παρει δρομο και ξαναβγουμε στην γυρα για κατι σταθερο...."παντρεμενο".....ααχααχααααααααχχχχχχχχχ