Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (24 μέλη και 288 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Τι να σου πω καλά τα λες άμα σε πιάσει καμιά αστυνομία να γαμαω στα 4 το 17χρονο που λέτε και αποδειχθεί μετά είναι θύμα τραφικινγκ ή νταβατζιλικι ή δεν ξέρω τι. Πιστεύω θα με αφήσουν να ντυθώ οι αστυνομικοί στο δωμάτιο, θα μου δώσουν αυτοί τα 10€ που χέστηκα κιόλας θα μου ανοίξουν την πόρτα και θα φύγω... Μπα...
Θα πεις την αλήθεια!!

Αναγκάστηκα κ. Πρόεδρε,
τα άλλα στην ηλικίας της πρέπει να τα ψήσεις με πολλά €5 στις πλατείες, άσε που κινδυνεύεις να σε κατηγορήσουν και για παιδοφιλία... ενώ αυτό με €10 έτοιμο, στημένο ήταν...

:2funny:

Τραβάτε άφοβα ωρέ, 24-27 είναι, απο τις περιπτώσεις που δεν μεγαλώνουν ποτέ!! Είχα κοπέλα 22 χρονών βγαίναμε και την περνούσαν για 14 χρονών, όπου πηγαίναμε το παιδί πόσο είναι με ρωτούσαν... Και τώρα που είναι 27 ίδια είναι, και στα 19 της έτσι ήταν...

:sopase:

Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Γεια σε όλους. Μια ερώτηση σας εχω και όποιος θέλει μπορεί να απαντήσει ή να στείλει και προσωπικό. Η Γιασμιν σε ποιο μπουρδέλο δουλεύει? Και είναι καλο στον αγωνα?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γεια σε όλους. Μια ερώτηση σας εχω και όποιος θέλει μπορεί να απαντήσει ή να στείλει και προσωπικό. Η Γιασμιν σε ποιο μπουρδέλο δουλεύει? Και είναι καλο στον αγωνα?
Πήγε Ρουμανία διάβασε πριν κάτι σελίδες

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
  • Like
Αντιδράσεις: T.D.7
Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συνάντηση σήμερα με Άναμπελ στις 19:00.ειναι αυτό που λέμε κοντουλικο πουτανακι.εχει κάτι καβλοτικο.ακα τσιμπούκι και αρχιδογλιψιμο.σε κοιτάει στα μάτια.στα τέσσερα δεν στινεται καλά αλλά μπρούμυτα μια χαρά.γενικος γουσταρα.
Είχα περάσει από Ι 20 όπου πετιχα στην πόρτα την Πάολα.δουλευεις τη ροταω όχι λέει πότε θα δουλέψεις ποτέ λέει.να δουλεύει πόρτα. Τι κάθεσαι κορίτσι μου εδώ και μας καβλονεις και πάνω είναι τα μπάζα.για Γιασμίν σε δέκα μέρες λέει.
Γιασμίν σε δέκα μέρες λέει .. Αυτό που σου έλεγα ότι διάβασα πως έχει φύγει Ρουμανία

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όσο και να φαίνεται περίεργο φίλτατε,περισσότερα χρήματα αποφέρει σε μία εκδιδόμενη οι οίκοι ανοχής του εικοσάευρου,και όχι ενα γραφείο με οργανωμένη βίζιτα.Πολλές απο τα γραφεία έχουν ένα ραντεβού την εβδομάδα ή και κανένα.Η μεγάλη κατανάλωση φέρνει την κερδοφορία και ας είναι μικρότερη η τιμή.Για να βγάζει μια βίζιτα περισσότερα απο μία σε οικο ανοχής,πρέπει να εργάζεται μόνη της δίχως γραφείο,και να παίζει η τιμη απο 70 εως 100 την ώρα,και να κάνει και πρόγραμμα δίχως τσιγκουνιές.Οι περισσότεροι δεν διακινδυνέυουν 70€ ή 140€ και να φάνε φόλα,20€ όμως όλοι το δίνουμε αν μας αρέσει η κοπέλα κι ας φάμε φόλα. Όσο γιατί της βγάζουν απο τα γραφεία για διάφορους λόγους π.χ οι περισσότερες έρχονται με τουριστική βιζα ενός μηνα μέχρι τρείς,κάποιες απλά φέυγουν και ψάχνουν αλλου την τύχη τους.
Περίεργο ακούγεται.

Δεν μιλάω για τα Τουρς για τις ντόπιες λέω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένας σωσιας τον αριθμό της Λίζας από Φιλιππίδου ??
Σωσίας ποιανού ,του Κούλη; Σωτήρας

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τι να σου πω καλά τα λες άμα σε πιάσει καμιά αστυνομία να γαμαω στα 4 το 17χρονο που λέτε και αποδειχθεί μετά είναι θύμα τραφικινγκ ή νταβατζιλικι ή δεν ξέρω τι. Πιστεύω θα με αφήσουν να ντυθώ οι αστυνομικοί στο δωμάτιο, θα μου δώσουν αυτοί τα 10€ που χέστηκα κιόλας θα μου ανοίξουν την πόρτα και θα φύγω... Μπα...
Σερσέχη αμα την βλέπεις σαν ανήλικο,όσο και να είναι απλά μην πας.

Αυτό μου θυμίζει κάτι που έπαθα πριν κάτι χρόνια. Κατεβαίνω εμετάξι, βλέπω μια πιτσιρίκα που φαινόταν πολύ μικρή. Και έκανα όπως εσύ. Τη ρωτάω πόσο χρονών είσαι; 15 απαντάει.:headbang:.

Έπρεπε να ρωτήσω; Αφού το πραμα μίλαγε μόνο του.

Τελευταία τροποποίηση:

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
Περίεργο ακούγεται.

Δεν μιλάω για τα Τουρς για τις ντόπιες λέω.

Σωσίας ποιανού ,του Κούλη; Σωτήρας
Έκτος απο την βίζα δεν αλλάζει κάτι,το ίδιο ισχύει και για τις ντόπιες.Την καλημέρα μου!!!!

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Κοντο μαλλι,βυζι κανονικο γενικα ειναι εμφανισιμη(Ποιο ωραια απο την ναομι κατα την γνωμη μου).Αλλα δεν γνωριζω μεσα στο δωματιο τη φρουτο ειναι,την εχω σταμπαρει βεβαια.Γενικα πρωινες ωρες εγω οταν περασα απο εξω ηταν μια κοπελα παραδιπλα με ειδε και ξεκλειδωσε την πορτα και μου λεει περνα,στης 2 το μεσημερι πηγα.
Αν πας με την ροζα γραψε μια εμπειρια να ξερω αν χανω η οχι,ειμαι περιεργος :coffee: καλο βολι
Ok εργαλείο ευχαριστώ αν πάω θα σου πω

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Όσο και να φαίνεται περίεργο φίλτατε,περισσότερα χρήματα αποφέρει σε μία εκδιδόμενη οι οίκοι ανοχής του εικοσάευρου,και όχι ενα γραφείο με οργανωμένη βίζιτα.Πολλές απο τα γραφεία έχουν ένα ραντεβού την εβδομάδα ή και κανένα.Η μεγάλη κατανάλωση φέρνει την κερδοφορία και ας είναι μικρότερη η τιμή.Για να βγάζει μια βίζιτα περισσότερα απο μία σε οικο ανοχής,πρέπει να εργάζεται μόνη της δίχως γραφείο,και να παίζει η τιμη απο 70 εως 100 την ώρα,και να κάνει και πρόγραμμα δίχως τσιγκουνιές.Οι περισσότεροι δεν διακινδυνέυουν 70€ ή 140€ και να φάνε φόλα,20€ όμως όλοι το δίνουμε αν μας αρέσει η κοπέλα κι ας φάμε φόλα. Όσο γιατί της βγάζουν απο τα γραφεία για διάφορους λόγους π.χ οι περισσότερες έρχονται με τουριστική βιζα ενός μηνα μέχρι τρείς,κάποιες απλά φέυγουν και ψάχνουν αλλου την τύχη τους.
"Η μεγάλη κατανάλωση φέρνει την κερδοφορία και ας είναι μικρότερη η τιμή." :thumbsup:
Είναι βασική αρχή αν δεν κάνεις 'αρπαχτή' και τέλος !!

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Από ότι έμαθα η Γιασμίν είναι τουλάχιστον 22+...και πάλι μια χαρά...

AksuristosFN

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Ερώτηση γαμιάδες μου, το Μαράκι από την "Μεγάλου αλεξη 28" ξέρετε αν δουλεύει ? και αν ναι τι ώρες?

Boulbasar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα ομάδα. Ξερουμε αν δουλεύει σήμερα η Αναμπελ και σε ποιον οικο;

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
Καλημερα πορνοσυναγωνιστες, χθεσινη εξορμιση το πρωι στο β3 .3κοπελες κατω αριστερα, 2 κατω δεξια και μια κοπελα πανω ,η Συλβια. Επελεξα την Συλβια, ρωσιδα ,καστανη, με ωραιο καβλιαρικο κορμι και ενισχυμενο βυζακι. Στο δωματιο μετρια τα πραγματα, για μια φορα καλα ηταν. Και περναμε στην σημερινη τσαρκα στο β6 με την γνωστη και μη εξαιρεταια Μπαρμπαρα. η κοπελα εχει παρει κιλα αλλα οχι αυτα που εγραψαν καποιοι φιλοι. Μαχημη στο δωματιο με εκανε τουρμπο. Σε ερωτηση μου ποτε θα ανοιξουν μου ειπε οτι δεν το βλεπει μια μεσα μαιου ,διοτι πρεπει να εμβολιαστουν οι κοπελες και για να γινει αυτο πρεπει να βγαλουν ΑΜΚΑ. Σε αναμονη λοιπον....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Επιβεβαιωνω αδερφε, βεβαια η Μπαρμπορα και καποιες αλλες που ειναι χρονια στο κουρμπετι και ΑΜΚΑ εχουν και ενσημα κολλανε, αλλά το 60% των εκδιδομενων σε Φυλής, Μεταξι και Λιοσιων οχι μονo ΑΜΚΑ δεν εχουν, αλλά δεν εχουν ουτε χαρτια παραμονης στη χωρα μας...! Βεβαια ολα αυτα αλλαζουν στο λεπτο αλλά οτι αναφερω τωρα ειναι αυτο που πραγματικα ισχυει. Θα ζησουμε μεγαλες μεταβολες κυριοι, αρνητικες ή θετικες θα το δουμε στην πορεια!Δε με χαλαει παντως να εχουν ολες οι κοπελες ΑΜΚΑ και να τους αναγκαζει επιτελους το κρατος να εμβολιαζονται και το σημαντικοτερο να κανουν εξετασεις για αφροδισια καθε τακτα χρονικα διαστηματα. Ειναι ευκαιρια να νοικοκυρευτουν μερικα πραγματα σε αυτη τη χωρα και να εχουν ολες οι εκδιδομενες αδεια εξασκησης επαγγελματος, ειναι επ ωφελεια ολων μας!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλημερα πορνοσυναγωνιστες, χθεσινη εξορμιση το πρωι στο β3 .3κοπελες κατω αριστερα, 2 κατω δεξια και μια κοπελα πανω ,η Συλβια. Επελεξα την Συλβια, ρωσιδα ,καστανη, με ωραιο καβλιαρικο κορμι και ενισχυμενο βυζακι. Στο δωματιο μετρια τα πραγματα, για μια φορα καλα ηταν. Και περναμε στην σημερινη τσαρκα στο β6 με την γνωστη και μη εξαιρεταια Μπαρμπαρα. η κοπελα εχει παρει κιλα αλλα οχι αυτα που εγραψαν καποιοι φιλοι. Μαχημη στο δωματιο με εκανε τουρμπο. Σε ερωτηση μου ποτε θα ανοιξουν μου ειπε οτι δεν το βλεπει μια μεσα μαιου ,διοτι πρεπει να εμβολιαστουν οι κοπελες και για να γινει αυτο πρεπει να βγαλουν ΑΜΚΑ. Σε αναμονη λοιπον....
Επιβεβαιωνω πως τα εξτρα κιλα της Μπαρμπορας δεν ειναι αντιαισθητικα, εξαλλου ειναι τυπαρα και παρολο που εχει ''συνθετες'' και οχι αποστηρωμενες υπηρεσιες προσεχει πολυ την υγεια της.

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
λοιπον για να ενισχύσω αυτό που λες θα σου πω ότι όμορφη κοπέλα από τη Φυλής που μόλις έκλεισαν τα μπουρδέλα είχε βγει στη βύζιτα όταν την ρώτησα αν όταν ξανανοίξουν τα μπουρδέλα θα συνεχίσει εκει, μου είπε ότι εννοείται γιατί έχει περισσότερα λεφτα.
και μάλιστα είχε πελατεία γιατί μόλις τελείωσε με εμένα είχε άλλο ραντεβού καπάκια.

προφανώς τα λεφτά που του παίρνουν από το γραφείο είναι πολλά και δεν αξίζει.

επίσης άλλη κοπέλα που πάλι είχα πάρει τηλέφωνο και είχε ξεκινήσει το "μασάζ" μου είχε πει ότι το γραφείο από τα 60 τους δίνει μόνο 10€ και είναι κάτι μαλάκες και κάνουν μόνο μασάζ και χάνει μια ώρα για να πληρώσει μόνο τα ταξιά!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom